Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Καλησπερα.Το pc στο χωριο ξαφνικα μου πεταξε το παρακατω μηνυμα στην επιφανεια εργασιας.(φαινεται στις φωτο).Τα windows 10 home pro 64bit που εχει ειναι ενεργοποιημενα κανονικα.Τι μπορει να φταιει?Δεν εχω αλλαξει μητρικη.Ευχαριστω. https://postimg.org/gallery/2m5f0vy9o/
micos000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Windows 10 home pro δεν υπάρχουν. Τα home έχεις. Επίσης δε μου αρέσει αυτή η έκδοση που δείχνει στην 1η εικόνα. Μου μοιάζει για insider preview και στην 2η λέει ότι έχουν ενεργοποιηθεί με ψηφιακή άδεια. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχει λήξη η άδεια τους. Από που τα βρήκες; Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από micos000
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μπερδευτηκα.Home ηθελα να γραψω.Ειχαν αναβαθμιστει απο windows 7 32bit σε windows 10 home 32bit.Επειδη εβαλα αλλα 2 gb ram και ssd του περασα windows 10 home 64bit τα οποια ειχαν ενεργοποιηθει κανονικα πριν 3 μηνες.Τις πταιει??
micos000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό που θέλω να μάθω βασικά είναι από που βρήκες το iso των windows. Μου φαίνεται ότι είναι inseder preview έκδοση και αυτό μπορεί να δικαιολογήσει την απενεργοποίηση της άδειας μετά από 3 μήνες. Πήγαινε ρυθμίσεις->ενημέρωση και αποκατάσταση->Πρόγραμμα windows insider και δώσε ένα screenshot από εκεί. Spoiler Πατάς alt+prntscr και μετά στο http://snag.gy όπου κάνεις επικόλληση και παίρνεις το λινκ που σου δίνει. Μετά στο μήνυμα σου πατάς Εισαγωγή άλλων μέσων->εισαγωγή εικόνας από url Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από micos000
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Ευχαριστω για τις απαντησεις.Το προβλημα λυθηκε με τον εξης τροπο: Ανοιξα γραμμη εντολων με δικαιωματα διαχειριστη και εδωσα την εξης εντολη: bcdedit /set TESTSIGNING OFF Στην συνεχεια εκανα επανεκκινηση και ολα καλα.Το βρηκα στο google. To iso το ειχα κατεβασει απο την Microsoft με το tool που δινει.
micos000 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Και γιατί το testsigning ήταν ΟΝ; Θα έπρεπε να ήταν OFF από προεπιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα