Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καληπσερα παιδια το συστημα της περιγραφης μου 

κολλαει παρα πολύ και ετσι προσπαθησα με φορματ μηπως βρω λυση.. αλλα τελικα δεν λυθηκε το προβλημαα

οποιος ξερει ας με βοηθησει εάν μπορει.. θα το εκτιμουσα. γιατι εχω φαει 2 μερες αλλα δεν μπορω να βρω ακρη...

Δημοσ.

ειναι γενικα τα κολληματα... ειδικα όταν ανοιγω youtube αργει να φορτωσει..

γ υγεια των δισκων  ειναι

1)C 93%

2)D 100%

θερμοκρασίες δεν ξεπερνανε τους 35 βαθμους

ένα μικρο δειγμα από το πρόβλημα μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν φαίνεται κάτι σοβαρό από το video, δοκίμασε άλλους browsers (opera, chrome, firefox) να δεις πως θα συμπεριφερθεί...

Επεξ/σία από Minitab
Δημοσ.

αντικατέστησε τον δίσκο σου με έναν SSD έστω 120αρι πάμφθηνοι είναι πλέον  για το σύστημα και άφησε αυτόν που έχεις για τους φακέλους User Doc pic download κτλπ όπως και για μεγάλα προγράμματα ή games και θα δες τεράστια διαφορά.

Δημοσ.

o δισκος μου ο C:

ειναι ενας evo 840 126 gb  

γι αυτό λεω ότι εχω θεμα

ειναι ηδη ssd

τι μου προτείνετε να κανω?τι θα ψαχναται στην θεση μου πρωτο ?

σας ευχαριστω  ολους 

39 λεπτά πριν, Minitab είπε

δεν φαίνεται κάτι σοβαρό από το video, δοκίμασε άλλους browsers (opera, chrome, firefox) να δεις πως θα συμπεριφερθεί...

δοκιμασα... το ιδιο συμπεριφερεται

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Minitab είπε

μόνο σε φόρτωση σελίδων στο κάνει; τι ταχύτητες έχεις;  δοκίμασε και ένα live iso linux mint

Πώς μπορώ να δω τι ταχύτητες έχω; Το linux που βοηθάει;δεν κατάλαβα :unsure:;

Δημοσ.

Υποθέτω πως δουλεύεις την igpu , δέν βλέπω κάποιο σοβαρό πρόβλημα, δές μήπως αλλάζοντας απο το Bios το μέγεθος της μνήμης που είναι για την igpu αλλάξει κάτι.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, smoke0man2 είπε

Πώς μπορώ να δω τι ταχύτητες έχω; Το linux που βοηθάει;δεν κατάλαβα :unsure:;

ταχύτητα από εδώ, μετά αυτό TCP Optimizer, το λίνουξ είναι απλά για να δεις εάν κολλάει το σύστημα σε άλλο λειτουργικό.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Minitab είπε

ταχύτητα από εδώ, μετά αυτό TCP Optimizer, το λίνουξ είναι απλά για να δεις εάν κολλάει το σύστημα σε άλλο λειτουργικό.

οριστε για δες

Sketch.png

7 ώρες πριν, cpc464 είπε

Υποθέτω πως δουλεύεις την igpu , δέν βλέπω κάποιο σοβαρό πρόβλημα, δές μήπως αλλάζοντας απο το Bios το μέγεθος της μνήμης που είναι για την igpu αλλάξει κάτι.

πως μπορω να το κανω αυτό φιλε μου ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου δεν παρατήρησα κανένα απολύτως πρόβλημα στο σύστημά σου, βλέποντας το βίντεο.

Επεξ/σία από Undertaker25
Δημοσ.
1 ώρα πριν, smoke0man2 είπε

πως μπορω να το κανω αυτό φιλε μου ? 

Μπαινεις bios με το ανάλογο πλήκτρο (συνήθως είναι το del) κατα την εκκίνηση, επιλέγεις advanced bios, πάς στο northbridge configuration, επιλέγεις force στο integrated graphics και αλλάζεις μέγεθος μνήμης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...