Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω ένα τρόπο να μπορώ να δω απο το tv box μου αγώνες,σειρές κτλ...Άκουσα από άλλα άτομα για συνδρομές με λίγα χρήματα και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανεις που μπορώ να βρω.Ευχαριστώ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, traibill είπε

Καλησπέρα, ψάχνω ένα τρόπο να μπορώ να δω απο το tv box μου αγώνες,σειρές κτλ...Άκουσα από άλλα άτομα για συνδρομές με λίγα χρήματα και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανεις που μπορώ να βρω.Ευχαριστώ

Σειρές και ταινίες terrrium tv χωρίς συνδρομή (Επίσης ίσως kodi, show box και stremio )

Αγώνες live NetTV και ένα άλλο που δεν θυμάμαι 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, _Στεργιος_ είπε

Σειρές και ταινίες terrrium tv χωρίς συνδρομή (Επίσης ίσως kodi, show box και stremio )

Αγώνες live NetTV και ένα άλλο που δεν θυμάμαι 

Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν θα κολλάνε οι αγώνες και σε τι ποιότητα υπάρχουν. ευχαριστώ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, traibill είπε

Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν θα κολλάνε οι αγώνες και σε τι ποιότητα υπάρχουν. ευχαριστώ

Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με την εφαρμογή για τους αγώνες. Αν θυμάμαι καλά και τις 2 εφαρμογές τις είχα δει στο pcsteps, Κάνε ένα γκουκγλαρισμα να βρεις το αρθρο,κατέβασε και τις 2 εφαρμογές και δες Ποια σου κάνει. Όσον αφορά στις σειρές ίσως το kodi είναι καλύτερο από ότι έχω ακούσει αλλά εγώ στο κινητό με το terarrium και mxplayer είναι όλα πενα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _Στεργιος_ είπε

Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με την εφαρμογή για τους αγώνες. Αν θυμάμαι καλά και τις 2 εφαρμογές τις είχα δει στο pcsteps, Κάνε ένα γκουκγλαρισμα να βρεις το αρθρο,κατέβασε και τις 2 εφαρμογές και δες Ποια σου κάνει. Όσον αφορά στις σειρές ίσως το kodi είναι καλύτερο από ότι έχω ακούσει αλλά εγώ στο κινητό με το terarrium και mxplayer είναι όλα πενα

Σε ευχαριστώ.Θα το ψάξω στο pcsteps.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, traibill είπε

Σε ευχαριστώ.Θα το ψάξω στο pcsteps.

Swift streamz εφαρμογή Android. Είναι για τηλεοπτικά κανάλια και έχει πάρα πολλά. Ως και ελληνικά , και στην κατηγορία Greek και στην κατηγορία sport αν πας θα εκπλαγείς ευχάριστα, μην πω τι εγχώρια κανάλια έχει έχει και φάω κανένα ban!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, alexxkidd31 είπε

αι στην κατηγορία sport α

Που είναι αυτή η κατηγορία ; Μόνο χώρες μου βγάζει στην αρχική 

Άκυρο το βρήκα 

Επεξ/σία από _Στεργιος_
Δημοσ.
Στις 3/3/2018 στις 6:41 ΜΜ, alexxkidd31 είπε

Swift streamz εφαρμογή Android. Είναι για τηλεοπτικά κανάλια και έχει πάρα πολλά. Ως και ελληνικά , και στην κατηγορία Greek και στην κατηγορία sport αν πας θα εκπλαγείς ευχάριστα, μην πω τι εγχώρια κανάλια έχει έχει και φάω κανένα ban!

Καλημέρα. Μήπως έχεις βρει τίποτα να βλέπουμε και ελληνική super league?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, jp77s είπε

Καλημέρα. Μήπως έχεις βρει τίποτα να βλέπουμε και ελληνική super league?

Όχι ,δεν ασχολούμαι καθόλου και με τα αθλητικά, και ειδικά με ελληνική super league χρόνια τώρα.ουτε με τα Cinema κανάλια δλδ, πιο πολύ για να βλέπω αμερικανικά δίκτυα μου χρησιμεύει

Δημοσ.
Στις 3/3/2018 στις 6:41 ΜΜ, alexxkidd31 είπε

21 ώρες πριν, _Στεργιος_ είπε

Που είναι αυτή η κατηγορία ; Μόνο χώρες μου βγάζει στην αρχική 

Άκυρο το βρήκα 

Παιδιά λίγη προσοχή με το τι βαζετε στις συσκευες σας. Κοίταξα ολα τα δικαιώματα που ζητά (οχι μονο αυτά που μπορουμε να απενεργοποησουμε) καθώς και τα receivers και πολλά δε μου αρεσαν. Το συγκεκριμένο apk θα το έβαζα μονο σε μηχανάκι που δεν εχω προσωπικά στοιχεία ή εφαρμογές που εχουν στοιχεία. Το δοκίμασα σε tv box αφου πρωτα όμως ειχα κοψει receivers και το γεμισα fake data με το xprivacylua

Στο κινητό μου που εχω ενα τονο πραγματα δε θα το εγκαθιστουσα με τιποτα.

• Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, isay είπε

Παιδιά λίγη προσοχή με το τι βαζετε στις συσκευες σας. Κοίταξα ολα τα δικαιώματα που ζητά (οχι μονο αυτά που μπορουμε να απενεργοποησουμε) καθώς και τα receivers και πολλά δε μου αρεσαν. Το συγκεκριμένο apk θα το έβαζα μονο σε μηχανάκι που δεν εχω προσωπικά στοιχεία ή εφαρμογές που εχουν στοιχεία. Το δοκίμασα σε tv box αφου πρωτα όμως ειχα κοψει receivers και το γεμισα fake data με το xprivacylua

Σίγουρα, και γω μονταρισμένο το έχω με κομμένα όλα αυτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, isay είπε

Ωχ

Thanks , πάω για απεγκατάσταση άμεσα 

Επεξ/σία από _Στεργιος_
Δημοσ.

Με απλή απεγκατασταση είμαστε ΟΚ? Μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μας αφήσει κανένα σουβενίρ στο σύστημα?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, jp77s είπε

Με απλή απεγκατασταση είμαστε ΟΚ? Μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μας αφήσει κανένα σουβενίρ στο σύστημα?

Δεν ειδα να αφηνει κάποιο κουσουρι πίσω. Σαν εφαρμογή (περιεχόμενο) ειναι καλή αλλά οπως προ-ειπα για tablet ή boxακι που δεν εχει τιποτα αλλο σημαντικό ή προσωπικό. Εναλλακτικά xprivaxylua

Τετοιες εφαρμογές μου θυμίζουν πριν πολλά χρόνια που για πρώτη φορά επιασα να σεταρω ipad (ναι με jailbreak κλπ) και μου ειχε κάνει φοβερή εντύπωση οτι κάθε εφαρμογή ειχε το δικό της αποκλειστικό χώρο. Δηλαδη ανεβαζες video (με itunes) στο Α video player και μπορουσες να τα παιξεις μονο απο αυτόν. Αν ειχες τον Β, δεν μπορουσες. Συνηθισμένος gar απο windows και linux, με ειχε ξενίσει πολύ εκείνο το συμβάν. Βεβαια απο τοτε εχουν αλλάξει πολλά αλλά εκείνο το απλό security feature by default θα ήταν καλή προστασία στις παρουσες συνθηκες android που μια εφαρμογη μαζεύει την αρτα και τα γιαννενα απο δεδομενα και τα στελνει, ουτε ξερουμε που

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...