ooaris Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Ποιο επιχειρημα .. με εχεις αφησει αφωνο. 1ον) Μην λες οτι δεν εισαι ουτε με τους μεν ουτε με τους δε γιατι ουτε εσυ δεν το πιστευεις αυτο απο οτι φαινεται απο το κειμενο σου. 2ον) Λες οτι δεν εχεις δει "τοσα χρονια , πουθενα εναν ρομα με προβλήματα αυτισμού και λογοθεραπευτικών προβλημάτων"... Αντε να πεσω στο επιπεδο της 11χρονης λογικης σου και να πω πως "Εγω εχω δει πολλους , συγκριτικα με τον πληθυσμο τους" Αρα δεν υπαρχει λογος να αναρωτηθω για κατι που δεν υφισταται. 3ον) Δεν θα μπω εγω στον κοπο να αποδειξω οτι τα εμβολια (με τις οποιες αντενδειξεις τους, που αποδειχτηκαν απο επιστημονες) σωσανε την ανθρωποτητα... Να μπεις εσυ στον κοπο να αποδειξεις το αντιθετο και να παρουσιασεις μελετες χρονων που συνδεουν τον αυτισμο με το εμβολιο της Ιλαρα και με τι ποσοστο. 4ον Δεν εχει το τσιγαρο και το ποτο απαγορευσεις; Σοβαρα; Μηπως δεν φροντισε να σε ενημερωσει και κανενας επιστημονας για το τι προκαλουν στον οργανισμο; 5ον) Σαν λυση παρουσιαζεις να εχουν 20 μεμονομενα εμβολια αντι για 5... Ειναι δυνατον να το βλεπεις αυτο σαν λυση; Απο που και ως που... Τελος ... Το πιστευεις ή οχι, ολοι αυτοι οι Ιοι που προλαμβανουν τα εμβολια, υπαρχουν. Και αν τους ξεχασες (που τους περισσοτερους τους ξεχασες σιγουρα) , πρεπει να ανατρεξεις μερικες γενιες πισω για να παρεις μια γευση. Αν εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο απο τα εμβολια γιατι δεν μας το λες; Ας πουμε καποιο βοτανο που σε προστατευει απο τα παντα και αμα λαχει και εχεις και σκληρυνση, στην γιατρευει. Ή το μαγικο χαπι που καταπολεμα ολους τους καρκινους αλλα δεν μας το δινουν για να βγαζουν λεφτα απο τις χημιοθεραπιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αρχικά, όταν γράφω αυτά που υποστηρίζεις, αναφέρομαι σε αυτά που γράφεις πως οι ρομά δεν παρουσιάζουν αυτισμό, και λογοθεραπευτικά προβλήματα. Έχεις δεδομένα να το υποστηρίζεις αυτό; Διάβασες καμία μελέτη που να δείχνει πως οι ρομά έχουν μειωμένη εμφάνιση καρκίνου και αυτισμού σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό; Στη συνέχεια, δεν χρειάζεται να αποδείξω την ασφάλεια των εμβολίων. Την έχουν αποδείξει εκατοντάδες μελέτες και στατιστικές, ελεύθερα προσπελάσιμες στο διαδίκτυο. Κάνε ένα κόπο και ψάξε μόνος σου. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες που όλοι παπαγαλίζουν σαν επιχείρημα, αφενός εξηγήσαμε προηγουμένως γιατί εμφανίζονται, αφετέρου τις συναντάμε σε κάθε είδους φάρμακο. Να φανταστώ στον πονοκέφαλο δεν παίρνεις ούτε ντεπόν, ε; Και για να σου κάνω και το χατήρι, ψάξε μια να βρεις το ποσοστό εμφάνισης ανεπιθύμητων ενεργειών για το εμβόλιο π.χ. της ιλαράς. Δεν είναι δύσκολο, τα δείχνει και το φύλλο. Μετά βρες το ποσοστό εμφάνισης επιπλοκών από την ίδια τη νόσο. Σύγκρινε τα, τόσο ενέργειες/επιπλοκές όσο και τα ποσοστά αυτών, και έλα μετά να μιλήσουμε για ασφάλεια. Μιας και το είπαμε, περιμένω τεκμηρίωση και στο «αν περάσω την ασθένεια παίζει να έχω λιγότερες» ανεπιθύμητες ενέργειες. Το στηρίζεις κάπου αυτό ή γράφεις για να γράψεις; Να ξέρω δηλαδή αν θα μιλάμε με επιχειρήματα ή με λόγια του αέρα. Τέλος, εγώ δεν θεώρησα τίποτε απίθανο όπως χαριτωμένα γράφεις στο τέλος. Αν θέλεις η όποια συζήτηση να έχει κάποιο επίπεδο, μην βγάζεις πράγματα από το κεφάλι σου. Αλλιώς μάλλον δεν θα έπρεπε να μιλάς για αδυναμία στη νόηση. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από akpe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoctorStrange Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, akpe είπε Αρχικά, όταν γράφω αυτά που υποστηρίζεις, αναφέρομαι σε αυτά που γράφεις πως οι ρομά δεν παρουσιάζουν αυτισμό, και λογοθεραπευτικά προβλήματα. Έχεις δεδομένα να το υποστηρίζεις αυτό; Διάβασες καμία μελέτη που να δείχνει πως οι ρομά έχουν μειωμένη εμφάνιση καρκίνου και αυτισμού σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό; Στη συνέχεια, δεν χρειάζεται να αποδείξω την ασφάλεια των εμβολίων. Την έχουν αποδείξει εκατοντάδες μελέτες και στατιστικές, ελεύθερα προσπελάσιμες στο διαδίκτυο. Κάνε ένα κόπο και ψάξε μόνος σου. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες που όλοι παπαγαλίζουν σαν επιχείρημα, αφενός εξηγήσαμε προηγουμένως γιατί εμφανίζονται, αφετέρου τις συναντάμε σε κάθε είδους φάρμακο. Να φανταστώ στον πονοκέφαλο δεν παίρνεις ούτε ντεπόν, ε; Και για να σου κάνω και το χατήρι, ψάξε μια να βρεις το ποσοστό εμφάνισης ανεπιθύμητων ενεργειών για το εμβόλιο π.χ. της ιλαράς. Δεν είναι δύσκολο, τα δείχνει και το φύλλο. Μετά βρες το ποσοστό εμφάνισης επιπλοκών από την ίδια τη νόσο. Σύγκρινε τα, τόσο ενέργειες/επιπλοκές όσο και τα ποσοστά αυτών, και έλα μετά να μιλήσουμε για ασφάλεια. Μιας και το είπαμε, περιμένω τεκμηρίωση και στο «αν περάσω την ασθένεια παίζει να έχω λιγότερες» ανεπιθύμητες ενέργειες. Το στηρίζεις κάπου αυτό ή γράφεις για να γράψεις; Να ξέρω δηλαδή αν θα μιλάμε με επιχειρήματα ή με λόγια του αέρα. Τέλος, εγώ δεν θεώρησα τίποτε απίθανο όπως χαριτωμένα γράφεις στο τέλος. Αν θέλεις η όποια συζήτηση να έχει κάποιο επίπεδο, μην βγάζεις πράγματα από το κεφάλι σου. Αλλιώς μάλλον δεν θα έπρεπε να μιλάς για αδυναμία στη νόηση. Γιατί εσύ διάβασες κάποια μελέτη που να λέει το αντίθετο; Το είπα απο την αρχή. Κρατώ επιφυλάξεις και παρατηρώ. Απαγορεύεται; Οι έρευνες απο ποιούς γίνονται και για λογαριασμό ποιών; Πόσο είναι το στατιστικό δείγμα και τί απόκριση έχει σε σχέση με την πραγματικότητα και στον καθένα; Καταλαβαίνεις οτι κάθε Άνθρωπος και κάθε οργανισμός είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους βάσει ιδιοσυγκρασίας; Αυτά είναι ερωτήματα που θέτω και όχι τοποθετήσεις. Να διαβάζετε προσεκτικά το γραπτό κείμενο και όχι τον νού σας. Ντεπόν έχω να πάρω 1.5 χρόνο και γρίπη ή κάτι άλλο σοβαρό έχω να περάσω πάνω απο 8ετία. Αυτό σου λέει κάτι; Βγάζεις ασφαλές συμπέρασμα για κάτι, και για λογαριασμό όλης της Ανθρωπότητας. Πραγματικά τραγικά πράγματα. Πείτε ότι θέλετε. Δεν πρόκειται να σας το χαλάσω, αλλά όταν βγεί μία αντίθετη μελέτη όπως πολλά φάρμακα που προκαλούσαν κύρωση ύπατος κλπ, και αργότερα αποσυρθήκανε φυσικά πάντα λόγω της "φανταστικής" μελέτης και έρευνες των εταιρειών και του κράτους, βλέπω ήδη τα σχόλια σας μπροστά μου. Βρεγμένες γάτες και παραλογισμός. H επιστήμη έχει το δικαίωμα να προωθεί ότι θέλει και όπως θέλει δίχως λήψη ευθυνώς απο πουθενά. Αυτή είναι, πάντα. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Καλή συνέχεια σε όλους σας, το επίπεδο εδώ είναι πολύ χαμηλό. Θα πάω στο S9vsIPX. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από DoctorStrange 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Τελικά τα κατοικίδια να τα εμβολιαζουμε ή όχι και αυτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Βασικά η αλήθεια πιθανώς να βρίσκεται κάπου στήν μέση,μην μας λέτε όμως κάποιοι συνέχεια για "επίσημες" μόνο μελέτες γιατί σε αυτές είναι που έχουν κάνει απο τις μεγαλύτερες λαμογιές και παραποιήσεις τις τελευταίες δεκαετίες,κοιτάξτε και ψάξτε το λίγο και θα δείτε πόσες φορές έχουν καταδικαστεί και τι πρόστιμα έχουν πληρώσει μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες και στήν Αμερική και στήν Ευρώπη ακόμα και σε βαθμό καουργήματος,για στημένα και παραποιημένα αποτελέσματα σε ουσίες και απόκρυψη δεδομένων που συνδέονται με την ασφάλεια φαρμάκων (και εμβολίων) και μετά θα μπορέσετε να δείτε το θέμα και λίγο απο μια διαφορετική οπτική. Μόνο στήν Αγγλία πρίν μερικά χρόνια έπεσε πρόστιμο και πλήρωσε γνωστή φαρμακευτική εταιρία 3 Δισ δολλάρια σε "συμβιβασμό"! Είναι δύσκολο να πιστέψω πως με την σημερινή τεχνολογία σε αυτούς τους τομείς,ιδιαίτερα για συγκεκριμένες ασθένειες,δεν φαίνεται να έχουν κάνει επί δεκαετίες σημαντικές προόδους για την εξάλειψη και την αντιμετώπιση τους,ενώ υπάρχουν πολλές καινούριες και παλαιότερες πανάκριβς ουσίες,που απλά καταστέλουν συγκεκριμένα συμπτώματα και κρατάνε απλά κάποιους ανθρώπους σε χρόνιες καταστάσεις απομυζώντας τους οιονομικά. Δεν ξέρω τι έχουν και τι δεν έχουν βρεί ως θεραπεία,αλλά ξέρω πως έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς αρκετές μεθόδοι για θεραπείες ασθενειών κάποιες με θεαματικά κάποιες με λιγότερο καλά αποτελέσματα,που ενώ βγήκαν σαν είδηση μετά απο λίγο έπεσαν στήν αφάνεια και κανείς δεν ξανα άκουσε για αυτές απο κανένα μέσο,δεν χρειάζεται να κρατάει κάποια εταιρία Κάποιο "θαυματουργό" φάρμακο για να μην μπορέσει να βγεί στόν κόσμο,αρκεί να τραβάνε το χαλί κάτω απο τα πόδια κυρίως ιδιωτών ερευνητών και μικρών εταιριών αφού ελένχουν εκ των έσω,το σύστημα ελένχου και εγκρίσεων και αφού δεν επιδοτούν και με διάφορα πλάγια και μη μέσα και έτσι παρεμποδίζουν την κυκλοφορία και την έγκριση ορισμένων πολλά υποσχόμενων φαρμάκων και θεραπειών,είναι όλο το σύστημα ελεγχόμενο σε μεγάλο ποσοστό απο τους ίδιους. Μην νομίζουμε λοιπόν ότι όλα είναι έτσι "αγγελικά" στόν τομέα αυτόν,όπως μας τα λένε και δουλεύουν όλοι αυτοί δουλεύουν για το καλό μας και οχι για το κέρδος που δείχνει πάντα να είναι ο βασικός τους σκοπός 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Στις 3/3/2018 στις 7:41 ΜΜ, SPANK είπε Αυτό που δεν ξεκαθαρίζει το άρθρο ειναι οτι υπάρχει μείωση των εμβολιασμών λόγω μη διαθεσιμότητας του εμβολίου παντού ή υψηλής τιμής του ή ακόμα χειρότερα γιατι πλέον υπάρχει μια καινούργια ηλίθια " τάση '' να μην εμβολιάζεται ο κόσμος ; Υ.Γ : Τελικά το λέει στο τέλος οτι ειναι και απο το αντι-εμβολιαστικό κίνημα , αυτούς τους ανθρώπους απλά δεν μπορώ να τους χαρακτηρίσω και δεν μπορώ να σκεφτώ πως λειτουργεί το μυαλό τους οσο αφορά τα εμβόλια Ένα εκατομμύριο αθίγγανοι της Ρουμανίας και άλλοι τόσοι της Βουλγαρίας είναι ανεμβολίαστοι και κινούνται ελεύθερα, υγειονομικές βόμβες στην ευρωπαϊκή ένωση. Ποια άρνηση εμβολιασμών , επιδημία και λοιπά αφηγήματα. Υπάρχουν μελέτες σχετικές. Το έχει φάει η πολιτική ορθότητα το φόρουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gairf Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, primeragt είπε Να εχεις ομως την ιδια σταση για ολα τα φαρμακακια που κυκλοφορουν ελευθερα εκει εξω και θεριζουν κοσμο και κοσμακι απο τις παρενεργειες τους, ακομα και το απλο deponaki το παιδικο. Να εισαι σιγουρος για το τελευταιο ΑΝ γινει ετσι οπως τα λες , δηλαδη να γινει εξαναγκαστικα εμβολιασμος αυτο θα σημαιναινει οτι δεν θα σου πεφτει λογος για το ποτε θα το κανει το παιδι σου ή εσυ το/α εμβολιο/α γιατι πιθανοτατα θα υπαρχουν εξαρσεις (μονο σε περιοδο εξαρσεων εχουμε εξαναγκαστικους εμβολιασμου) και τοτε οχι απλα δεν θα αναλαβει ευθυνες αλλα δεν θα σου δοσει ουτε το δικαιομα να τις βρεις στην εταιρεια μιας και τοτε οτι γινει θα γινει για το δημοσιο συμφερον με τις οποιες πιθανες αρνητικες ενεργειες. Πρεπει καποτε να καταλαβετε οτι η ιατρικη και η φαρμακολογια δεν δουλευει με on/off. Τα φαρμακα δεν δουλευουν ετσι κανεις αγωγες και διαρκως ρυθμιζεις αλλα παντα με τις πιθανοτητες παρενεργειων. Αν δεν θες τις πιθανες παρενεργεις μην περνεις τα φαρμακα σου. Με το να μην τα περνεις δεν επιρεαζεις κανενα παρα μονο τον εαυτο σου. Δυστυχος με τα εμβολια δεν λειτουργει ετσι το συστημα γιατι με τη δικη σου επιλογη επιρεαζεις και τους γυρω σου. Για αυτο ειναι υποχρεοτικος (οχι ομως εξαναγκαστικος) ο εμβολιασμος μεσα σε χρονοδιαγραματα για να ειναι καλυμενος ο πλυθισμος. γράφεις για υποχρεωτικό και όχι εξαναγκαστικο εμβολιασμό, δηλαδή ποια η διαφορά τους; γιατί ο υποχρεωτικός είναι και εξαναγκαστικός εκ προοιμίου, στο προκείμενο τώρα.. έγραψα πως ο εμβολιασμός στην Ελλάδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌΣ γιατί δεν υπάρχει το νομικό πλαίσιο παρα μόνο Υπάρχει ο ΝΟΜΟΣ Ν. 4053/1960 ο οποίος μιλάει για το ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ. Κατά τον Νομοθέτη λοιπόν το εμβόλιο της Φυματίωσης είναι υποχρεωτικό μόνο στην περίπτωση που κηρύξει το κράτος πανδημία. Έχει κηρύξει το κράτος πανδημία στην ιλαρα και στις άλλες παιδικές αρώστιες και δεν το ξέρω; Η λέξη συνιστώμενα στο βιβλιάριο εμβολιασμών του παιδιού κατά τον νομοθέτη σημαίνει "προτείνεται" δεν σημαίνει επιβάλλεται. Συνιστώμενα είναι τα εμβόλια που είναι για τις παιδικές αρρώστιες επομένως αυτά τα εμβόλια δεν είναι υποχρεωτικά. Επίσης σύμφωνα με το κώδικα ιατρικής δεοντολογίας ΝΟΜΟΣ 3418/ 2005 Στο άρθρο 12 αναφέρει τα εξής: Άρθρο 12 Συναίνεση του ενημερωμένου ασθενή 1. Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενή. 2. Προϋποθέσεις της έγκυρης συναίνεσης του ασθενή είναι οι ακόλουθες: α) Να παρέχεται μετά από πλήρη, σαφή και κατανοητή ενημέρωση, σύμφωνα με το προηγούμενο άρθρο. β) Ο ασθενής να έχει ικανότητα για συναίνεση. αα) Αν ο ασθενής είναι ανήλικος, η συναίνεση δίδεται από αυτούς που ασκούν τη γονική μέριμνα ή έχουντην επιμέλειά του. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΥΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ. ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΑΜΑ ΘΕΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ , ΑΛΛΑ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΑΝΕ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΟΧΙ ΔΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΕΤΣΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΔΟΜΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΡΝΗΣΗΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Omnigeek Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Οι νομοθέτες προϋποθέτουν μια ελάχιστη ικανότητα αντίληψης και κριτικής ικανότητας των πολιτών και δεν νομοθετούν επακριβώς τα πάντα. Όταν όμως η βλακεία χτυπάει κόκκινο έρχεται η στιγμή αναγκαστικά να προστατεύσουν την κοινωνία από τον εαυτό της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoctorStrange Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Άν αρνηθείς να εμβολιάσεις το παιδί σου, ο Παιδίατρος σε βάζει να υπογράψεις υπέυθυνη δήλωση. Άν όμως κάτι πάθει το παιδί σου απο εμβόλιο ουδείς δεν υπογράφει; Γιατί; Δοκιμάστε να βάλετε τον Παιδίατρο σας να υπογράψει την ίδια δήλωση με εσάς αλλά απο την πλευρά του. Αναρωτηθήκατε ποτέ; Αφού είναι σίγουροι για τα εμβόλια τους που είναι στέρεα και δομημένα πάνω σε "Επιστημονικές" μελέτες. Και επειδή εδώ και πολλά χρόνια είμαι πολύ επιφυλακτικός με όσα συμβαίνουν γύρω μου, σας παραθέτω αυτό. Τροφή για σκέψη. Απλά σκεφτείτε. Απο την Ταινία "I am a Legend" του 2007. Παρατηρήσατε κάτι όπως πολύ σωστά απο έναν σχολιαστή του βίντεο; Doctors now using HIV to treat cancer.. same way haha. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Όλα τυχαία. http://www.kathimerini.gr/552736/article/epikairothta/episthmh/oi-ioi-sth-maxh-gia-th-8erapeia-toy-karkinoy http://www.huffingtonpost.gr/2017/09/28/diethnes-epistimi-ygeia-karkinos_n_18129596.html Η μέθοδος αυτή πήρε έγκριση στην Αμερική. http://www.skai.gr/news/health/article/354268/ipa-egrithike-to-polla-uposhomeno-zodano-farmako-kata-tou-karkinou/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μιας και το ρίξατε στις εκθέσεις όλοι σχεδόν εγώ θα πω μόνο την δική μου άποψη. Το παρακάνουμε γενικά και με τα εμβόλια και με τα φάρμακα. Ένα απλό παράδειγμα θα φέρω την δική μου οικογένεια. Με 4 παιδιά από 8 έως 23 στην οικογένεια ( 2 δικά μου και 2 ανίψια) μπορώ να πω με σιγουριά ότι όσο πάει και χειρότερα είναι τα πράγματα. Τώρα τι λέει ο καθένας εγώ τα ακούω βερεσε Ακόμη θυμάμαι τότε που είχαν απαγορεύσει τα εντόσθια ( το θυμάμαι και γελάω) και ενοιωθα παράνομος όταν έτρωγα!!! Από εκεί και πέρα μια απλή έρευνα και θα καταλάβετε γιατί πχ ένας γιατρός που ερευνούσε τις αρνητικές συνέπειες συγκεκριμένο φαρμάκου βρέθηκε στο πάτο μιας λίμνης (ή μήπως ήταν ποτάμι;). Τώρα εάν θέλει ο κάθε πικραμένος να γράψει μια εξυπνάδα κανένα πρόβλημα, αλλά όπως είπε και ένας φίλος στην αρχή εάν είναι πάνω από τριάντα ας πάει πρώτος να κάνει αυτός τα εμβόλια γιατί δεν τα έχει κάνει και μετά ας μας γράψει οτιιιιι θέλει .... Τώρα αν θέλει κάποιος 20αρης να μας πει τον πόνο του τι να πω, με γιο στα 23 θα του πω και αυτού να πάει να κάνει μερικά γιατί δεν έχει κάνει ούτε τα μισά από αυτά που κάνουν σήμερα στα παιδιά. Αυτά, over and out γιατί περιμένω την επιστημονική κοινότητα του Insomnia να επιτεθεί με μαδερια και πέτρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε Με 4 παιδιά μπορώ να πω με σιγουριά ότι όσο πάει και χειρότερα είναι τα πράγματα. Τώρα τι λέει ο καθένας εγώ τα ακούω βερεσε Ακόμη θυμάμαι τότε που είχαν απαγορεύσει τα εντόσθια και ενοιωθα παράνομος όταν έτρωγα!!! ένας γιατρός που ερευνούσε τις αρνητικές συνέπειες συγκεκριμένο φαρμάκου βρέθηκε στο πάτο μιας λίμνης Τώρα εάν θέλει ο κάθε πικραμένος να γράψει μια εξυπνάδα κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μα σας ρωτήσω καλά οι άνθρωποι δεν το διακινδυνευουμε αλλά βρήκα ένα γατί στο δρόμο, να το πάω στον κτηνιατρο να του κάνει εμβόλια. Δεν θέλω όμως να μείνει παραλητο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cp9mush Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Στις 3/3/2018 στις 8:03 ΜΜ, akishellas1979 είπε Εγώ προτείνω τους έξυπνους ηλιθιους να κάνουν τα 300 επαναλαπτικα που κάνουν στα μικρά παιδάκια μιας κ εμείς δεν έχουμε κάνει ούτε το 1 /10 από αυτά, να είναι κ καλά εμβολιασμενοι... Κ βέβαια εμείς αρρωστενουμε σωρηδόν ενώ τα μικρά κ νέα παιδιά τίγκα στην υγεία... Λοιπον έξυπνοι ο καθένας κάνει ότι θέλει μη κρίνεται για να μη κριθειτε... ας αφήσουν το καθέναν να κρίνει ποια κ πόσα εμβόλια μα κάνει στο παιδί του. ΑΝΤΕ ας αρχίσουν οι έξυπνοι ηλιθιοι να κάνουν τα επαναληπτικά που χάσανε εδώ κ δεκαετίας κ τα κάνουν σωρηδόν στα μικρά παιδιά κ μετά κρίνεται το ξαναλέω. Ημαρτον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σοβαρά τώρα; Βάζετε βίντεο από μια ταινία καλώντας σε σκέψη; Αυτά είναι! Κρίνουμε επιστημονικές μεθόδους χωρίς να έχουμε ιδέα για αυτές, με μοναδική βάση το αν έχουμε δει ανάλογη σε... χολιγουντιανές ταινίες. Και μετά οι μεν μιλούν για λογική και νηφαλιότητα και οι δε αναρωτιούνται γιατί κάποιοι εμπιστεύονται περισσότερο ηθοποιούς και «δημοσιογράφους» από τους γιατρούς τους. Έντιτ: Και ΟΧΙ. Το «το είδα στο Fringe που έκανε τους ανθρώπους ζόμπια και τώρα το κάνουν στην πραγματικότητα» ΔΕΝ αποτελεί επιφύλαξη. Όχι με οποιονδήποτε υγιή ορισμό της έννοιας τουλάχιστον. Άντε καληνύχτες, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από akpe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akishellas1979 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 3/4/2018 στις 12:05 ΠΜ, RoUf1An0s είπε Όταν μπουν ποινές σε γονείς που τα παιδιά τους αρρωσταίνουν γιατί οι γονείς δεν αφήνουν να εμβολιαστούν τα λέμε. ειδαμε κ αυτους που τα εμβολιαζουν κ εν αρρωσταινουν ,α στην ιαπωνια δες μετα απο ποσο καιρο κανουν τα πρωτα εμβολια στα παιδια...οπισθοδρομικοι εκει ε? θελουν το κακο τους...α πανε κ κανε το HN1 ελπιζω να μη το ξεχασες . Θα το ξαναπω αλλη μια φορα στους εξυπνους τα βασικα ναι πρεπει να γινουν επαναληπτικα κ ... δεν το καταλαβαινω μιας που εμεις δεν ειχαμε κανει πλεον κ οτι νεο βρισξκουν να κυκλοφορουν κ για να κονομανε κ παιζουν εις βαρος της υγειας μιας που γινοντε σε μια κοινωνια με καλυτερες συνθηκες διαβιωσης απο οτι εμεις που εχουμε περασει τα 30 και κ ομως αρρωσταινουμε σπανιοτερα με αυτα τα λιγοστα που καναμε κ σε χειροτερες συνθηκες ξυπολοιτοι στα χωρια κτλ . Δεν λεω για ολα τα εμβολια το ξαναγραφω . Υπαρχουν πολλοι λογοι να αναλυσω για το καθε νεο εμβολιο κ για το καθε εμβολιο τι περιεχει αλλα θα θεωρυθει συνομοσιολογια οπως κ για την αναπτυξη που ερχεται το δεν υπαρχει τιποτα κερδοφορο στην χωρα μας κτλ κτλ οποτε ειναι ανουσιο σε ανθρωπους που τους λενε τα μμε τεξτε καντε εμβολια ΗΝ1 η γριπης κ τρεχουν με το παραμικρο η πιστευιουν οτι βγαινουμε απο τα μνημονια κ αρχιζει η αναπτυξη . Ενημερωθειτε μονο απο τα μμε θα πατε μπροστα . Δεν λεω να πιστεψετε τιποτα ουτε αυτα που λεω αλλα ουτε κ αυτα που λενε ειδικα απο αυτους που λενε ενα σωρο ψεμματα ,καπου στην μεσγη ειανι η αληθεια αλλα ψαχτειτε υπαρχουν τοσες ερευνες δεν ειναι ολοι τρελοι κ δεν μιλαω για τα βασικα εμβολια που δυστυχως κ παλι για εμενα πρεπει να κανουν ετσι οπως τα εχουν ανακατασκευασει κ προοωθησει ... καμια σχεση τα εμβολια που ειχαμε κανει εμεις πριν 30 κ χρονια με αυτα ... Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από akishellas1979 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα