arist1976 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω ένα παλιό αυτοκίνητο του 2004 μοντέλο. Με τράκαραν στο μπρος και πίσω μέρος(με υπαιτιότητα άλλου) και το πήγα σε ένα φανοποιο για επισκευή. Το είδε ο πραγματογνώμονας και είπε στο μάστορα ότι το αυτοκίνητο δεν αξίζει να γίνει, να με ενημερώσει να πάρω 1500€ από την ασφαλιστική για να πάρω άλλο αμάξι. Ο μάστορας δεν μου είπε κουβέντα και το έφτιαξε. Πραγμα που θεωρώ εξαιρετικά αντιεπαγγελματικο και κοροϊδία. Εν τω μεταξύ είχε και χτύπημα στη πόρτα του συνοδηγού και το φτερό από παλιό τρακάρισμα που περιμένω το δικαστήριο. Και για φτιάξω και τη παλιά ζημιά θέλει 670€ χωρίς το ΦΠΑ (φυσικά του είπα να μην την φτιάξει). Δηλαδη για ένα αυτοκίνητο αξίας περίπου 1500€, αυτός ήθελε να πάρει 1500+670+ΦΠΑ=περίπου 2400€. ΤΡΕΛΛΟ.Και από εκεί που θα έπαιρνα 1500€(+300 από τη διαγραφή), τώρα πρέπει να πληρώσω κιόλας και να έχω ένα παλιό αυτοκίνητο. Τι μπορεί να γίνει; Καμία ιδέα; Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από arist1976 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supernova21 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Το πορισμα της εκθεσης της ασφαλιστικης ποιο ειναι; Ησουν παρων οταν ηρθε ο πραγματογνωμωνας; Αν ο ανθρωπος εχει γραψει οτι το αυτοκινητο εχει βγει ολικα εκτος τοτε μπορεις να κινηθεις εναντιον του μαστορα. Μιλα με την ασφαλιστικη και πες πως εχει η κατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Που πηγαίνετε και τους βρίσκετε ρε παιδιά .... Μια εσύ με τον φανοποιό , μια ο άλλος με peugeot 206 και το συνεργείο που του είχε μέσα το αυτοκίνητο τρεις μήνες για δυο ψαλίδια και ψυγείο καλοριφερ (που ανταλλακτικά για αυτό υπάρχουν και στα περίπτερα) .... Αnyway μίλα πρώτα με την ασφαλιστική εταιρεία να σου πει τι έγραψε στη πραγματογνωμοσύνη και κατόπιν συμβουλέψου κάποιον δικηγόρο. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από nik0laus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, arist1976 είπε Έχω ένα παλιό αυτοκίνητο του 2004 μοντέλο. Με τράκαραν στο μπρος και πίσω μέρος(με υπαιτιότητα άλλου) και το πήγα σε ένα φανοποιο για επισκευή. Το είδε ο πραγματογνώμονας και είπε στο μάστορα ότι το αυτοκίνητο δεν αξίζει να γίνει, να με ενημερώσει να πάρω 1500€ από την ασφαλιστική για να πάρω άλλο αμάξι. Ο μάστορας δεν μου είπε κουβέντα και το έφτιαξε. Πραγμα που θεωρώ εξαιρετικά αντιεπαγγελματικο και κοροϊδία. Εν τω μεταξύ είχε και χτύπημα στη πόρτα του συνοδηγού και το φτερό από παλιό τρακάρισμα που περιμένω το δικαστήριο. Και για φτιάξω και τη παλιά ζημιά θέλει 670€ χωρίς το ΦΠΑ (φυσικά του είπα να μην την φτιάξει). Δηλαδη για ένα αυτοκίνητο αξίας περίπου 1500€, αυτός ήθελε να πάρει 1500+670+ΦΠΑ=περίπου 2400€. ΤΡΕΛΛΟ.Και από εκεί που θα έπαιρνα 1500€(+300 από τη διαγραφή), τώρα πρέπει να πληρώσω κιόλας και να έχω ένα παλιό αυτοκίνητο. Τι μπορεί να γίνει; Καμία ιδέα; Εχω μπλεξει σαν και σενα σε μια παρομοια ιστορια, παρολα αυτα αν ειναι ολα οπως τα λες, εχεις μπλεξει χειροτερα. 1) δεν μπορει να κανει οτι θελει, πρεπει να ακολουθησει τις οδηγιες του πραγματογνωμονα. λοιπον τι θα κανα εγω στην θεση σου.παρε τηλεφωνο το τηλεφωνικο κεντρο της ασφαλιστικης εταιρειας σου και ζητα βοηθεια. Ετσι ξεμπλεξα εγω μια φορα. Ή 2) μιλα με τον ασφαλιστη σου. Σε καταλαβαινω, ειναι σαν ζωα δεν συνενοησαι ευκολα μαζι τους. Το κανουν και επιτηδες για να κλεβουν χρηματα, πουλανε μαγκια και τρελα μαζι. Εχεις τα δικια με το μερος σου γιατι δεν κανει οτι θελει πρεπει να υπακουει τον πραγματογνωμονα. Βασικα πως εφτιαξε ολο το αμαξι χωρις προκαταβολες; Με δικα του χρηματα; Αυτο ειναι τρελο, μαλλον βρηκε μεταχειρισμενα τα εβαψε και τα εβαλε ολα πανω Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Απλα παρε το αμαξι και φυγε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Οπως ειπαν και παραπανω παρε την εκθεση του πραγματογνωμονα και με βαση αυτη μην πληρωσεις τιποτα . Τα 1500 ευρω απο που θα τα παρει αυτος ? Δεν ξερω ομως αν ειχες κανει καμμια εξουσιοδοτηση στον μαστορα να κινηθει οπως νομιζει .. Ποιος στο ειπε αυτο που λες οτι : Το είδε ο πραγματογνώμονας και είπε στο μάστορα ότι το αυτοκίνητο δεν αξίζει να γίνει, να με ενημερώσει να πάρω 1500€ από την ασφαλιστική για να πάρω άλλο αμάξι. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, arist1976 είπε Έχω ένα παλιό αυτοκίνητο του 2004 μοντέλο. Με τράκαραν στο μπρος και πίσω μέρος(με υπαιτιότητα άλλου) και το πήγα σε ένα φανοποιο για επισκευή. Το είδε ο πραγματογνώμονας και είπε στο μάστορα ότι το αυτοκίνητο δεν αξίζει να γίνει, να με ενημερώσει να πάρω 1500€ από την ασφαλιστική για να πάρω άλλο αμάξι. Ο μάστορας δεν μου είπε κουβέντα και το έφτιαξε. Πραγμα που θεωρώ εξαιρετικά αντιεπαγγελματικο και κοροϊδία. Εν τω μεταξύ είχε και χτύπημα στη πόρτα του συνοδηγού και το φτερό από παλιό τρακάρισμα που περιμένω το δικαστήριο. Και για φτιάξω και τη παλιά ζημιά θέλει 670€ χωρίς το ΦΠΑ (φυσικά του είπα να μην την φτιάξει). Δηλαδη για ένα αυτοκίνητο αξίας περίπου 1500€, αυτός ήθελε να πάρει 1500+670+ΦΠΑ=περίπου 2400€. ΤΡΕΛΛΟ.Και από εκεί που θα έπαιρνα 1500€(+300 από τη διαγραφή), τώρα πρέπει να πληρώσω κιόλας και να έχω ένα παλιό αυτοκίνητο. Τι μπορεί να γίνει; Καμία ιδέα; Το πήγες σε φανοποιό να το επισκευάσει, και τώρα τον κατηγορείς που το επισκεύασε? Κάτι δεν μου κάθεται καλά. Επίσης το σύνηθες είναι να επικοινωνεί ο παθών με την ασφαλιστική ώστε να μάθει το ύψος της αποζημίωσης ώστε να κινηθεί ανάλογα, όχι ο πραγματογνώμονας να ενημερώνει το συνεργείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Απ ότι κατάλαβα πήγε ο πραγματογνώμονας στο συνεργείο και έτσι όπως το είδε έκρινε ότι καλύτερο είναι να βγει ολική. Το φάουλ σε αυτή την περίπτωση είναι ότι δεν μίλησε η ασφαλιστική με τον ιδιοκτήτη απευθείας αλλά έβαλε ως μεσολαβητή τον μάστορα. Ο μάστορας τώρα μπορεί να ισχυριστεί ότι ο ιδιοκτήτης του είπε να το φτιάξει. Γενικά έγινε μεγάλο μπέρδεμα όπως το κόβω και δεν ξέρω τι άκρη θα βγει. Ο μάστορας κοστολόγησε τη ζημιά στα 1500€;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arist1976 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Joshua21 είπε Το πήγες σε φανοποιό να το επισκευάσει, και τώρα τον κατηγορείς που το επισκεύασε? Κάτι δεν μου κάθεται καλά. Επίσης το σύνηθες είναι να επικοινωνεί ο παθών με την ασφαλιστική ώστε να μάθει το ύψος της αποζημίωσης ώστε να κινηθεί ανάλογα, όχι ο πραγματογνώμονας να ενημερώνει το συνεργείο. Πλάκα κάνεις σίγουρα. 18 ώρες πριν, Supernova21 είπε Το πορισμα της εκθεσης της ασφαλιστικης ποιο ειναι; Ησουν παρων οταν ηρθε ο πραγματογνωμωνας; Αν ο ανθρωπος εχει γραψει οτι το αυτοκινητο εχει βγει ολικα εκτος τοτε μπορεις να κινηθεις εναντιον του μαστορα. Μιλα με την ασφαλιστικη και πες πως εχει η κατασταση. Δεν ήμουν παρών, δυστυχώς. 17 ώρες πριν, Ntinaras είπε Απλα παρε το αμαξι και φυγε Μάλλον αυτό θα γίνει αλλά δεν μου άρεσε η κοροϊδία. 16 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Οπως ειπαν και παραπανω παρε την εκθεση του πραγματογνωμονα και με βαση αυτη μην πληρωσεις τιποτα . Τα 1500 ευρω απο που θα τα παρει αυτος ? Δεν ξερω ομως αν ειχες κανει καμμια εξουσιοδοτηση στον μαστορα να κινηθει οπως νομιζει .. Ποιος στο ειπε αυτο που λες οτι : Το είδε ο πραγματογνώμονας και είπε στο μάστορα ότι το αυτοκίνητο δεν αξίζει να γίνει, να με ενημερώσει να πάρω 1500€ από την ασφαλιστική για να πάρω άλλο αμάξι. Θα πάρει 1409€ από την ασφαλιστική. Δεν θα μου δίνει το αμάξι. Δεν του την έχω κάνει ακόμη την εξουσιοδότηση. Βασικά μου την έδωσε συμπληρωμένη να την υπογράψω και να την πάω για γνήσιο υπογραφής αλλά δεν είναι στο όνομα του,είναι σε κάποιας γυναίκας. Αυτό μου το είπε ο πραγματογνώμονας όταν τον τηλεφώνησα να ρωτήσω τι γίνεται. Αλλά ήταν αργά. 16 ώρες πριν, Joshua21 είπε Το πήγες σε φανοποιό να το επισκευάσει, και τώρα τον κατηγορείς που το επισκεύασε? Κάτι δεν μου κάθεται καλά. Επίσης το σύνηθες είναι να επικοινωνεί ο παθών με την ασφαλιστική ώστε να μάθει το ύψος της αποζημίωσης ώστε να κινηθεί ανάλογα, όχι ο πραγματογνώμονας να ενημερώνει το συνεργείο. Του είπα στην αρχή αν αξίζει να γίνει και μου απάντησε αξιζει. Εξάλλου η ζημιά περιμενα ότι θα έβγαινε 800-900€, όχι 1400..Δηλαδή βρισκεις σωστό να μην μου πει τίποτα και να πάρει συνολικά 2400€ για ένα αμάξι που η αξία του είναι με το ζόρι 1500€ και εγώ να ξεμεινώ με το χάρο; Ωραίος είσαι. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από arist1976 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Ζητα την εκθεση του πραγματογνωμονα πριν κανεις κατι .Ειναι υποχρεωμενος να στν δωσει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, arist1976 είπε Δηλαδή το βρίσκεις σωστό να μην μου πει τίποτα και να πάρει συνολικά 2400€ για ένα αμάξι που η αξία του είναι με το ζόρι 1500€ και εγώ να ξεμεινώ με το χάρο; Ωραίος είσαι. Δεν είπα κάτι τέτοιο, είπα πως βρίσκω στραβό και ανάποδο το ότι πήγες το αυτοκίνητο σου σε φανοποιό να το επισκευάσει και μετά να τον κατηγορείς που το επισκεύασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν είπα κάτι τέτοιο, είπα πως βρίσκω στραβό και ανάποδο το ότι πήγες το αυτοκίνητο σου σε φανοποιό να το επισκευάσει και μετά να τον κατηγορείς που το επισκεύασε. Αν η εκθεση του πραγματογνωμονα ελεγε για ολικη καταστροφη και αποζημιωση 1500 ευρω γιατι ο φανοποιος να το επισκευασει χωρις να ενημερωσει ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν είπα κάτι τέτοιο, είπα πως βρίσκω στραβό και ανάποδο το ότι πήγες το αυτοκίνητο σου σε φανοποιό να το επισκευάσει και μετά να τον κατηγορείς που το επισκεύασε. Ρε φίλε τον τράκαραν ε λογικό είναι να πάει το αμάξι για φτιαξιμο . Άσχετο αν ο πραγματογνώμονας έκρινε αλλιώς . Αν το αμάξι το θες πας στο φανοποιο και του λες τόσα δίνει η ασφαλιστική πάρτα και τέλος γιατι το ξέρεις και έκανες του κεφαλιού σου και Άστον να χτυπιέται Μίλα και με τον ασφαλιστή σου να σε καθοδηγήσει . Είναι κουλό να προχωρήσει σε επισκευή ο φανοποιος στο κουτουρου . Σίγουρα δεν πήγατε κάπως να τα βρείτε μεταξύ σας και στραβωσε το γλυκό ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Οταν παμε ενα αμαξι σε φανοποιο πριν κανει οτιδηποτε ειναι υποχρεωμενος να μας κοινοποιησει την εκθεση του πραγματογνομονα και αναλογως να προχωρησει ή οχι στην επικευη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Αστεία πράγματα. Θα έπρεπε να σε ενημερώσει τόσο η ασφαλιστική όσο και ο φανοποιός. Αν το αυτοκίνητο έχει σοβαρή ζημιά στον κινητήρα για παράδειγμα από το τρακάρισμα...τι να τον κάνεις τον φανοποιό; Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις. Ρώτα καλύτερα ασφαλιστή ή δικηγόρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις