Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pytiokamptis είπε

τα κουμπακια στο σωμα, η το on off της δινουν εντολη ν ανοιξει

Πατωντας το "power" στην συσκευω οταν ειναι εκτος ρευματος ξεφορτιζεις τους πυκνωτες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, villasg είπε

Πατωντας το "power" στην συσκευω οταν ειναι εκτος ρευματος ξεφορτιζεις τους πυκνωτες

Ναι το ξερω, ρωταω οταν επαναφερω την πριζα, κ εχοντας στο νου μην τυχον χαλασε το τηλςκοντρολ...το on off η τα channel buttons, θα με ανοιξουν την οθονη π θα ναι στο stand by....?

Δημοσ.

εγώ έχω παρατηρήσει το εξής: εάν κοπεί το ρεύμα (πχ τη βγάλεις από την πρίζα,) όταν επανέλθει το ρεύμα ανοίγει μόνη της. Το έχω παρατηρήσει άλλος ?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, pytiokamptis είπε

Ναι το ξερω, ρωταω οταν επαναφερω την πριζα, κ εχοντας στο νου μην τυχον χαλασε το τηλςκοντρολ...το on off η τα channel buttons, θα με ανοιξουν την οθονη π θα ναι στο stand by....?

Θα στην ανοιξουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα εμφανίζει ένα άλλο θέμα. Όταν δείχνει τηλεοπτικό σήμα (και μόνο τότε), διακόπτεται κάποιες φορές για 2 δευτερόλεπτα η εικόνα και δείχνει μια μπλε οθόνη. Αυτό το κάνει σπάνια (1 φορά κάθε 3 μέρες π.χ). Το έχει δει κανείς άλλος?

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"βρωμαει" παρεμβολη απο κατι που κοβει στιγμιαια το RF της κεραιας .

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, villasg είπε

"βρωμαει" παρεμβολη απο κατι που κοβει στιγμιαια το RF της κεραιας

Δε ξέρω, ίσως, πάντως μια άλλη που είχα πριν τη blaupunkt δεν το έκανε ποτέ.

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ.
Μόλις τώρα, turbat0s είπε

Δε ξέρω, ίσως, πάντως μια άλλη που είχα πριν τη blaupunkt δεν το έκανε ποτέ.

ΚΑθε δεκτης/tuner εχει διαφορετικη ευαισθησια

Δημοσ.

Δηλωθηξκε η βλαβη στην Αστρα Σερβις, εξυπηξρετικοι, περασε τεχνικος το επομενο πρωι απο την μερα π μιληξσα, επειδη δεν ημουν ο ιδιος αυτο π καταλαβα ειναι οχι θεμα τροφοδοτικου, ισως για αλλαγη πλακετας,,,οπως μ μεταφεραν,,,οπως κ να χει ανανεωσε ραντεβου σε καποιες ημερες παλι για επισκεψη και επισκευη στο σπιτι...Αναμενουμε λοιπον...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, pytiokamptis είπε

Δηλωθηξκε η βλαβη στην Αστρα Σερβις, εξυπηξρετικοι, περασε τεχνικος το επομενο πρωι απο την μερα π μιληξσα, επειδη δεν ημουν ο ιδιος αυτο π καταλαβα ειναι οχι θεμα τροφοδοτικου, ισως για αλλαγη πλακετας,,,οπως μ μεταφεραν,,,οπως κ να χει ανανεωσε ραντεβου σε καποιες ημερες παλι για επισκεψη και επισκευη στο σπιτι...Αναμενουμε λοιπον...

Γράψε και ένα τηλέφωνο να μείνει εδώ για τυχόν μελλοντική αναφορά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Update: 2 βδομαδες και 3 επισκεψεις -πρωινες- μετα, τηλεοραση ακομα δεν εχω....Συνεννοηση τραγικη, οργανωση-εξυπηξρετηση τραγικη....κ αφου απο την πρωτη επισκεψη, μας το περιεγραψε ο τεχνικος ως κατι ευκολο,"ειτε αυτο ειναι ειτε τ αλλο",  μετα απο αλλες δυο επισκεψεις τηλεοραση δεν υπαρχει,,,και αναμενω αφου  καταλαβαν πια τα "τσακαλια" ποιο ειναι τ προβλημα, ανταλλακτικο πλακετα σε μια βδομαδα +...

Να μηξν σ τυχει...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Ποιό ήταν τελικά το πρόβλημα?

20 λεπτά πριν, pytiokamptis είπε

ανταλλακτικο πλακετα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...