Προς το περιεχόμενο

ΠΟΥ: Τετραπλάσια πέρυσι τα κρούσματα ιλαράς στην Ευρώπη λόγω μείωσης των εμβολιασμών

deligkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Το τι τρελό έχω ακούσει από αυτούς που δεν θέλουν να κάνουν εμβόλια δεν λέγεται. Αυτισμός, καρκίνος και δεν ξέρω τι άλλο...

Ναι όντως... Αυτά λένε σαν δικαιολογία! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 350
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, jakegate7 said:

δεν ήξερα τον κύριο μέχρι που αναφέρθηκε εδώ. «Δρ» Μουρούτης

http://ellinikahoaxes.gr/2017/04/27/mouroutis-fake-credentials/ Μια ανάλυση των "πτυχίων" του.

https://www.youtube.com/watch?v=vf0C6DKphSA Μια ανάλυση για το τι υποστηρίζει.

Πίστεψε με, ο Μουρούτης είναι η κορυφή του παγόβουνου. Υπάρχουν και χειρότεροι/ες, από την τύπισσα που κάνει ομοιοπαθητικές διαγνώσεις μέσω σκάιπ, την αστρολόγο που γράφει πως η αστρολογία είναι επιστήμη (και το πιστεύει) και τα εμβόλια προκαλούν τα πάντα, μέχρι την αρωματοθεραπεύτρια που θεραπεύει λεύκη, ηπατίτιδα, HIV, σκλήρυνση κατά πλάκας, κρον, καρκίνο, λευχαιμία, λύκο, κατάθλιψη, αλτσχάιμερ, πάρκινσον, διπολική διαταραχή, και αυτισμό, με βότανα.

Α, ξέχασα και τον φιλόλογο που ξαφνικά έγινε διατροφολόγος... με πτυχία από ονλάιν ομοιοπαθητικές σχολές και coursera. 

Όλοι αυτοί, όχι απλά έχουν φανατικό κοινό, αλλά οποιαδήποτε προσπάθεια δίωξης τους (αρχικά για απάτη) θα τους κάνει ήρωες.

Επεξ/σία από akpe
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν λέμε πως φταίνε εκείνοι,όμως δεν γίνεται να μην αντιλαμβανόμαστε πως πολλοί εξ αυτών δεν έρχονται απο την Συρία και εμπόλεμες περιοχές Αλλά κάποιοι τους προωθούνε εδω και έρχονται κατόπιν οργανωμένου σχεδίου και στήν Χώρα μας και την Ευρώπη γενικότερα. οι δικοί μας κατέχοντες την εξουσία φταίνε,όταν λένε κάτι ηλιθιότητες τύπου το αιγαίο ανήκει στα ψάρια και δεν υπάρχουν σύνορα ! και ο κόσμος ακόμα δεν τους έχει πετάξει απο τα γραφεία τους.... συνεχίζουν να αφήνουν να μπαίνουν παράνομα ομάδες καθημερινά σχεδόν απο  δεκάδες διαφορετικές χώρες ! που μόνο πρόσφυγες δεν είναι,όταν μόνο ένα ποσοστό αυτών είναι Σύριοι η έρχονται απο γειτονικές χώρες σε εμπόλεμη κατάσταση.Ξεχάσατε ορισμένοι που τώρα κόπτονται για την Δημόσια υγεία και κατηγορούν αποκλειστικά την έλλειψη εμβολιασμού (όσο και τα ίδια),πως ήδη μερικά χρόνια έβγαιναν στήν τηλεόραση αρκετές φορές,γιατροί και άνθρωποι του χώρου της υγείας και έκρουαν τόν Κώδωνα του κινδύνου για το τι θα συμβεί και οτι με αυτήν την κοσμοσυροή και τον ανύπαρκτο έλενχο,σε συνδιασμό με τις άθλιες συνθήκες υγιεινής,στα Κέντρα και στα μέρη που μαζεύονται αυτοί οι άνθρωποι,είναι ωρολογιακή βόμβα για την Υγεία και την επανεμφάνιση ασθενειών,που είχαν εξαλειφθεί απο την Χώρα μας εδω και πολλά χρόνια.

Δεν μπαίνω στόν κόπο να σχολιάσω για τα εμβόλια,αφού τα έχουμε πει και άλλες φορές και δυστυχώς οι περισσότεροι είτε πιστεύουν "τυφλά" ότι τους λένε οι κατευθυνόμενες σε αρκετές περιπτώσεις ερεύνες,χωρίς να ψάχνουν τίποτα άλλο ούτε να ακούνε άλλες γνώμες,είτε στον αντίποδα το ακόμα πιο τραγικό όταν αρέσει να βγάζει κάποιος τις δικές του γνώμες ως ειδικός γιατί απλά έτσι νομίζει στο μυαλό του,πράμα και στίς 2 περιπτώσεις επικίνδυνο.

Παρεμπιπτόντως τι κόλλημα είναι αυτό με τον μουρούτη στο thread ? σαν να του γίνεται διαφήμιση απο ορισμένους,γιατί και η δυσφήμιση παραμένει διαφήμηση και ακόμα χειρότερα,δεν καταλαβαίνω κάποιους που λένε για τα τα πτυχία του αν είναι πλαστά η υπαρκτά η ανύπαρκτα  επειδή έβγαλε το Hoaxes μια σχετική είδηση (τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας απο αξιοπιστία...)Για να λέμε και το σωστό το αν είναι πλαστά η ανύπαρκτα θα πρέπει να ασχοληθεί η δικαιοσύνη οχι αυτόκλητοι δικαστές και εισαγγελείς και ας μην ξεχνάμε και την λαική ρήση που λέει κράζεις ? θαυμάζεις ! και κάποιες φορές αυτό μοιάζει να συμβαίνει.

Σίγουρα αυτοί οι άνθρωποι που κατακλύζουν την χώρα απο τον καιρό της "Κρίσης"αποτελούν πολύ σημαντικό μέρος για τις επανεμφανίσεις των επιδημιών και μην μου πει κανείς πως πραγματικά νομίζει πως ελένχονται σωστά σε ιατρικά κέντρα,γιατί είναι σε ιδιαίτερα βαθύ ύπνο.Απλά ξαφνικά τον τελευταίο καιρό σταμάτησαν να μιλάνε,η καλύτερα φρόντισαν ώστε να μην ακούγονται πλεόν απο τα ΜΜΕ αυτά τα θέματα και τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν όπως και αυτό για τις αυτοκτονίες στήν Χώρα  μας που όταν έφτασαν σε εναν τεράστιο αριθμό ξαφνικά σταμάτησαν να ακούγονται ...

Υπάρχουν τεράστια θέματα που προκύπτουν απο αυτήν την κατάσταση που μας έχουν οδηγήσει και στήν υγεία και κοινωνικά και οικονομικά  και πολιτικά οι γείτονες έχουν αποθρασυνθεί εντελώς,κινδυνεύουμε με σοβαρά γεγονότα και επεισόδια αλλά ο κόσμος αναλώνεται σε επιμέρους θέματα για φτιαχτά και μη σκάνδαλα και για το πόσα εμβόλια θα πρέπει να κάνει και ποιά μπορεί να μας σώσουν η όχι ...

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MAIK721 είπε

Ας μπει καποιος  στο ΚΕΕΛΠΝΟ να διαβάσει τα στατιστικά και άμα βγάλει άκρη με τα ελλειπη στοιχεία και τις ανακρίβειες να μας πει και΄μας.

Τα περισσότερα κρούσματα προέρχονται απο ΡΟΜΑ

Αν σταματήσει ο εμβολιασμός για την ιλαρά αύριο το πρωί, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι σε κάποια χρόνια (λίγα η πολλά) δεν θα έχουμε διασπορά της ιλαράς ανάμεσά μας; Μην ξεχνάς ότι η ιλαρά μεταδίδεται μέσω του αέρα. Αν κάποιος ασθενής είναι στη μεταδοτική φάση της νόσου και βρεθεί σε ένα δωμάτιο (π.χ. στην αναμονή στον παιδίατρο), για 2-3 ώρες μετά υπάρχει ο κίνδυνος μετάδοσης της νόσου (π.χ. στο κάποιων ημερών βρέφος που θα επισκεφτεί και αυτό τον παιδίατρο,). Όλα αυτά χωρίς επαφή, χωρίς να τίθεται θέμα καθαριότητας, κτλ. Αρκεί ένας ασθενής με ιλαρά να βγει μια βόλτα στο μετρό.Αντιλαμβάνεσαι ότι η εικόνα που παρουσιάζει ο πληθυσμός των Ρομά σχετικά με την ιλαρά θα είναι η εικόνα του "δικού" σου πληθυσμού μετά από κάποια χρόνια, αν σταματήσει ο εμβολιασμός;;; Το θέλεις αυτό; Το επιθυμείς; Δεν θα σε ενοχλεί; Τι μπορείς να κάνεις για αυτό; Εγώ προτείνω τον καθολικό εμβολιασμό (άνω του 96% του πληθυσμού πρέπει να είναι εμβολιασμένο ενάντια στην ιλαρά, προκειμένου να μην πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα αυτής της άκρως μεταδοτικής ασθένειας...). Τι έχεις να προτείνεις;;

Επεξ/σία από katsoul
  • Like 3

21 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Δεν λέμε πως φταίνε εκείνοι,όμως δεν γίνεται να μην αντιλαμβανόμαστε πως πολλοί εξ αυτών δεν έρχονται απο την Συρία και εμπόλεμες περιοχές Αλλά κάποιοι τους προωθούνε εδω και έρχονται κατόπιν οργανωμένου σχεδίου και στήν Χώρα μας και την Ευρώπη γενικότερα. οι δικοί μας κατέχοντες την εξουσία φταίνε,όταν λένε κάτι ηλιθιότητες τύπου το αιγαίο ανήκει στα ψάρια και δεν υπάρχουν σύνορα ! και ο κόσμος ακόμα δεν τους έχει πετάξει απο τα γραφεία τους.... συνεχίζουν να αφήνουν να μπαίνουν παράνομα ομάδες καθημερινά σχεδόν απο  δεκάδες διαφορετικές χώρες ! που μόνο πρόσφυγες δεν είναι,όταν μόνο ένα ποσοστό αυτών είναι Σύριοι η έρχονται απο γειτονικές χώρες σε εμπόλεμη κατάσταση.Ξεχάσατε ορισμένοι που τώρα κόπτονται για την Δημόσια υγεία και κατηγορούν αποκλειστικά την έλλειψη εμβολιασμού (όσο και τα ίδια),πως ήδη μερικά χρόνια έβγαιναν στήν τηλεόραση αρκετές φορές,γιατροί και άνθρωποι του χώρου της υγείας και έκρουαν τόν Κώδωνα του κινδύνου για το τι θα συμβεί και οτι με αυτήν την κοσμοσυροή και τον ανύπαρκτο έλενχο,σε συνδιασμό με τις άθλιες συνθήκες υγιεινής,στα Κέντρα και στα μέρη που μαζεύονται αυτοί οι άνθρωποι,είναι ωρολογιακή βόμβα για την Υγεία και την επανεμφάνιση ασθενειών,που είχαν εξαλειφθεί απο την Χώρα μας εδω και πολλά χρόνια.

Δεν μπαίνω στόν κόπο να σχολιάσω για τα εμβόλια,αφού τα έχουμε πει και άλλες φορές και δυστυχώς οι περισσότεροι είτε πιστεύουν "τυφλά" ότι τους λένε οι κατευθυνόμενες σε αρκετές περιπτώσεις ερεύνες,χωρίς να ψάχνουν τίποτα άλλο ούτε να ακούνε άλλες γνώμες,είτε στον αντίποδα το ακόμα πιο τραγικό όταν αρέσει να βγάζει κάποιος τις δικές του γνώμες ως ειδικός γιατί απλά έτσι νομίζει στο μυαλό του,πράμα και στίς 2 περιπτώσεις επικίνδυνο.

Παρεμπιπτόντως τι κόλλημα είναι αυτό με τον μουρούτη στο thread ? σαν να του γίνεται διαφήμιση απο ορισμένους,γιατί και η δυσφήμιση παραμένει διαφήμηση και ακόμα χειρότερα,δεν καταλαβαίνω κάποιους που λένε για τα τα πτυχία του αν είναι πλαστά η υπαρκτά η ανύπαρκτα  επειδή έβγαλε το Hoaxes μια σχετική είδηση (τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας απο αξιοπιστία...)Για να λέμε και το σωστό το αν είναι πλαστά η ανύπαρκτα θα πρέπει να ασχοληθεί η δικαιοσύνη οχι αυτόκλητοι δικαστές και εισαγγελείς και ας μην ξεχνάμε και την λαική ρήση που λέει κράζεις ? θαυμάζεις ! και κάποιες φορές αυτό μοιάζει να συμβαίνει.

Σίγουρα αυτοί οι άνθρωποι που κατακλύζουν την χώρα απο τον καιρό της "Κρίσης"αποτελούν πολύ σημαντικό μέρος για τις επανεμφανίσεις των επιδημιών και μην μου πει κανείς πως πραγματικά νομίζει πως ελένχονται σωστά σε ιατρικά κέντρα,γιατί είναι σε ιδιαίτερα βαθύ ύπνο.Απλά ξαφνικά τον τελευταίο καιρό σταμάτησαν να μιλάνε,η καλύτερα φρόντισαν ώστε να μην ακούγονται πλεόν απο τα ΜΜΕ αυτά τα θέματα και τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν όπως και αυτό για τις αυτοκτονίες στήν Χώρα  μας που όταν έφτασαν σε εναν τεράστιο αριθμό ξαφνικά σταμάτησαν να ακούγονται ...

Υπάρχουν τεράστια θέματα που προκύπτουν απο αυτήν την κατάσταση που μας έχουν οδηγήσει και στήν υγεία και κοινωνικά και οικονομικά  και πολιτικά οι γείτονες έχουν αποθρασυνθεί εντελώς,κινδυνεύουμε με σοβαρά γεγονότα και επεισόδια αλλά ο κόσμος αναλώνεται σε επιμέρους θέματα για φτιαχτά και μη σκάνδαλα και για το πόσα εμβόλια θα πρέπει να κάνει και ποιά μπορεί να μας σώσουν η όχι ...

Οταν η κουβεντα ειναι για το αν ,εν ετη 2018, πρεπει να γινονται τα απαραιτητα εμβολια σε Ευρωπη αλλα και σε παγκοσμιο επιπεδο και καταληγουμε να μιλαμε για συριζα , ρομα και Ελληνικα "σκανδαλα", καταλαβαινεις πως καπου το χασαμε το point.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, katsoul said:

Αν σταματήσει ο εμβολιασμός για την ιλαρά αύριο το πρωί, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι σε κάποια χρόνια (λίγα η πολλά) δεν θα έχουμε διασπορά της ιλαράς ανάμεσά μας; Αντιλαμβάνεσαι ότι η εικόνα που παρουσιάζει ο πληθυσμός των Ρομά σχετικά με την ιλαρά θα είναι η εικόνα του "δικού" σου πληθυσμού μετά από κάποια χρόνια, αν σταματήσει ο εμβολιασμός;;; Το θέλεις αυτό; Το επιθυμείς; Δεν θα σε ενοχλεί; Τι μπορείς να κάνεις για αυτό; Εγώ προτείνω τον καθολικό εμβολιασμό (άνω του 96% του πληθυσμού πρέπει να είναι εμβολιασμένο ενάντια στην ιλαρά, προκειμένου να μην πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα αυτής της άκρως μεταδοτικής ασθένειας...). Τι έχεις να προτείνεις;;

Μα όχι... αφού οι συνθήκες υγιεινής!! /s

Γενικότερη απορία:

Κάποιος ο οποίος δεν εμβολιάζεται και δεν εμβολιάζει τα παιδιά του, και προσπαθεί να πείσει και τους γύρω του να μην εμβολιαστούν, δεν είναι λίγο υποκριτικό να φοβάται ξαφνικά τις αρρώστιες που μπορεί να φέρουν οι μετανάστες, οι ρομά, ή γενικά ο οποιοσδήποτε; Από τη στιγμή που όχι απλά δεν έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα για να προστατευτεί ο ίδιος (είπαμε για βήχα στον αγκώνα και σαπουνάκια, δεν θα τα ξαναλέμε) αλλά τα απορρίπτει εντελώς και προπαγανδίζει ώστε να τα απορρίψουν και άλλοι, δεν είναι λίγο υποκριτικό ξαφνικά να ανησυχεί; 

Δεν εννοώ να μην ανησυχεί αν και όταν υπάρχει θέμα, ε; Άλλο point έχω.

Και έστω, γιατί ας πούμε δεν φοβάται περισσότερο μην κολλήσει από τα άτομα του στενού κύκλου του, με τα οποία έρχεται σε επαφή καθημερινά και τα οποία κάλλιστα (όντας ανεμβολίαστος) μπορούν να του μεταδόσουν το οτιδήποτε για πλάκα, χωρίς να χρειάζεται να είναι από το Ζεφύρι, από τη Συρία ή από το Μπαγκλαντές; Άγνοια ή προσχήματα; Λέω εγώ τώρα... ;)

Επεξ/σία από akpe
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, katsoul είπε

Αν σταματήσει ο εμβολιασμός για την ιλαρά αύριο το πρωί, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι σε κάποια χρόνια (λίγα η πολλά) δεν θα έχουμε διασπορά της ιλαράς ανάμεσά μας; Μην ξεχνάς ότι η ιλαρά μεταδίδεται μέσω του αέρα. Αν κάποιος ασθενής είναι στη μεταδοτική φάση της νόσου και βρεθεί σε ένα δωμάτιο (π.χ. στην αναμονή στον παιδίατρο), για 2-3 ώρες μετά υπάρχει ο κίνδυνος μετάδοσης της νόσου (π.χ. στο κάποιων ημερών βρέφος που θα επισκεφτεί και αυτό τον παιδίατρο,). Όλα αυτά χωρίς επαφή, χωρίς να τίθεται θέμα καθαριότητας, κτλ. Αρκεί ένας ασθενής με ιλαρά να βγει μια βόλτα στο μετρό.Αντιλαμβάνεσαι ότι η εικόνα που παρουσιάζει ο πληθυσμός των Ρομά σχετικά με την ιλαρά θα είναι η εικόνα του "δικού" σου πληθυσμού μετά από κάποια χρόνια, αν σταματήσει ο εμβολιασμός;;; Το θέλεις αυτό; Το επιθυμείς; Δεν θα σε ενοχλεί; Τι μπορείς να κάνεις για αυτό; Εγώ προτείνω τον καθολικό εμβολιασμό (άνω του 96% του πληθυσμού πρέπει να είναι εμβολιασμένο ενάντια στην ιλαρά, προκειμένου να μην πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα αυτής της άκρως μεταδοτικής ασθένειας...). Τι έχεις να προτείνεις;;

μην μου το λες εμένα. 4000 είχε η Ιταλία το 2 τελευταία έτη,  10.000 η Ρουμανία και η πλειοψηφία τους ήταν Ρομά. Κάτι τρέχει στα γύφτικα  λοιπόν .Ολα αυτά είναι εισαγωγής.Οταν γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο για να πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, σκασίλα τους. 

ΥΓ Τώρα κατάλαβα ποιο είναι το 4% τουν ανεμβολιάστου ποσοστού. Γι αυτό το 4% των Ρομά θα τουμπανιαζόμαστε οι υπόλοιποι στις ενέσεις.

Επεξ/σία από MAIK721

Αυτοί που δεν εμβολίασαν τα παιδιά τους, όταν αρρώστησαν εκεί να δεις φόβος... τα πήγαν στα ίδια νοσοκομεία στους ίδιους γιατρούς και πήραν πολλαπλάσιες ποσότητες φαρμάκων από τις ίδιες φυσικά εταιρίες (αντιβιοτικά, αντιφλεγμονώδη, αντιπυρετικά, αναστολείς κατιόντων υδρογόνου κτλ) + την ταλαιπωρία  + τα έξοδα νοσηλείας + άγχος & αγωνία για την τύχη του παιδιού + αγανάκτηση (που είναι το κράτος;) +  η συμφόρηση νοσοκομείων. Ενώ όλα αυτά θα μπορούσε να τα αποφύγει εάν δεν φοβόταν μια ενεσούλα. Αλλά για τα τσιγάρα που τα καπνίζουν σαν φουγάρα και τα τρις που δίνουν στις καπνοβιομηχανίες ούτε λόγος...

• Like 1

3 hours ago, Expecto Patronum said:

http://www.sarantakos.com/language/panmetronariston.html

Άν κάνουμε και μαθήματα γραμματικής σε θέματα εμβολιασμών, ζήτω που καήκαμε.

Την γνωρίζω την άποψη... αλλά πάλι, μέτρο και στην υγεία; 

Άν κάνουμε και μαθήματα γραμματικής σε θέματα εμβολιασμών, ζήτω που καήκαμε.

Ελάχιστες επισημάνσεις κάνω (που έχουν και κάποια ουσία. π.χ. το "ποιος" δεν τονίζεται αλλά ok), σε σχέση με το χάος που επικρατεί, και μόνο σε κάποιους που, κατά κανόνα, γράφουν σωστά.

Όποιος ενοχλείται, σεβαστό και δεν το ξανακάνω. :)

Πρεμούρα = βιασύνη 

Τρεμούρα τι σημαίνει και πόθεν προκύπτει;

Τέλος το off topic, sorry.

Άμα βάζατε κι ένα Apple στον τίτλο, θα έφτανε και 1000 σχόλια χαλαρά το άρθρο με τους ψεκασμένους που έχουμε μπλέξει γ@μω την υπερπαραπληροφόρησή μου γ@μω. Ζούκερμπεργκ ξέρω που μένεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.avert.org/global-hiv-and-aids-statistics

36,7 εκατομμύρια και το 30% δεν το γνωρίζει σύν όλες τις υπόλοιπες μεταδοτικές ασθένειες που δεν τις συνοπολογίζουμε. Μάλιστα. Παιδιά ανοίξτε και ένα τόπικ και για αυτό, θα χεστούμε στα σχόλια με το συμπάθειο. Προσωπικά είμαι με όλους και με κανέναν.  Παιδιά είστε όπου φυσάει ο άνεμος.

Απλά με αφορμή το σχόλιο ενός φίλου αρχικά που έγινε με τον γνωστό, Ελληνικό ειρωνικό τρόπο, εγώ θα ήθελα να κάνω έτσι μία αυθόρμητη ερώτηση.

Γύρω μου βλέπω τα παιδιά συνανθρώπων μου και άλλων γονέων με πολλά προβλήματα αυτισμού και λογοθεραπευτικών προβλημάτων. Τόσα χρόνια στους δρόμους και στα νοσοκομεία δεν συνάντησα ένα παιδί για δείγμα ενός ρομά με ανάλογα προβλήματα. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί; Έχουν δυνατά γονίδια, έχουν δυνατά αντισώματα διότι τα βγάζουν στους δρόμους με το κρύο και την βροχή ή βρήκανε το μυστικό του Ιχώρ; Καλά όλα αυτά που λέτε για τα εμβόλια αλλά βλέπουμε θέλουμε μόνο τα θετικά όπως θέλουν να μας τα παρουσιάσουν; Δηλαδή αποκλείεται όντως να δημιουργούνε Καρκίνο μακροχρόνια ή άλλα έμμεσα και άμεσα προβλήματα μόνιμα και μή μόνιμα; Πώς αποδεικνύεται απο επιστημονική έρευνα όλο αυτό το κασέ; Οι έρευνες απο ποιούς γίνονται και για λογαριασμό ποιού; Προσωπικά τα λιγοστά κρούσματα τα βλέπω όπως μίας κοινής γρίπης και δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Αλλά όλος αυτός ο ντώρος δεν με πείθει προσωπικά. Το τσιγάρο και το ποτό, μάστιγα είναι και αυτό με πολλαπλά θύματα παγκοσμίως. Είδατε καμία νομοθεσία να τα απαγορεύει; Μην είστε επιλεκτικά ευαίσθητοι και θύματα της πρόσκαιρης ενημερώτητας. Προφανώς παίζουν πολλά πίσω απο την πλάτη μας.

Επειδή βαρέθηκα να διαβάζω σχόλια του τύπου, εσύ είσαι Γιατρός, όχι εγώ είμαι, αλλά εσύ δεν είσαι και ναί δεν είμαι αλλά είμαι ειδήμων κλπ, αφήστε το καλύτερα και πιάστε το θέμα Apple vs Samsung. Τουλάχιστον εκεί το έχετε λίγο. Καλό να λέτε την άποψη σας αλλά όλοι το υφάκι 1000 Καρδιναλίων δεν σας πάει. Κάντε πράξη τα λόγια του Σωκράτη και κρατήστε επιφυλάξεις. Άν μή τί άλλο άς δώσουν σε κυκλοφορία τα μονοδύναμα εμβόλια, ξεχωριστά για κάθε ασθένεια. Τόση επιστήμη και τόση προχειρότητα αδικαιολόγητη. Κάποιος πέρασε και την Ερυθρά και την Παρωτίτιδα, γιατί να κάνει MMR; Για πόσο βλάκα θεωρούνε τον κόσμο;

Επεξ/σία από DoctorStrange
  • Like 4

12 λεπτά πριν, DoctorStrange είπε

https://www.avert.org/global-hiv-and-aids-statistics

36,7 εκατομμύρια και το 30% δεν το γνωρίζει σύν όλες τις υπόλοιπες μεταδοτικές ασθένειες που δεν τις συνοπολογίζουμε. Μάλιστα. Παιδιά ανοίξτε και ένα τόπικ και για αυτό, θα χεστούμε στα σχόλια με το συμπάθειο. Προσωπικά είμαι με όλους και με κανέναν.  Παιδιά είστε όπου φυσάει ο άνεμος.

Απλά με αφορμή το σχόλιο ενός φίλου αρχικά που έγινε με τον γνωστό, Ελληνικό ειρωνικό τρόπο, εγώ θα ήθελα να κάνω έτσι μία αυθόρμητη ερώτηση.

Γύρω μου βλέπω τα παιδιά συνανθρώπων μου και άλλων γονέων με πολλά προβλήματα αυτισμού και λογοθεραπευτικών προβλημάτων. Τόσα χρόνια στους δρόμους και στα νοσοκομεία δεν συνάντησα ένα παιδί για δείγμα ενός ρομά με ανάλογα προβλήματα. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί; Έχουν δυνατά γονίδια, έχουν δυνατά αντισώματα διότι τα βγάζουν στους δρόμους με το κρύο και την βροχή ή βρήκανε το μυστικό του Ιχώρ; Καλά όλα αυτά που λέτε για τα εμβόλια αλλά βλέπουμε θέλουμε μόνο τα θετικά όπως θέλουν να μας τα παρουσιάσουν; Δηλαδή αποκλείεται όντως να δημιουργούνε Καρκίνο μακροχρόνια ή άλλα έμμεσα και άμεσα προβλήματα μόνιμα και μή μόνιμα; Πώς αποδεικνύεται απο επιστημονική έρευνα όλο αυτό το κασέ; Οι έρευνες απο ποιούς γίνονται και για λογαριασμό ποιού; Προσωπικά τα λιγοστά κρούσματα τα βλέπω όπως μίας κοινής γρίπης και δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Αλλά όλος αυτός ο ντώρος δεν με πείθει προσωπικά. Το τσιγάρο και το ποτό, μάστιγα είναι και αυτό με πολλαπλά θύματα παγκοσμίως. Είδατε καμία νομοθεσία να τα απαγορεύει; Μην είστε επιλεκτικά ευαίσθητοι και θύματα της πρόσκαιρης ενημερώτητας. Προφανώς παίζουν πολλά πίσω απο την πλάτη μας.

Επειδή βαρέθηκα να διαβάζω σχόλια του τύπου, εσύ είσαι Γιατρός, όχι εγώ είμαι, αλλά εσύ δεν είσαι και ναί δεν είμαι αλλά είμαι ειδήμων κλπ, αφήστε το καλύτερα και πιάστε το θέμα Apple vs Samsung. Τουλάχιστον εκεί το έχετε λίγο. Καλό να λέτε την άποψη σας αλλά όλοι το υφάκι 1000 Καρδιναλίων δεν σας πάει. Κάντε πράξη τα λόγια του Σωκράτη και κρατήστε επιφυλάξεις. Άν μή τί άλλο άς δώσουν σε κυκλοφορία τα μονοδύναμα εμβόλια, ξεχωριστά για κάθε ασθένεια. Τόση επιστήμη και τόση προχειρότητα αδικαιολόγητη. Κάποιος πέρασε και την Ερυθρά και την Παρωτίτιδα, γιατί να κάνει MMR; Για πόσο βλάκα θεωρούνε τον κόσμο;

Ο ορισμος της ασυναρτησιας.

• Like 2

https://www.thepressproject.gr/article/124148/I-Novartis-prokalei-autismo

σχετικο αρθρο,θα ποσταρα και το ρητο του ουμπερτο εκο για το ιντερνετ και τους ηλιθιους αλλα θα το ξερετε πιστευω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, ooaris said:

Δε νομίζω πως χρειάζονται χαρακτηρισμοί. Εγώ απλά θα έκανα την εξής ερώτηση: Έχεις δεδομένα για αυτά που υποστηρίζεις, ή απλά επειδή εσύ δεν βλέπεις κάτι θεωρείς πως δεν υπάρχει; ;)

Επεξ/σία από akpe

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, ooaris είπε

Με το μαλακό τα απαντητικά επιχειρήματα παιδιά, όχι τόση φαιά ουσία. Περιέγραψα το φαινομενό σου. Δεν μου προκαλείς έκπληξη. Η παρατήρηση είναι το πρώτο κοινό γνώρισμα του Ανθρώπου, η οποία τον οδηγεί να σκεφτεί και να προβληματιστεί. Επάνω λοιπόν σε αυτά, τι έχεις να πείς;

29 λεπτά πριν, akpe είπε

Δε νομίζω πως χρειάζονται χαρακτηρισμοί. Εγώ απλά θα έκανα την εξής ερώτηση: Έχεις δεδομένα για αυτά που υποστηρίζεις, ή απλά επειδή εσύ δεν βλέπεις κάτι θεωρείς πως δεν υπάρχει; ;)

Το θέμα είναι οτι δεν έχεις ούτε εσύ.;) Εσύ οφείλεις να αποδείξεις την ασφάλεια των εμβολίων όχι εγώ.

http://www.ema.europa.eu/docs/el_EL/document_library/Referrals_document/Priorix_30/WC500124199.pdf

Διάβασε το κεφάλαιο πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες και όχι μόνο, που φαντάζομαι με τους τελευταίους επιστημονικούς τρόπους ενός μικρού στατιστικού δείγματος εμβολιάζουν σαν σίφουνες την Ανθρωπότητα. Άν περάσω την ίδια την ασθένεια άνετα παίζει να έχω λιγότερες. Μετά, παραπάνω σας λένε άνθρωποι άσχημες προσωπικές εμπειρίες και λόγω αδυναμίας στην νόηση τα θεωρείτε και απίθανα. Φανταστικό.

http://www.tanea.gr/news/greece/article/4544558/?iid=2

Τα σχόλια των φίλων αναγνωστών είναι απολαυστικά και λένε πολλές αλήθειες. Ένα που μου άρεσε.

Λήδα
(Βρίσκομαι στη ΝΥ απο τον Αύγουστο, σας πληροφορώ ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν ασχολείται ούτε με τη γρίπη, πόσο μάλλον με το εμβόλιο!! Κανείς όμως!! Ξυπνήστε!!).

Όντως, μήπως να ξυπνήσουμε απο την τρομοκρατία του κράτους και των μμε, καθώς και το κέρδος των εταιρειών. Ο καθένας έχει τον Γιατρό του. Άς τον ρωτήσει, άς πάρει γνώμες και ας αποφασίσει. Η ομορφιά της επιλογής. Και o HIV θερίζει, παρά την ενημέρωση και τους τρόπους αποφυγής, αλλά όλοι το παίζετε ανεξάρτητοι και φιλελέ. Όχι τόση επιλεκτικότητα. Προσωπικά μπούχτισα.

Επεξ/σία από DoctorStrange
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...