Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, DaRkAnGeL999 είπε

Δοκιμαστικά? Τι δοκιμαστικά ρε τραχανα??? Το παιδί δεν είναι κτιση σου για να δοκιμάζεις διάφορα πάνω του. Το βοηθάς να μεγαλώσει για να αντεπεξέλθει στο σκατόκοσμο που ήρθε.
Εγώ λέω να πας να πέσεις απο τον 10ο όροφο  ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ για να μας πεις τι έγινε

Δεν έκανε μετά από παρενέργεια, όχι αυθαίρετα. Πριν τον κατηγορήσουμε ας προσπαθήσουμε όσο γίνεται να μπούμε στη θέση του και να σκεφτούμε ειλικρινά τι θα κάναμε.

• Απαντ. 350
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δεν έκανε μετά από παρενέργεια, όχι αυθαίρετα. Πριν τον κατηγορήσουμε ας προσπαθήσουμε όσο γίνεται να μπούμε στη θέση του και να σκεφτούμε ειλικρινά τι θα κάναμε.

Ενας ελαχιστα λογικος ανθρωπος θα ακουγε τι λενε οι γιατροι και δεν θα εκανε πειραματα στο παιδι του χωρις καμια ιατρικη γνωση.

Ακριβως οπως οταν θελουμε να παρουμε αυτοκινητο , παμε και αγοραζουμε ενα και δεν το φτιαχνουμε μονοι μας απο την αρχη.

Y.Γ.: Ισχυριζεται οτι το εκανε μετα απο παρενεργεια, που προσωπικα εικαζω οτι δεν ειναι ιατρικη γνωματευση αλλα "παρενεργεια"/επιχειρημα του τυπου:

Το παιδι μου εκανε εμβολιο πριν 3 μηνες. Το παιδι μου εμφανισε τακαμουρι πριν 1 μηνα. Αρα, το τακαμουρι ειναι παρενεργεια του εμβολιου.

Το παιδι μου ειδε ματς Ολυμπιακου πριν 3 μηνες. Το παιδι μου εμφανισε τακαμουρι πριν 1 μηνα. Αρα, το τακαμουρι ειναι παρενεργεια του ματς Ολυμπιακου.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
Δημοσ.

Νομίζω έγραψε ότι ήταν επιβεβαιωμένη η παρενέργεια από τους γιατρούς και για αυτή ή μια άλλη περίπτωση είπαν οι ίδιοι οι γιατροί να μη γίνει κανένα εμβόλιο. Τα έχει γράψει πιο πάνω.

Δημοσ.

Tελικά ο Δαρβίνος αρχίζω να πιστεύω έλεγε τα δικά του τελείως. Όλοι οι Ιοί και τα Βακτήρια εξελίσσονται και το ανοσοποιητικό του Ανθρώπου έμεινε στις σπηλιές θέλοντας δεκάδες και στο μέλλον εκατοντάδες, αν είναι δυνατόν... εμβόλια απο εταιρείες τέρατα με όλη την σημασία της λέξεως. Η κάθε μία υποστηρίζει οτι βρήκε το μαγικό εμβόλιο και τα διαγράμματα που παραθέτουν κάποιοι είναι απλά τραγικά. Πρώτον δεν γνωρίζουμε όπως σωστά αναφέρθηκε οι κλινικές δοκιμές από ποιούς και για ποιούς γίνονται, όπως επίσης τις συνθήκες, την δειγματοληψία και την εγκυρότητα όλων των παραγόντων και στοιχείων. Έχουν ποτέ επιβεβαιωθεί απο Κρατικούς Γιατρούς ανεξάρτητους μέσα στο πραγματικό κλινικό πεδίο; Η αλήθεια πιστεύω προσωπικά βρίσκεται κάπου στην μέση. Προσωπικά άν ήμουν σωστό ως κράτος και πολιτεία, θα καλούσα όσους έχουν εμβολιαστεί για το κάθε εμβόλιο, της κάθε εταιρείας, να κάνουν απο μία ξεχωριστή εξέταση αντισωμάτων σε έναν μεγάλο αριθμό πολίτων όλων των ηλικιών, ώστε να επαληθευθεί οτι όντως δουλεύουν και κάνουν την δουλειά. Είδατε πουθενά κάτι τέτοιο; Απλά ισχυρισμοί και αριθμοί για το πόσες λιγότερες ή περισσότερες παρενέργειες έχουν, πόσοι πεθαίνουν και πόσοι ζούνε κ.α. Η κάθε ανθρώπινη ζωή είναι μοναδική για την οικογένεια στην οποία ανήκει. Τα παιδιά είναι δικά μας, επειδή εμείς τα φέρουμε στον κόσμο και εμείς τους παρέχουμε τα πάντα ώστε να μεγαλώσουν και να ανταπεξέλθουν στον κόσμο. Πρώτα ο Γονέας είναι υπεύθυνος και μετά η πολιτεία. Διαφορετικά επειδή σας βλέπω πολύ ένθερμους και φουριόζους με την τεχνολογική "επανάσταση", αρχίστε να τα αναπαράγεται μέσα σε δοκιμαστικούς σωλήνες για να έχετε και τα ανάλογα δικαιώματα. Εκείνο για το οποίο κανείς δεν λέει τίποτε, είναι η μακροχρόνια επίπτωση που τεχνηέντως αποσιωποιείται αλλά προσπερνάται με λίγες εκφράσεις ειρωνίας.

Υπάρχουν και άλλες απόψεις τεκμηριωμένες ή μή, ας το αποφασίσει ο καθένας προσωπικά.

http://mariosdimopoulos.com/emvolia/εμβόλια-και-αυτισμός-ναι-τα-εμβόλια-πρ/

http://terrapapers.com/o-mythos-ton-emvolion/

Προσωπικά είμαι υπέρ των βασικών και χρονίων δοκιμασμένων εμβολίων.

Ένα παιδί, όταν οι ίδιες οι εταιρείες παιδικής διατροφής σου λένε οτι μέχρι τα 2 ακόμη αναπτύσεται το ανοσοποιητικό τους, χτίζεται και εμείς τους κάνουμε το 90% των προβλεπόμενων εμβολίων απο τον πρώτο μήνα μέχρι τα 2 έτη, εγώ το χαρακτηρίζω απλά εγκληματικό! Οι παιδικοί καρκίνοι θερίζουν και εμείς απλά κωφεύουμε και ασχολούμαστε με ότι αναπαράγουν τα συστημικά μέσα ενημέρωσης.

Πώς θα εξελιχθεί το ανοσοποιητικό μας όταν πειραματιζόμαστε πάνω σε αυτό και τα παιδιά μας; Πώς θα μεταφέρουμε αντισώματα φυσικά στις επόμενες γενιές; Λογική δεν υπάρχει πουθενά, εγώ αυτό κατάλαβα και το βλέπεις όταν Γιατροί εμβολιάζουν βρέφη με πολυδύναμα εμβόλια που επίσης, σωστά αναφέρθηκε. Κάποτε υπήρχαν και μονοδύναμα. Τώρα κάνουμε στα παιδιά μας οτι μας κάνουν πάσα οι εταιρείες. Βιάζονται να πουλήσουν εμβόλια στις κοινωνίες για να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους με οποιοδήποτε κόστος. Έχετε χωριστεί σε 2 ομάδες κοινωνικά και κοιτάτε το δάκτυλο αντί το φεγγάρι. Τα πολλά εμβόλια ίσως να καταστρέφουν τελικά το ανοσοποιητικό αντί να το βοηθούνε και αυτό φαίνεται οτι έχουμε γίνει σκλάβοι των εμβολίων ακόμη και για απλές γρίπες.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης, εδώ είναι το συμπέρασμα μιας έρευνας που έβαλα παραπάνω: 

Summary: "Our study showed that infants who receive several vaccines concurrently, as recommended by CDC, are significantly more likely to be hospitalized or die when compared with infants who receive fewer vaccines simultaneously. It also showed that reported adverse effects were more likely to lead to hospitalization or death in younger infants. The safety of CDC's childhood vaccination schedule was never affirmed in clinical studies. Vaccines are administered to millions of infants every year, yet health authorities have no scientific data from synergistic toxicity studies on all combinations of vaccines that infants are likely to receive. National vaccination campaigns must be supported by scientific evidence."

Τι σημαίνει αυτό το συμπέρασμα; Είναι λάθος; 

Ξαναλέω δεν είμαι κατά των εμβολίων, είμαι προβληματισμένος και φοβισμένος ειδικά αφου βλέπω και γιατρούς να έχουν αμφιβολίες.

Φοβάμαι να τα κάνω και φοβάμαι και να μη τα κάνω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, zio10 είπε

Νομίζω έγραψε ότι ήταν επιβεβαιωμένη η παρενέργεια από τους γιατρούς και για αυτή ή μια άλλη περίπτωση είπαν οι ίδιοι οι γιατροί να μη γίνει κανένα εμβόλιο. Τα έχει γράψει πιο πάνω.

Και πιο πριν εγραψε διαφορα αλλα που δεν στεκουν*, γιατι να τον παρουμε σοβαρα, ειδικα απο την στιγμη που θεωρει το παιδι του πειραματοζωο;

* Δεν καταλαβαινει καν πως λειτουργει η ανοσια της αγελης:

Στις 03/03/2018 στις 9:51 ΜΜ, lazarus678 είπε

ποια δημοσια υγεια βαζει σε κινδυνο αφου οι αλλοι ειναι εμβολιασμενοι βρε ανθρωπε. αυτο το ακουω απο καθε ασχετο που τρωει το κουτοχορτο της προπαγανδας και γελαω για το IQ που κουβαλαν.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, darvinos8 είπε

Tελικά ο Δαρβίνος αρχίζω να πιστεύω έλεγε τα δικά του τελείως. Όλοι οι Ιοί και τα Βακτήρια εξελίσσονται και το ανοσοποιητικό του Ανθρώπου έμεινε στις σπηλιές θέλοντας δεκάδες και στο μέλλον εκατοντάδες, αν είναι δυνατόν... εμβόλια απο εταιρείες τέρατα με όλη την σημασία της λέξεως. Η κάθε μία υποστηρίζει οτι βρήκε το μαγικό εμβόλιο και τα διαγράμματα που παραθέτουν κάποιοι είναι απλά τραγικά. Πρώτον δεν γνωρίζουμε όπως σωστά αναφέρθηκε οι κλινικές δοκιμές από ποιούς και για ποιούς γίνονται, όπως επίσης τις συνθήκες, την δειγματοληψία και την εγκυρότητα όλων των παραγόντων και στοιχείων. Έχουν ποτέ επιβεβαιωθεί απο Κρατικούς Γιατρούς ανεξάρτητους μέσα στο πραγματικό κλινικό πεδίο; Η αλήθεια πιστεύω προσωπικά βρίσκεται κάπου στην μέση. Προσωπικά άν ήμουν σωστό ως κράτος και πολιτεία, θα καλούσα όσους έχουν εμβολιαστεί για το κάθε εμβόλιο, της κάθε εταιρείας, να κάνουν απο μία ξεχωριστή εξέταση αντισωμάτων σε έναν μεγάλο αριθμό πολίτων όλων των ηλικιών, ώστε να επαληθευθεί οτι όντως δουλεύουν και κάνουν την δουλειά. Είδατε πουθενά κάτι τέτοιο; Απλά ισχυρισμοί και αριθμοί για το πόσες λιγότερες ή περισσότερες παρενέργειες έχουν, πόσοι πεθαίνουν και πόσοι ζούνε κ.α. Η κάθε ανθρώπινη ζωή είναι μοναδική για την οικογένεια στην οποία ανήκει. Τα παιδιά είναι δικά μας, επειδή εμείς τα φέρουμε στον κόσμο και εμείς τους παρέχουμε τα πάντα ώστε να μεγαλώσουν και να ανταπεξέλθουν στον κόσμο. Πρώτα ο Γονέας είναι υπεύθυνος και μετά η πολιτεία. Διαφορετικά επειδή σας βλέπω πολύ ένθερμους και φουριόζους με την τεχνολογική "επανάσταση", αρχίστε να τα αναπαράγεται μέσα σε δοκιμαστικούς σωλήνες για να έχετε και τα ανάλογα δικαιώματα. Εκείνο για το οποίο κανείς δεν λέει τίποτε, είναι η μακροχρόνια επίπτωση που τεχνηέντως αποσιωποιείται αλλά προσπερνάται με λίγες εκφράσεις ειρωνίας.

Υπάρχουν και άλλες απόψεις τεκμηριωμένες ή μή, ας το αποφασίσει ο καθένας προσωπικά.

http://mariosdimopoulos.com/emvolia/εμβόλια-και-αυτισμός-ναι-τα-εμβόλια-πρ/

http://terrapapers.com/o-mythos-ton-emvolion/

Ένα παιδί, όταν οι ίδιες οι εταιρείες παιδικής διατροφής σου λένε οτι μέχρι τα 2 ακόμη αναπτύσεται το ανοσοποιητικό τους, χτίζεται και εμείς τους κάνουμε το 90% των προβλεπόμενων εμβολίων απο τον πρώτο μήνα μέχρι τα 2 έτη, εγώ το χαρακτηρίζω απλά εγκληματικό! Οι παιδικοί καρκίνοι θερίζουν και εμείς απλά κωφεύουμε και ασχολούμαστε με ότι αναπαράγουν τα συστημικά μέσα ενημέρωσης.

Πώς θα εξελιχθεί το ανοσοποιητικό μας όταν πειραματιζόμαστε πάνω σε αυτό και τα παιδιά μας; Πώς θα μεταφέρουμε αντισώματα φυσικά στις επόμενες γενιές; Λογική δεν υπάρχει πουθενά, εγώ αυτό κατάλαβα και το βλέπεις όταν Γιατροί εμβολιάζουν βρέφη με πολυδύναμα εμβόλια που επίσης, σωστά αναφέρθηκε. Κάποτε υπήρχαν και μονοδύναμα. Τώρα κάνουμε στα παιδιά μας οτι μας κάνουν πάσα οι εταιρείες. Βιάζονται να πουλήσουν εμβόλια στις κοινωνίες για να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους με οποιοδήποτε κόστος. Έχετε χωριστεί σε 2 ομάδες κοινωνικά και κοιτάτε το δάκτυλο αντί το φεγγάρι. Τα πολλά εμβόλια ίσως να καταστρέφουν τελικά το ανοσοποιητικό αντί να το βοηθούνε και αυτό φαίνεται οτι έχουμε γίνει σκλάβοι των εμβολίων ακόμη και για απλές γρίπες.

Ποια θεωρείς βασικά και χρόνια δοκιμασμένα;

3 λεπτά πριν, haHa είπε

Και πιο πριν εγραψε διαφορα αλλα που δεν στεκουν*, γιατι να τον παρουμε σοβαρα, ειδικα απο την στιγμη που θεωρει το παιδι του πειραματοζωο;

* Δεν καταλαβαινει καν πως λειτουργει η ανοσια της αγελης:

Δε νομίζω οτι μπορεί κανείς να κάνει πλάκα με ένα τόσο σοβαρό και τραγικό ζήτημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, zio10 είπε

Εποχής παππούδων μας. Αλλά εκείνο που με απασχολεί περισσότερο είναι οτι η πολιτεία δεν έχει δικούς της Ανεξάρτητους μηχανισμούς Κλινικού Ελέγχου σε θέματα χρονίων επιπτώσεων και ελέγχου αντισωμάτων. Ότι παπαγαλίζουν οι φαρμακευτικές.

Πόσοι ενήλικες ή πόσοι γονείς πήγανε τα παιδιά τους να κάνουν έναν έλεγχο αντισωμάτων για όσα εμβόλια κάνανε; Ξεκίνα απο εκεί. Ακόμη και οι εταιρείες λένε χαρακτηριστικά...

Φαίνεται οτι αναπτύσουν ανοσία. Δηλαδή δεν είναι σίγουροι;

Και τρυπάμε τους πολίτες συριδόν χωρίς ίχνος εργαστηριακού ελέγχου; Πόσοι κάνουν εξετάσεις επαρκούς ανοσοποιητικού στα παιδιά τους πρίν κάθε εμβόλιο; Ακόμη και τα τέρατα της "επιστήμης" οι παιδίατροι; Όσους γονείς ρώτησα μαύρα μεσάνυχτα. Αυτό η πολιτεία το λέει σοβαρή και επιστημονική αντιμετώπιση; Ένα παιδί να έχει ευαίσθητο ανοσοποιητικό είναι καταδικασμένο! Τραγικοί απλά.

Επεξ/σία από darvinos8
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δε νομίζω οτι μπορεί κανείς να κάνει πλάκα με ένα τόσο σοβαρό και τραγικό ζήτημα.

Δεν κανουμε πλακα εμεις, δυστυχως ο ιδιος κανει που κανει το παιδι του πειραματοζωο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά τον Μουρούτη βλέπω αναφέρθηκε και ο Δημόπουλος και ο Μόριτζ. Καλά πάμε!

Σοβαρότατη ερώτηση, όχι πως θα απαντηθεί, αλλά λέμε τώρα: σε τόσο σοβαρά θέματα, δεν εμπιστεύεστε τους γιατρούς σας, αλλά εμπιστεύεστε αντβεντιστές που το παίζουν γιατροί, διατροφολόγους με ομοιοπαθητικά «πτυχία», και ιριδιολόγους με «σπουδές» στη αγιουβέρδα;

Και γαμώ. Περί κριτικής σκέψης που λέγαμε νωρίτερα, nailed it /s

Επεξ/σία από akpe
  • Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, darvinos8 είπε

Εποχής παππούδων μας. Αλλά εκείνο που με απασχολεί περισσότερο είναι οτι η πολιτεία δεν έχει δικούς της μηχανισμούς Κλινικού Ελέγχου σε θέματα χρονίων επιπτώσεων και ελέγχου αντισωμάτων.

Πόσοι ενήλικες ή πόσοι γονείς πήγανε τα παιδιά τους να κάνουν έναν έλεγχο αντισωμάτων για όσα εμβόλια κάνανε; Ξεκίνα απο εκεί. Ακόμη και οι εταιρείες λένε χαρακτηριστικά...

Φαίνεται οτι αναπτύσουν ανοσία. Δηλαδή δεν είναι σίγουροι;

Και τρυπάμε τους πολίτες συριδόν χωρίς ίχνος εργαστηριακού ελέγχου; Πόσοι κάνουν εξετάσεις επαρκούς ανοσοποιητικού στα παιδιά τους πρίν κάθε εμβόλιο; Ακόμη και τα τέρατα της "επιστήμης" οι παιδίατροι; Όσους γονείς ρώτησα μαύρα μεσάνυχτα. Αυτό η πολιτεία το λέει σοβαρή και επιστημονική αντιμετώπιση; Ένα παιδί να έχει ευαίσθητο ανοσοποιητικό είναι καταδικασμένο! Τραγικοί απλά.

Οτι να ναι.

α)Τα εμβολια εποχης παππουδων μας δεν ειναι τοσο καλα οσο τα σημερινα και για αυτο τα τωριαν παιδια αρρωσταινουν και πεθαινουν πολυ λιγοτερο.

β) Αναπτυσσει ανοσια η μεγαλη πλειοψηφια αυτων που κανουν εμβολια

γ) Εχουν προηγηθει πληθωρα εργαστηριακων ελεγχων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, akpe είπε

Μετά τον Μουρούτη βλέπω αναφέρθηκε και ο Δημόπουλος και ο Μόριτζ. Καλά πάμε!

Σοβαρότατη ερώτηση, όχι πως θα απαντηθεί, αλλά λέμε τώρα: σε τόσο σοβαρά θέματα, δεν εμπιστεύεστε τους γιατρούς σας, αλλά εμπιστεύεστε αντβεντιστές που το παίζουν γιατροί, διατροφολόγους με ομοιοπαθητικά «πτυχία», και ιριδιολόγους με «σπουδές» στη αγιουβέρδα;

Και γαμώ. Περί κριτικής σκέψης που λέγαμε νωρίτερα, nailed it /s

Η Ειρωνία θεωρείς οτι ενισχύει τα επιχειρήματα σου; Καλά που βασιζόμαστε σε άτομα του επιπέδου σου.

6 λεπτά πριν, haHa είπε

Οτι να ναι.

α)Τα εμβολια εποχης παππουδων μας δεν ειναι τοσο καλα οσο τα σημερινα και για αυτο τα τωριαν παιδια αρρωσταινουν και πεθαινουν πολυ λιγοτερο.

β) Αναπτυσσει ανοσια η μεγαλη πλειοψηφια αυτων που κανουν εμβολια

γ) Εχουν προηγηθει πληθωρα εργαστηριακων ελεγχων.

Στοιχεία παρακαλώ και μάλιστα κρατικά. Όχι εταιρικά. Θα εξηγήσετε εσείς που είστε και Γιατροί και Μηχανικοί κινητών και Μηχανολόγοι και Βιολόγοι και Καφετζήδες και Ταξιτζήδες και Γενετιστές εδώ μέσα επαγγελματίες όλα μαζί, ναί το έχει ο Έλληνας αυτό, γιατί όλα εξελίσσονται στο θέμα των Βακτηρίων και Ιών, και ο Άνθρωπος έμεινε στάσιμος χιλιάδες εκατομμύρια χρόνια; Τί είναι αυτά που σκοτώνουν το ανοσοποιητικό; Τα εμβόλια, οι αντιβιώσεις, η ακτινοβολία, η μόλυνση, η τροφή τι;

Επεξ/σία από darvinos8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμία ειρωνία, η ερώτηση μου είναι καθόλα σοβαρότατη. Όπως και η προηγούμενη όμως δεν θα απαντηθεί ποτέ.

Και δε νομίζω πως εσύ επικαλέστηκες τους συγκεκριμένους ως αυθεντίες για να πιστεύεις πως αναφέρομαι σε εσένα, το αντίθετο έκανες:

23 minutes ago, darvinos8 said:

Σε όσους τους ακολουθούν ως προβατάκια αναφέρομαι, και δυστυχώς είναι πολλοί.

Επεξ/σία από akpe
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, akpe είπε

Καμία ειρωνία, η ερώτηση μου είναι καθόλα σοβαρότατη. Όπως και η προηγούμενη όμως δεν θα απαντηθεί ποτέ.

Και δε νομίζω πως εσύ επικαλέστηκες τους συγκεκριμένους ως αυθεντίες για να πιστεύεις πως αναφέρομαι σε εσένα, το αντίθετο έκανες:

Σε όσους τους ακολουθούν ως προβατάκια αναφέρομαι, και δυστυχώς είναι πολλοί.

Κατάλαβες τί είπα; Δεν απάντησες απλά σε τίποτε, αλλά η ειρωνία πρώτη φάτσα κάρτα που λέμε.

Επεξ/σία από darvinos8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...