smoke0man2 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 καληπσερα παιδια το συστημα της περιγραφης μου κολλαει παρα πολύ και ετσι προσπαθησα με φορματ μηπως βρω λυση.. αλλα τελικα δεν λυθηκε το προβλημαα οποιος ξερει ας με βοηθησει εάν μπορει.. θα το εκτιμουσα. γιατι εχω φαει 2 μερες αλλα δεν μπορω να βρω ακρη...
Undertaker25 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Τι εννοείς κολλάει, φίλε μου? Γίνε λίγο πιο αναλυτικός.
cpc464 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δέν είσαι αρκετά αναλυτικός, τσέκαρε αρχικά θερμοκρασίες και υγεία δίσκων.
smoke0man2 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 ειναι γενικα τα κολληματα... ειδικα όταν ανοιγω youtube αργει να φορτωσει.. γ υγεια των δισκων ειναι 1)C 93% 2)D 100% θερμοκρασίες δεν ξεπερνανε τους 35 βαθμους ένα μικρο δειγμα από το πρόβλημα μου.
Minitab Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν φαίνεται κάτι σοβαρό από το video, δοκίμασε άλλους browsers (opera, chrome, firefox) να δεις πως θα συμπεριφερθεί... Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από Minitab
dimtsef Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 αντικατέστησε τον δίσκο σου με έναν SSD έστω 120αρι πάμφθηνοι είναι πλέον για το σύστημα και άφησε αυτόν που έχεις για τους φακέλους User Doc pic download κτλπ όπως και για μεγάλα προγράμματα ή games και θα δες τεράστια διαφορά.
smoke0man2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 o δισκος μου ο C: ειναι ενας evo 840 126 gb γι αυτό λεω ότι εχω θεμα ειναι ηδη ssd τι μου προτείνετε να κανω?τι θα ψαχναται στην θεση μου πρωτο ? σας ευχαριστω ολους 39 λεπτά πριν, Minitab είπε δεν φαίνεται κάτι σοβαρό από το video, δοκίμασε άλλους browsers (opera, chrome, firefox) να δεις πως θα συμπεριφερθεί... δοκιμασα... το ιδιο συμπεριφερεται
Minitab Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) μόνο σε φόρτωση σελίδων στο κάνει; τι ταχύτητες έχεις; δοκίμασε και ένα live iso linux mint Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από Minitab
smoke0man2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 28 λεπτά πριν, Minitab είπε μόνο σε φόρτωση σελίδων στο κάνει; τι ταχύτητες έχεις; δοκίμασε και ένα live iso linux mint Πώς μπορώ να δω τι ταχύτητες έχω; Το linux που βοηθάει;δεν κατάλαβα ;
cpc464 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Υποθέτω πως δουλεύεις την igpu , δέν βλέπω κάποιο σοβαρό πρόβλημα, δές μήπως αλλάζοντας απο το Bios το μέγεθος της μνήμης που είναι για την igpu αλλάξει κάτι.
Minitab Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, smoke0man2 είπε Πώς μπορώ να δω τι ταχύτητες έχω; Το linux που βοηθάει;δεν κατάλαβα ; ταχύτητα από εδώ, μετά αυτό TCP Optimizer, το λίνουξ είναι απλά για να δεις εάν κολλάει το σύστημα σε άλλο λειτουργικό.
smoke0man2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Minitab είπε ταχύτητα από εδώ, μετά αυτό TCP Optimizer, το λίνουξ είναι απλά για να δεις εάν κολλάει το σύστημα σε άλλο λειτουργικό. οριστε για δες 7 ώρες πριν, cpc464 είπε Υποθέτω πως δουλεύεις την igpu , δέν βλέπω κάποιο σοβαρό πρόβλημα, δές μήπως αλλάζοντας απο το Bios το μέγεθος της μνήμης που είναι για την igpu αλλάξει κάτι. πως μπορω να το κανω αυτό φιλε μου ?
Undertaker25 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Φίλε μου δεν παρατήρησα κανένα απολύτως πρόβλημα στο σύστημά σου, βλέποντας το βίντεο. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από Undertaker25
cpc464 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, smoke0man2 είπε πως μπορω να το κανω αυτό φιλε μου ? Μπαινεις bios με το ανάλογο πλήκτρο (συνήθως είναι το del) κατα την εκκίνηση, επιλέγεις advanced bios, πάς στο northbridge configuration, επιλέγεις force στο integrated graphics και αλλάζεις μέγεθος μνήμης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα