Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν και γιατροί που δεν είναι τόσο φανατικά υπερ των εμβολίων. Πχ να μη γίνουν όλα ή να γίνουν αργότερα. Η αλήθεια είναι πάντως ότι είναι πάρα πολλά πλέον και τα ξεκινάνε από πολύ νωρίς!

Επίσης, το να τη λέτε σε κάποιον που είχε μια τόσο σοβαρή παρενέργεια από εμβόλιο γιατί δεν συνέχισε να τα κάνει είναι κάπως... εύκολο είναι να συνεχίσεις; 

Επεξ/σία από zio10
  • Thanks 1
  • Απαντ. 350
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Θα στοιχημάτιζα πως τα ερμήνευσες όλα όσα πέρασες εσυ και οι συγγενείς σου όπως θα ...ήθελες αλλά και πάλι δεν μπορώ να το αποδείξω μιας και δεν είμαι γιατρός. 

Για αυτό οι ίδιοι οι Γιατροί μου απαγορέψανε τα εμβόλια ΚΑΘΟΛΙΚΑ.B)

Μην στοιχηματίζεις γιατί δεν διαφέρει με το κουμάρι...συμβουλή.

Πήγαινε να δείς τι τραβάνε οι παράπλευρες απώλειες στα νοσοκομεία και άν σε έβρισκε, μπύρες θα πίναμε μαζί.

Όσους Γιατρούς γνωρίζω και μάλιστα αριστούχους απο τα πανεπιστήμια τους δεν είναι σύμφωνοι ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.

Προφανώς βλέπουν περισσότερα και αντικειμενικά περιστατικά. Απλά το βουλώνουν επειδή φοβούνται για την δουλειά τους και την καριέρα τους.B)

Επεξ/σία από Expecto Patronum
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Expecto Patronum είπε

Οπότε λέμε το ίδιο.

Άλλοι την γλιτώσαν άλλοι υποφέρουν μία ζωή!

Αντί να τρομοκρατούνε τον κόσμο να πληροφορούνε σωστά και ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ.

Εγώ αρρώστησα σοβαρά μετά απο εμβόλιο και το πλήρωσα με 3 χρόνια χημειοθεραπείες. Έτυχε και έζησα. Πόσοι άλλοι καταλήξανε; Η ξαδέρφη μου έμεινε παράλυτη για 6 μήνες και προφανώς πολλά παιδιά απέκτησαν αρρώστειες επίκτητες σοβαρές για όλη τους την ζωή. Να σκύψουν οι υπεύθυνοι σοβαρά πάνω απο αυτό το θέμα και να μην ψάχνουν δικαιολογίες.

Να μην εμβολιάζουν τα παιδιά τόσο ΜΑΖΙΚΑ, να μην έχουν κρυολόγημα ή οτιδήποτε άλλο που απασχολεί το ανοσοποιητικό όταν είναι να εμβολιαστούνε, να κάνουν εξετάσεις για το ανοσοποητικό ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ (που ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΣ δεν το κάνει) και όλα τα άλλα τα διαβάζω κουραφέξαλα.

Δεν είναι, το ίδιο έπαθε και ξαδέρφη μου. Απλά μέσα απο το ίντερνετ τα μαθαίνουμε.

Στα ιατρεία σου λένε ένα σωρό ανοησίες, φοβίζουν και λίγο τον κοσμάκη και το βουλώνουν.

Τα καλύπτουν στην πλειοψηφία, ενώ θα έπρεπε να τα αναφέρουν, για να διορθώσουν οι εταιρείες (λέμε τώρα) το προιόν τους.

Άν αυτά που σου λένε οι άλλοι τα πάθαινες εσύ θα είχες άλλη άποψη.

Μην κρίνεις μονομερλως χωρίς να γνωρίζεις. Δεν είναι βλάκες οι άλλοι και εσύ σωστός.

Προφανώς συμβαίνουν αλλά δεν βγαίνουν για τους λόγους που ανέφερα στην δημοσιότητα.

Θα ήθελες να δώσεις περισσότερες πληροφορίες? Δηλαδή τι φάρμακο ήταν ας πούμε?

Ρωτάω γιατί δεν έχω ακούσει τίποτα για τόσο σοβαρές παρενέργειες (παράλυση, χημειοθεραπείες κλπ) και δεν μπορείς να πεις ότι ξέρω μόνο 5-10 συγγενείς/φίλους με παιδιά...

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, zio10 said:

Υπάρχουν και γιατροί που δεν είναι τόσο φανατικά υπερ των εμβολίων. Πχ να μη γίνουν όλα ή να γίνουν αργότερα. Η αλήθεια είναι πάντως ότι είναι πάρα πολλά πλέον και τα ξεκινάνε από πολύ νωρίς!

Υπάρχουν και γιατροί που διαβάζουν κάθε μέρα τα ζώδια, ζητάνε να τους πουν τον καφέ και ξεματιαζονται επίσης... So? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Υπάρχουν και γιατροί που διαβάζουν κάθε μέρα τα ζώδια, ζητάνε να τους πουν τον καφέ και ξεματιαζονται επίσης... So? 

Ε γιατροί είναι κι αυτοί κι έχουν μια κάπως διαφορετική άποψη, αυτό λέω.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zio10 είπε

ΑΚΡΙΒΩΣ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, zio10 είπε

Υπάρχει γιατρός που λέει να μην γίνουν τα υποχρεωτικά εμβόλια σε ένα παιδί? Και αν ναι για πιο λόγο?

Επεξ/σία από AtiX
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, Expecto Patronum said:

Για αυτό οι ίδιοι οι Γιατροί μου απαγορέψανε τα εμβόλια ΚΑΘΟΛΙΚΑ.B)

Μην στοιχηματίζεις γιατί δεν διαφέρει με το κουμάρι...συμβουλή.

Πήγαινε να δείς τι τραβάνε οι παράπλευρες απώλειες στα νοσοκομεία και άν σε έβρισκε, μπύρες θα πίναμε μαζί.

Όσους Γιατρούς γνωρίζω και μάλιστα αριστούχους απο τα πανεπιστήμια τους δεν είναι σύμφωνοι ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.

Προφανώς βλέπουν περισσότερα και αντικειμενικά περιστατικά. Απλά το βουλώνουν επειδή φοβούνται για την δουλειά τους και την καριέρα τους.B)

Σε κανέναν δεν επιθυμώ να συμβεί κάτι κακό. Αυτό δεν είναι όμως λόγος για να εκτεθούν όλοι σε πολλαπλάσιους κινδύνους επειδή ένας αρρώστησε... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, AtiX είπε

Υπάρχει γιατρός που λέει να μην γίνουν τα υποχρεωτικά εμβόλια σε ένα παιδί?

Ναι, αρκετοί.

3 λεπτά πριν, AtiX είπε

Επεξ/σία από zio10
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, AtiX είπε

Ναί.

Μάλιστα διαφωνούνε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ που ΘΑ το κάνουν.

Όποιος είναι γονέας και έχει αμέτρητες συζητήσεις με άλλους γονείς για τους παιδιάτρους και τι τους λένε, τα γνωρίζουν.

Επεξ/σία από Expecto Patronum
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Σε κανέναν δεν επιθυμώ να συμβεί κάτι κακό. Αυτό δεν είναι όμως λόγος για να εκτεθούν όλοι σε πολλαπλάσιους κινδύνους επειδή ένας αρρώστησε... 

Ο γονιός αυτού του παιδιού όμως πως να συνεχίσει να τα κάνει; Δεν είναι καθόλου εύκολο.

Δημοσ.
1 minute ago, AtiX said:

Εδώ υπάρχουν παιδίατροι που αρνούνται εμβόλια σε παιδιά (χωρίς να συντρέχουν σοβαροί λόγοι (αλλεργίες, υποκείμενες παθήσεις κ.λπ.) και μάλιστα υπογράφουν και ψεύτικες βεβαιώσεις.

Βέβαια πολλοί από αυτούς έχουν κάτι σε «όμοιο» δίπλα, λεπτομέρειες :P

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Δηλαδή παράπλευρες απώλειες...ωραίος.:P

Άν ήταν δικό σου το πρόβλημα άλλα θα έλεγες.

Σε καταλαβαίνω. Εκ τους ασφαλούς κι εγώ "Φιλοσοφώ".

• Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, zio10 said:

Ο γονιός αυτού του παιδιού όμως πως να συνεχίσει να τα κάνει; Δεν είναι καθόλου εύκολο.

Οι γιατροί θα το πουν αυτό. Αν το παιδί αυτό έχει ήδη αδύναμο οργανισμό θα κινδυνέψει πολύ περισσότερο από διάφορες ασθένειες. 

Δημοσ.

Βασικά αυτό το «εκ του ασφαλούς φιλοσοφούμε» μάλλον ταιριάζει καλύτερα σε όσους κυρήττουν κατά των εμβολίων απολαμβάνοντας την προστασία που τους παρέχουν οι γύρω τους ;)

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...