aris1986 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Και γιατι δεν εμβολιασες το 5ο. πειραμα να δεις πως θα παει; Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από aris1986
vocals_ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, lazarus678 είπε σπιρτο εισαι τελικα. τα 4 που εχω εμβολιασμενα ομως δεν σου εκανε εντυπωση. για το ενα σε βλεπω να σκας. απαντησε μου σε 3 απλες ερωτησεις: το παιδι που εμβολιαζεται ειναι καλυμενο και δεν υπαρχει κινδυνος δημοσιας ηγειας ; το παιδι που δεν εμβολιαζεται πως μπορει να ειναι; αφου τα αλλα εχουν εμβολιαστει και ειναι καλυμενα πως υπαρχει περιπτωση να νοσησουν; Κοίτα να δεις, και οι τρεις ερωτήσεις έχουν απαντηθεί σύντομα στις προηγούμενες σελίδες. Απλά αφού the truth is out there να σου πω ότι για αρχή μπορείς να αρχίσεις να διαβάζεις, σοβαρά όμως, για τα εξής θέματα: εμβολιασμός, ανοσία, ιός, ανοσία αγέλης, πιθανότητες, στατιστικό δείγμα. Και θα προκύψουν και άλλα. Αν πραγματικά δηλαδή σε ενδιαφέρει η υγεία και των πέντε παιδιών σου (και της οικογένειας σου γενικότερα, αν όχι των ξένων). Δεν σε ειρωνεύομαι καθόλου, για να αποφύγω παρεξηγήσεις. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από vocals_
Expecto Patronum Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Η ανηψιά μου είναι 16 ετών και έκανε το καλοκαίρι σε 2 δόσεις το Bexsero... Και ο μικρός μου είναι 15 ΜΗΝΩΝ και έκανε 3 ΔΟΣΕΙΣ κανονικά... Παράνοια...και μετά λέτε γιατί ο κόσμος άρπαξε μπιέλα και δεν εμβολιάζεται.... Το χρήμα ρέει στις φαρμακοβιομηχανίες...και πλήρωσα 105 ΕΚΑΣΤΩΣ!!! Σύνολο 315 ευρώ! Αφού λοιπόν είναι υποχρεωτικό, γιατί το κράτος ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ??? Έχετε ιδέα απο πότε κυκλοφορεί? Ποιός τελικά είναι το πειραματόζωο? Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από Expecto Patronum
ZahosDoganos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, Expecto Patronum είπε Η ανηψιά μου είναι 16 ετών και έκανε το καλοκαίρι σε 2 δόσεις το Bexsero... Και ο μικρός μου είναι 15 ΜΗΝΩΝ και έκανε 3 ΔΟΣΕΙΣ κανονικά... Παράνοια...και μετά λέτε γιατί ο κόσμος άρπαξε μπιέλα και δεν εμβολιάζεται.... Το χρήμα ρέει στις φαρμακοβιομηχανίες...και πλήρωσα 105 ΕΚΑΣΤΩΣ!!! Σύνολο 315 ευρώ! Αφού λοιπόν είναι υποχρεωτικό, γιατί το κράτος ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ??? Έχετε ιδέα απο πότε κυκλοφορεί? Ποιός τελικά είναι το πειραματόζωο? Και εμένα οι γονείς γιατί δεν έδωσαν ούτε δραχμή για τα εμβόλια που έκανα ? 1
lazarus678 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, AtiX είπε Εν τέλη είμαστε τόσο επιπόλαιοι που δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι σημαίνει προστασία αγέλης... Νομίζουμε αυτονόητο το να μας προστατεύει η κοινωνία τριγύρω μας αλλά όταν έρχεται η ώρα της υποχρέωσης, γαργάρα... επισεις οταν το παιδι μου εμεινε παραλυτο απο την μεση και κατω λογο μιας παρενεργειας των εμβολιων το κρατος και το συστημα εκαναν τον κινεζο και ευθυνη πουθενα. αυτα πανε και πες τα στην καφετερια που πας σε καμια χαζογκομενα και οταν αποφασησεις στα 50 να κανεις οικογενεια αφου εζησες την ζωη σου κανε στο μονακριβο σου ( πως θα σβησουμε την Ελλαδα απο τον χαρτη) 500 εμβολια. σε θεματα τεχνολογιας που αναρτησαν δεν απανταω γιατι απλα δεν ξερω και θα ηταν ηλιθιο να το παιζω ξερολας, ομως εδω ξερω και δεν ανεχομαι τα παιδια του μπαμπα να κρινουν καποια αντιθετη γνωμη. αυτο το αρθρο πιστευω ειναι προπαγανδιστικο και δεν πρεπει να υπαρχει σε αυτο το σαιτ. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από lazarus678 3
akpe Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 3 minutes ago, Expecto Patronum said: Η ανηψιά μου είναι 16 ετών και έκανε το καλοκαίρι σε 2 δόσεις το Bexsero... Και ο μικρός μου είναι 15 ΜΗΝΩΝ και έκανε 3 ΔΟΣΕΙΣ κανονικά... Παράνοια...και μετά λέτε γιατί ο κόσμος άρπαξε μπιέλα και δεν εμβολιάζεται.... Το χρήμα ρέει στις φαρμακοβιομηχανίες...και πλήρωσα 105 ΕΚΑΣΤΩΣ!!! Σύνολο 315 ευρώ! Αφού λοιπόν είναι υποχρεωτικό, γιατί το κράτος ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ??? Δυστυχώς οι περισσότεροι αντιεμβολιαστές έχουν... εμ... «ιδεολογικούς» λόγους, όχι οικονομικούς. Για τη μηνιγγίτιδα Β πάντως έχουμε αρκετά κρούσματα στην Ελλάδα, και μιλάμε για ασθένεια με μεγάλο ποσοστό θνησιμότητας και επιπλοκών. Αν κοτάξεις πέρα από την όλη παραφιλολογία του συγκεκριμένου, δεν το λες και πειραματόζωο. Για το άλλο τώρα... ψάχνεις κι εσύ λογική στο κράτος; Στο τυπικό, φαντάζομαι δεν έχει μπει στα ταμεία γιατί δεν καλύπτει τις προϋποθέσεις (περιπτώσεων/πληθυσμού), στο πρακτικό φαντάζομαι γιατί χεστήκανε.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Εμβόλιο στείρωσης υπάρχει; 4 2
akpe Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Just now, lazarus678 said: επισεις οταν το παιδι μου εμεινε παραλυτο απο την μεση και κατω λογο μιας παρενεργειας των εμβολιων το κρατος και το συστημα εκαναν τον κινεζο και ευθυνη πουθενα. αυτα πανε και πες τα στην καφετερια που πας σε καμια χαζογκομενα και οταν αποφασησεις στα 50 να κανεις οικογενεια αφου εζησες την ζωη σου κανε στο μονακριβο σου ( πως θα σβησουμε την Ελλαδα απο τον χαρτη) 500 εμβολια. σε θεματα τεχνολογιας που αναρτησαν δεν απανταω γιατι απλα δεν ξερω και θα ηταν ηλιθιο να το παιζω ξερολας, ομως εδω ξερω και δεν ανεχομαι τα παιδια του μπαμπα να κρινουν καποια αντιθετη γνωμη. αυτο το αρθρο πιστευω ειναι προπαγανδιστικο και δεν πρεπει να υπαρχει σεω αυτο το σαιτ. Πραγματικά λυπάμαι για το παιδί σου και αυτό που έπαθε, και ήμουν έτοιμος να σε ρωτήσω λεπτομέρειες, αλλά η συμπεριφορά σου προβλέπω να παραμένει η ίδια οπότε μάλλον δεν αξίζει. Είναι οξύμωρο να παραπονιέσαι για κρίση της «αντίθετης γνώμης» όταν στολίζεις με χίλια δύο όποιον δε συμφωνεί μαζί σου. Όταν αποφασίσεις να μιλήσεις σαν άνθρωπος τα ξαναλέμε. 1
Expecto Patronum Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, akpe είπε Δυστυχώς οι περισσότεροι αντιεμβολιαστές έχουν... εμ... «ιδεολογικούς» λόγους, όχι οικονομικούς. Για τη μηνιγγίτιδα Β πάντως έχουμε αρκετά κρούσματα στην Ελλάδα, και μιλάμε για ασθένεια με μεγάλο ποσοστό θνησιμότητας και επιπλοκών. Αν κοτάξεις πέρα από την όλη παραφιλολογία του συγκεκριμένου, δεν το λες και πειραματόζωο. Για το άλλο τώρα... ψάχνεις κι εσύ λογική στο κράτος; Στο τυπικό, φαντάζομαι δεν έχει μπει στα ταμεία γιατί δεν καλύπτει τις προϋποθέσεις (περιπτώσεων/πληθυσμού), στο πρακτικό φαντάζομαι γιατί χεστήκανε. Ούτε το κράτος ούτε οι Γιατροί δεν γνωρίζουν τι τους γίνεται. Εγώ αυτό κατάλαβα...και άν καλύπτουν τα υπόλοιπα θα καλύπτανε και το Bexsero. Παιχνίδια στις πλάτες των παιδιών μας και της τσέπης μας...αυτό κατάλαβα. Και για να ξέρουμε τι λέμε, πρώτη ξαδέρφη μου στα 15 χρόνια της έμεινε ΠΑΡΑΛΥΤΗ (απο την μέση και κάτω, στα άκρα) για 6 μήνες απο το εμβόλιο του τετάνου. Της κάνανε θεραπεία για αυτό. Οι ίδιοι το είπανε, αφού συνέβη ακριβώς μετά το εμβόλιο. Κι εγώ έχω προσωπική εμπειρία με εμβόλιο και άσχημη. Άν πάρεις οικογένεια παρά οικογένεια σε όλη την Ελλάδα και ρωτήσεις, όλοι έχουν να πούνε κάτι μετά απο ένα εμβόλιο. Απλά μεμονωμένα τα πνίγουν...λένε και καμία δικαιολογία του πωπού και η υπόθεση έκλεισε. Αλλά το κράτος και οι Γιατροί χεστήκανε... Προφανώς τα εμβόλια ΔΕΝ λειτουργούνε σε όλους το ίδιο! Ναί σώζουν ή και μπορεί να σώζουν αρκετές ζωές, αλλά μην ακούμε μία άλλη άποψη και μας πιάνει το κομπλεξικό μας. Παράπλευρη απώλεια ή συμβάν. Αυτός που σηκώνει το βάρος και την ευθύνη ξέρει τι τραβάει. 11 λεπτά πριν, billdanos είπε Εμβόλιο στείρωσης υπάρχει; Αρκετά που κάνουν μάλλον πολλοί, πιάνουν τόπο. Το καταλαβαίνουν μετά απο χρόνια όταν πυροβολάνε άσφαιρα. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από Expecto Patronum 1 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 6 minutes ago, Expecto Patronum said: Ούτε το κράτος ούτε οι Γιατροί δεν γνωρίζουν τι τους γίνεται. Εγώ αυτό κατάλαβα...και άν καλύπτουν τα υπόλοιπα θα καλύπτανε και το Bexsero. Παιχνίδια στις πλάτες των παιδιών μας και της τσέπης μας...αυτό κατάλαβα. Και για να ξέρουμε τι λέμε, πρώτη ξαδέρφη μου στα 15 χρόνια της έμεινε ΠΑΡΑΛΥΤΗ για 6 μήνες απο το εμβόλιο του τετάνου. Οι ίδιοι το είπανε, αφού συνέβη ακριβώς μετά το εμβόλιο. Κι εγώ έχω προσωπική εμπειρία με εμβόλιο και άσχημη. Άν πάρεις οικογένεια παρά οικογένεια σε όλη την Ελλάδα και ρωτήσεις, όλοι έχουν να πούνε κάτι μετά απο ένα εμβόλιο. Απλά μεμονωμένα τα πνίγουν...λένε και καμία δικαιολογία του πωπού και η υπόθεση έκλεισε. Προφανώς τα εμβόλια ΔΕΝ λειτουργούνε σε όλους το ίδιο! Αλλά το κράτος και οι Γιατροί χεστήκανε... Παράπλευρη απώλεια ή συμβάν. Αυτός που σηκώνει το βάρος και την ευθύνη ξέρει τι τραβάει. Μια φορά μικρός, έπιασα ένα σκύλο από την ουρά και γύρισε και με δάγκωσε. Θα έπρεπε να ζητήσω να εξαφανιστούν όλα τα σκυλιά από τη γη; Υπαρχουν οι γιατροί για να συμβουλεύουν τους γονείς αντί να βγάζουν οι ίδιοι συμπεράσματα με την ασχετοσύνη τους πάνω σε ιατρικά θέματα. Παρενέργειες πάντα θα υπάρχουν για όλα τα φαρμακευτικά σκευάσματα, ακόμη και τα πιο αθώα. Σε κανέναν δεν το εύχομαι και δεν θα ήθελα ποτέ να συμβεί σε κάποιον δικό μου αλλά η πιθανότητα πάντα υπάρχει. 1
RoUf1An0s Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, akishellas1979 είπε Εγώ προτείνω τους έξυπνους ηλιθιους να κάνουν τα 300 επαναλαπτικα που κάνουν στα μικρά παιδάκια μιας κ εμείς δεν έχουμε κάνει ούτε το 1 /10 από αυτά, να είναι κ καλά εμβολιασμενοι... Κ βέβαια εμείς αρρωστενουμε σωρηδόν ενώ τα μικρά κ νέα παιδιά τίγκα στην υγεία... Λοιπον έξυπνοι ο καθένας κάνει ότι θέλει μη κρίνεται για να μη κριθειτε... ας αφήσουν το καθέναν να κρίνει ποια κ πόσα εμβόλια μα κάνει στο παιδί του. ΑΝΤΕ ας αρχίσουν οι έξυπνοι ηλιθιοι να κάνουν τα επαναληπτικά που χάσανε εδώ κ δεκαετίας κ τα κάνουν σωρηδόν στα μικρά παιδιά κ μετά κρίνεται το ξαναλέω. Όταν μπουν ποινές σε γονείς που τα παιδιά τους αρρωσταίνουν γιατί οι γονείς δεν αφήνουν να εμβολιαστούν τα λέμε. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από RoUf1An0s 1 1
AtiX Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 25 λεπτά πριν, lazarus678 είπε επισεις οταν το παιδι μου εμεινε παραλυτο απο την μεση και κατω λογο μιας παρενεργειας των εμβολιων το κρατος και το συστημα εκαναν τον κινεζο και ευθυνη πουθενα. αυτα πανε και πες τα στην καφετερια που πας σε καμια χαζογκομενα και οταν αποφασησεις στα 50 να κανεις οικογενεια αφου εζησες την ζωη σου κανε στο μονακριβο σου ( πως θα σβησουμε την Ελλαδα απο τον χαρτη) 500 εμβολια. σε θεματα τεχνολογιας που αναρτησαν δεν απανταω γιατι απλα δεν ξερω και θα ηταν ηλιθιο να το παιζω ξερολας, ομως εδω ξερω και δεν ανεχομαι τα παιδια του μπαμπα να κρινουν καποια αντιθετη γνωμη. αυτο το αρθρο πιστευω ειναι προπαγανδιστικο και δεν πρεπει να υπαρχει σε αυτο το σαιτ. Πρώτα απ' όλα ελπίζω το παιδί σου να είναι καλά και να μην είναι καμιά μούφα ιστορία έτσι για το θεαθήναι... Δεύτερον, δεν βγαίνω με χοζογκόμενες, ούτε καν γκόμενες... Τρίτον, όταν αποφασίσω να κάνω οικογένεια, το παιδί μου, θα έχει τον σεβασμό απέναντι στο δικαίωμα να ζήσει χωρίς βλακώδης κινδύνους... Γι' αυτό υπάρχουν οι παιδίατροι και γι' αυτό η σχέση σου με αυτούς δεν θα πρέπει να είναι επιδερμικές και τυπικές... ΥΓ: μου κάνει τρομερή εντύπωση πως δυο μέλη έχουν παράδειγμα ακραίας παρενέργειας από εμβολιασμό... όταν σήμερα μιλάμε 8-10 άτομα εδώ μέσα, το ποσοστό είναι πολύ υψηλό... Αν ίσχυε κάτι τέτοιο δεν θα είχαμε ένα τεράστιο κοινωνικό θέμα με τους εμβολιασμούς? 1
Expecto Patronum Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, billdanos είπε Υπαρχουν οι γιατροί για να συμβουλεύουν τους γονείς αντί να βγάζουν οι ίδιοι συμπεράσματα με την ασχετοσύνη τους πάνω σε ιατρικά θέματα. Παρενέργειες πάντα θα υπάρχουν για όλα τα φαρμακευτικά σκευάσματα, ακόμη και τα πιο αθώα. Σε κανέναν δεν το εύχομαι και δεν θα ήθελα ποτέ να συμβεί σε κάποιον δικό μου αλλά η πιθανότητα πάντα υπάρχει. Οπότε λέμε το ίδιο. Άλλοι την γλιτώσαν άλλοι υποφέρουν μία ζωή! Αντί να τρομοκρατούνε τον κόσμο να πληροφορούνε σωστά και ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ. Εγώ αρρώστησα σοβαρά μετά απο εμβόλιο και το πλήρωσα με 3 χρόνια χημειοθεραπείες. Έτυχε και έζησα. Πόσοι άλλοι καταλήξανε; Η ξαδέρφη μου έμεινε παράλυτη για 6 μήνες και προφανώς πολλά παιδιά απέκτησαν αρρώστειες επίκτητες σοβαρές για όλη τους την ζωή. Να σκύψουν οι υπεύθυνοι σοβαρά πάνω απο αυτό το θέμα και να μην ψάχνουν δικαιολογίες. Να μην εμβολιάζουν τα παιδιά τόσο ΜΑΖΙΚΑ, να μην έχουν κρυολόγημα ή οτιδήποτε άλλο που απασχολεί το ανοσοποιητικό όταν είναι να εμβολιαστούνε, να κάνουν εξετάσεις για το ανοσοποητικό ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ (που ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΣ δεν το κάνει) και όλα τα άλλα τα διαβάζω κουραφέξαλα. 9 λεπτά πριν, AtiX είπε Πρώτα απ' όλα ελπίζω το παιδί σου να είναι καλά και να μην είναι καμιά μούφα ιστορία έτσι για το θεαθήναι... Δεν είναι, το ίδιο έπαθε και ξαδέρφη μου. Απλά μέσα απο το ίντερνετ τα μαθαίνουμε. Στα ιατρεία σου λένε ένα σωρό ανοησίες, φοβίζουν και λίγο τον κοσμάκη και το βουλώνουν. Τα καλύπτουν στην πλειοψηφία, ενώ θα έπρεπε να τα αναφέρουν, για να διορθώσουν οι εταιρείες (λέμε τώρα) το προιόν τους. Άν αυτά που σου λένε οι άλλοι τα πάθαινες εσύ θα είχες άλλη άποψη. Μην κρίνεις μονομερώς χωρίς να γνωρίζεις. Δεν είναι βλάκες οι άλλοι και εσύ σωστός. Προφανώς συμβαίνουν αλλά δεν βγαίνουν για τους λόγους που ανέφερα στην δημοσιότητα. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από Expecto Patronum
Havik Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Όσοι κράζετε όσους δεν θέλουν να κάνουν εμβόλια για τον χ,ψ λόγο, όταν αρρωσταίνετε μένετε σπίτι 2-3 μέρες ή βγαίνετε σε λεωφορεία/σχολεία/καφετέριες και τους κολλάτε όλους? Ναι καλά τα εμβόλια αλλά πλέον ζούμε στην εποχή της υπερκατανάλωσης, έλεος με την προπαγάνδα, με την υπερκατανάλωση φάρμακων και όλα τα «γνωστοποιημένα» συμπληρώματα διατροφής. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από Havik 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 8 minutes ago, Expecto Patronum said: Οπότε λέμε το ίδιο. Άλλοι την γλιτώσαν άλλοι υποφέρουν μία ζωή! Αντί να τρομοκρατούνε τον κόσμο να πληροφορούνε σωστά και ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ. Εγώ αρρώστησα σοβαρά μετά απο εμβόλιο και το πλήρωσα με 3 χρόνια χημειοθεραπείες. Έτυχε και έζησα. Πόσοι άλλοι καταλήξανε; Η ξαδέρφη μου έμεινε παράλυτη για 6 μήνες και προφανώς πολλά παιδιά απέκτησαν αρρώστειες επίκτητες σοβαρές για όλη τους την ζωή. Να σκύψουν οι υπεύθυνοι σοβαρά πάνω απο αυτό το θέμα και να μην ψάχνουν δικαιολογίες. Να μην εμβολιάζουν τα παιδιά τόσο ΜΑΖΙΚΑ, να μην έχουν κρυολόγημα ή οτιδήποτε άλλο που απασχολεί το ανοσοποιητικό όταν είναι να εμβολιαστούνε, να κάνουν εξετάσεις για το ανοσοποητικό ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ (που ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΣ δεν το κάνει) και όλα τα άλλα τα διαβάζω κουραφέξαλα. Δεν είναι, το ίδιο έπαθε και ξαδέρφη μου. Απλά μέσα απο το ίντερνετ τα μαθαίνουμε. Στα ιατρεία σου λένε ένα σωρό ανοησίες, φοβίζουν και λίγο τον κοσμάκη και το βουλώνουν. Όχι αγαπητέ δεν λέμε καθόλου το ίδιο. Θα στοιχημάτιζα πως τα ερμήνευσες όλα όσα πέρασες εσυ και οι συγγενείς σου όπως θα ...ήθελες αλλά και πάλι δεν μπορώ να το αποδείξω μιας και δεν είμαι γιατρός. Υπάρχουν όμως εξαιρετικοί επιστήμονες εκεί έξω για να σου δώσουν όλες τις απαντήσεις. Αρκεί να μην τους αμφισβητήσεις επειδή θα σου πουν πράγματα που δεν θες να ακούσεις και να πιστέψεις. Τα εμβόλια έχουν σώσει εκατομμύρια ζωές σε σχέση με τις ελάχιστες που χάθηκαν από τυχόν παρενέργειες. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα