Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.εκανα φορματ πριν απο λιγο σε ενα φιλαρακι και παρατηρω οτι δεν εχω καθολου ιντερνετ.πρωτη φορα μ συμβαινει αυτο

Ειναι λογικο να μην εγινε εγκατασταση των οδηγων για το δικτυο;το καλωδιο εθερνετ που ειναι απο πισω συνδεδεμενο δεν θα επρεπε να αναβει το λαμπακι οταν ειναι πανω το καλωδιο;

Προκειται για μητρικη msi b85 -43 gaming αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

ναι είναι λογικό εν μέρει σε περίπτωση πχ που πας να περάσεις παλιά έκδοση των 7.

Είτε δοκίμασε απο το cd να περάσεις τον lan driver είτε κατεβάστε το απο άλλο σύστημα 2 λεπτά υπόθεση.

Δημοσ.

Ολις κατεβασα απο την msi τον lan driver.τον εκανα εγκατασταση αλλα παλι δεν εχω ιντερνετ.βεβαια πριν το εικονιδιο ειχε ενα κοκκινο χ.τωρα το δειχνει με ενα θαυμαστικο και μ λεει πως δεν εχει εγκυρη ρυθμιση παραμετρων ip

Δημοσ.

Στο διαδικτυο διαβαζω πως πολλοι εχουν προβλημα με αυτο το killer network manager που εγκαθισταται στον υπολογιστη με την διαδιακασια εγκαταστασης του οδηγου.πως γινεται αυτο να το διορθωσω;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, noobogadgetakias είπε

Ολις κατεβασα απο την msi τον lan driver.τον εκανα εγκατασταση αλλα παλι δεν εχω ιντερνετ.βεβαια πριν το εικονιδιο ειχε ενα κοκκινο χ.τωρα το δειχνει με ενα θαυμαστικο και μ λεει πως δεν εχει εγκυρη ρυθμιση παραμετρων ip

Το ρουτερ εχει ενεργο τον dchp server ο οποιος και μοιραζει τις ip;

Εαν οχι θα πρεπει να πας ( στα windows 10 ) ΕΝΑΡΞΗ-ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ-δεξι κλικ στην καρτα δικτυου που θα εμφανιζεται- ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ- INTERNET PROTOCOL 4 οπου και δινεις τις αναλογες ρυθμισεις του δικτυου σου.

Δημοσ.

Αν ηταν ομως δεν θα ειχε προβλημα και ο αλλος υπολογιστης που ειναι συνδεδεμενος στο ιντερνετ.θα το κοιταξω αυτο ομως μολις παω σπιτι.

Δημοσ.

Το προβλημα λυθηκε.τωρα το πως και το γιατι δεν το ξερω καθολου.απλα γυρισα απο την δουλεια.τον ανοιξα και αναγνωριζε κανονικα το δικτυο μου.εκανε και τις εημερωσεις και ολα.ο θεος εβαλε το χερι του;δεν ξερω.εγω παντως δεν πειραξα τπτ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...