Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 άμα δεν αγοράσω εγώ το καινούριο πως θατο βρεις εσύ το μεταχειρισμένο? Κοινός παρανομαστής και στις 2 περιπτώσεις είναι η αντοχή στο χρόνο και φυσικά το φετινό θα αντέξει παραπάνω από το περσινό άρα πάνω-κάτω καταλήγουμε στο ίδιο περίπου ποσό που θα χρειαστεί να δαπανήσουμε ετησίως.
kriosgr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δυστηχως σε αυτο εισαι λαθος και εχει αναλυθει απειρες φορες. Αν ειχες αγορασει το Iphone 7 plus 128gb day one θα ειχες πληρωσει 1079ευρω(επισημη τιμη κυκλοφοριας). Μετα απο σχεδον 1.5χρονο στις αγγελιες πωλειται σχεδον στα μισα χρηματα(600ευρω πανω κατω).Ναι μεν λοιπον εχεις υψηλη μεταπωληση αλλα εχεις μεγαλυτερη χασουρα απο τους αλλους. Το ιδιο φυσικα ισχυει και στην περιπτωση γνωστων android συσκευων τυπου note 8. Οι κινεζιες που λες και εσυ εχουν χαμηλοτερη μεταπωλητικη αξια μεν και εχεις δικιο αλλα ειναι και φθηνοτερα και να τα αγορασεις εξ αρχης. Αλλα σε ξαναρωταω μιας και δεν μου απαντησες σε αυτο που σε ρωτησα. Θελω να αγορασω αυτη την στιγμη ενα Iphone 5.5ιντσων με 64gb χωρου(δεν υπαρχει υποστηριξη micro sd) τουλαχιστον μεχρι 400-500ευρω καινουργιο φυσικα,ποιο εχεις να προτεινεις ?Απο android υπαρχουν αρκετες επιλογες μεχρι 500ευρω που καλυπτουν τους παντες. Προφανως υπαρχουν και πολλες σαβουρες στο Android αυτο ειναι γεγονος,αλλα οχι οτι οι μονες επιλογες που υπαρχουν ειναι Iphone ή Κινεζιες του σωρου(που λες και εσυ),αυτο ειναι τεραστια ραδιοαρβυλα οπως ραδιοαρβυλα ειναι και αυτα που γραφεις περι lagdroid.Δεν εχουν ολα τα android touchwiz για να συμπεριφερονται το ιδιο. Να για ποιο λογο αρκετοι μενουν στα κινητα που εχουν ή αυτοι που αλλαζουν αλλαζουν καθε χρονο(για να μην χασουν παραπανω χρηματα). Και μαλιστα τα iphone 6 και 6s που ειναι απο τα πιο δημοφιλη κινητα ειναι αυτα που εχουν και θυρα ακουστικων ολως τυχαιως. Φίλε μου ίσως αν χρησιμοποιούσα το κινητό μου για κλήσεις και για κάνα facebook να θεωρούσα πολλά τα 1€/μέρα (365 ημέρες Χ 3 χρόνια ) η τιμή που αγόρασα το iphone 7 plus. Είμαι επαγγελματίας όμως και για μένα προέχει η σταθερότητα και το support σε updates μιας κι αν είναι ελαττωματική η συσκευή θα στο έχει δείξει μέσα στο πρώτο χρόνο. Δεν είναι για μένα κανένα σοβαρό ποσό το 1€ την μέρα για να έχω ένα κινητό γραφείο μαζί μου. Πριν μισό χρόνο μου έπεσε στην θάλασσα (δεν πρόκειται να το βγάλω σε αγγελία οπότε το λέω) με ανοιχτό τον φακό κιόλας ευτυχώς και το βρήκα. Μάντεψε; Μια χαρά δουλεύει ! Είναι πραγματικά αδιάβροχο. Και να σκεφτείς ότι η αδιαβροχοποίηση ήταν το πιο αδιάφορο feature που είχα προσέξει στην παρουσίαση.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, VChris είπε άμα δεν αγοράσω εγώ το καινούριο πως θατο βρεις εσύ το μεταχειρισμένο? Κοινός παρανομαστής και στις 2 περιπτώσεις είναι η αντοχή στο χρόνο και φυσικά το φετινό θα αντέξει παραπάνω από το περσινό άρα πάνω-κάτω καταλήγουμε στο ίδιο περίπου ποσό που θα χρειαστεί να δαπανήσουμε ετησίως. αν αντι να αγορασεις 600 ευρω κινητο παρεις το περσινο στα 400 ευρω, πως ειναι δυνατον να δαπανησεις τα ιδια λεφτα ετησιως? τι διαφορες εχουν τα φετινα flagship με τα περσινα που θα σε εκαναν να το κρατησεις λιγοτερα χρονια? αλλα ΕΣΤΩ οτι ετσι ειναι (που ΔΕΝ ειναι), και παλι θα αξιζε καλυτερα το περσινο γιατι θα εχανες λιγοτερα λεφτα στη μεταπωληση. το κινητο των 600 ευρω σημερα θα πουλιεται 200 σε 4 χρονια, των 400 (περσινο) θα πουλιεται 200 σε 3 χρονια 600-200=400. 400/4= 100/χρονο ζημια 400-200=200. 200/3= 70/χρονο ζημια αλλα το πιο πιθανο ειναι να μην ισχυει τιποτα απ ολα αυτα, γιατι τα κινητα δεν εχουν καμια διαφορα και απλα ειναι θεμα ποτε θα ξυπνησει ξανα το καταναλωτικο μαιμουδακι μεσα σου. οταν γινει αυτο, ειτε 3 ή 4 χρονων κινητο κρατας στα χερια σου, θα πας να αγορασεις καινουργιο
nectons Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Και τα 2 στο θέμα κόστους προς απόδοση είναι για τα μπάζα. Το θέμα που δεν γράφει 60fps για πολύ ώρα δεν νομίζω να είναι στον επεξεργαστή η στην θερμοκρασία που θα αναπτύξει το κινητό αλλά στο μέγεθος που καταλαμβάνει σε αυτό κάθε 5 λεπτά εγγραφής. Στο κάτω κάτω δεν χρησιμοποιεί κανείς το κινητό του για κάμερα survilance που κάνει εγγραφή 24/7 αλλά για να τραβήξεις την στιγμή. Και η στιγμή δεν νομίζω να διαρκεί πάνω από 5 λεπτά για να μην πω 1... Ακόμη όμως και να πρέπει να καλύψεις ένα ολόκληρο συμβάν (ας υποθέσουμε ένα γάμο) και πάλι δεν τραβάς σερί πάνω από 5 λεπτά... τραβάς και όταν τελειώσει συνεχίζεις και τα ενώνεις μετά. Αν τώρα θέλεις πλήρη κάλυψη να μην χαθεί ούτε δευτερόλεπτο νοικιάζεις ένα γραφείο και σε καλύπτει με 2-3 διαφορετικές κάμερες και επαγγελματική δουλειά. Θα ήθελα ένας που έχει iPhoneX να μας πει ότι το χρησιμοποιεί για να τραβάει 60fps video για πάνω από 5 λεπτά έτσι από περιέργεια αν υπάρχει κανείς και τι είναι αυτό που τραβά. Μην τρελαθούμε. Τουλάχιστον τα android τραβάνε βίντεο και υπάρχει επιλογή να μην στο κόψει αν σε καλέσει κάποιος. Δεν νομίζω να ισχύει και στο iphone? Γιατί στο κάτω κάτω μιλάμε για κινητά. Πάντως η απογοήτευση είναι μεγάλη και για την Samsung μαζί με άλλες που ακολουθούν την πολιτική του χιλιάρικου δίχως ουσιαστικό λόγο. Για μένα S9 vs iphoneX 1-0.
White Wolf Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Στις 5/3/2018 στις 6:49 ΜΜ, ScorpioX777 είπε Συμφωνω, γι αυτο και πολλοι εχουμε φυγει απο την Apple και εχουμε δικαιωθει απο την επιλογη μας για πολλους λογους, αλλα στο συγκεκριμενο θεμα με το χρονικο περιορισμο του 4Κ @60 που ειναι και το θεμα του topic η Samsung τα εκανε μανταρα. Ελεγα να παρω του γιου μου το S9+ τελος καλοκαιριου και ενας μεγαλος λογος ηταν επειδη τραβαει αρκετα βιντεο και μετα τα βλεπει στην 4K OLED τηλεοραση που εχουμε.Μετα απο αυτo δεν το βλεπω εκτος αν το διορθωσει με καμια ενημερωση(δυσκολο). Σε παιδι 14 ετων θα του παρεις κινητο κοντα στα 1000 ευρω...γιατι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα