johnbond Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, AtiX είπε Φαντάσου μόνο... ότι πέρσι το σύνολο των ασθενών από τον ιό ήταν 21Κ... από έναν ιό που οι ασθενείς θα έπρεπε να ήταν 0... τώρα σκέψου το εξής απλό... τι αύξηση κέρδους θα έχουν οι φαρμακοβιομηχανίες από 21Κ επιπλέον εμβολιασμένους... άρα καλό θα ήταν να μας εξηγήσεις αν είναι λίγα ή πολλά τα 21Κ... ΥΓ: Για τα παιδάκια στην Αφρική το έχουμε χιλιοσυζητήσει... Θες να μου πεις οτι όποιο παιδί δεν εμβολιάστηκε ασθένησε απο ιλαρά; 21Κ ήταν τα παιδιά που ασθένησαν. Τα παιδιά που δεν εμβολιάστηκαν μπορεί να είναι 500.000 ή 1.000.000. Δεν το ξέρουμε αυτό. Κάνε τους υπολογισμούς για τα κέρδη που χάθηκαν.Και πόσα ακόμη θα χαθούν αν η μόδα αυτή εξαπλωθεί. Οι 35 θάνατοι σε 21.000 περιστατικά είναι εντελώς ασήμαντο νούμερο.Ας σοβαρευτούμε πλέον και όταν μας σερβίρουν μια είδηση να τη σκεφτόμαστε. Για πες μου εσύ..Αν τα παιδιά που έμειναν χωρίς εμβόλιο πήγαιναν στον παιδίατρο για να εμβολιαστούν πόσα άτομα θα πέθαιναν απο τροχαίο κατα τις επιπλέον αυτές διαδρομές; Και πόσα ακόμη θα πέθαιναν επειδή κόλλησαν κάποιο άσχετο ιό ή μικρόβιο κατα την επίσκεψη τους στο ιατρείο; Εγώ σου λέω οτι είναι πολύ πάνω απο 35. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από johnbond
AtiX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, johnbond είπε Θες να μου πεις οτι όποιο παιδί δεν εμβολιάστηκε ασθένησε απο ιλαρά; 21Κ ήταν τα παιδιά που ασθένησαν. Τα παιδιά που δεν εμβολιάστηκαν μπορεί να είναι 500.000 ή 1.000.000. Δεν το ξέρουμε αυτό. Κάνε τους υπολογισμούς για τα κέρδη που χάθηκαν.Και πόσα ακόμη θα χαθούν αν η μόδα αυτή εξαπλωθεί. Οι 35 θάνατοι σε 21.000 περιστατικά είναι εντελώς ασήμαντο νούμερο.Ας σοβαρευτούμε πλέον και όταν μας σερβίρουν μια είδηση να τη σκεφτόμαστε. Για πες μου εσύ..Αν τα παιδιά που έμειναν χωρίς εμβόλιο πήγαιναν στον παιδίατρο για να εμβολιαστούν πόσα άτομα θα πέθαιναν απο τροχαίο κατα τις επιπλέον αυτές διαδρομές; Εγώ σου λέω οτι είναι πολύ πάνω απο 35. Σε παρακαλώ ξαναδιάβασε τι λέει η είδηση και μετά πες μου τι και που λέει για τα παιδιά... Όταν ξεκαθαρίσουμε αυτό θα σου απαντήσω και στα υπόλοιπα...
johnbond Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Σε παρακαλώ ξαναδιάβασε τι λέει η είδηση και μετά πες μου τι και που λέει για τα παιδιά... Όταν ξεκαθαρίσουμε αυτό θα σου απαντήσω και στα υπόλοιπα... Το άρθρο λέει οτι υπήρξαν 21.000 κρούσματα ιλαράς απο τα οποία τα 35 οδήγησαν σε θάνατο. Δε λέει πουθενά πόσα παιδιά έμειναν χωρίς εμβόλιο.Εκτός και αν είμαι στραβός και δεν το βλέπω.
AtiX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, johnbond είπε Το άρθρο λέει οτι υπήρξαν 21.000 κρούσματα ιλαράς απο τα οποία τα 35 οδήγησαν σε θάνατο. Δε λέει πουθενά πόσα παιδιά έμειναν χωρίς εμβόλιο.Εκτός και αν είμαι στραβός και δεν το βλέπω. Τότε ρε φίλε τι μου τσαμπουνάς για παιδάκια και Αφρικές???
boredmind Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 19 λεπτά πριν, Expecto Patronum είπε Όσοι κάνουν τα εμβόλια είναι καλυμένοι. Όσοι όχι, άς πράξουν όπως θέλουν. Δημοκρατία δεν έχουμε; Εγώ είμαι υπέρ ΑΛΛΑ με μέτρο. Εγώ έκανα όπως λέει και ένας φίλος παραπάνω το 1/10 που κάνουν σήμερα τα παιδιά και είμαι μιά χαρά. Έχετε δεί κάθε πότε κάνει ένα παιδί εμβόλιο; Απο 2 μηνών μέχρι τον 5-6ο μήνα κάνει διπλά και πολλαπλά και μετά μέχρι 2 ετών κάθε μήνα απο ένα! Πηγαίνω τον Γιό μου στον Παιδίατρο και ο καημένος μόνο χαστούκια που δεν μας μοιράζει... Ο Αριθμός αλλά και η συχνότητα των εμβολίων είναι δυσανάλογος. Αντί σε 2 χρόνια άς κάνουν στα παιδιά στα 4 χρόνια ότι πρέπει, μέχρι να πάνε στο σχολείο.. Γιατί τόση τρεμούρα και τρομολαγνεία; https://parents.org.gr/forum/topic/1331-emvolio-mmr/ Διαβάστε σχόλια πραγματικών γονιών και μετά πείτε ότι θέλετε. Στρεσάρουν το ανοσοποιητικό τόσο άσχημα στα παιδιά, που οι γονείς είναι τρομοκρατημένοι, και άλλοι τρέχουν στα νοσοκομεία τα παιδιά τους. Παρτε το λίγο χαλαρά...δηλαδή έλεος. Τί είναι τα παιδιά, απο ατσάλι; Η Ιλαρά ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ που δεν έχουν κανόνες ΥΓΙΕΙΝΗΣ, όχι απο ανεμβολίαστα παιδιά. Έχετε πάει στους καταυλισμούς τους; Στην Αφρική οι άνθρωποι δεν έχουν καθαρό νερό και τροφή...αυτό φταίει κυρίως και έλλειψη Υγιεινής όπως και μεθόδους αντισύλληψης και καθαριστικά. Μιας και ειμαι γονέας με 2 παιδιά έχω να 9ω ότι τα εμβόλια ξεκινάμε από 1 μηνός μετά στους 2 και μετά στους 6 μηνες. Υπάρχει λόγος που γίνεται. Τώρα για τους Ρομά που ήρθαν με την ιλαρά και κολησαν τα δικά μας παιδιά ειναι απλά γιατί τα άφηναν οι γονείς που διαβάζουν σελίδες δήθεν επιστημονικές ... εάν δεν τα κάναμε να δείτε τι θα γινοταν.... Και στο τέλος γιατί να είναι το δικό μου παιδί σε μια τάξη στο δημοτικό με άλλα παιδιά που δεν έχουν κάνει τα εμβόλια και να κινδυνεύει;;; έτσι είναι η δημοκρατία;;;;
johnbond Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάτσε γιατί βρήκα και άλλο λαβράκι στο αγγλικό άρθρο έχει link στον παγκόσμιο οργανισμό υγείας. http://www.who.int/immunization/monitoring_surveillance/data/gs_eurprofile.pdf?ua=1 Γιατί στον που και στο άρθρο δε μας λένε οτι το 2015 οι περιπτώσεις ιλαράς(measles) ήταν 25'965. Κάποιος μπορεί να πει λοιπόν οτι το 2017 έχουμε μείωση των κρουσμάτων σε σχέση με το 2015. Η διακύμανση με το 2016 και το 2017 ήταν τυχαία. Επίσης στην πρωτότυπη ανακοίνωση του ΠΟΥ δε λέει πουθενά οτι μειώθηκε το ποσοστό των εμβολιασμένων παιδιών. http://www.euro.who.int/en/media-centre/sections/press-releases/2018/europe-observes-a-4-fold-increase-in-measles-cases-in-2017-compared-to-previous-year Ο αριθμός των εμβολιασμένων παιδιών παραμένει σταθερός απο το 2012 που υπάρχουν τα στοιχεία. Το άρθρο του insomnia είναι εντελώς παραπληροφορητικό και πρέπει να κατέβει άμεσα. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από johnbond 1 2
lazarus678 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, ZahosDoganos είπε Σώπα ο καθένας κανει ότι θέλει και βάζει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεια? Οπότε ο καθένας θα κάνει ότι θέλει και θα καπνίζει μέσα σε μαγαζια. Εγώ θα έρθω κάτω από το σπίτι σου με μια μπάζα σκουπίδια και 3-4 ψοφιες γάτες μέσα και θα αράζω από κάτω καλοκαίρι με 40 βαθμούς Και πάει λέγοντας ποια δημοσια υγεια βαζει σε κινδυνο αφου οι αλλοι ειναι εμβολιασμενοι βρε ανθρωπε. αυτο το ακουω απο καθε ασχετο που τρωει το κουτοχορτο της προπαγανδας και γελαω για το IQ που κουβαλαν. εχω παιδι που υποφερει απο τις παρενεργιες των εμβολιων και το τελευταιο μου παιδι δοκιμαστικα 3 χρονια δεν του εκανα εμβολια και ηταν τετραγερο. ουτε γριππη δεν κολουσε, με 38 πυρετο τα 4 αλλα παιδια. 6 λεπτά πριν, johnbond είπε Κάτσε γιατί βρήκα και άλλο λαβράκι στο αγγλικό άρθρο έχει link στον παγκόσμιο οργανισμό υγείας. http://www.who.int/immunization/monitoring_surveillance/data/gs_eurprofile.pdf?ua=1 Γιατί στον που και στο άρθρο δε μας λένε οτι το 2015 οι περιπτώσεις ιλαράς(measles) ήταν 25'965. Κάποιος μπορεί να πει λοιπόν οτι το 2017 έχουμε μείωση των κρουσμάτων σε σχέση με το 2015. Η διακύμανση με το 2016 και το 2017 ήταν τυχαία. Επίσης στην πρωτότυπη ανακοίνωση του ΠΟΥ δε λέει πουθενά οτι μειώθηκε το ποσοστό των εμβολιασμένων παιδιών. http://www.euro.who.int/en/media-centre/sections/press-releases/2018/europe-observes-a-4-fold-increase-in-measles-cases-in-2017-compared-to-previous-year Ο αριθμός των εμβολιασμένων παιδιών παραμένει σταθερός απο το 2012 που υπάρχουν τα στοιχεία. Το άρθρο του insomnia είναι εντελώς παραπληροφορητικό και πρέπει να κατέβει άμεσα. συμφωνω απολυτα. ακρα παραπληροφορητικο. 2 ώρες πριν, Omnigeek είπε Από τέτοιους γονείς πρέπει να παίρνουν τα παιδιά όπως κάνουν σε άλλες χώρες μέχρι να υποχρεωθεί να καταλάβει τι κάνει. Δεν μπορεί ο κάθε άσχετος βλάκας να διαβάζει μια βλακεία σε μια κσελίδα και να διακινδυνεύει την ζωή των δικών του και άλλων παιδιών (herd immunity). εσυ τωρα σαν εμπειρος γονιος που εισαι να υποθεσω ειπες την ομορφια σου 1
akpe Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 19 minutes ago, Expecto Patronum said: https://parents.org.gr/forum/topic/1331-emvolio-mmr/ Διαβάστε σχόλια πραγματικών γονιών και μετά πείτε ότι θέλετε. Συγγνώμη, αλλά μόλις σε δύο σελίδες από το thread αυτό είδα λινκάκια από ομοιοπαθητικές σελίδες, από mercola, «παιδικές» απορίες τύπου εμβόλια & αυτισμός και «αφού εμείς κολλάγαμε ιλαρά μικροί και δεν είχαμε θέμα», και μια σούμα του «διάβασα αυτό/άκουσα αυτό». Εντάξει, λίγο μπάχαλο και ο καθένας οπουδήποτε λέει ότι θέλει. Αν είναι να τρομάζεις ή γενικά να εμπιστεύεσαι κάποιον (myself included) απλά επειδή έγραψε ένα post και πέταξε ένα άρθρο ή ένα όνομα μάλλον το χάνεις το παιχνίδι. Είναι εύλογο να έχει κάποιος ανησυχίες σχετικά με τη συχνότητα και το πλήθος των εμβολίων, οι όποιες απορίες όμως μπορούν εύκολα να λυθούν με μια απλή αναζήτηση. Το βασικότερο είναι να μπορεί κάποιος να κάνει ο ίδιος έρευνα (ειδικά σε ένα τέτοιο θέμα) και να μπορεί να δει ο ίδιος αν ισχύουν αυτά που διαβάζει/ακούει. Όχι έγραψε ένα μπλογκάκι αυτό, το διάβασα, το δέχτηκα. Το τελευταίο δεν το λέω από άποψη «επιστημονικότητας», καμία σχέση. Αν έρθω όμως και σου πω, ξέρεις, μην εμβολιάσεις το παιδί σου γιατί τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό, από τη μια εγώ είμαι υποχρεωμένος να το τεκμηριώσω, από την άλλη όμως και εσύ είσαι υποχρεωμένος να μου ζητήσεις να το κάνω. Τα εμβόλια δεν στρεσάρουν ακριβώς το ανοσοποιητικό του ατόμου, με την έννοια του οverload (αν εννοείς αυτό). Ο τρόπος που λειτουργούν τα εμβόλια είναι προκαλώντας την «αντίδραση» του ανοσοποιητικού, η οποία και έχει σαν αποτέλεσμα κάποιες ανεπιθύμητες ας πούμε «παρενέργειες». Πυρετός, πρήξιμο, πονοκέφαλος, κ.ο.κ. Η αντίδραση αυτή όμως είναι απαραίτητη για να αναπτύξει το παιδί ανοσία. Και, στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, εκτός από ελάχιστες (οι οποίες είναι καταγεγραμμένες) οι αντιδράσεις αυτές είναι πιο ήπιες από ανάλογες επιπλοκές που θα εμφάνιζε το άτομο αν νοσούσε. Γιατρούς έχουμε στο φόρουμ, ίσως το εξηγήσουν καλύτερα από εμένα. Σχετικά με το τελευταίο, μπορεί οι συνθήκες υγιεινής να παίζουν σημαντικό ρόλο στην πορεία μιας ασθένειας, όπως έχουμε δει από πρόσφατα ξεσπάσματα σε χώρες του «πρώτου» κόσμου όμως (ΗΠΑ, Καναδάς, Παρίσι, Γερμανία, Σουηδία, Ιταλία,Αυστρία), δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο όσο η εμβολιαστική κάλυψη. Ειδικά όταν μιλάμε για ασθένειες όπως η ιλαρά που μεταδίδονται για πλάκα και χωρίς να χρειάζεται ο άλλος να μπει σε μολυσμένο νερό ξέρω γω. Συνοπτικά, δεν χρειάζεται ούτε ανησυχία, ούτε πανικός, ούτε αφορισμοί. Σωστή ενημέρωση χρειάζεται και δυστυχώς ο μέσος χρήστης του διαδικτύου είτε δεν θέλει είτε δεν μπορεί να ξεχωρίσει τις πηγές του. Βλέπε πόσοι ακολουθούν τυφλά ατομάκια τύπου Jones, Humphreys και Μουρούτη και θα καταλάβεις τι εννοώ. 3
jakegate7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 11 minutes ago, lazarus678 said: ποια δημοσια υγεια βαζει σε κινδυνο αφου οι αλλοι ειναι εμβολιασμενοι βρε ανθρωπε. αυτο το ακουω απο καθε ασχετο που τρωει το κουτοχορτο της προπαγανδας και γελαω για το IQ που κουβαλαν. εχω παιδι που υποφερει απο τις παρενεργιες των εμβολιων και το τελευταιο μου παιδι δοκιμαστικα 3 χρονια δεν του εκανα εμβολια και ηταν τετραγερο. ουτε γριππη δεν κολουσε, με 38 πυρετο τα 4 αλλα παιδια. συμφωνω απολυτα. ακρα παραπληροφορητικο. εσυ τωρα σαν εμπειρος γονιος που εισαι να υποθεσω ειπες την ομορφια σου ανοσία αγέλης γαρ, αφού είσαι τόσο σίγουρος για την μη-αναγκαιότητα των εμβολίων σε κερνάω ταξιδάκι στην Αφρική μαζί με το παιδί σου. Το κάνεις? Φυσικά και όχι, οπότε συνέχισε να χαίρεσαι που το παιδάκι σου ειναι υγιές λόγων των υπολοίπων που έκαναν εμβόλια. 4
akpe Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 1 minute ago, jakegate7 said: ανοσία αγέλης γαρ, αφού είσαι τόσο σίγουρος για την μη-αναγκαιότητα των εμβολίων σε κερνάω ταξιδάκι στην Αφρική μαζί με το παιδί σου. Το κάνεις? Φυσικά και όχι, οπότε συνέχισε να χαίρεσαι που το παιδάκι σου ειναι υγιές λόγων των υπολοίπων που έκαναν εμβόλια. Signature checks out though. Και να έλεγες πως δεν συζητήθηκε ακριβώς η πρώτη του πρόταση πριν δυό σελίδες... να έλεγα πάει στα κομμάτια
lazarus678 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε κάνε τον εμβολιασμό υποχρεωτικό για όποιον θέλει να χρησιμοποιήσει στο μέλλον τη δωρεάν δημόσια υγειονομική περίθαλψη και ας δούμε ποιος θέλει να πορευτεί με βιγκανισμούς, θεωρίες υγιεινής ζωής μέσω facebook κτλ. οσο για εσενα τι να πω. υποχρεωτικο το εμβολιο να γινει; καταρχας το εμβολιο ειναι ιατρικη πραξη και βαση νομου πρεπει να συναινεσεις για να γινει. επισεις αν διαβασεις τις παρενεργιες που εχει θα πρεπει να εισαι χτυπημενος στο κεφαλι για να πας να το κανεις. επειτα αν σε περιπτωση παθεις κατι λογο εμβολιου δεν μπορεις να κανεις νομικα τιποτα λογο γιατι απλα ειχες γνωση των παρενεργιων και συναινεσες ΕΣΥ να γινει
Expecto Patronum Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, boredmind είπε Μιας και ειμαι γονέας με 2 παιδιά έχω να 9ω ότι τα εμβόλια ξεκινάμε από 1 μηνός μετά στους 2 και μετά στους 6 μηνες. Υπάρχει λόγος που γίνεται. Τώρα για τους Ρομά που ήρθαν με την ιλαρά και κολησαν τα δικά μας παιδιά ειναι απλά γιατί τα άφηναν οι γονείς που διαβάζουν σελίδες δήθεν επιστημονικές ... εάν δεν τα κάναμε να δείτε τι θα γινοταν.... Και στο τέλος γιατί να είναι το δικό μου παιδί σε μια τάξη στο δημοτικό με άλλα παιδιά που δεν έχουν κάνει τα εμβόλια και να κινδυνεύει;;; έτσι είναι η δημοκρατία;;;; Και εγώ γονέας είμαι και ξέρω. Οι ΡΟΜΑ δεν έχουν συνθήκες υγιεινής σκέψου λογικά και σοβαρά. Απο πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε. Τα δικά τους παιδιά παίζουν και γλείφουν με ότι πιό βρώμικο υπάρχει σε συνθήκες σήψης! Πότε μπανίζονται, πότε αποστειρώνουν χέρια ή πλένουν κ.ο.κ...? Το βιοτικό επίπεδο εξασφαλίζει σιγουριά κατά των ασθενειών πρωτίστως και μετά τα υπόλοιπα. Το δικό σου παιδί λές οτι του έκανες εμβόλιο. Συνεπώς ΔΕΝ κινδυνεύει. Αυτό δεν λέει η ιατρική; Ή όχι; Συνεπώς έχεις αμφιβολίες και τσάμπα κάνεις τα εμβόλια. Αποφάσισε... Πόσοι απο εμάς που κάνουμε εμβόλια στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας κάναμε τέστ αντισωμάτων για να βεβαιωθούμε οτι όντως έχουμε ανοσολογική επάρκεια; Με όλη αυτή την φασαρία, έτσι για το γμτ, πήγα σε μικροβιολογικό εργαστήριο για να κάνω τέστ αντισωμάτων Ιλαράς. Είκοσι ευρουλάκια έδωσα. Απο τα μέσα της εβδομάδας θα σου πώ. Και έκανα κανονικά εμβόλια Ιλαράς. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από Expecto Patronum
akpe Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 1 minute ago, lazarus678 said: επισεις αν διαβασεις τις παρενεργιες που εχει θα πρεπει να εισαι χτυπημενος στο κεφαλι για να πας να το κανεις. επειτα αν σε περιπτωση παθεις κατι λογο εμβολιου δεν μπορεις να κανεις νομικα τιποτα λογο γιατι απλα ειχες γνωση των παρενεργιων και συναινεσες ΕΣΥ να γινει Πραγματική απορία: Σε τρομάζουν οι παρενέργειες ενός εμβολίου, και δεν σε τρομάζουν οι επιπλοκές της ίδιας της ασθένειας; 3 3
jakegate7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 1 minute ago, lazarus678 said: οσο για εσενα τι να πω. υποχρεωτικο το εμβολιο να γινει; καταρχας το εμβολιο ειναι ιατρικη πραξη και βαση νομου πρεπει να συναινεσεις για να γινει. επισεις αν διαβασεις τις παρενεργιες που εχει θα πρεπει να εισαι χτυπημενος στο κεφαλι για να πας να το κανεις. επειτα αν σε περιπτωση παθεις κατι λογο εμβολιου δεν μπορεις να κανεις νομικα τιποτα λογο γιατι απλα ειχες γνωση των παρενεργιων και συναινεσες ΕΣΥ να γινει δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά στην Ελλάδα τα εμβόλια ειναι υποχρεωτικά, και βάση νόμου πρέπει να τα κάνεις για να μπορείς να πας το παιδάκι σου στο σχολείο. 1
akpe Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 1 minute ago, jakegate7 said: δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά στην Ελλάδα τα εμβόλια ειναι υποχρεωτικά, και βάση νόμου πρέπει να τα κάνεις για να μπορείς να πας το παιδάκι σου στο σχολείο. Παρέθεσε και τον νόμο βρε, άρθρο 33 του Ν.2676/1999 συγκεκριμένα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα