arist1976 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Ολόκληρη Πάτρα με πάνω από 100 φανοποιεία(μην πω νομό Αχαϊας γιατί είναι πολύ περισσότερα), και στη λίστα μόνο 3 από αυτά είναι συνεργαζόμενα... αυτό εννοούσες όταν έγραψες "Σχεδον ολλα τα φανοποιεια συνεργαζοντε με ασφαλιστικες."? Σε αυτά τα 3 ναι, στο φτιάχνουν χωρίς να πληρώσεις(ας μην σχολιάσω όμως τι σου φτιάχνουν), για όλα τα υπόλοιπα(την συντριπτική πλειοψηφία δλδ) μπορεί να γίνει μόνο ότι περιέγραψα παραπάνω. Λάθος κάνεις. Μπορει στο site της ασφαλιστικής για όλη τη Θεσσαλονίκη να έχει 2 συνεργαζόμενα αλλά το 80% των συνεργείων στο φτιάχνουν χωρίς λεφτά, με μια απλή εξουσιοδότηση. Γι'αυτό υπάρχει και ο πραγματογνώμονας. Και πληρώνονται κατευθείαν από την ασφαλιστική. Εννοείται να υπάρχει φιλική δήλωση, όχι δικαστήριο κλπ. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από arist1976 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, arist1976 είπε Λάθος κάνεις. Το 99% των συνεργείων στο φτιάχνουν χωρίς λεφτά, με μια απλή εξουσιοδότηση. Γι'αυτό υπάρχει και ο πραγματογνώμονας. Και πληρώνονται κατευθείαν από την ασφαλιστική. Εννοείται να υπάρχει φιλική δήλωση, όχι δικαστήριο κλπ. Εγώ τουλάχιστον έχω κάνει τη διαδικασία πάνω από 10 φορές τα τελευταία χρόνια, και σωστά κιόλας, εσύ την έκανες μόλις μία φορά, και μάλιστα τα έκανες μαντάρα... Κάτι ξέρω παραπάνω. Η δουλειά του πραγματογνώμονα είναι να εκτιμά το ύψος της ζημιάς, άσχετα αν υπάρχει φιλική δήλωση ή και δικαστήριο. Εφόσον υπάρχει ατύχημα και απαίτηση, πάντα τον στέλνουν. Ας σου δώσω και λίγο τροφή για σκέψη... Μήπως αν δεν υπήρχε η ασφαλιστική στη μέση ο φανοποιός σου θα στο έφτιαχνε με 800-900 αντί για 1500 που ζητάει τώρα??? Αν είναι έτσι, με τέτοια υπερκοστολόγηση δεν υπάρχει φανοποιός που δεν θα δεχόταν να στο φτιάξει και να πληρωθεί μετά από την ασφαλιστική... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arist1976 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 28 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εγώ τουλάχιστον έχω κάνει τη διαδικασία πάνω από 10 φορές τα τελευταία χρόνια, και σωστά κιόλας, εσύ την έκανες μόλις μία φορά, και μάλιστα τα έκανες μαντάρα... Κάτι ξέρω παραπάνω. Η δουλειά του πραγματογνώμονα είναι να εκτιμά το ύψος της ζημιάς, άσχετα αν υπάρχει φιλική δήλωση ή και δικαστήριο. Εφόσον υπάρχει ατύχημα και απαίτηση, πάντα τον στέλνουν. Ας σου δώσω και λίγο τροφή για σκέψη... Μήπως αν δεν υπήρχε η ασφαλιστική στη μέση ο φανοποιός σου θα στο έφτιαχνε με 800-900 αντί για 1500 που ζητάει τώρα??? Αν είναι έτσι, με τέτοια υπερκοστολόγηση δεν υπάρχει φανοποιός που δεν θα δεχόταν να στο φτιάξει και να πληρωθεί μετά από την ασφαλιστική... Δεν ξαναπαντω γιατί κοντεύεις να με νευριασεις με την επιμονή σου σε κάτι που είναι λαθος από την αρχή. Μήπως είσαι φανοποιος εσύ ή κανένας συγγενής σου; Δεν εξηγείται διαφορετικά. Κλείνει εδώ το θέμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις