deligkos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Επικίνδυνη επανεμφάνιση έχει κάνει ο ιός της ιλαράς στην Ευρώπη την ώρα που μειώνονται τα ποσοστά του εμβολιασμένου πληθυσμού, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ). Σε σύγκριση με το 2016 έχει τετραπλασιαστεί ο αριθμός των περιστατικών, ο οποίος διαμορφώθηκε στα 21.000 στην Ευρώπη το 2017, και προκάλεσε τον θάνατο 35 ατόμων. Η έξαρση του κρουσμάτων του ιού αφορά 15 ευρωπαϊκές χώρες – με «πρωταθλητές» τη Ρουμανία με 5.562 περιστατικά, την Ιταλία με 5.006 και την Ουκρανία με 4,767. Σε δήλωσή της, η περιφερειακή διευθύντρια του ΠΟΥ για την Ευρώπη, Zsuzsanna Jakab, σημείωσε ότι «πρόκειται για μία τραγωδία την οποία δεν μπορούμε να αποδεχθούμε». Η ιλαρά προκαλείται από έναν μεταδοτικό και δυνητικά θανατηφόρο ιό, που όμως είναι αντιμετωπίσιμος μέσω του ασφαλούς και δραστικού εμβολίου MMR. Αλλά τα ποσοστά εμβολιασμών έχουν μειωθεί σε ορισμένες περιοχές της Ευρώπης. Χωρίς το εμβόλιο, είναι απροστάτευτα άτομα κάθε ηλικίας . Αν και είναι περισσότερο γνωστό ότι ο ιός προκαλεί εξανθήματα και κνησμό, ενδέχεται να προκαλέσει επίσης πνευμονία, εγκεφαλικό οίδημα και θάνατο. Ο ΠΟΥ σχεδιάζει καμπάνιες ενάντια στο αντι-εμβολιαστικό κίνημα και να βελτιώσει τη δυνατότητα προμήθειας του εμβολίου. Τhe Verge Δείτε ολόκληρο το άρθρο
SPANK Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Αυτό που δεν ξεκαθαρίζει το άρθρο ειναι οτι υπάρχει μείωση των εμβολιασμών λόγω μη διαθεσιμότητας του εμβολίου παντού ή υψηλής τιμής του ή ακόμα χειρότερα γιατι πλέον υπάρχει μια καινούργια ηλίθια " τάση '' να μην εμβολιάζεται ο κόσμος ; Υ.Γ : Τελικά το λέει στο τέλος οτι ειναι και απο το αντι-εμβολιαστικό κίνημα , αυτούς τους ανθρώπους απλά δεν μπορώ να τους χαρακτηρίσω και δεν μπορώ να σκεφτώ πως λειτουργεί το μυαλό τους οσο αφορά τα εμβόλια 13 2
Retromaniac Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Το τι τρελό έχω ακούσει από αυτούς που δεν θέλουν να κάνουν εμβόλια δεν λέγεται. Αυτισμός, καρκίνος και δεν ξέρω τι άλλο... 6
aris1986 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Tι έγινε Ευρώπη; Δεν θέλετε και σεις εμβόλια; Αντιγράφουμε χριστιανική ορθόδοξη Ελλάδα; 5
boredmind Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δυστυχώς πολύ νέοι άνθρωποι έχουν αρχίσει και πιστεύουν να μην κάνουν εμβόλια στα παιδιά τους για διάφορους λόγους... πχ να μη βγάζουν λεφτά οι φαρμακευτικές ή πχ πιστεύουν στην ομοιοπαθητική και μόνο.... το μόνο που δε καταλαβαίνουν είναι ότι πριν 50 χρόνια οι άνθρωποι πέθαιναν από αυτές τις αρρώστιες και με τα εμβόλια έχουν σχεδόν ελλείψει... ε τώρα αρχίζουν και εμφανίζονται πάλι με τις παροπιδες αυτές που έχουν.... Καλά να πάθουμε 9
menthol1979 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Ηλίθιοι, ακατάλληλοι, επικίνδυνοι. Η ανθρώπινη βλακεία και αφέλεια σε όλο της το μεγαλείο. Ντροπή μόνο. 6
SeXBOX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μάλλον όλοι έβλεπαν X-Files και πιστεύουν ότι με τα εμβόλια, μας παίρνουν το DNA και το προσθέτουν στην "παγκόσμια τράπεζα" ή προσθέτουν εξωγήινο στο ήδη υπάρχων για πειράματα... ικανούς μας εχω να τα πιστεύουμε και αυτά. Μη ξεχνάμε και τους ψεκασμούς...
SPANK Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, boredmind είπε Δυστυχώς πολύ νέοι άνθρωποι έχουν αρχίσει και πιστεύουν να μην κάνουν εμβόλια στα παιδιά τους για διάφορους λόγους... πχ να μη βγάζουν λεφτά οι φαρμακευτικές ή πχ πιστεύουν στην ομοιοπαθητική και μόνο.... το μόνο που δε καταλαβαίνουν είναι ότι πριν 50 χρόνια οι άνθρωποι πέθαιναν από αυτές τις αρρώστιες και με τα εμβόλια έχουν σχεδόν ελλείψει... ε τώρα αρχίζουν και εμφανίζονται πάλι με τις παροπιδες αυτές που έχουν.... Καλά να πάθουμε Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν βγάζει λεφτά η φαρμακευτική αν είναι να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή χάρη σε ενα εμβόλιο , ας θησαυρίζουν για να το κάνω και πιο extreme και ας σώζονται ζωές. 1
akishellas1979 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Εγώ προτείνω τους έξυπνους ηλιθιους να κάνουν τα 300 επαναλαπτικα που κάνουν στα μικρά παιδάκια μιας κ εμείς δεν έχουμε κάνει ούτε το 1 /10 από αυτά, να είναι κ καλά εμβολιασμενοι... Κ βέβαια εμείς αρρωστενουμε σωρηδόν ενώ τα μικρά κ νέα παιδιά τίγκα στην υγεία... Λοιπον έξυπνοι ο καθένας κάνει ότι θέλει μη κρίνεται για να μη κριθειτε... ας αφήσουν το καθέναν να κρίνει ποια κ πόσα εμβόλια μα κάνει στο παιδί του. ΑΝΤΕ ας αρχίσουν οι έξυπνοι ηλιθιοι να κάνουν τα επαναληπτικά που χάσανε εδώ κ δεκαετίας κ τα κάνουν σωρηδόν στα μικρά παιδιά κ μετά κρίνεται το ξαναλέω. 4 1 6
anthkout Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 πρωτη φορα παιδακι πριν το εμβολιο χαμογελαει... 2
akishellas1979 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ προτείνω τους έξυπνους ηλιθιους να κάνουν τα 300 επαναλαπτικα που κάνουν στα μικρά παιδάκια μιας κ εμείς δεν έχουμε κάνει ούτε το 1 /10 από αυτά, να είναι κ καλά εμβολιασμενοι... Κ βέβαια εμείς αρρωστενουμε σωρηδόν ενώ τα μικρά κ νέα παιδιά τίγκα στην υγεία... Λοιπον έξυπνοι ο καθένας κάνει ότι θέλει μη κρίνεται για να μη κριθειτε... ας αφήσουν το καθέναν να κρίνει ποια κ πόσα εμβόλια μα κάνει στο παιδί του. ΑΝΤΕ ας αρχίσουν οι έξυπνοι ηλιθιοι να κάνουν τα επαναληπτικά που χάσανε εδώ κ δεκαετίας κ τα κάνουν σωρηδόν στα μικρά παιδιά κ μετά κρίνεται το ξαναλέω. Α για να προλάβω τους έξυπνους πάλι δε μιλάω για όλα τα εμβόλια, πάμε παρακάτω, πολλοί από εσάς ήταν στάνταρ αυτοί που τρέχουν κ ψηφίζουν κ πίστευαν ότι λάλακιες λένε οι πάνω κ επίσης είστε φαν των ΜΜΕ. Τώρα όπου να ναι βγαίνουμε από τα μνημόνια... Είπαμε ο καθένας όπως την βρίσκει... Τώρα έρχεται κ η ανάπτυξη Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από akishellas1979 1 8
ZahosDoganos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, akishellas1979 είπε Εγώ προτείνω τους έξυπνους ηλιθιους να κάνουν τα 300 επαναλαπτικα που κάνουν στα μικρά παιδάκια μιας κ εμείς δεν έχουμε κάνει ούτε το 1 /10 από αυτά, να είναι κ καλά εμβολιασμενοι... Κ βέβαια εμείς αρρωστενουμε σωρηδόν ενώ τα μικρά κ νέα παιδιά τίγκα στην υγεία... Λοιπον έξυπνοι ο καθένας κάνει ότι θέλει μη κρίνεται για να μη κριθειτε... ας αφήσουν το καθέναν να κρίνει ποια κ πόσα εμβόλια μα κάνει στο παιδί του. ΑΝΤΕ ας αρχίσουν οι έξυπνοι ηλιθιοι να κάνουν τα επαναληπτικά που χάσανε εδώ κ δεκαετίας κ τα κάνουν σωρηδόν στα μικρά παιδιά κ μετά κρίνεται το ξαναλέω. Σώπα ο καθένας κανει ότι θέλει και βάζει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεια? Οπότε ο καθένας θα κάνει ότι θέλει και θα καπνίζει μέσα σε μαγαζια. Εγώ θα έρθω κάτω από το σπίτι σου με μια μπάζα σκουπίδια και 3-4 ψοφιες γάτες μέσα και θα αράζω από κάτω καλοκαίρι με 40 βαθμούς Και πάει λέγοντας 13
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ζούμε στον Μεσαίωνα, έλεος! Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
akishellas1979 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Ξαναδιάβασε τι γράφω δεν μιλάω για όλα τα εμβόλια, πάμε παρακάτω μια που δε ζούμε αν είσαι πάνω από 30 στάνταρ ούτε το 1 δεκτό δεν έκανες από αυτά που κάνουν στα μικρά παιδάκια, ξεκινά πρώτος να κάνεις όσα έχεις χάσει, μόλις το κάνεις τότε μιλά. 1
akpe Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Εγώ που και πάνω από 30 είμαι, και έχω κάνει «πάνω από ένα» μπορώ να μιλήσω; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα