Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) για τους παραπληροφορημένους.. πριν πείτε πόσο κακά είναι τα εμβόλια φροντίστε να μάθετε πρώτα τις ρίζες τους και το σκοπό τους. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από zeibei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expecto Patronum Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, zeibei είπε ο εμβολιασμός είναι ΠΡΟΝΌΜΙΟ όχι επιλογή Σιγά μην είναι και κβαντική διακύμανση... Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από Expecto Patronum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Έτσι το βιντεάκι να μπαίνει σε κάθε σελίδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, Expecto Patronum said: Στατιστικά και στα εμβόλια όπως ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ οτι είναι "λίγες"...και οι παρενέργειες ή οι θάνατοι είναι "λίγοι" Παιδική ασθένεια είναι. Είδες πολλά παιδιά να πεθαίνουν απο παρωτίτιδα ή ανεμοβλογιά; Τα κάνουμε εμβόλια όμως...εγώ που πέρασα την παρωτίτιδα και την ανεμοβλογιά δεν έπαθα ΤΙΠΟΤΕ. Καλά κάνεις...επειδή λές άσχετα. Υπαρχουν ανθρωποι που περασαν ιλαρα και δεν επαθαν τιποτα. Υπαρχουν και παρα πολυ που πεθαναν. Συνελθετε λιγο. Δειτε λιγο ποσα εκκατομυρια πεθαιναν απο ασθενειες που ερχοντ;ι ξανα στο προσκυνιο. Edit: θα το πω αλλη μια. Οποιος πιστευει οτι τα εμβολια δεν χρειαζονται ας παει ενα ταξιδι σε χωρα που δεν εχει την προστασια της αγελης. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από jakegate7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expecto Patronum Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, jakegate7 είπε Υπαρχουν ανθρωποι που περασαν ιλαρα και δεν επαθαν τιποτα. Υπαρχουν και παρα πολυ που πεθαναν. Το ίδιο λέμε...άλλοι ναί, άλλοι όχι... Οπότε; Εγώ, επειδή μάλλιασε η γλώσσα και το δάκτυλό μου να το λέει δεν είμαι κατά του εμβολιασμού. ΑΛΛΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΟΓΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΎ! Όταν το καταλάβεις αυτό...έλα να συζητήσουμε σοβαρά. Καλά τα εμβόλια...αλλά άν τρώς μέσα απο τα σκ$$α και ζείς μέσα σε αυτά κανένα εμβόλιο δεν σε σώνει! ΠΡΟΛΗΨΗ & ΥΓΙΕΙΝΗ! Το καλύτερο. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από Expecto Patronum 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas314p Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Το ποιο σημαντικό πράγμα δεν γράφετε . Τα εμβόλια έχουν ιούς σε καταστολή ώστε να μπορέσει ο οργανισμός να τα πολεμήσει και να φτιάξει αντισώματα !!! Αυτός ο ιός είναι κατεσταλμενος σε συγκεκριμένη θερμοκρασία . Αν ζεσταθεί ο ιός γίνεται τέρας . Πάντα τα εμβόλια σε παγοκύστες !!!!!!! Και ευχόμαστε η μεταφορά από το εργοστάσιο μέχρι το φαρμακείο να έχει γίνει σωστά . Υγ Νομίζω και εγώ ότι μετά το mmr ο μικρός μπήκε στο φάσμα του αυτισμού με παραβατικες συμπεριφορες (όχι πολυ)αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 1 minute ago, Expecto Patronum said: Σιγά μην είναι και κβαντική διακύμανση... ότι κατέβει στο μυαλό του καθενός.. είμαι σίγουρος πως αν σου έλεγαν πως το να αναπνέεις κάνει κακό γιατί "αμερικανοί", "εξωγήινοι", "προπαγάνδα" θα σταματούσες να το κάνεις. προνόμιο είναι τα εμβόλια. σκέψου τι γινόταν τότε. γιαυτό και ο μέσος όρος ζωής έχει ανέβει δραματικά. γιατί με τον εμβολιασμό προλαβαίνουμε την ασθένεια. πήγαινε σε τριτοκοσμική χώρα που δεν έχουν αυτή τη κβαντική διακύμανση όπως τη χαρακτηρίζεις και μετά έλα και γράψε την άποψή σου ξανά. επειδή έτυχε να κάνω ταξίδι λόγω επαγγέλματος πριν λίγα χρόνια σε τέτοια χώρα πίστεψέ με θα έτρεχες να κάνεις όλα τα εμβόλια μαζεμένα. χίπιδες της συμφοράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Expecto Patronum είπε Το ίδιο λέμε...άλλοι ναί, άλλοι όχι... Οπότε; Εγώ, επειδή μάλλιασε η γλώσσα και το δάκτυλό μου να το λέει δεν είμαι κατά του εμβολιασμού. ΑΛΛΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΟΓΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΎ! Όταν το καταλάβεις αυτό...έλα να συζητήσουμε σοβαρά. Οπότε με αυτή την βάση... ποιος θα κρίνει αν πρέπει να εμβολιαστεί το παιδί σου και εσύ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expecto Patronum Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, AtiX είπε Οπότε με αυτή την βάση... ποιος θα κρίνει αν πρέπει να εμβολιαστεί το παιδί σου και εσύ? Σίγουρα όχι ο Πολάκης και τα φακελάκια! 6 λεπτά πριν, zeibei είπε ότι κατέβει στο μυαλό του καθενός.. είμαι σίγουρος πως αν σου έλεγαν πως το να αναπνέεις κάνει κακό γιατί "αμερικανοί", "εξωγήινοι", "προπαγάνδα" θα σταματούσες να το κάνεις. προνόμιο είναι τα εμβόλια. σκέψου τι γινόταν τότε. γιαυτό και ο μέσος όρος ζωής έχει ανέβει δραματικά. γιατί με τον εμβολιασμό προλαβαίνουμε την ασθένεια. πήγαινε σε τριτοκοσμική χώρα που δεν έχουν αυτή τη κβαντική διακύμανση όπως τη χαρακτηρίζεις και μετά έλα και γράψε την άποψή σου ξανά. επειδή έτυχε να κάνω ταξίδι λόγω επαγγέλματος πριν λίγα χρόνια σε τέτοια χώρα πίστεψέ με θα έτρεχες να κάνεις όλα τα εμβόλια μαζεμένα. χίπιδες της συμφοράς. Για τριτοκοσμικές χώρες και λοιπά τα είπαμε. Δεν πιάνει... Άν έχασες επεισόδια πήγαινε πιό πίσω. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μεσα στην φτώχια και την εξαθλίωση και στην βρωμιά, και κάνεις άσχετους συσχετισμούς. Δεν έχουν αντισηπτητικά, καθαρό νερό και φαγητό και θα τους σώσει το εμβόλιο. Όλα χρειάζονται ώστε ο άνθρωπος να έχει ποιοτική ζωή και ασφάλεια. Όλα μαζί δεν θα τα έκανα ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ η τελευταία ημέρα της ζωής μου, που θα ήταν άλλωστε άν τα έκανα. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από Expecto Patronum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 2 minutes ago, Expecto Patronum said: Σίγουρα όχι ο Πολάκης και τα φακελάκια! Για τριτοκοσμικές χώρες και λοιπά τα είπαμε. Δεν πιάνει... Άν έχασες επεισόδια πήγαινε πιό πίσω. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μεσα στην φτώχια και την εξαθλίωση και στην βρωμιά, και κάνεις άσχετους συσχετισμούς. έχεις πάει και ξέρεις ή απλά σχολιάζεις με ότι βλέπεις στην τηλεόραση; αν έχεις πάει και τα έχεις δει με τα μάτια σου ή καλύτερα τα έχεις ζήσει τότε να το πάμε σε άλλο επίπεδο. δεν μιλάω μόνο για τους "άτυχους" αλλά και για τους "τυχερούς" που ζουν εκεί. ναι υπάρχουν και αυτοί που έχουν και χρήμα και εξουσία αλλά εγώ τους είδα στην ίδια κατάσταση με τους υπόλοιπους. γιατί όσο δύσκολο είναι να βρεθεί εμβόλιο για τους "άτυχους" εκεί άλλο τόσο είναι και για τους "τυχερούς" οπότε αν δεν έχεις γνώση για κάτι δεν έχεις και δικαίωμα να έχεις γνώμη. και αν είσαι λίγο διαβασμένος όπως προσπαθείς να δείξεις θα ξέρεις ποιός το είπε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expecto Patronum Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, andreas314p είπε Υγ Νομίζω και εγώ ότι μετά το mmr ο μικρός μπήκε στο φάσμα του αυτισμού με παραβατικες συμπεριφορες (όχι πολυ)αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω . Δεν είσαι ο μόνος. Όταν ο Αυτισμός παρουσιάζεται στους 18 μήνες περίπου και τότε εμβολιάζουν μαζικά τα παιδιά λογικό ο καθένας να λέει τους ισχυρισμούς του. Άς εμβολιάζουν για βασικές αρρώστιες μέχρι τα 2 έτη και μετά τα 2.5 ή 3 για τα υπόλοιπα ώστε να βγαίνουν σωστά συμπεράσματα. Το θέμα είναι άν το παιδί σου είχε σωστή ανάπτυξη και ΠΡΙΝ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Omnigeek Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, lazarus678 είπε ποια δημοσια υγεια βαζει σε κινδυνο αφου οι αλλοι ειναι εμβολιασμενοι βρε ανθρωπε. αυτο το ακουω απο καθε ασχετο που τρωει το κουτοχορτο της προπαγανδας και γελαω για το IQ που κουβαλαν. εχω παιδι που υποφερει απο τις παρενεργιες των εμβολιων και το τελευταιο μου παιδι δοκιμαστικα 3 χρονια δεν του εκανα εμβολια και ηταν τετραγερο. ουτε γριππη δεν κολουσε, με 38 πυρετο τα 4 αλλα παιδια. συμφωνω απολυτα. ακρα παραπληροφορητικο. εσυ τωρα σαν εμπειρος γονιος που εισαι να υποθεσω ειπες την ομορφια σου Ότι νά'ναι. Κρίμα τα παιδιά που κατάντανε χωρίς να φταίνε πειραματόζωα στους πανέξυπνους γονείς που δεν τρώνε κουτόχορτο και δεν μασάνε από την προπαγάνδα των γιατρών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expecto Patronum Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, zeibei είπε έχεις πάει και ξέρεις ή απλά σχολιάζεις με ότι βλέπεις στην τηλεόραση; αν έχεις πάει και τα έχεις δει με τα μάτια σου ή καλύτερα τα έχεις ζήσει τότε να το πάμε σε άλλο επίπεδο. δεν μιλάω μόνο για τους "άτυχους" αλλά και για τους "τυχερούς" που ζουν εκεί. ναι υπάρχουν και αυτοί που έχουν και χρήμα και εξουσία αλλά εγώ τους είδα στην ίδια κατάσταση με τους υπόλοιπους. γιατί όσο δύσκολο είναι να βρεθεί εμβόλιο για τους "άτυχους" εκεί άλλο τόσο είναι και για τους "τυχερούς" οπότε αν δεν έχεις γνώση για κάτι δεν έχεις και δικαίωμα να έχεις γνώμη. και αν είσαι λίγο διαβασμένος όπως προσπαθείς να δείξεις θα ξέρεις ποιός το είπε αυτό. Εσύ έχεις γνώση οτι αυτοί οι άνθρωποι αρρωσταίνουν λόγω καλού και βιοτικού επιπέδου ζωής και οι Ιοί ξεπηδούνε απο το πουθενά; Δηλαδή ο Ιός της Ιλαράς είναι στον οργανισμό μας και μία μέρα λέει... Βαρέθηκα ρε φίλε, άς ρίξω μία τσάρκα και στον υπόλοιπο οργανισμό; Πώς το βλέπεις; Να κάνουν εμβόλια και να τρώνε σκ$$α δηλαδή είναι η λογική σου; Σκέφτεσαι αυτά που λές; Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από Expecto Patronum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 1 minute ago, Expecto Patronum said: Εσύ έχεις γνώση οτι αυτοί οι άνθρωποι αρρωσταίνουν λόγω καλού και βιοτικού επιπέδου ζωής και οι Ιοί ξεπηδούνε απο το πουθενά; Δηλαδή ο Ιός της Ιλαράς είναι στον οργανισμό μας και μία μέρα λέει... Βαρέθηκα ρε φίλε, άς ρίξω μία τσάρκα και στον υπόλοιπο οργανισμό; Πώς το βλέπεις; και επαναλαμβάνω ξανά γιατί μάλλον κάτι χάνεις. πήγες και ξέρεις και μιλάς από εμπειρία; μήπως είσαι γιατρός; βιολόγος; αν ισχύει κάτι τέτοιο να μιλήσουμε σε επαγγελματικό επίπεδο ή έστω εμπειρικά. εκ του ασφαλούς κουτιού της τηλεόρασης και των φυλλάδων ο καθένας λέει ότι θέλει. αλλά η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια και δυστυχώς εκεί βρίσκεσαι. εκεί βρισκόμουν κάποτε και εγώ. και όχι οι χώρες αυτές δεν είναι η θλίψη και η εξαθλίωση που βλέπεις σε διαφημίσεις της Unisef. απέχουν χιλιόμετρα από αυτή την εικόνα. κάποιες περιοχές ίσως αλλά αυτό το ποσοστό είναι πολύ μικρό για να επηρεάσει το σύνολο. οπότε όταν πας και τα ζήσεις ο ίδιος τότε να μπεις στον κόπο να διαφωνήσεις μαζί μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expecto Patronum Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, zeibei είπε και επαναλαμβάνω ξανά γιατί μάλλον κάτι χάνεις. πήγες και ξέρεις και μιλάς από εμπειρία; μήπως είσαι γιατρός; βιολόγος; αν ισχύει κάτι τέτοιο να μιλήσουμε σε επαγγελματικό επίπεδο ή έστω εμπειρικά. εκ του ασφαλούς κουτιού της τηλεόρασης και των φυλλάδων ο καθένας λέει ότι θέλει. αλλά η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια και δυστυχώς εκεί βρίσκεσαι. εκεί βρισκόμουν κάποτε και εγώ. και όχι οι χώρες αυτές δεν είναι η θλίψη και η εξαθλίωση που βλέπεις σε διαφημίσεις της Unisef. απέχουν χιλιόμετρα από αυτή την εικόνα. κάποιες περιοχές ίσως αλλά αυτό το ποσοστό είναι πολύ μικρό για να επηρεάσει το σύνολο. οπότε όταν πας και τα ζήσεις ο ίδιος τότε να μπεις στον κόπο να διαφωνήσεις μαζί μου. Να μην επαναλαμβάνεις διότι λές πράγματα έξω απο την Ιατρική. Ο ιός της Ιλαράς, της Ηπατίτιδας, του Aids κτλ πού βρίσκονται και ποιά η προέλευση τους; Ελληνικά μιλάω...όχι Τούρκικα. Ούτε εσύ είσαι Γιατρός οπότε μην κάνεις τον έξυπνο περί ημιμάθειας. Τις γνωστές καραμμέλες. Τα καρκινικά κύτταρα τα έχουμε μέσα μας. Ο Ιός της Ιλαράς ποιά είναι η προέλευση του και πώς προκύπτει; Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από Expecto Patronum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα