Tsirovas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω ενα mini το οποιο μου βγαζει ενδειξη υψηλης θερμοκρασιας. Το ψυγειο του εχει διαρροη και ξαφνικα σημερα εβγαλε ενδειξη υπερθερμανσης. Ουτε καπνος ουτε κατι απο τη μηχανη. Το πηγα στο συνεργειο και ο τυπος μου ειπε οτι θελει αλλαγη ψυγειου μαλλον. Αυτο το μαλλον του δεν μου αρεσε. Γεμιζω το φυγειο και το υγρο τελειωνει αρκετα γρηγορα. Μηπως απλα κολλησε ο θερμοστατης και βγαζει την ενδειξη; γιατι η μηχανη οταν την πιανεις εχει κανονικη θερμοκρασια δεν καιει. Παιζει να μην ειναι τρυπιο το ψυγειο απλα καποιο σοληνακι και να αλλαξω μονο αυτο; Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από Tsirovas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πήγαινε σε συνεργείο της προκοπής να πρεσάρουν το κύκλωμα ψύξης και να δουν αν έχεις διαρροή και από που . Λες το ψυγείο έχει διαρροή , το ξέρεις ή το εικάζεις ; 1. Βλέπεις να στάζει από κάπου ; 2. Μπορεί να χάνει νερά από την αντλία του νερού , από κάποιο κολλάρο , από το ψυγείο του καλοριφέρ ... 3. Μπορεί και να έχεις κάψει φλάντζα απλά να είσαι στο πολύ αρχικό στάδιο 4. Στο δοχείο που συμπληρώνεις νερό έχει τίποτε σαν μπεζογκρι σαπουνάδα (παρακάλα να μην έχει) Άκου εκεί μάλλον είναι το ψυγείο ... πρεσάρισέ το ρε παπαροπλυμμήρα το κύκλωμα ,πέντε λεπτά δουλειά είναι .... Που τους βρίσκετε ρε παιδιά τους μυρωδιάδες; Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από nik0laus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Από την στιγμή που έχεις διαρροή, είναι είτε στο παγούρι, είτε στο σώμα του ψυγείου, είτε στις σωληνώσεις. Αν θέλεις να σιγουρευτείς για την θερμοκρασία, μπορείς να συνδέσεις ένα OBD reader και να διαβάζεις τις τιμές από το κινητό (στο insomnia είμαστε). Όταν το ξαναγεμίσεις και ζεσταθεί, σταμάτα και παρατήρησε την εξάτμιση. Αν μπορεί κάποιος να γκαζώσει λίγο με νεκρά για να φανεί καλύτερα αν υπάρχει άσπρος καπνός από την εξάτμιση. Αν υπάρχει, τότε έχεις διαρροή ψυκτικού υγρού μέσα στον κινητήρα. Αυτό σιγά σιγά θα σου φανεί και στα λάδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Στις 3/3/2018 στις 5:53 ΜΜ, Tsirovas είπε γιατι η μηχανη οταν την πιανεις εχει κανονικη θερμοκρασια δεν καιει. Τα έχεις μπερδέψει λίγο... Την καλύτερη δουλειά που έχεις να κάνεις είναι να το αφήσεις σε ένα καλό συνεργειο να στο φτιάξουν γιατί σε βλέπω να ψάχνεις για μοτέρ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα