BlueBlood7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Λογικά με τέτοια κουλά μένει η μητρική ή προβληματικό bios.
micos000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως βλέπω σε όλα τα screenshots να λέει hardware reserved 16gb, οπότε αναγνωρίζει κανονικά τις μνήμες, απλά δεσμεύει 16gb για κάποιον λόγο. Κατέβασε κάποιο Live linux π.χ. mint, ubuntu (τις 64bit εκδόσεις φυσικά) ή ότι άλλο θέλεις, μετέφερε το σε usb π.χ. με το rufus και μπούταρε σε live. Δες τι μνήμη σου δείχνει το linux με αυτόν τον οδηγό. Αν και εκεί σου βγάζει λάθος ενδείξεις τότε μάλλον η μητρική σου δεν είναι συμβατή με τις μνήμες ή με τον συνδυασμό τους. Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι προβληματική, απλά δεν πατάει καλά με τις μνήμες. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από micos000 1
rofl Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) τα βλεπει το OS αλλα δεν μπορει να τα χρησιμοποιησει, και ειναι προβληματικο hw? δεν γινονται αυτα εδω τι σου λεει? Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από rofl
Geno Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, micos000 είπε Εγώ πάντως βλέπω σε όλα τα screenshots να λέει hardware reserved 16gb, οπότε αναγνωρίζει κανονικά τις μνήμες, απλά δεσμεύει 16gb για κάποιον λόγο. Κατέβασε κάποιο Live linux π.χ. mint, ubuntu (τις 64bit εκδόσεις φυσικά) ή ότι άλλο θέλεις, μετέφερε το σε usb π.χ. με το rufus και μπούταρε σε live. Δες τι μνήμη σου δείχνει το linux με αυτόν τον οδηγό. Αν και εκεί σου βγάζει λάθος ενδείξεις τότε μάλλον η μητρική σου δεν είναι συμβατή με τις μνήμες ή με τον συνδυασμό τους. Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι προβληματική, απλά δεν πατάει καλά με τις μνήμες. Και στο Ubuntu τα ίδια ενώ έχω και τις δύο βγάζει 8 9 ώρες πριν, rofl είπε τα βλεπει το OS αλλα δεν μπορει να τα χρησιμοποιησει, και ειναι προβληματικο hw? δεν γινονται αυτα εδω τι σου λεει? Εκεί μου βγάζει 16384
2MikronS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Εκει ειναι το προβλημα σου............. τπτ δεν επρεπε να σου δειχνει εκει. Ξετσεκαρε το και αστο 0. Στο ειπε ο spank στην αρχη.
micos000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, Geno είπε Εκεί μου βγάζει 16384 Γιατί έχει εκεί νούμερο; Δοκίμασε να το ξετσεκάρεις.
Geno Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, 2MikronS είπε Εκει ειναι το προβλημα σου............. τπτ δεν επρεπε να σου δειχνει εκει. Ξετσεκαρε το και αστο 0. Στο ειπε ο spank στην αρχη. Δεν ήταν τσεκαρισμενο...Το έχω δοκιμάσει και χωρίς αυτό και με αυτο τα ίδια...
micos000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 32768 (32gb) έβαλες; Θέλει επανεκκίνηση. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από micos000
Geno Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, micos000 είπε 32768 (32gb) έβαλες; Θέλει επανεκκίνηση. Τι εννοείς;Αφού 16 έχω τώρα επάνω (2χ8). Επανεκκίνηση έκανε...
micos000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Βάλε όλες τις μνήμες όπως τις είχες στην αρχή και άλλαξε το νούμερο αυτό.
2MikronS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Βαλε ολη τη μνημη και αυτο μη το πειραξεις καθολου ρε φιλε ειπαμε. Αστο ατσεκαριστο. εδιτ Τωρα ειδα οτι το εχεις δοκιμασει και αυτο. εδιτ2 Εχετε υποψη οτι αυτες τις ρυθμισεις στο boot δε τις πειραζουμε. Υπαρχουν λαπτοπς που δε κανουν boot μετα και θελουν φορματ. Αν ειχες πειραξει αυτη τη ρυθμιση και ειχες βαλει καποιο νουμερο, υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθηκε απο εκει το προβλημα σου. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από 2MikronS
Geno Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, 2MikronS είπε Βαλε ολη τη μνημη και αυτο μη το πειραξεις καθολου ρε φιλε ειπαμε. Αστο ατσεκαριστο. εδιτ Τωρα ειδα οτι το εχεις δοκιμασει και αυτο. εδιτ2 Εχετε υποψη οτι αυτες τις ρυθμισεις στο boot δε τις πειραζουμε. Υπαρχουν λαπτοπς που δε κανουν boot μετα και θελουν φορματ. Αν ειχες πειραξει αυτη τη ρυθμιση και ειχες βαλει καποιο νουμερο, υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθηκε απο εκει το προβλημα σου. Είχα κάνει και φορμάτ και ξανά τα ίδια... 4 ώρες πριν, micos000 είπε Βάλε όλες τις μνήμες όπως τις είχες στην αρχή και άλλαξε το νούμερο αυτό. Το έχω δοκιμάσει και αυτό τίποτα αλλάζει από μόνο του ξανά πάει 0
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Έτσι γίνεται. Πηγαίνει στο 0 και είναι ατσεκάριστο. Όταν το τσεκάρεις σου δείχνει όλη την μνήμη. 1
rofl Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 πρεπει να μην ειναι τσεκαρισμενο, μονο αν ειναι τσεκαρισμενο τοτε βαζει κοφτη στο ποσο που εχει οριστει απο κατω.
Geno Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, rofl είπε πρεπει να μην ειναι τσεκαρισμενο, μονο αν ειναι τσεκαρισμενο τοτε βαζει κοφτη στο ποσο που εχει οριστει απο κατω. Τώρα δεν είναι τσεκαρισμένο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα