Val30 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα σας Μόλις χτες, το γέρικό μου Samsung GT-S7562 έπεσε κάτω και (με προστασία οθόνης) η οθόνη του έσπασε. Είχα ΡΙΝ στο κλείδωμα του τηλεφώνου το οποίο πλέον δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί γιατί ο αισθητήρας με χαιρέτησε (δεν νιώθει πια το ζεστό άγγιγμά μου). Στο τηλέφωνο υπάρχουν φυσικά οι επαφές (που τις έχω back up έτσι κι αλλιώς) και κάποιες φωτό που έβγαλα προχτές και δεν πρόλαβα να περάσω στον υπολογιστή (όχι ακατάλληλες). Θέλω οπωσδήποτε μία από αυτές (οι άλλες δε με πολυνοιάζουν) αλλά δε λέει να σκάσω 18 ευρώ που μου ζητάει η Vodafone. Υπάρχει κάτι άλλο που να γίνεται, κάποιο πρακτικό κολπάκι, κάτι σε hi-tech γιατροσόφι για αρχάριους; Το ρωτάω γιατί συνέδεσα το κινητάκι στο pc αλλά επειδή είναι κλειδωμένο, το pc δε "βλέπει" τίποτα από αρχεία. Ελπίζω να υπάρχει κάτι που να γίνεται, στείλτε και ίνμποξ, δεν υπάρχει άγχος. Ευχαριστώ.
saruman123 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Αν έχεις ενεργοποιημένο τον Εντοπισμό σφαλμάτων usb τότε κάτι θα κάνεις.
ziaba Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 συνέδεσε ένα ποντίκι αν υποστηρίζει otg θα κάνεις την δουλειά σου
saruman123 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, ziaba είπε συνέδεσε ένα ποντίκι αν υποστηρίζει otg θα κάνεις την δουλειά σου Otg δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο.....
KyrGR Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Flash Twrp recovery με Odin, βγάλε γρήγορα μπαταρία αλλιώς θα σε γυρίσει σε stock. Ξεκινά σε recovery ( volume + και - και power νομίζω) πήγαινε mounts and storage- mount usb storage συνδεδεμένος στο pc και λογικά θα εμφανιστεί η εσωτερική μνήμη. Διόρθωση: Είναι volume up+volume down+ home και με πατημένα αυτά πατάς και το power και επιλέγεις σκέτο mount με όλα τα πεδία τσεκαρισμενα. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από KyrGR
kormos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 12 ώρες πριν, ziaba είπε συνέδεσε ένα ποντίκι αν υποστηρίζει otg θα κάνεις την δουλειά σου OTG το S Duos ?
KyrGR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Να διευκρινίσω ότι αν δε δουλεύει το touch ούτε στο recovery πρέπει να βρεις κάποια non touch πχ cwm 5 και αν δε το βλέπει ο υπολογιστής να βάλεις κάρτα sd και να αντιγράψεις τη φωτογραφία εκεί με το file manager της recovery. https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32500955&postcount=35 Εδώ υπάρχει το πρόγραμμα odin και η μη αφής recovery.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα