akpe Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, kexas22 said: Φίλε μου οποίος το κάνει το εμβόλιο δεν θα κολλήσει ακόμα και αν είναι ο άλλος δίπλα του αυτός που δεν το κάνει θα κολλήσει άρα είσαι λίγο άκυρος σε αυτό που λες ότι βάζει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία. Σκεφτείτε λίγο λογικά. Δεν ισχύει αυτό. Κανένα εμβόλιο δεν προσφέρει 100% προστασία: Εκτός από όσους τυχαίνει το ανοσοποιητικό τους σύστημα να μην αντιδρά στο εμβόλιο (με συνέπεια να μην αποκτούν ανοσία), έχεις και άτομα που και να θέλουν δεν μπορούν να εμβολιαστούν (λόγω ηλικίας, παθήσεων, ανοσοκαταστολής κ.λπ). Όλοι αυτοί βασίζονται στην ανοσία αγέλης, με λίγα λόγια στο να είναι όλοι οι γύρω τους εμβολιασμένοι ώστε να μειώσουν ή να αποκλείσουν την πιθανότητα να κολλήσουν οι ίδιοι. https://i.imgur.com/J7LANQ4.mp4 Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από akpe 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, kexas22 είπε Φίλε μου οποίος το κάνει το εμβόλιο δεν θα κολλήσει ακόμα και αν είναι ο άλλος δίπλα του αυτός που δεν το κάνει θα κολλήσει άρα είσαι λίγο άκυρος σε αυτό που λες ότι βάζει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία. Σκεφτείτε λίγο λογικά. Όσοι θέλουν να το κάνουν ας το κάνουν οι υπόλοιποι είναι δικαίωμα τούς να μην το κάνουν. Άσε που εγώ γνωρίζω πολλούς γιατρούς που δεν το προτείνουν, μην ακούς μόνο την προπαγάνδα στα ΜΜΕ και τα άτομα που έχουν κατεσταλμένο ανοσοποιητικό σύστημα τι θα κάνουν... ΥΓ: Επίσης δεν ακούω καμία προπαγάνδα των ΜΜΕ... αλλά για πήγαινε σε κανένα νοσοκομείο και μετά έλα να μιλήσουμε για προπαγάνδα... Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από AtiX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kexas22 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, AtiX είπε και τα άτομα που έχουν κατεσταλμένο ανοσοποιητικό σύστημα τι θα κάνουν... Να κάνουν το εμβόλιο, δεν έχω ακούσει εγώ ότι το εμβόλιο δεν πρέπει να το κάνουν κάποιες ομάδες ασθενών. 2 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtzatzis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μην αγχώνεστε για τα εμβόλια είναι δοκιμασμένα !!τσαμπα πεθάνουν τόσα παιδιά στην Αφρική ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 3 minutes ago, afantos said: Το πρόβλημα δεν είναι κατά τη γνώμη μου ασύνδετο με τον ιδιαίτερο μεσαίωνα που διανύουμε παλιά άκουγες τον ειδικό (στην δεδομένη περίπτωση τους γιατρούς), τώρα βλέπεις ένα video στο YouTube και γίνεσαι εσύ "ειδικος" ενώ φυσικά δεν παραλείπεις να κλικαρεις τα link για τις online αγορές "φυσικών προϊόντων". Οι γονείς έχουν υποχρέωση απέναντι στο παιδί τους και την δημόσια υγεία (τα παιδιά των άλλων δηλαδή), δυστυχώς φοβάμαι όμως ότι το φαινόμενο θα ενταθεί αν μείνουμε μόνο στην ενημέρωση. Έχεις έναν γονέα, με μηδενική ή ελλιπή επιστημονική κατάρτηση. Ο όρος «επιστημονικός αναλφαβητισμός» δεν μου αρέσει και τόσο, αλλά μάλλον εδώ ταιριάζει γάντι. Πως να το πούμε, του δίνεις να διαβάσει abstract από μελέτη και δεν το πολυέχει το πράγμα. Τι είναι πιο εύκολο για αυτόν λοιπόν; 1) Το να κάτσει να διαβάσει και να κατανοήσει πλήρως μια επιστημονική μέθοδο, από το πως λειτουργεί, ποιές οι παρενέργειες τις, που οφείλονται αυτές, σε τι βαθμό (και αν) είναι επιζήμιες, μέχρι το αν αυτή προστατεύει από τη Χ ασθένεια και σε ποιό βαθμό; 2) Να διαβάσει στο εξαπόσταγμα ή στις μανούλες του φουμπου «άρθρο» από που σε μέσες άκρες γράφει «ΟΥ 666 ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ», γραμένο με πεντακάθαρη ψευδοεπιστημονική προπαγάνδα από κάποιον που δεν θα έβλεπε πτυχίο ιατρικής ούτε από mill, και να το πιστέψει; Μαζί με δωράκι την ψυχολογία του «κατέχω την αληθινή γνώση» Το είχα πει και παλιότερα, οι περισσότεροι που τάσσονται κατά των εμβολιασμών δεν είναι οι μόνοι που φταίνε. Ίσως, πέρα από τη βαρεμάρα ή ανικανότητα τους να σκεφτούν κριτικά με βάση τα όσα στοιχεία έχουν, φταίνε λιγότερο από όλους, αφού πραγματικά (νομίζουν ότι) προσπαθούν να κάνουν αυτό που είναι καλύτερο για τα παιδιά τους. Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης πέφτει σε αυτούς που τους παρακινούν, για οποιοδήποτε οικονομικό ή ψυχολογικό όφελος. 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, kexas22 είπε Να κάνουν το εμβόλιο, δεν έχω ακούσει εγώ ότι το εμβόλιο δεν πρέπει να το κάνουν κάποιες ομάδες ασθενών. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι είναι κατεσταλμένο ανοσοποιητικό σύστημα... 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, kexas22 said: Να κάνουν το εμβόλιο, δεν έχω ακούσει εγώ ότι το εμβόλιο δεν πρέπει να το κάνουν κάποιες ομάδες ασθενών. Εξαρτάται από το εμβόλιο αλλά σε κάποιες περιπτώσεις ανοσοκατεσταλμένοι και κάποιοι ασθενείς δεν μπορούν να το κάνουν Επίσης, μιας και είπαμε για προπαγάνδα, κάνε μια βόλτα σε σελίδες αντιεμβολιαστών, να δεις πως παραποιούν ειδήσεις και μελέτες, και έλα πάλι να το συζητήσουμε Η προπαγάνδα μπορεί να στοιχειοθετηθεί σε περιπτώσεις αισχροκέρδειας, σαφώς. Δεν έχει ουδεμία σχέση όμως με την ίδια την επιστημονική μέθοδο. Το ότι η Χ φαρμακευτική τρομοκρατεί για να πουλήσει φάρμακα και η Ψ τα κάνει πλακάκια με κράτη για να κερδίσει, δεν αναιρεί στο ελάχιστο την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα των ιατρικών μεθόδων. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από akpe 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μια που λέμε για εμβόλια έκανα του στρατού όταν πηγα το 2010 δεν σήκωσα ούτε πυρετό για 6 χρόνια μετά ..! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZahosDoganos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 59 λεπτά πριν, akpe είπε Δυστυχώς κανένας δεν αποφασίζει «μόνος του», αποφασίζουν άλλοι για αυτόν. Οι ίδιοι που προπαγανδίζουν στις ομαδούλες τους στα κοινωνικά δίκτυα, και όλως τυχαίως δηλώνουν ομοιοπαθητικοί, ολιστικοί, «διατροφολόγοι» με ονλάιν πτυχία, «γιατροί» με θρησκευτικό υπόβαθρο, ιδιοκτήτες μαγαζιών με προαναφερθέντα σκευάσματα κ.ο.κ. Θα με ενδιέφερε πάντως πολύ να μάθω από που προκύπτουν τα «300 εμβόλια». Τι ψάχνεις να βρεις θα χαζεψεις με αυτούς. Θα σου δώσουν να διαβάσεις και 2 άρθρα του Μουρουτη και κομπλέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 2 minutes ago, aris1986 said: Μια που λέμε για εμβόλια έκανα του στρατού όταν πηγα το 2010 δεν σήκωσα ούτε πυρετό για 6 χρόνια μετά ..! - Ο πυρετός είναι αμυντικός μηχανισμός του ανοσοποιητικού σου συστήματος σε περίπτωση νόσησης. - Τα εμβόλια σε έκαναν να μην ανεβάσεις πυρετό για 6 χρόνια - ...ενώ σίγουρα αρρώστησες κάποια στιγμή - ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΗΣΑΝ ΕΥΑΛΩΤΟ ΣΕ ΙΩΣΕΙΣ - ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. ΔΓΙΑΔΓΟΣΤΑΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Για 35 παιδιά σε 1 χρόνο κάνουμε ολόκληρο άρθρο και ετοιμάζει καμπάνιες λέει ο που !!! Στην Αφρική τόσα πεθαίνουν σε 5 λεπτά. https://www.unicef.org/media/media_27680.html Δε λέω αν είναι καλά ή κακά τα εμβόλια αλλά σίγουρα οι φαρμακοβιομηχανίες τρέχουν πανικόβλητες μπροστά στη μείωση των εσόδων τους. Εγώ λέω αν τους έπιασε ο πόνος για τα παιδιά αντί να κάνουν εμβόλια να δώσουν τα λεφτά για φαγητό στις φτωχές χώρες.Θα σώσουν χιλιάδες ζωές αντί για 35 άτομα. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από johnbond 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epicouros Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Φτου κακά εμβόλια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, aris1986 είπε Tι έγινε Ευρώπη; Δεν θέλετε και σεις εμβόλια; Αντιγράφουμε χριστιανική ορθόδοξη Ελλάδα; Αμερική αντιγράφουν,στην Ελλάδα όλοι εμβολιάζουν τα παιδιά τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 17 λεπτά πριν, johnbond είπε Για 35 παιδιά σε 1 χρόνο κάνουμε ολόκληρο άρθρο και ετοιμάζει καμπάνιες λέει ο που !!! Στην Αφρική τόσα πεθαίνουν σε 5 λεπτά. https://www.unicef.org/media/media_27680.html Δε λέω αν είναι καλά ή κακά τα εμβόλια αλλά σίγουρα οι φαρμακοβιομηχανίες τρέχουν πανικόβλητες μπροστά στη μείωση των εσόδων τους. Εγώ λέω αν τους έπιασε ο πόνος για τα παιδιά αντί να κάνουν εμβόλια να δώσουν τα λεφτά για φαγητό στις φτωχές χώρες.Θα σώσουν χιλιάδες ζωές αντί για 35 άτομα. Φαντάσου μόνο... ότι πέρσι το σύνολο των ασθενών από τον ιό ήταν 21Κ... από έναν ιό που οι ασθενείς θα έπρεπε να ήταν 0... τώρα σκέψου το εξής απλό... τι αύξηση κέρδους θα έχουν οι φαρμακοβιομηχανίες από 21Κ επιπλέον εμβολιασμένους... άρα καλό θα ήταν να μας εξηγήσεις αν είναι λίγα ή πολλά τα 21Κ... ΥΓ: Για τα παιδάκια στην Αφρική το έχουμε χιλιοσυζητήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expecto Patronum Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Όσοι κάνουν τα εμβόλια είναι καλυμένοι. Όσοι όχι, άς πράξουν όπως θέλουν. Δημοκρατία δεν έχουμε; Εγώ είμαι υπέρ ΑΛΛΑ με μέτρο. Εγώ έκανα όπως λέει και ένας φίλος παραπάνω το 1/10 που κάνουν σήμερα τα παιδιά και είμαι μιά χαρά. Έχετε δεί κάθε πότε κάνει ένα παιδί εμβόλιο; Απο 2 μηνών μέχρι τον 5-6ο μήνα κάνει διπλά και πολλαπλά και μετά μέχρι 2 ετών κάθε μήνα απο ένα! Πηγαίνω τον Γιό μου στον Παιδίατρο και ο καημένος μόνο χαστούκια που δεν μας μοιράζει... Ο Αριθμός αλλά και η συχνότητα των εμβολίων είναι δυσανάλογος. Αντί σε 2 χρόνια άς κάνουν στα παιδιά στα 4 χρόνια ότι πρέπει, μέχρι να πάνε στο σχολείο.. Γιατί τόση τρεμούρα και τρομολαγνεία; https://parents.org.gr/forum/topic/1331-emvolio-mmr/ Διαβάστε σχόλια πραγματικών γονιών και μετά πείτε ότι θέλετε. Στρεσάρουν το ανοσοποιητικό τόσο άσχημα στα παιδιά, που οι γονείς είναι τρομοκρατημένοι, και άλλοι τρέχουν στα νοσοκομεία τα παιδιά τους. Παρτε το λίγο χαλαρά...δηλαδή έλεος. Τί είναι τα παιδιά, απο ατσάλι; Η Ιλαρά ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ που δεν έχουν κανόνες ΥΓΙΕΙΝΗΣ, όχι απο ανεμβολίαστα παιδιά. Έχετε πάει στους καταυλισμούς τους; Στην Αφρική οι άνθρωποι δεν έχουν καθαρό νερό και τροφή...αυτό φταίει κυρίως και έλλειψη Υγιεινής όπως και μεθόδους αντισύλληψης και καθαριστικά. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από Expecto Patronum 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα