Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους.

Μετα την πρωτη μου προσπαθεια να συνδυασω ενισχυτη και ηχεια, εχω μεινει λιγο ανικανοποιητος κι ετσι προχωρησα στην αγορα τψν dali zensor 7 (τα βρηκα σε προσφορα 499 ευρω).

Τα προηγουμενα μου ηχεια ηταν τα dali zensor 1 τα οποια τα ειχα συνδυασει με τον yamaha r-n402d. Αυτος ο συνδυασμος για να πω την αληθεια δεν με αφησε ικανοποιημενο κι ετσι, αφου χρειαστηκε το ζευγαρι (ενισχυτης και ηχεια) να παιξουν σε αλλον χωρο μονιμα, τα μετεφερα με χαρα εκει και τωρα εχω μεινει χωρις συστημα στο σπιτι. 

Ετσι λοιπον, τωρα εχω μεινει μονο με τα καινουρια μου dali zensor 7 (δεν τα εχω, τα περιμενω ακομη ειναι η αληθεια) και αναζητω λυση για το μηχανημα που θα δωσει ηχο στα νεα μου ηχεια. 

Επειδη ειμαι σχετικα νεος στο χωρο (τα dali 1 κ ο ενισχυτης yamaha rn402d ηταν οι πρωτες μου αγορες πριν απο 1 χρονο), δεν ξερω τι να επιλεξω πια για να μην τη ξαναπατησω.

Ας πω και τα δεδομενα τωρα. Ο ενισχυτης θα παιξει σε σαλονι 25 τετραγωνικων και τα ηχεια θα βρισκονται σε αποσταση 2.5 μετρων απο τον ακροατη. 

Απαιτω οι προτασεις σας να εχουν μεσα ενισχυτη με διαδικτυακες ευκολιες (ακουω μονο spotify προς το παρον και flac μεσω usb αλλα σκεφτομαι μελλοντικα να παρω κι ενα cd player) ή προενισχυτης με διαδικτυακες ευκολιες, ο οποιος θα μπορει να μετατρεψει εναν οποιοηδποτε ενισχυτη σε ιντερνετικο.

Αυτο που ζηταω δηλαδη, ειναι να βαζω τραγουδια μεσω του ταμπλετ στον ενισχυτη μεσω spotify.

Το συστημα θα ειναι 90% για μουσικη και 10% για ταινιες.

Θα ηθελα τις προτασεις σας ομως μην ξεχνατε πως μιλατε σε εναν αρχαριο που δεν ξερει καν σε τι διαφερει ενας τελικος ενισχυτης με εναν προενισχυτη...

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/8162487/Onkyo-TX-8150.html

πολυ καλος,  το θεμα ειναι οτι εαν δεν τον ακουσεις με τα ηχεια σου ποτε δεν ξερεις , επισης στον ηχο υπαρχουν πολλα  υποκειμενικα και τεχνικα στοιχεια που διαμορφωνουν το αποτελεσμα και την ικανοποιηση του ακροατη .

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...