vocals_ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 21 λεπτά πριν, johnbond είπε Κάποιος μπορεί να πει λοιπόν οτι το 2017 έχουμε μείωση των κρουσμάτων σε σχέση με το 2015. Η διακύμανση με το 2016 και το 2017 ήταν τυχαία. Ναι και με το 1980. Τυχαία η διακύμανση, εκτός και αν: 22 λεπτά πριν, johnbond είπε Επίσης στην πρωτότυπη ανακοίνωση του ΠΟΥ δε λέει πουθενά οτι μειώθηκε το ποσοστό των εμβολιασμένων παιδιών. http://www.euro.who.int/en/media-centre/sections/press-releases/2018/europe-observes-a-4-fold-increase-in-measles-cases-in-2017-compared-to-previous-year http://www.euro.who.int/__data/assets/pdf_file/0009/362448/epi-data-jan2017-dec2017-eng.pdf Τα τελευταία διαγράμματα, κάτω κάτω... Πιάσε και καμιά τσιπούρα για μένα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Just now, lazarus678 said: να υποθεσω και εσυ πολυτεκνος πατερας 5 παιδιων εισαι και ξερεις. η μαλλον αγελαδα του αγρου που τρωει το κουτοχορτο και ιδρωνει ξοδευοντας τα χρηματα του μπαμπα προσφεροντας ταξιδακια αναψυχης ειναι απλό, εγώ ποντάρω τα λεφτά μου , εσύ ποντάρεις την ζωή του παιδιού σου? μα τι λέω ήδη το κανεις αφού παραδέχτηκες οτι δεν του έχεις κάνει εμβόλια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 1 minute ago, lazarus678 said: να υποθεσω και εσυ πολυτεκνος πατερας 5 παιδιων εισαι και ξερεις. η μαλλον αγελαδα του αγρου που τρωει το κουτοχορτο και ιδρωνει ξοδευοντας τα χρηματα του μπαμπα προσφεροντας ταξιδακια αναψυχης Εσύ ως τι ξέρεις δηλαδή; Το ότι είσαι πολύτεκνος σε καθιστά αυθεντία ξέρω γω; Επίσης, γιατί ad hominem; Δεν έχεις άλλο τρόπο να περάσεις τα επιχειρήματα σου και το γυρνάς στην επίθεση; Κρίμα είναι, συζήτηση κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, lazarus678 είπε να υποθεσω και εσυ πολυτεκνος πατερας 5 παιδιων εισαι και ξερεις. η μαλλον αγελαδα του αγρου που τρωει το κουτοχορτο και ιδρωνει ξοδευοντας τα χρηματα του μπαμπα προσφεροντας ταξιδακια αναψυχης τώρα εσύ θεωρείς σοβαρή απάντηση, την απάντησή σου σε μια απλή ερώτηση... Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazarus678 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, akpe είπε Παρέθεσε και τον νόμο βρε, άρθρο 33 του Ν.2676/1999 συγκεκριμένα λοιπον αυτο ειναι χαζομαρα γιατι εχω παιδι ανεμβολιαστο σε σχολειο και δεν εχω προβλημα κανενα. κανεις απλα μια υπευθυνη δηλωση και τελος. οι εμβολιασμοι ειναι υποχρεωτικοι σε περιπτωση πανδημιας. 2 λεπτά πριν, AtiX είπε τώρα εσύ θεωρείς σοβαρή απάντηση, την απάντησή σου σε μια απλή ερώτηση... να τα μας. και αλλος γονιος 5 τεκνων μας ηρθε στην παρεα. καλος τον και ασ αργησες και εσυ. σοβαρες απαντησης δινω σε σοβαρες ερωτησεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, lazarus678 είπε λοιπον αυτο ειναι χαζομαρα γιατι εχω παιδι ανεμβολιαστο σε σχολειο και δεν εχω προβλημα κανενα. κανεις απλα μια υπευθυνη δηλωση και τελος. οι εμβολιασμοι ειναι υποχρεωτικοι σε περιπτωση πανδημιας. να τα μας. και αλλος γονιος 5 τεκνων μας ηρθε στην παρεα. καλος τον και ασ αργησες και εσυ. σοβαρες απαντησης δινω σε σοβαρες ερωτησεις Εν τέλη είμαστε τόσο επιπόλαιοι που δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι σημαίνει προστασία αγέλης... Νομίζουμε αυτονόητο το να μας προστατεύει η κοινωνία τριγύρω μας αλλά όταν έρχεται η ώρα της υποχρέωσης, γαργάρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 http://www.moec.gov.cy/dde/exp_dimotiki_engrafes_metengrafes.html "Εμβόλια μαθητών πριν τη φοίτησή τους στο Δημοτικό Σχολείο Με την είσοδό τους στο Δημοτικό Σχολείο, μέχρι την ηλικία των 5-6 χρόνων, τα παιδιά θα πρέπει να έχουν καλυφθεί με τα ακόλουθα εμβόλια: 1. Διφθερίτιδας, Τετάνου, Κοκκύτη (D.T.P ή D.T.aP) 2. Πολιομυελίτιδας (Polio) 3. Ιλαράς, Παρωτίτιδας, Ερυθράς (M.M.R.) 4. Ηπατίτιδας Β (Hep 5. Μηνιγγιτιδόκοκκου C συζευγμένο (Men C) 6. Αιμόφιλου της Ινφλουέντζας τύπου b (Hib) * 7. Πνευμονιόκοκκου συζευγμένο (PCV) * *Τα εμβόλια Hib και PCV συστήνεται να χορηγούνται μέχρι την ηλικία των 5 ετών (έναρξη εμβολιασμού από την ηλικία των 2 μηνών) Οι γονείς, κατά την εγγραφή των παιδιών τους, πρέπει να προσκομίσουν αντίγραφο της σχετικής σελίδας του Βιβλιαρίου Υγείας ή της Κάρτας Εμβολιασμού όπου θα φαίνεται η κατάσταση εμβολιασμού του παιδιού και θα αναγράφεται το όνομά του." Δεν ειναι βλακείες, απλά για τους δικούς της λόγους η διευθύντρια του σχολείου παρανομεί. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, lazarus678 said: λοιπον αυτο ειναι χαζομαρα γιατι εχω παιδι ανεμβολιαστο σε σχολειο και δεν εχω προβλημα κανενα. κανεις απλα μια υπευθυνη δηλωση και τελος. οι εμβολιασμοι ειναι υποχρεωτικοι σε περιπτωση πανδημιας. Καθόλου χαζομάρα. Αυτό για την πανδημία αφορά πολύ παλαιότερο νόμο. Συγκεκριμένα: Quote Στην απόφαση του Υπ.Υγείας Υ1/ΓΠ 161682/2008 ορίζεται ότι η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, ως αρμόδιος κατά το νόμο φορέας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, γνωμοδοτεί για τα υποχρεωτικά εμβόλια και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου αποδέχεται ή μη τη γνωμοδότηση και καθορίζει το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών, μετά την έκδοση κοινής υπουργικής απόφασης του υπουργού Οικονομικών, του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και του υπουργού Υγείας και Πρόνοιας. Με το άρθρο 33 του Ν.2676/1999, που δημοσιεύθηκε στις 5-1-1999 στο 1ο τεύχος του ΦΕΚ και συνυπογράφεται από τους υπουργούς Εσωτερικών, Εθνικής Οικονομίας, Ανάπτυξης, Εργασίας, Υγείας -Πρόνοιας και Δικαιοσύνης, στα πλαίσια της ιατρικής περίθαλψης που παρέχουν οι ασφαλιστικοί Οργανισμοί και το Δημόσιο στους ασφαλισμένους και τα μέλη των οικογενειών τους, καθιερώνεται η υποχρεωτική προληπτική ιατρική με σκοπό την έγκαιρη διάγνωση και τη λήψη μέτρων για την πρόληψη της εκδήλωσης ή την αποτροπή της εμφάνισης νοσηρών καταστάσεων και η προληπτική αυτή ιατρική, κατά το ίδιο άρθρο του άνω νόμου, περιλαμβάνει και τον εμβολιασμό παιδιών και ενηλίκων, σύμφωνα με το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών στην Ελλάδα. Εφ΄ όσον ο νόμος ομιλεί για υποχρεωτική προληπτική ιατρική, η οποία περιλαμβάνει, κατά την άνω διάταξη, και τα εμβόλια, είναι προφανές και συνάγεται σαφώς και ανενδοίαστα από το κείμενο του νόμου αυτού ότι ο νομοθέτης θέλησε η διενέργεια των εμβολιασμών, που προβλέπονται στα πλαίσια του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμών, να μην εξαρτάται από την προαίρεση και την ευχέρεια των προσώπων, στα οποία αφορούν, αλλά αυτά είναι κατ’αρχήν υποχρεωμένα να τηρήσουν το νόμο και να εμβολιασθούν. Το ότι ο εν λόγω νόμος δεν προβλέπει άμεση συνέπεια, δηλαδή ποινή, για τις περιπτώσεις που δεν θα εφαρμοσθεί η διάταξη, δεν αναιρεί τη δεσμευτικότητά του, που είναι δεδομένη, κατά τη γνώμη μου, γιατί προφανώς ο νομοθέτης, είτε από αβλεψία, είτε ίσως για άλλους λόγους, που σχετίζονται με τον ήπιο τρόπο, με τον οποίο θέλησε να προσεγγίσει το θέμα, δεν συμπεριέλαβε στις διατάξεις του άνω νόμου και πρόβλεψη για τιμωρία όσων δεν τον εφαρμόζουν, στοχεύοντας ενδεχομένως στο να πείσει τους υποχρέους εξ ενδιαφέροντος να τηρήσουν τις διατάξεις του, εν όψει και του αναμενόμενου βλαπτικού αποτελέσματος από τη μη τήρηση του υποχρεωτικού εμβολιασμού, δηλαδή τον κίνδυνο προσβολής από τη συγκεκριμένη νόσο. http://ellinikahoaxes.gr/2016/09/21/ipoxreotikos-emvoliasmos/ Επίσης ρώτησα και κάτι άλλο πιο πριν, αλλά μάλλον για εσένα δεν ήταν «σοβαρή» η ερώτηση Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από akpe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazarus678 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, jakegate7 είπε ειναι απλό, εγώ ποντάρω τα λεφτά μου , εσύ ποντάρεις την ζωή του παιδιού σου? μα τι λέω ήδη το κανεις αφού παραδέχτηκες οτι δεν του έχεις κάνει εμβόλια. σπιρτο εισαι τελικα. τα 4 που εχω εμβολιασμενα ομως δεν σου εκανε εντυπωση. για το ενα σε βλεπω να σκας. απαντησε μου σε 3 απλες ερωτησεις: το παιδι που εμβολιαζεται ειναι καλυμενο και δεν υπαρχει κινδυνος δημοσιας ηγειας ; το παιδι που δεν εμβολιαζεται πως μπορει να ειναι; αφου τα αλλα εχουν εμβολιαστει και ειναι καλυμενα πως υπαρχει περιπτωση να νοσησουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expecto Patronum Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, jakegate7 είπε http://www.moec.gov.cy/dde/exp_dimotiki_engrafes_metengrafes.html "Εμβόλια μαθητών πριν τη φοίτησή τους στο Δημοτικό Σχολείο Με την είσοδό τους στο Δημοτικό Σχολείο, μέχρι την ηλικία των 5-6 χρόνων, τα παιδιά θα πρέπει να έχουν καλυφθεί με τα ακόλουθα εμβόλια: 1. Διφθερίτιδας, Τετάνου, Κοκκύτη (D.T.P ή D.T.aP) 2. Πολιομυελίτιδας (Polio) 3. Ιλαράς, Παρωτίτιδας, Ερυθράς (M.M.R.) 4. Ηπατίτιδας Β (Hep 5. Μηνιγγιτιδόκοκκου C συζευγμένο (Men C) 6. Αιμόφιλου της Ινφλουέντζας τύπου b (Hib) * 7. Πνευμονιόκοκκου συζευγμένο (PCV) * *Τα εμβόλια Hib και PCV συστήνεται να χορηγούνται μέχρι την ηλικία των 5 ετών (έναρξη εμβολιασμού από την ηλικία των 2 μηνών) Οι γονείς, κατά την εγγραφή των παιδιών τους, πρέπει να προσκομίσουν αντίγραφο της σχετικής σελίδας του Βιβλιαρίου Υγείας ή της Κάρτας Εμβολιασμού όπου θα φαίνεται η κατάσταση εμβολιασμού του παιδιού και θα αναγράφεται το όνομά του." Δεν ειναι βλακείες, απλά για τους δικούς της λόγους η διευθύντρια του σχολείου παρανομεί. Όλα αυτά (Πλύν MMR και ανεμοβλογιάς) τα έκανα στον Γιό μου και είναι 15 μηνών. Θέλει μόνο την τρίτη δόση σε 1- 2. Σε 4 μήνες θα τα έχει όλα πλήρες. Εσύ ακόμη είσαι στα 5-6 έτη??? Αυτό λέω...και το κράτος και οι παιδίατροι είναι τρελοί και για δέσιμο.(μαζί και εγώ που κάθομαι και ακούω την γυναίκα μου και τους παππούδες). Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από Expecto Patronum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazarus678 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 14 λεπτά πριν, akpe είπε Εσύ ως τι ξέρεις δηλαδή; Το ότι είσαι πολύτεκνος σε καθιστά αυθεντία ξέρω γω; Επίσης, γιατί ad hominem; Δεν έχεις άλλο τρόπο να περάσεις τα επιχειρήματα σου και το γυρνάς στην επίθεση; Κρίμα είναι, συζήτηση κάνουμε. οχι με 5 δεν ξερω και ξερεις εσυ με κανενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZahosDoganos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, lazarus678 είπε οχι με 5 δεν ξερω και ξερεις εσυ με κανενα Νταξει το Χέις γράψει 17 φορές έχεις 5 παιδιά! Δεν είσαι ο μοναδικός στο κόσμο με παιδιά έχουν και άλλοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 ο Α έχει 5 αυτοκίνητα, ο Β έχει 0 αυτοκίνητα, άρα ο Α ειναι μηχανικός αυτοκινήτων. seems legit. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, lazarus678 said: σπιρτο εισαι τελικα. τα 4 που εχω εμβολιασμενα ομως δεν σου εκανε εντυπωση. για το ενα σε βλεπω να σκας. απαντησε μου σε 3 απλες ερωτησεις: το παιδι που εμβολιαζεται ειναι καλυμενο και δεν υπαρχει κινδυνος δημοσιας ηγειας ; το παιδι που δεν εμβολιαζεται πως μπορει να ειναι; αφου τα αλλα εχουν εμβολιαστει και ειναι καλυμενα πως υπαρχει περιπτωση να νοσησουν; 1) Είναι καλυμένο, εκτός αν ανήκει στη μειονότητα των εμβολιασμένων (με ποσοστά που κυμαίνονται έως και 25%) ο οργανισμός των οποίων δεν αντιδρά στο εμβόλιο και συνεπώς δεν αποκτά ανοσία. 2) Μόνο με την εμβολιαστική κάλυψη των γύρω του (προστασία αγέλης). Να θυμίσω πως υπάρχουν και παιδιά που και να θέλουν, δεν μπορούν να εμβολιαστούν. 3) Δες εξαίρεση στο 1) 3 minutes ago, lazarus678 said: οχι με 5 δεν ξερω και ξερεις εσυ με κανενα Ως ΤΙ ξέρεις; Απλά ως γονέας; Σε κάνει αυτό εξπερ στην ανοσολογία ξέρω γω; Σε κάνει να ξέρεις κάτι παραπάνω από το σύνολο της επιστημονικής κοινότητας; Αν όχι, γιατί είσαι τόσο επίμονος και, κυρίως, γιατί επιτίθεσαι με αυτόν τον τρόπο στους άλλους; Επίσης, δεν αναφερόμουν σε αυτή την ερώτηση, αλλά meh. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από akpe 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, lazarus678 είπε οχι με 5 δεν ξερω και ξερεις εσυ με κανενα Να σου πω και εγώ έχω πέντε γατιά... είμαι κτηνίατρος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα