villasg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, pytiokamptis είπε τα κουμπακια στο σωμα, η το on off της δινουν εντολη ν ανοιξει Πατωντας το "power" στην συσκευω οταν ειναι εκτος ρευματος ξεφορτιζεις τους πυκνωτες
pytiokamptis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, villasg είπε Πατωντας το "power" στην συσκευω οταν ειναι εκτος ρευματος ξεφορτιζεις τους πυκνωτες Ναι το ξερω, ρωταω οταν επαναφερω την πριζα, κ εχοντας στο νου μην τυχον χαλασε το τηλςκοντρολ...το on off η τα channel buttons, θα με ανοιξουν την οθονη π θα ναι στο stand by....?
kmarios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 εγώ έχω παρατηρήσει το εξής: εάν κοπεί το ρεύμα (πχ τη βγάλεις από την πρίζα,) όταν επανέλθει το ρεύμα ανοίγει μόνη της. Το έχω παρατηρήσει άλλος ?
villasg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, pytiokamptis είπε Ναι το ξερω, ρωταω οταν επαναφερω την πριζα, κ εχοντας στο νου μην τυχον χαλασε το τηλςκοντρολ...το on off η τα channel buttons, θα με ανοιξουν την οθονη π θα ναι στο stand by....? Θα στην ανοιξουν
turbat0s Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα εμφανίζει ένα άλλο θέμα. Όταν δείχνει τηλεοπτικό σήμα (και μόνο τότε), διακόπτεται κάποιες φορές για 2 δευτερόλεπτα η εικόνα και δείχνει μια μπλε οθόνη. Αυτό το κάνει σπάνια (1 φορά κάθε 3 μέρες π.χ). Το έχει δει κανείς άλλος? Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από turbat0s
villasg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) "βρωμαει" παρεμβολη απο κατι που κοβει στιγμιαια το RF της κεραιας . Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από villasg
turbat0s Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, villasg είπε "βρωμαει" παρεμβολη απο κατι που κοβει στιγμιαια το RF της κεραιας Δε ξέρω, ίσως, πάντως μια άλλη που είχα πριν τη blaupunkt δεν το έκανε ποτέ. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από turbat0s
villasg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, turbat0s είπε Δε ξέρω, ίσως, πάντως μια άλλη που είχα πριν τη blaupunkt δεν το έκανε ποτέ. ΚΑθε δεκτης/tuner εχει διαφορετικη ευαισθησια
turbat0s Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, villasg είπε ΚΑθε δεκτης/tuner εχει διαφορετικη ευαισθησια Σωστό, γι' αυτό λέω μπας και το έχει δεί και άλλος.
pytiokamptis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δηλωθηξκε η βλαβη στην Αστρα Σερβις, εξυπηξρετικοι, περασε τεχνικος το επομενο πρωι απο την μερα π μιληξσα, επειδη δεν ημουν ο ιδιος αυτο π καταλαβα ειναι οχι θεμα τροφοδοτικου, ισως για αλλαγη πλακετας,,,οπως μ μεταφεραν,,,οπως κ να χει ανανεωσε ραντεβου σε καποιες ημερες παλι για επισκεψη και επισκευη στο σπιτι...Αναμενουμε λοιπον...
turbat0s Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, pytiokamptis είπε Δηλωθηξκε η βλαβη στην Αστρα Σερβις, εξυπηξρετικοι, περασε τεχνικος το επομενο πρωι απο την μερα π μιληξσα, επειδη δεν ημουν ο ιδιος αυτο π καταλαβα ειναι οχι θεμα τροφοδοτικου, ισως για αλλαγη πλακετας,,,οπως μ μεταφεραν,,,οπως κ να χει ανανεωσε ραντεβου σε καποιες ημερες παλι για επισκεψη και επισκευη στο σπιτι...Αναμενουμε λοιπον... Γράψε και ένα τηλέφωνο να μείνει εδώ για τυχόν μελλοντική αναφορά.
pytiokamptis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Update: 2 βδομαδες και 3 επισκεψεις -πρωινες- μετα, τηλεοραση ακομα δεν εχω....Συνεννοηση τραγικη, οργανωση-εξυπηξρετηση τραγικη....κ αφου απο την πρωτη επισκεψη, μας το περιεγραψε ο τεχνικος ως κατι ευκολο,"ειτε αυτο ειναι ειτε τ αλλο", μετα απο αλλες δυο επισκεψεις τηλεοραση δεν υπαρχει,,,και αναμενω αφου καταλαβαν πια τα "τσακαλια" ποιο ειναι τ προβλημα, ανταλλακτικο πλακετα σε μια βδομαδα +... Να μηξν σ τυχει...
villasg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, turbat0s είπε Ποιό ήταν τελικά το πρόβλημα? 20 λεπτά πριν, pytiokamptis είπε ανταλλακτικο πλακετα
turbat0s Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Ναι το είδα αλλά δεν κατέχω πολλά από tv. Πλακέτα λέγοντας? Υπάρχει μόνο μία (σα να λέμε η mb στα pc?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα