Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα επιστρςφω στοθεμα μιας και σηκωθηκα νωρις για δουλεια πριν φυγω δοκιμασα και αλλο καλωδιο εθερνετ και ειναι ακριβως το ιδιο.μπηκα και στη γραμμη εντολων και εγραψα αυτο που ελεγες και γραφει ακριβως τα ιδια.καμια αλλη ιδεα;καταρχην να σε ευχαριατησω παρα πολυ για τον χρονο που διαθετεις.

Δημοσ.

Ο[Δεν ξερω τι μεσολαβησε οσο ημουν στην δουλεια αλλα εγω με το που ηρθα και ανοιξα τον υπολογιστη την διαβαζε κανονικα την καρτα δικτυου.τι μπορει να εγινε φιλε μου;παει καπου το μυαλο σου;εγω προσωπικα δεν πειραξα τπτ.τωρα εχει κανα δεκαλεπτο που κατεβαζει καργα ενημερωσεις

Δημοσ.

Σήμερα την έβγαλα από το πρωί στο χιονοδρομικό και μετά για φαί και τώρα κάθισα στον υπολογιστή. :)

Μήπως πήρε κανένα update στους drivers και αποφάσισε να δουλέψει; Στον παιδότοπο έχει και άλλα pc; Πρόσεξες μήπως, όταν δεν συνδεόταν, αν άναβε το λαμπάκι στην θύρα του ρούτερ όταν κούμπωνε το καλώδιο; Το ρούτερ ποιο είναι; Μήπως κάποιος σύνδεσε το καλώδιο σε άλλη θύρα; Κάποια ρούτερ έχουν μια θύρα που είναι stb και από εκεί δεν μπορείς να πάρεις ίντερνετ καθώς είναι για ιντερνετική τηλεόραση (set top box).

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, micos000 είπε

Στον παιδότοπο έχει και άλλα pc;

Ποιον παιδοτοπο;

52 λεπτά πριν, micos000 είπε

Πρόσεξες μήπως, όταν δεν συνδεόταν, αν άναβε το λαμπάκι στην θύρα του ρούτερ όταν κούμπωνε το καλώδιο; Το ρούτερ ποιο είναι; Μήπως κάποιος σύνδεσε το καλώδιο σε άλλη θύρα;

Οταν ηταν συνδεδεμενο το καλωδιο επανω ηταν παντα αναμμενο το πισω λαμπακι.εκει δλδ που κουμπωνει το εθερνετ.επισης αλλαξα θυρα στο ρουτερ αλλα σε καια περιπτωση δεν πειραξα την stb γτ σε αυτην εχω σενδεδεμενο το οτε τβ.απλα απο την θυρα 1 το εβαλα στην 2 η αντιστροφα.δεν θυμαμαι.το ρουτερ που εχω ειναι αυτο το ασπρο το μεγαλο που δινει ο οτε πλεον.

Δημοσ.

Έχει και άλλα pc στο δίκτυο είτε με καλώδιο είτε ασύρματα; Είναι λίγο περίεργο τη μια μέρα να μη δουλεύει και την άλλη να δουλεύει.

10 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε

Ποιον παιδοτοπο;

Άκυρο αυτό! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ενα σταθερο υπολογιστη στο δωματιο μου το οποιο παιρνει σημα απο το ρουτερ στο σαλονι μεσω των πριζων δικτυου.αλλα ο δικος μου δουλευε κανονικα.αυτος που εκανα το φορματ οχι.παιζει ρολο ας πουμε και το αν ειναι ανοιχτος η κλειστος ο ενας απο τους δυο;γτ εγω το πρωι που σηκωθηκα δοκιμασα και αλλο καλωδιο για να δω αν φταιει αλλα παλι τπτ.οποτε το ξανασυνδεσα με το αρχικο καλωδιο εθερνετ που ειχα βαλει και απλα τον αφησα κλειστο και εφυγα για δουλεια.το μεσημερι με το που τον ανοιξα ολα κομπλε.σ μιλαω ειλικρινα δεν εκανα απολυτως τπτ.

Επεξ/σία από noobogadgetakias
Δημοσ.

Αυτό που σκεφτόμουν είναι μήπως παίζει κάποιο conflict με το άλλο pc. Θα έλεγα να ανοίξεις το δικό σου και μετά να ανοίξεις και αυτόν να δεις αν όλα πάνε  καλά. Όταν έβαλες τους drivers έκανες επανεκκίνηση τα win;

Δημοσ.

Για ενα διαστημα που ειχα ανοιχτο το αλλο γτ εκανε τις ενημερωσεις ανοιξα και το δικο μου για να περασω κατι αρχεια που ηθελα σε ενα στικακι δουλευαν αψογα και οι δυο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν θυμαμαι να εκανα ρεσταρτ το ρουτερ παντως.ρε παιδια παντως πως εξηγειτε να κανω φορματ δε ενα πσ και να μη εγκαθιστα τον οδηγο για την καρτα δικτυου;πρωτη φορα το βλεπω αυτο σε windows 10 φορματ.μονο στα xp θυμαμαι περνιυσα τους οδηγους χειροκινητα

Δημοσ.

Δύο περιπτώσεις...

1) είναι κάποια περίεργη κάρτα δικτύου και όχι κάποια από τις συνηθισμένες.

2) Επειδή δε στήθηκε η ethernet δεν μπόρεσαν τα win να συνδεθούν στο Internet για να βρουν drivers.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, micos000 είπε

Δύο περιπτώσεις...

1) είναι κάποια περίεργη κάρτα δικτύου και όχι κάποια από τις συνηθισμένες.

2) Επειδή δε στήθηκε η ethernet δεν μπόρεσαν τα win να συνδεθούν στο Internet για να βρουν drivers.

Με λιγο ψαξιμο στο google ειδα πως οι συγκεκριμενες μητρικες gaming που ερχονται με αυτην την σουιτα killer network manager οταν κανεις εγκατασταση το οδηγο δικτυου παρουσιαζουν αυτο το προβλημα.και μαλιστα στο σαιτ της μητρικης εχει να κατεβασεις και σκετο τον οδηγο χωρις την σουιτα για το λογο αυτο.εγω παρολο που κατεβασα τον οδηγο με την σουιτα που ηταν 190mb οταν ειδαοτι δημιουργει προβλημα εκανα απεγκατασταση των οδηγο και καταβεσα τον αλλον.το σκετο.που ηταν πολυ λιγοτερα mb.βεβαια και παλι δεν δουλεψε.οποτε ακολουθησα την οδηγια που εδινε καποιος να πατησω...run-mscconfig(νομιζω)και απο κει να βρω σε μια λιστα που ειχε το killer bla bla bla bla και να το απενεργοποιησω.μετα απο κανα δυο ρεσταρτ εφτιαξε μονο του.βεβαια οτι εφτιαξε το ειδα αφου ειχα γυρισει απο την δουλεια το μεσημερι.γτ το πρωι που ξυονησα για να παω στην δουλεια αλλαξα θυρες εθερνετ στο ρουτερ μηοως και φταιει κατι εκει.τι να πω. Μυστηριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...