akpe Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι δουλειά έχει το κόμμα με την ιατρική, αλλά ο χαρακτηρισμός του διδάκτωρ ήταν τουλάχιστον ατυχής. Εντωμεταξύ τόση ώρα ακόμα να καταλάβεις πως χέστηκα τι λέει ο κάθε Πολάκης, ε; Επίσης ας μην το πάμε στο πολιτικό, κριμα είναι να κλειδωθεί. Πέρα από τις όποιες ευθύνες της πολιτείας σε αυτά που λες πιο πριν, το ζήτημα αντίληψης και ενημέρωσης μόνο πολιτικό δεν είναι. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από akpe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expecto Patronum Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, akpe είπε Δεν ξέρω τι δουλειά έχει το κόμμα με την ιατρική, αλλά ο χαρακτηρισμός του διδάκτωρ ήταν τουλάχιστον ατυχής. Εντωμεταξύ τόση ώρα ακόμα να καταλάβεις πως χέστηκα τι λέει ο κάθε Πολάκης, ε; Επίσης ας μην το πάμε στο πολιτικό, κριμα είναι να κλειδωθεί. Πέρα από τις όποιες ευθύνες της πολιτείας σε αυτά που λες πιο πριν, το ζήτημα αντίληψης και ενημέρωσης μόνο πολιτικό δεν είναι. Στην Ελλάδα όλα έχουν σχέση. Δηλαδή εν ολίγοις λές το κράτος να βάζει φωτιές για τους λόγους του και εγώ να τρέχω να τις σβήσω. Όντως...μόνο πολιτικό είναι. Ο Αβραμόπουλος πήρε 12 εκ εμβόλια αφού πρώτα τα ΜΜΕ έσπειραν τρομολαγνεία, και όταν είδαν οτι δεν έπιασε τους στόχους τα βάλανε στον πωπό τους. Σήμερα όμως ΠΟΛΙΤΙΚΟ είναι μόνο το ζήτημα. Να εμβολιάσουν ΠΛΗΡΩΣ τους "μετανάστες" και τους Ρομά και μετά τα ξαναλέμε. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από Expecto Patronum 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vocals_ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Expecto Patronum είπε Δηλαδή έν ολίγοις σε κάθε Πανεπιστήμιο διδάσκουν "άλλη" Ιατρική αναλόγως του κόμματος; Το ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ είχε τόσα χρόνια ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ... Δεν θα πεθάνω το παιδί μου στα εμβόλια επειδή αυτό τώρα θυμήθηκε να σπείρει πανικό μαζί με τα ΜΜΕ. Άν νοιαζόταν για την Ιλαρά να πήγαινε και να τους εμβολίαζε με το έτσι θέλω. Ήταν ωρολογιακές βόμβες και το ήξερε. Τώρα είναι αργά πιά για δάκρυα... φίλε μου. Μιά ζωή δεν θα είμαστε εμείς οι μα$%^&ες. Και δεν φτάνει που το ήξερε...τους έχει και στα φανάρια κάθε μέρα. Η υποκρισία στο μεγαλείο της. Χώρια τους "μετανάστες"...του Μουζάλα. Αυτό τώρα επίσης απάντηση σε τι είναι; Ότι το ελληνικό κράτος και τα μμε είναι σταθερά κατώτερα των περιστάσεων; Χαίρω πολύ. Αλλά τι σημασία έχει και γιατί αναιρεί αυτό που λέω; Πρακτικά, τώρα που μιλάμε, το ότι έχουμε αυξανόμενα κρούσματα το καταλαβαίνεις; Το ότι αυτά ΔΕΝ μπορούν να είναι απλά αρθράκια στο ίντερνετ δημαγωγών που μπορείς να προσπεράσεις; Το ότι εύκολα χωρίς εμβολιασμούς μπορούμε να νοσήσουμε ΠΑΡΑ πολλοί; Το ότι η ιλαρά δεν είναι ένα απλό κρύωμα; Το ότι όλα αυτά δε τα λέω εγώ αλλά όλη η επιστημονική κοινότητα παγκοσμίως; Η ίδια κοινότητα που έχει αποφασίσει για 1000 άλλα πράγματα που εφαρμόζεις στη ζωή σου, από έρευνες χρόνων; Από ότι καταλαβαίνω η απάντηση είναι όχι σε όλα, οπότε δεν έχει νόημα να συνεχίσω την κουβέντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expecto Patronum Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, vocals_ είπε Αυτό τώρα επίσης απάντηση σε τι είναι; Ότι το ελληνικό κράτος και τα μμε είναι σταθερά κατώτερα των περιστάσεων; Χαίρω πολύ. Αλλά τι σημασία έχει και γιατί αναιρεί αυτό που λέω; Πρακτικά, τώρα που μιλάμε, το ότι έχουμε αυξανόμενα κρούσματα το καταλαβαίνεις; Το ότι αυτά ΔΕΝ μπορούν να είναι απλά αρθράκια στο ίντερνετ δημαγωγών που μπορείς να προσπεράσεις; Το ότι εύκολα χωρίς εμβολιασμούς μπορούμε να νοσήσουμε ΠΑΡΑ πολλοί; Το ότι η ιλαρά δεν είναι ένα απλό κρύωμα; Το ότι όλα αυτά δε τα λέω εγώ αλλά όλη η επιστημονική κοινότητα παγκοσμίως; Η ίδια κοινότητα που έχει αποφασίσει για 1000 άλλα πράγματα που εφαρμόζεις στη ζωή σου, από έρευνες χρόνων; Από ότι καταλαβαίνω η απάντηση είναι όχι σε όλα, οπότε δεν έχει νόημα να συνεχίσω την κουβέντα. Η Απάντηση αγαπητέ είναι Υπευθυνότητα απο το ΚΡΑΤΟΣ. (πού είναι ανύπαρκτο). Και Πάν Μέτρον Άριστον. Και όλα θα γίνονται σωστά. Καλό ξημέρωμα. (πλέον). Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από Expecto Patronum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 5 minutes ago, Expecto Patronum said: Στην Ελλάδα όλα έχουν σχέση. Δηλαδή εν ολίγοις λές το κράτος να βάζει φωτιές για τους λόγους του και εγώ να τρέχω να τις σβήσω. Όντως...μόνο πολιτικό είναι. Ο Αβραμόπουλος πήρε 12 εκ εμβόλια αφού πρώτα τα ΜΜΕ έσπειραν τρομολαγνεία, και όταν είδαν οτι δεν έπιασε τους στόχους τα βάλανε στον πωπό τους. Σήμερα όμως ΠΟΛΙΤΙΚΟ είναι μόνο το ζήτημα. Να εμβολιάσουν ΠΛΗΡΩΣ τους "μετανάστες" και τους Ρομά και μετά τα ξαναλέμε. Να στο πω πιο ξεκάθαρα: Δεν με απασχολεί η πολιτική του θέματος. Δίνω ελάχιστη σημασία στο τι λένε και γράφουν ΜΜΕ και «φορείς» και είμαι ο πρώτος που θα κράξω πολιτεία και ΜΜΕ για αδιαφορία και κινδυνολογία αντίστοιχα. Αυτό όμως από το να αποδίδουμε πολιτειακή σχέση σε επιστημονικά δεδομένα απέχει χιλιόμετρα. Νομίζω το γιατί μπορείς να το καταλάβεις. Οπότε το θέμα για εμένα δεν είναι μόνο πολιτικό (ή μιντιακό), ούτε καν. Σαφώς και έχει τέτοιες προεκτάσεις (αυτές που λες και εσύ) αλλά για εμένα όποιος βλέπει μόνο αυτές χάνει την ουσία. Καλημέρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 11 minutes ago, vocals_ said: Αυτό τώρα επίσης απάντηση σε τι είναι; Ότι το ελληνικό κράτος και τα μμε είναι σταθερά κατώτερα των περιστάσεων; Χαίρω πολύ. Αλλά τι σημασία έχει και γιατί αναιρεί αυτό που λέω; Πρακτικά, τώρα που μιλάμε, το ότι έχουμε αυξανόμενα κρούσματα το καταλαβαίνεις; Το ότι αυτά ΔΕΝ μπορούν να είναι απλά αρθράκια στο ίντερνετ δημαγωγών που μπορείς να προσπεράσεις; Το ότι εύκολα χωρίς εμβολιασμούς μπορούμε να νοσήσουμε ΠΑΡΑ πολλοί; Το ότι η ιλαρά δεν είναι ένα απλό κρύωμα; Το ότι όλα αυτά δε τα λέω εγώ αλλά όλη η επιστημονική κοινότητα παγκοσμίως; Η ίδια κοινότητα που έχει αποφασίσει για 1000 άλλα πράγματα που εφαρμόζεις στη ζωή σου, από έρευνες χρόνων; Από ότι καταλαβαίνω η απάντηση είναι όχι σε όλα, οπότε δεν έχει νόημα να συνεχίσω την κουβέντα. με τον αγαπητό παντογνώστη Expecto Patronum φίλε μου είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη γιατί δεν μπορεί να βγάλει ούτε ο ίδιος με τον εαυτό του. άλλα πράγματα λέει στη μια ανάρτηση άλλα στο άλλο και γενικώς ασαφήνειες που δε στέκουν. όλοι οι υπόλοιποι έχουμε άδικο και ο ένας έχει δίκιο αλλά επιχειρηματολογία και αποδείξεις στα όσα λέει πουθενά. ένα πράγμα έχω μάθει στη ζωή μου με όσο κόσμο έχω συζητήσει για οποιοδήποτε θέμα μέχρι τώρα. σε ένα κεφάλι γεμάτο πέτρες δε μπορείς να βάλεις τη λογική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koukoz Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, kexas22 είπε Φίλε μου οποίος το κάνει το εμβόλιο δεν θα κολλήσει ακόμα και αν είναι ο άλλος δίπλα του αυτός που δεν το κάνει θα κολλήσει άρα είσαι λίγο άκυρος σε αυτό που λες ότι βάζει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία. Σκεφτείτε λίγο λογικά. Όσοι θέλουν να το κάνουν ας το κάνουν οι υπόλοιποι είναι δικαίωμα τούς να μην το κάνουν. Άσε που εγώ γνωρίζω πολλούς γιατρούς που δεν το προτείνουν, μην ακούς μόνο την προπαγάνδα στα ΜΜΕ Θλίψη και μόνο θλίψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aglos92 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Η φυσική επιλογή θα κάνει την δουλειά της.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Human Soul Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 12 ώρες πριν, SPANK είπε Αυτό που δεν ξεκαθαρίζει το άρθρο ειναι οτι υπάρχει μείωση των εμβολιασμών λόγω μη διαθεσιμότητας του εμβολίου παντού ή υψηλής τιμής του ή ακόμα χειρότερα γιατι πλέον υπάρχει μια καινούργια ηλίθια " τάση '' να μην εμβολιάζεται ο κόσμος ; Υ.Γ : Τελικά το λέει στο τέλος οτι ειναι και απο το αντι-εμβολιαστικό κίνημα , αυτούς τους ανθρώπους απλά δεν μπορώ να τους χαρακτηρίσω και δεν μπορώ να σκεφτώ πως λειτουργεί το μυαλό τους οσο αφορά τα εμβόλια Έχω γνωρίσει τέτοια άτομα και πρέπει να σου πω ότι έχουν θέμα εγκεφαλικό. Είναι ένα είδος συνομωσιολόγων αλλά για οτιδήποτε προοδευτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Εντάξει το θέμα έχει τη σοβαρότητα του αλλά νόμιζα ότι το insomnia ασχολείται με τεχνολογία. Όχι τίποτα άλλο, αλλά όταν η κουβέντα σε κάποιο θέμα πάει σε πολιτικό επίπεδο άμεσως κλειδώνει το θέμα... Δηλαδή για την πολιτική των κυβερνήσεων γύρω από το θέμα των εμβολιασμών επιτρέπει το site να μιλήσουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 7 minutes ago, efo355 said: Εντάξει το θέμα έχει τη σοβαρότητα του αλλά νόμιζα ότι το insomnia ασχολείται με τεχνολογία. Όχι τίποτα άλλο, αλλά όταν η κουβέντα σε κάποιο θέμα πάει σε πολιτικό επίπεδο άμεσως κλειδώνει το θέμα... Δηλαδή για την πολιτική των κυβερνήσεων γύρω από το θέμα των εμβολιασμών επιτρέπει το site να μιλήσουμε; Όχι γιατί δεν είναι ικανοί όλοι να συζητήσουν πολιτισμένα και θέλουν να οδηγήσουν το θέμα άλλου... Παντως είμαστε φοβεροί σαν λαός. «Ψοφάμε» με το να πάμε κόντρα σε οτιδήποτε ακόμη κι αν πρέπει να δώσουμε σημασία σε επικίνδυνους, αφελείς, τσαρλατάνους κλπ. Πριν μερικά χρόνια παίζαμε ξύλο για να πάρουμε ένα μπουκαλάκι βρωμονερο από τα βυτία του Καματερού, σταματώντας χημειοθεραπείες κλπ. Και τότε υπήρχαν και γιατροί που τον υποστήριζαν... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 ακριβώς αυτό, όταν είδαν κάποιοι οτι οι μπούρδες που μας λένε τόση ώρα δεν στέκουν με βάση την λογική. άρχισαν να κάνουν αναφορές για τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται, για τις μίζες που έφαγαν (και θα τρώνε) πολιτικοί, κτλπ. Πράγματα ΤΕΛΕΙΩΣ άσχετα με αυτά που συζητάμε στο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
primeragt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 https://www.galinos.gr/web/drugs/main/nomcodes/14.01.14 Eδω για το mmr αλλα και τα υπολοιπα εμβολια καθως και ολα τα φαρμακα που κυκλοφορουν στην Ελλαδα. Τα εμβολια ειναι ζωσης σημασιας στην ευημερια της κοινωνιας μας και οποιος δεν τα κανει (εκτος λογων υγειας ) ειναι απλα ΧΑΖΟΣ. Το να κανει καποιος τη χαζομαρα να μην θελει να κανει εμβολιο παει στο διαολο αλλα πλεον τα τελευταια χρονια εχει ξεκινησει μια μεγαλη καμπανια πολυ "φωνακλαδικη" κατα των εμβολιασμων με αποτελεσμα την επανεμφανιση εξαφανισμενων ασθενειων ή ασθενειων που ειχαν σβησει απο τις πιο ανεπτυγμενες γωνιες του πλανητη λογο των μαζικων κ καθολικων εμβολιασμων μεχρι προτινος.Τους εμβολιασμους αυτους εκτος απο παιδακια μην ξεχναμε οτι σχεδον ολους τους εχουμε ξανακανει ολοι οσοι περασαμε φανταροι υποχρεοτικα. Αυτοι γινονται και για ενισχυση του φαινομενου του κοπαδιου στη διαρκει του χρονου. Εχει βγει επιπλεον μια βρωμα για τα εμβολια οτι προκαλουν αυτισμο. Ο αυτισμος ειναι κατι πολυ σχετικο σαν ορος και εχει μεγαλες αποκλησεις στη σημασια του. Το οτι ενα παιδακι μεγαλωνοντας παρουσιασε παραβατικες συμπεριφορες (οπως ειπε ενας συμφορουμητης νωριτερα) επουδενη δεν σημαινει οτι το παιδακι ειναι αυτιστικο καθως απλά και ξαστερα ο αυτισμος δεν συνδαιεται επουδενει με την παραβατικοτητα παραμονο με την αναπτυξη της διανοητικης ικανοτητας απο λιγο ως πολυ αναλογα με την σοβαροτητα της παθησης. Επισης τα ατομα που κανανε τα εμβολια και παρουσιασαν καποια παρενεργεια του εμβολιου με μαθηματικη ακριβεια θα πεθαινανε αν δεν υπηρχαν και δεν τα καναμε καθολου μιας και η φυση του εμβολιου ειναι αυτη, δηλαδη αποδυναμωμενη προκληση της ασθαινειας. Τελος μερικοι μπερδευουν τα σταθερα εμβολια με τα εποχικα. Τα σταθερα πρεπει να τα κανουμε 2-3 φορες στη ζωη μας και συνηθως σε μικρη ηλικια για να ειμαστε καλυμενοι κατα τη διαρκεια της ζωης μας που ειμαστε πιο ευπαθεις και μετα τελος γιατι δημιουργουμε προστασια αγελης σε κοινωνικο επιπεδο. Τα εποχικα πρεπει ΜΟΝΟ οι ευπαθεις ομαδες να τα κανουν καθε φορα που αλαζει το στελεχος του ιου μιας και μιλαμε για ιους με ταχεια αναγεννηση στελεχων και προσαρμοστικοτητος. Αυτα συνηθως ειναι μονο της ΓΡΙΠΗΣ και του ΠΝΕΥΜΟΝΙΟΚΟΚΚΟΥ και πρεπει να μπαινουν σε αλλη συζητηση καθως τα ποσοστα ασφαλειας που παρεχουν ειναι μικροτερα λογο των ανωθεν χαρακτηριστικων τους. Τελος οσον αφορα τα περιφημα Η1Ν1,που υποθηκαν, ακομα και τοτε επι εποχης πανικου το σκανδαλο ηταν οτι δεν χρειαζοτανε να το κανει κανεις εκτος των ευπαθων ομαδων και αυτες ακομα υπο προυποθεσεις. Εκει εγινε κομπινα ολκης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drunkard Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, akishellas1979 είπε Εγώ προτείνω τους έξυπνους ηλιθιους να κάνουν τα 300 επαναλαπτικα που κάνουν στα μικρά παιδάκια μιας κ εμείς δεν έχουμε κάνει ούτε το 1 /10 από αυτά, να είναι κ καλά εμβολιασμενοι... Κ βέβαια εμείς αρρωστενουμε σωρηδόν ενώ τα μικρά κ νέα παιδιά τίγκα στην υγεία... Λοιπον έξυπνοι ο καθένας κάνει ότι θέλει μη κρίνεται για να μη κριθειτε... ας αφήσουν το καθέναν να κρίνει ποια κ πόσα εμβόλια μα κάνει στο παιδί του. ΑΝΤΕ ας αρχίσουν οι έξυπνοι ηλιθιοι να κάνουν τα επαναληπτικά που χάσανε εδώ κ δεκαετίας κ τα κάνουν σωρηδόν στα μικρά παιδιά κ μετά κρίνεται το ξαναλέω. Α για να προλάβω τους έξυπνους πάλι δε μιλάω για όλα τα εμβόλια, πάμε παρακάτω, πολλοί από εσάς ήταν στάνταρ αυτοί που τρέχουν κ ψηφίζουν κ πίστευαν ότι λάλακιες λένε οι πάνω κ επίσης είστε φαν των ΜΜΕ. Τώρα όπου να ναι βγαίνουμε από τα μνημόνια... Είπαμε ο καθένας όπως την βρίσκει... Τώρα έρχεται κ η ανάπτυξη Δεν φτάνει που είσαι ανορθόγραφος , έχεις και το θράσος να αναφέρεσαι στους συμφορουμιτες ειρωνικά ως ΄΄ έξυπνους\ ηλίθιους ΄΄ , για να το παίξεις εσύ έξυπνος,υπεράνω και οτι κατέχεις την μοναδική αλήθεια ,την ίδια ώρα με την ορθογραφία σου φαίνεται ότι στο σχολείο το αγαπημένο σου μάθημα ήταν η κοπάνα. Σαν να μην έφτανε αυτό κάνεις και πολιτικό σχολιο πάλι δήθεν αφ υψηλού για εμάς που πάμε και ψηφίζουμε , ενώ εσύ ως έξυπνος για να χρησιμοποιήσω δικια σου έκφραση δεν ψηφίζεις ή ψηφίζεις κάτι ακροαριστερό ή ακροδεξιό , γιατί είσαι ψαγμένος και κατέχεις και σε αυτό το θέμα την αλήθεια ,παραλληλα έχεις την αναίδεια να απαξιώνεις την αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία η οποία είναι αυτή που σε ανέθρεψε και σου δίνει την δυνατότητα να πετάς ελεύθερα τις παρόλες σου. Αν και απ ότι βλέπω είναι δύσκολο να το αντιληφθείς μιας και έλκεσαι από κόκκινα ή μαύρα ολοκληρωτικά καθεστώτα ,προσπάθησε να καταλάβεις ότι σε μια συγχρονη κοινωνία και δημοκρατία ΔΕΝ κάνει ο καθένας ότι θέλει ,αλλά ακολουθεί τον νόμο ,μιας και μια κοινωνία για να λειτουργήσει στηρίζεται και διέπεται από νόμους. Το ότι εσύ δεν θες να εμβολιαστείς δεν σου δίνει το δικαίωμα να παίζεις με την δική μου υγεια ή την υγεια του παιδιού μου , επίσης δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μην εμβολιασεις του παιδί σου και να ρισκάρεις την ζωή του μιας και τα εμβολια είναι υποχρεωτικά από τον νόμο. Τελος είσαι χαρακτηριστικό παράδειγμα του ποσο αχάριστος μπορεί να γινει κάποιος . Είσαι τυχερός και έχεις την πολυτέλεια να ζεις σε ενα συγχρονο δυτικό κράτος και λόγο των εμβολίων , της ανοσοποίησης και της ιατρικής να μην έχει χρειαστεί να γνωρίσεις ποτέ σου πως είναι να αρρωστήσεις απο ευλογιά https://el.wikipedia.org/wiki/Ευλογιά#/media/File:Smallpox.jpg τύφο, πανούκλα κλπ ασθένειες οι οποίες λόγο της προόδου απο άτομα που δεν έχουν τα μυαλά τα δικά σου εχουν εξαλειφθεί. Σου προτείνω λοιπόν να κόψεις το διάβασμα και την παπαγαλία κειμένων απο ιστοσελίδες οπου γράφει ο κάθε τυχάρπαστος οτι του κατέβει και να ανάψεις ενα κεράκι στην μνήμη του Edward Jenner ,του ανθρώπου που χάριν στην ανακάλυψη του είσαι ζωντανός Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από Drunkard 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, vocals_ είπε Ναι και με το 1980. Τυχαία η διακύμανση, εκτός και αν: http://www.euro.who.int/__data/assets/pdf_file/0009/362448/epi-data-jan2017-dec2017-eng.pdf Τα τελευταία διαγράμματα, κάτω κάτω... Πιάσε και καμιά τσιπούρα για μένα. Εγώ δεν ασχολήθηκα με το αν το εμβόλιο είναι χρήσιμο ή όχι. Εγώ καυτηριάζω την προπαγάνδα που κάνει το άρθρο του insomnia και ο Π.Ο.Υ. Το άρθρο λέει ξεκάθαρα δυο πράγματα. 1) Οτι υπήρξε μεγάλη αύξηση της ιλαράς στην ευρώπη 2)Οτι γι 'αυτό ευθύνεται η μείωση των εμβολιασμών Μπορείς να μου πεις απο που προκύπτουν αυτά; 1)Η αύξηση των κρουσμάτων το 2017 δεν ήταν τετραπλάσια όπως λέει το άρθρο αλλά αμελητέα ΔΙΟΤΙ : Αν βγάλουμε το μέσο όρο απο το 2012 ως το 2016 έχουμε Μ.Ο. 19.608 ΑΡΑ τα 21.000 κρούσματα το 2017 είναι εντελώς φυσιολογικό νούμερο,δε συνιστά αύξηση και δεν έπρεπε να προκαλεί ανησυχία. Το πολύ χαμηλό νούμερο του 2016 δεν μπορώ να ξέρω που οφείλεται αλλά σίγουρα ήταν τυχαίο γεγονός και δεν έχει να κάνει με τα εμβόλια αφού αυτά παρέμειναν σταθερά και είναι εντελώς προπαγανδιστικό να παίρνεις ένα ακραίο νούμερο για να γράψεις ένα ωραίο τίτλο. Η αντίθετη πλευρά μπορεί άνετα να βγάλει ένα παρόμοιο προπαγανδιστικό άρθρο και να πει οτι σε σχέση με το 2013 υπήρξε μείωση 20% των κρουσμάτων ιλαράς και αυτό οφείλεται στη μείωση των εμβολιασμών. 2)Απο πουθενά δεν προκύπτει οτι υπήρξε σημαντική μείωση των εμβολιασμών. Τα διαγράμματα που μου έβαλες στο link εσύ τα διάβασες;Τα έβαλες για να υποστηρίξεις τα λεγόμενα μου; Δε βλέπω καμία σοβαρή μεταβολή απο το 2016 στο 2017.Σε Ιταλία και Ρουμανία δεν εμβολιάστηκε σχεδόν κανείς.Ούτε το 2016 ούτε το 2017!!!!! Για ποια μείωση μας λένε;; Αλλά μόνος μου τα γράφω ,μόνος μου τα διαβάζω. Το άλλο μήνυμα πήρε 2 likes όλα και όλα.Και το ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ αυτό άρθρο παραμένει στη θέση του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα