MAIK721 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Hacker?pcs είπε Φυσικά αν η κατάσταση είναι τόσο ακραία, δηλαδή ποιο είναι χειρότερο, να πίνει αλκόολ ένα παιδί ή να οδηγάει ή να εκτίθεται σε αρρώστιες εκ προμελέτης; Για μένα το 2ο είναι απείρως πιο ανεύθυνο και παραμέληση Το μόνο ακραίο είναι οι απόψεις σου. Δεν συζητάω παραπέρα
Hacker?pcs Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Επικίνδυνοι και ακραίοι είναι όσοι δεν κάνουν εμβόλια και πρέπει να πηγαίνουν μέσα πολλά χρόνια όσοι διαδίδουν την αντι-εμβολιαστική ηλιθιότητα (πχ Facebook σελίδες => δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, αυτεπάγγελτη μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων) https://www.vox.com/science-and-health/2017/8/3/16069204/vaccine-fines-measles-outbreaks-europe-australia Πολλές χώρες έχουν αρχίσει τα πρόστιμα για μη-εμβολιασμό, εφόσον η απύθμενη ηλιθιότητα δεν σταματάει λογικό είναι να πάει το πράγμα στην "ακραία" μου άποψη όπως πχ στην Ιταλία http://www.iefimerida.gr/news/338908/italia-afairesi-epimeleias-kai-prostimo-7500-eyro-se-goneis-den-emvoliasoyn-ta-paidia Αναφορά σε κείμενο με τη νέα ρύθμιση θα μπορεί να επιβάλλεται πρόστιμο μέχρι και 7.500 χιλιάδες ευρώ στους γονείς και το δικαστήριο ανηλίκων θα έχει το δικαίωμα να αποφασίζει, αν το κρίνει αναγκαίο, ακόμα για την αφαίρεση της γονικής επιμέλειας. Εφόσον στην περίπτωση αυτή η βλακεία έχει να κάνει με ζωές ανθρώπων και όχι με άλλες "ακίνδυνες" συνωμοσιολογικές βλακείες θα πρέπει να αντιμετωπίζεται βαρύτατα με όσο το δυνατόν δραστικότερα μέσα Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Hacker?pcs 1
akpe Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, Hacker?pcs said: Φυσικά αν η κατάσταση είναι τόσο ακραία, δηλαδή ποιο είναι χειρότερο, να πίνει αλκόολ ένα παιδί ή να οδηγάει ή να εκτίθεται σε αρρώστιες εκ προμελέτης; Για μένα το 2ο είναι απείρως πιο ανεύθυνο και παραμέληση Και όμως. Είμαι μαζί σου όσον αφορά τυχόν κυρώσεις, αλλά τείνω περισσότερο προς την πρόληψη (ενημέρωση). Όπως και να'χει δεν μπορείς να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Κυρίως γιατί όπως είπα πριν αυτός που δεν εμβολιάζει το παιδί του όντως πιστεύει πως κάνει το καλύτερο για αυτό. Δεν έχει καμία σχέση με αυτούς που τους δίνουν αλκοόλ ή τιμόνι σε νεαρή ηλικία. 6 minutes ago, Hacker?pcs said: Επικίνδυνοι και ακραίοι [...] πρέπει να πηγαίνουν μέσα πολλά χρόνια όσοι διαδίδουν την αντι-εμβολιαστική ηλιθιότητα (πχ Facebook σελίδες => δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, αυτεπάγγελτη μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων) Αυτό ναι, με χίλια. Και για απάτη να προσθέσω αφού οι περισσότεροι δηλώνουν ομοιοαρωματοιριδοθεραπευτές και πουλάνε αντίστοιχα. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από akpe
Hacker?pcs Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, akpe είπε αυτός που δεν εμβολιάζει το παιδί του όντως πιστεύει πως κάνει το καλύτερο για αυτό Δεν με ενδιαφέρει διόλου τι πιστεύει ο κάθε βλαξ, μπορεί κάποιος να είναι σε κάποια αίρεση που να λέει ότι η ηρωίνη κάνει καλό, δεν θα κάτσουμε να εξετάσουμε την ηλιθιότητα του καθενός
MAIK721 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Hacker?pcs είπε Δεν με ενδιαφέρει διόλου τι πιστεύει ο κάθε βλαξ, μπορεί κάποιος να είναι σε κάποια αίρεση που να λέει ότι η ηρωίνη κάνει καλό, δεν θα κάτσουμε να εξετάσουμε την ηλιθιότητα του καθενός Καλά το είπα ότι ξέχασα κάτι. Πρόστιμα, φυλάκιση ,επιμέλεια παιδιών , απαγόρευση στην μόρφωση. Δυστυχώς για αυτήν την αρρώστια του μυαλού δεν υπάρχει εμβόλιο.
akpe Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Just now, Hacker?pcs said: Δεν με ενδιαφέρει διόλου τι πιστεύει ο κάθε βλαξ, μπορεί κάποιος να είναι σε κάποια αίρεση που να λέει ότι η ηρωίνη κάνει καλό, δεν θα κάτσουμε να εξετάσουμε την ηλιθιότητα του καθενός Όχι, αλλά πρέπει να εξετάσεις την αιτία και όχι το σύμπτωμα, αλλιώς δεν πρόκειται ποτέ να δεις την ουσία. Ο βλαξ όπως λες είναι το σύμπτωμα. Η αιτία είναι οι διάφοροι τσαρλατάνοι που είπες προηγουμένως. 1
Hacker?pcs Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, MAIK721 είπε Καλά το είπα ότι ξέχασα κάτι. Πρόστιμα, φυλάκιση ,επιμέλεια παιδιών , απαγόρευση στην μόρφωση. Δυστυχώς για αυτήν την αρρώστια του μυαλού δεν υπάρχει εμβόλιο. Σωστός φίλε, ώρα τώρα να πας να γιατρέψεις την αρρώστια του μυαλού των νομοθετών σε Αυστραλία, Ιταλία, Γερμανία 2 λεπτά πριν, akpe είπε Ο βλαξ όπως λες είναι το σύμπτωμα. Η αιτία είναι οι διάφοροι τσαρλατάνοι που είπες προηγουμένως. Σωστό, γι' αυτό και τους ανέφερα και αυτούς. Ανελέητος πόλεμος σε όλα τα μέτωπα εναντίων της ηλιθιότητας που κοστίζει ζωές Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Hacker?pcs
akpe Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρακτικά πάντως αν το δεις έχει ένα δίκιο. Όσον αφορά τον πολίτη (όχι τον επιτήδειο) η ενημέρωση πρέπει πάντα να προηγείται των κυρώσεων. Με το να αρχίσεις να μοιράζεις νόμους και ποινές χωρίς να έχεις φροντίσει πρώτα ο κόσμος, ακόμα και αυτός που δεν του γυρίζει γρι, να καταλάβει γιατί η πρόληψη είναι σημαντική, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάνεις τον κάθε τσαρλατάνο ήρωα. Όπως ήδη έχουν γίνει ήρωες (για όσους τους ακολουθούν) τουλάχιστον δύο από αυτούς μέχρι σήμερα. Δυστυχώς ο κόσμος ακριβώς λόγω της έλλειψης ενημέρωσης από τη μια δεν ξέρει τι να πρωτοπιστέψει, από την άλλη λανθασμένα συσχετίζει την επιστήμη με τη βιομηχανία. Και δυστυχώς για αυτό έχουν φροντίσει αφενός οι ίδιες οι φαρμακευτικές με τα τερτίπια τους, αφετέρου οι διάφοροι αυτόκλητοι σωτήρες με την προπαγάνδα τους. Και επειδή ακριβώς όπως είπαμε είναι πολύ πιο εύκολο να ακούσεις και να πιστέψεις το τι σου λέει ένας άσχετος (παρέα με την ψυχολογική αίσθηση ανωτερότητας που σου δίνει η συνωμοσιολογία) από το να ψάξεις μόνος σου μελέτες και έρευνες για να διαπιστώσεις τι συμβαίνει, όλοι αυτοί αποκτούν κοινό. Φανατικό μάλιστα. Δεν λέω πως π.χ. μια εκστρατεία ενημέρωσης είναι εύκολο να σχεδιαστεί και να γίνει, και εγώ ο ίδιος αμφιβάλλω για το κατά πόσο μπορεί με τα σημερινά δεδομένα. Από την κυβέρνηση, τους αρμόδιους, ακόμα και τους πολίτες, δεν εμπιστεύομαι κανέναν. Όταν δηλαδή διαβάζεις από ανθρώπους απορίες και επιχειρήματα τα οποία εγώ τα διδάχτηκα στο λύκειο, και τα οποία όπως έχω χιλιογράψει λύνονται με μια απλή αναζήτηση, ε κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Έτσι για το γαμώτο όμως Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από akpe
Hacker?pcs Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Εγώ ομολογώ ότι χάνω την ψυχραιμία μου με αυτό το θέμα, δηλαδή αδυνατώ να καταλάβω τι εκστρατεία χρειάζεται, υπέρ των εμβολίων; Δηλαδή κάποιος είναι τόσο αγνώμων και δεν γνωρίζει πως πέθαιναν οι άνθρωποι σαν τα κουνούπια στη λάμπα το καλοκαίρι από την ευλογιά; Δεν γνωρίζουν τι πάθαινε ο κόσμος από μαγουλάδες; Δεν είναι κανένα πολύπλοκο επιστημονικό θέμα 1
De@th L0rd Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 44 λεπτά πριν, MAIK721 είπε Το μόνο ακραίο είναι οι απόψεις σου. Δεν συζητάω παραπέρα Ακραία η άποψη να υπάρχουν κυρώσεις σε μαλάκες γονείς, άλλα όχι η επιπολαιότητα ή μάλλον ο ΔΟΛΟΣ να αφήνουν τα παιδιά εκτεθειμένα σε αρρώστιες που μπορεί να τα αφήσουν με αναπηρίες ή νεκρά. Δόλος γιατί ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ τι μπορεί να προκαλέσει η ασθένεια άλλα επιλέγεις να εθελοτυφλείς. Πρόστιμο και αφαίρεση επιμέλειας. Μπράβο στους Ιταλούς. Δείχνουν για ακόμη μια φορά ότι δεν έχουν σχέση με τους τριτοκοσμικούς τους γείτονες.
MAIK721 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 37 λεπτά πριν, De@th L0rd είπε Πρόστιμο και αφαίρεση επιμέλειας. Μπράβο στους Ιταλούς. Δείχνουν για ακόμη μια φορά ότι δεν έχουν σχέση με τους τριτοκοσμικούς τους γείτονες. το πρόβλημα δεν είναι τα εμβόλια αλλά τετεοες απόψεις που επικροτούν τον κάθε συνομοσιωλόγο.Γιατί σίγουρα κάποιο πρόβλημα υπάρχει εδώ. Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις στα υπόλοιπα. Μάλλον έχασες την ψυχραιμία σου κι εσύ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 2 hours ago, MAIK721 said: Κάνεις μεγάλο λάθος αν νομίζεις πως αστειεύομαι.Αν δεν σβηστεί θα μιλήσεις με δικηγόρο και εσύ και η διαχείρηση.Εχεις αναφερθεί ήδη. Καμία ανοχή 1 hour ago, MAIK721 said: Παρακαλώ να σβήσεις και τα υπόλοιπα και δεν θέλω να μου απευθύνεις ξανά τον λόγο ούτε να ξαναναφέρεις το όνομά μου ούτε να αναπαράγεις τα ποτσ μου για οποιοδήποτε λόγο. Δεν θέλω καμία επαφή από δω και στο εξής Και θα πράξω παρομοίως. ¨Ολη η συζήτηση μαζί θα διαγραφεί και περιμένω να κάνεις το ίδιο. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν το πράξεις και εξακολουθέις να με ενοχλέις ή να με περιπαίζεις ή να προκαλέις με αναπραγωγές να παρενοχλείς και δεν ξέρω τι άλλο θα πράξω τα δέοντα.Η αρχική συζήτηση υπάρχει όπως και αυτή. Ατό δεν πάει μόνο σε σένα αλλά και προς την διαχείρηση. Ευχαριστώ 1 hour ago, MAIK721 said: ΟΙ χαρκατηρισμοί με το ποστ μου απο κάτω παραμένουν σττην προηγούμενη σελίδα. Σβήστο Ούτε εντολές ούτε απειλές θα εκτοξεύονται εδώ. Εάν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά, θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της κοινότητας. Πρώτη και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ προειδοποίηση! 1
Jimmy08 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Στις 3/3/2018 στις 11:28 ΜΜ, lazarus678 είπε οχι με 5 δεν ξερω και ξερεις εσυ με κανενα Και στην τελική, δες και λίγο τηλεόραση!
GioTech Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Επιστρέφουμε σε νοσήματα και αρρώστιες που υποτίθεται είχαν βρεθεί τα αντισώματα και εμβόλια. Η ομοιοπαθητική είναι μια φυτική μέθοδος η οποία δεν προσφέρει ίαση. Μας αρέσει δεν μας αρέσει το χημικό φάρμακο κάνει την δουλειά, αλλιώς τώρα οι μισοί από εμάς δεν θα είμασταν εδώ. Ας το καταλάβουμε επιτέλους !! Οι φαρμακευτικές κοιτάνε το κέρδος αλλά εμείς κοιτάμε την ανθρώπινη ζωή ! Δεν ρισκάρεις την ζωή και την υγεία σου για διαφωνίες και άρθρα που διαβάζετε στο ίντερνετ. Στο τζάνειο είχαν κλείσει μια πτέρυγα για αυτό τον λόγο. Έρχονται και πολλά νοσήματα από τους μετανάστες και τους ξένους. Προστατευτείτε !
greed Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) ο t-virus ποτε βγαινει ρε παιδια; Στις 3/8/2018 στις 12:56 ΜΜ, GioTech είπε αλλιώς τώρα οι μισοί από εμάς δεν θα είμασταν εδώ. Ποσο χειροτερος θα ηταν ο κοσμος χωρις εμας; Ποσο;;; Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από greed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα