Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
14 minutes ago, nemesiskp said:

Θεωρω μικρο το κακο τα 5 λεπτα 4κ video.Πρωτα απο ολα πιανει υπερβολικα μεγαλο χωρο ,ειτε στην συσκευη,ειτε σε δισκο που θα αποθηκευτει μετα.Επισης το θεωρω ικανοποιητικο σαν χρονο.Ποσες φορες δηλαδη θα χρειαστεις να βγαλεις πανω απο 5 λεπτα βιντεο και σε 4k;Μηπως θα γραψει κανεις ολοκληρη συναυλια(που δεν θα χωρεσει) και μετα θα κατσει να την δει χωρις να κανει εμετο απο το κουνημα της καμερας; 

Γενικα πιστευω ειναι λιγες οι φορες που θα χρειαστει κατι τετοιο.Οι πιο πολλοι θα γραψουν καμια ομορφη στιγμη που γουσταρουν  να εχουν σε καλη ποιοτητα.Τωρα αν καποιος το εχει τοοοσο αναγκη και θελει να γυρισει καμια ταινια παει σε iphone.

Κατα τα αλλα η θεματολογια των ειδησεων του insomnia εχει πεσει σε τραγικο επιπεδο.Οι πιο πολλες ειδησεις αφορουν το vs μεταξυ των δυο γνωστων εταιριων με τους τιτλους (που ειναι οτι να ναι) να ενισχυουν το hate.Και περα των χαρακτηριστικων σχολιων εχουμε και το κλασικο (πλεον) troll να λεει τα δικα του για να νομιζει οτι ειναι αστειος και τον επισης γνωστο mod να υπερασπιζεται την αγαπημενη του εταιρια σε καθε αρνητικο σχολιο για αυτη.Κριμα.

Το "μίσος" που λες είναι χαρακτηριστικό των προβληματικών ανθρώπων. Πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε σε gadgets. Πιο πολύ θα έπρεπε να μας απασχολεί το ποσοστό των ανθρώπων που νιώθουν μίσος για τους άλλους με αφορμή τέτοια θέματα... Anyway, θα χρειαστούμε ψυχολόγο για να μας κατατοπίσει και θα βγούμε και offtopic!

Τώρα για τα 4Κ, ναι δεν ειναι και κάτι big deal, κι εγώ με το Χ τραβάω σε 1080 @ 60p. Μιας όμως και αυτό το χαρακτηριστικό απαιτεί το κατάλληλο hardware για να παίξει σωστά, είναι μια ένδειξη για το τι μπορεί να πετύχει ο κάθε κατασκευαστής συνδυάζοντας το σωστό software/hardware. :)

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βέβαια υπάρχει και μια οθονάρα που μπορείς μετά να δεις το βίντεο σου αξιοπρεπέστατα.

Επίσης.... ο περιορισμένος χρόνος εγγραφής είναι κάτι που φαντάζομε ότι θα αλλάξουν με την πρώτη ευκαιρία, είτε η ίδια η Samsung είτε θα βρουν κάποιο τρόπο οι users.
Και κάτι άλλο.... το S9 έχει σύστημα εγγραφής Dual Video Recorder, με αυτό μπορείς να τραβάς βίντεο υψηλής ανάλυσης και συγχρόνως το κάνει και Mp4 για να το έχεις σε μια μικρότερη μορφή που θα μπορείς πολύ εύκολα να "ανεβάζεις" το βιντεάκι σου στα μέσα, Facebook κ.λπ.
Δείτε εδώ τι εννοώ.

S9                                                                                iPhone X

Screen Resolution 1440 x 2960 pixels, 18.5:9 ratio (~570 ppi density) 1125 x 2436 pixels, 19.5:9 ratio (~458 ppi density)

.

Επεξ/σία από JS v.i.p.
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DrFreeman είπε

Τι πήρες τελικά; (ειλικρινής απορία)

Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω καμία διάθεση να συμμετέχω σε καμία αντιπαράθεση μεταξύ iPhone και Samsung οπαδών. Μου αρέσει να δοκιμάζω καινούργιες συσκευές – ναυαρχίδες. Δυστυχώς η απογοήτευση από το S8, ήταν όπως την περιέγραψα. Μπαταρία μισή σήμερα με κανονική χρήση και βίντεο απογοητευτικό σε σχέση με ότι έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, που πίστεψε με φίλε μου έχουν περάσει από τα χέρια μου σχεδόν όλες οι ναυαρχίδες. Τώρα κάποιοι  μπορούν να συνεχίσουν να γελούν ή να χλευάζουν επειδή τους προσέβαλα την συσκευή που έχουν. Ας είναι. 

Δημοσ.
Spoiler

Κανεις δεν ειπε οτι το μυλο δεν εχει δυνατες συσκευες.Εχει πραγματικα ισως και τη πιο δυνατη καρτα γραφικων και εναν απο τους πιο δυνατους επεξεργαστες γενικοτερα αλλα η σαμυ υπερεχη σε καμερες φωτο ενοω οθονες χωρητικοτητα ευεληξεια και ελευθερια κηνησεων και αλα.Φτος ανακαληψε για πρωτη φορα το μυλο οθονες QHD oled μη τρελαθουμε.Και εχω δει σε πολλα βιντεο το μυλο να τρωει χωμα απο one plus 5T ,razer phone, κτλπ κτλπ.Ισως στο συγκεκρημενο χαρακτηρηστικο ειναι καλυτερη αλλα ας δουμε σε ολους τους τομεις πως τα παει σε συγγρηση με αλες συσκευες.π.χ. καμερες,gaming,ηχο,οθονες,εμβελεια,ταχυτητα,ευεληξεια κηνησεων,αυτονομια,χωρητικοτητα,διαχειρηση θερμοτητας,κτλπ κτλπ.Παντος πλεον βρησκεις αξιολογες και ικανοτητες συσκευες με πολυ λιγοτερα χρηματα απο αυτα που ζητανε σαμυ,μυλο, κτλπ κτλπ

Επισκέπτης
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, billdanos είπε

Τώρα για τα 4Κ, ναι δεν ειναι και κάτι big deal, κι εγώ με το Χ τραβάω σε 1080 @ 60p. Μιας όμως και αυτό το χαρακτηριστικό απαιτεί το κατάλληλο hardware για να παίξει σωστά, είναι μια ένδειξη για το τι μπορεί να πετύχει ο κάθε κατασκευαστής συνδυάζοντας το σωστό software/hardware. :)

Οι κατασκευαστές διαθέτουν στην αγορά αυτό που τους συμφέρει οικονομικά, όχι αυτό που μπορούν να πετύχουν.

Λειτουργούν, για παράδειγμα, όπως το insomnia στο συγκεκριμένο άρθρο. Θα μπορούσατε να γράψετε κάτι ποιοτικό, όπως συνηθίζετε άλλωστε, αλλά επιλέξατε ένα κακό clickbate, τροφοδοτούμενο με flame από mod, που εντέλει η χαμηλή ποιότητα του ενόχλησε σε επίπεδο αναγνώστη και όχι funboy.

Δημοσ.

Ο αρθρογράφος  παιδιά χρησιμοποίησε ένα άρθρο που υπάρχει . Κάτι που είναι πραγματικό . Δεν είπε ότι η γη είναι επίπεδη ! Σαφέστατα το ότι έχει όριο στο ποσό «4κ» θα τραβήξει έχει να κάνει με επεξεργάστηκες δυνατότητες , θερμοκρασίες και διαχείρηση software . Αμφισβητεί κάποιος το παραπάνω ; Μην τρώγεστε λοιπόν άδικα . Το ποια είναι καλύτερη συσκευή είναι και λίγο υποκειμενικό . Όπως βολεύεται ο καθένας . Αφήστε λοιπόν τις θεωρίες συνωμοσίας για τους ψεκασμένους !

Ασχετα με το ότι προτιμώ μηλοφωνα για παρά πολλούς λόγους που λογικά είναι υποκειμενικοί πρέπει να καταλάβετε κάτι που είναι αντικειμενικό. ΔΕΝ γίνεται να φτάσεις σε ταχύτητες Κτλ κτλ κτλ μια συσκευή που κατασκευάζεται από την ίδια εταιρεία που φτιάχνει και το λειτουργικό . Μια συσκευή , ένα λειτουργικό . Πως να μην είναι πιο κοντά στο τέλειο; Από την άλλη έχεις ένα λειτουργικό που πάει και κάθεται πάνω σε 100+ διαφορετικούς κατασκευαστές κι εκεί αρχίζουν τα γέλια .

Παρολαυατα δεν σημαίνει ότι η Απλ τα κάνει όλα τέλεια . Πχ η κάμερα του s9 είναι σαφώς καλύτερη κι ας μην έχει την «διάρκεια» του IPhone X. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, kriosgr είπε

Apple σημαίνει σταθερότητα κι αξιοπιστία.  Δεν θα σου πουλήσει κάτι που κατά 70% θα σου δημιουργήσει προβλήματα. Η επέκταση μνήμης με sd cards που αναφέρεσαι δεν είναι πανάκεια. To android και τα βασικά σου προγράμματα πάλι στην μαμά μνήμη του κινητού  θα τα βάλεις κι όχι στην sd card. Στην sd card συνήθως αποθηκεύεις photos/videos. H sd cards συνηθίζουν να αποσυνδέονται όποτε τους κάνει κέφι με αποτέλεσμα να σε αφήνουν ξεκρέμαστο ουκ ολίγες φορές και θα πρέπει να βγάλεις την  sd και να την ξαναβάλεις και ξανά - μανά να κάνεις mount. Αυτό απέχει έτη φωτός από την Apple εμπειρία. Στα iphone o χρήστης επιλέγει εξ αρχής τον αποθηκευτικό του χώρο σύμφωνα με τις ανάγκες του, τον ακριβοπληρώνει μεν αλλά τον έχει πάντα και με ταχύτητες σαφώς καλύτερες από αυτές των SD. 

Έχω Samsung κινητά εδώ και 4 χρόνια και δεν είχα ουτε1 φορά πρόβλημα με SD card...Αλλά λέγε εσύ τέτοια να παρηγοριεσαι που πλήρωσες 800€ για 32gb iphone 7...

Εγώ ήμουν τυχερός και πήρα το S9 DUOS με ανταλλαγή παλιάς συσκευής (nexus6 της γυναίκας μου)580€. 

Σε apple δυστυχως  δε ξαναπαω,λόγω α) μη επεκτάσιμης χωρητικότητας β) έλλειψη dual SIM. Η) χώρος στο cloud .5gb μόνο δωρεάν; Ξεφτίλα...H Google χρεώνει 900€ συσκευές αλλά σου δίνει άπειρο χώρο στο cloud...

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, kriosgr είπε

Εξηγώ πιο πάνω ότι βάζοντας μια 32άρα SD σε ένα κινητό με μαμά 32GB δεν μπορεί να πιάσει ούτε σε αξιοπιστία αλλά ούτε και σε ταχύτητα ένα μαμά 64άρι αλλά μάλλον δεν το κατάλαβες. Στο γράφω τώρα ξεκάθαρα πια μπας και το πιάσεις.^_^

Αν ξέρεις Αγγλικά δες τι γράφουν εδώ σε android site για να σου φύγει η απορία και να μην νομίζεις ότι είναι δικαιολογία της Apple  https://www.androidpit.com/why-internal-storage-is-better-than-microsd-card-storage

Εσένα μπορεί να μην σε ενδιαφέρει να χάσεις φωτογραφίες ή βίντεο ή ξαφνικά τον μισό χώρο από το κινητό και ότι είχες σετάρει να αποθηκεύεται στην sd να σου βγάζει ειδοποίηση ότι δεν την βρίσκει και δεν έχει χώρο να αποθηκεύσει το τάδε ή το δείνα και τι να κάνει. Κατάλαβε όμως κι αυτούς που δεν θέλουν να περάσουν τέτοιες εμπειρίες με το κινητό τους.  

Συγγνώμη, αλλα εσύ ξέρεις Αγγλικά? Το άρθρο γράφει οτι μετά το android 6.0 τα πραγματα βελτιώθηκαν και μάλιστα στο HTC ONE A9 οι επιδόσεις του αυξήθηκαν. Για να μην αναφέρω πως το άρθρο είναι 2 ετών και το android είναι πλέον στην έκδοση 8.0. Θέμα με τις επώνυμες και γρήγορες micro sd δεν υπάρχει, εάν σου παρουσιαστεί τέτοιο πρόβλημα, απλά η κάρτα είναι ελλατωματική.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, stiflerakos είπε

Ο αρθρογράφος  παιδιά χρησιμοποίησε ένα άρθρο που υπάρχει . Κάτι που είναι πραγματικό . Δεν είπε ότι η γη είναι επίπεδη ! Σαφέστατα το ότι έχει όριο στο ποσό «4κ» θα τραβήξει έχει να κάνει με επεξεργάστηκες δυνατότητες , θερμοκρασίες και διαχείρηση software . Αμφισβητεί κάποιος το παραπάνω ; Μην τρώγεστε λοιπόν άδικα . Το ποια είναι καλύτερη συσκευή είναι και λίγο υποκειμενικό . Όπως βολεύεται ο καθένας . Αφήστε λοιπόν τις θεωρίες συνωμοσίας για τους ψεκασμένους !

Ασχετα με το ότι προτιμώ μηλοφωνα για παρά πολλούς λόγους που λογικά είναι υποκειμενικοί πρέπει να καταλάβετε κάτι που είναι αντικειμενικό. ΔΕΝ γίνεται να φτάσεις σε ταχύτητες Κτλ κτλ κτλ μια συσκευή που κατασκευάζεται από την ίδια εταιρεία που φτιάχνει και το λειτουργικό . Μια συσκευή , ένα λειτουργικό . Πως να μην είναι πιο κοντά στο τέλειο; Από την άλλη έχεις ένα λειτουργικό που πάει και κάθεται πάνω σε 100+ διαφορετικούς κατασκευαστές κι εκεί αρχίζουν τα γέλια .

Παρολαυατα δεν σημαίνει ότι η Απλ τα κάνει όλα τέλεια . Πχ η κάμερα του s9 είναι σαφώς καλύτερη κι ας μην έχει την «διάρκεια» του IPhone X. 

Αν ήξερες αγγλικά και διάβαζες την πηγή θα καταλάβαινες ότι ο μεταφραστής δεν έκανε μετάφραση αλλά έβαλε και δικές του πινελιές που δεν αναφέρονται στο αρχικό άρθρο ... έλεος

Ξεκίνα από τον τίτλο

Επεξ/σία από gv
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pseira είπε

Έχω Samsung κινητά εδώ και 4 χρόνια και δεν είχα ουτε1 φορά πρόβλημα με SD card...Αλλά λέγε εσύ τέτοια να παρηγοριεσαι που πλήρωσες 800€ για 32gb iphone 7...

Εγώ ήμουν τυχερός και πήρα το S9 DUOS με ανταλλαγή παλιάς συσκευής (nexus6 της γυναίκας μου)580€. 

Σε apple δυστυχως  δε ξαναπαω,λόγω α) μη επεκτάσιμης χωρητικότητας β) έλλειψη dual SIM. Η) χώρος στο cloud .5gb μόνο δωρεάν; Ξεφτίλα...H Google χρεώνει 900€ συσκευές αλλά σου δίνει άπειρο χώρο στο cloud...

iphone 7  plus 128GB έχω.   Αφού σου αρέσουν οι dual sim και οι  sd cards είσαι στο σωστό δρόμο. Αν αγοράζεις και τηλέφωνο κάθε 2 χρόνια , ακόμα πιο πολύ. Πράγματι τα 5 GB  icloud ίσως φαντάζουν λίγα σε κάποιον που χρειάζεται πολύ χώρο στο cloud , με 12 €/χρόνο έχω όμως 50GB σε σωστό κινητό κι όχι σε κινεζοσαβούρα. Το να δώσεις παραπάνω από 250€ σε κινητό με android είναι πεταμένα λεφτά.

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, kirileman said:

Σε κάμερα, πάντως, είναι.

Σε συγκεκριμένες συνθήκες μόνο. Δες το link που είχε φωτό σε εσωτερικούς χώρους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...