noobogadgetakias Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Παιδια καλησπερα.εκανα φορματ πριν απολιγο σε ενα φιλαρακι και παρατηρω οτι δεν εχω καθολου ιντερνετ.πρωτη φορα μ συμβαινει αυτο Ειναι λογικο να μην εγινε εγκατσταση των οδηγων για το δικτυο;
turbat0s Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Ναι, ειδικά σε λάπτοπ νομίζω είναι αρκετά σύνηθες.
noobogadgetakias Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Ειναι desktop.μητρικη msi b85 g43 gaming.μπηκα στην σελιδα της μητρικης.κατεβασα τον λαν οδηγο για 10αρια.τον εκανα εγκατασταση και το σηματακι κατω δεξια εγινε απο κοκκινο Χ με θαυμαστικο κιτρινο.αλλα μεχρι εκει.παλι δεν συνδεεται.μη εγκυρη ρυθιση παραμετρων ip μου γραφει.
noobogadgetakias Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Αποτι μ λεει ο φιλος μ την πρπηγουμενη φορα που ειχε κανει φορματ στον υπολογιστη του πριν κανα δυο χρονια ειχε παλι τοιδιο προβλημα με αυτο το msi killer network suite που εγκαθιστα ο οδηγος στον υπολογιστη.πως μπορω να το βγαλω αυτο τελειως;
noobogadgetakias Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Βασικα ειμαι σε εναν παιδοτοπο με την κορη μ τωρα.αυτο που με προβληματιζει ειναι το εξης.αν απο τις εφαρμογες και δυνατοτητες μπορει να γινει απεγκατασταση ο οδηγος θα υφισταται για την καρτα δικτυου η παει ασορτι με το προγραμμα.
micos000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Βασικά, από το πακέτο που κατέβασες από την msi για την lan χρειάζεσαι μόνο τον φάκελο win10/64. Όλα τα άλλα είναι περιττά, οπότε βγάλε μόνο τον φάκελο 64 κάπου και κάνε χειροκίνητη εγκατάσταση των οδηγών από την διαχείριση συσκευών. Μην το αφήσεις να ψάξει στο internet αλλά πες του να πάρει τους οδηγούς από αυτόν τον φάκελο.
noobogadgetakias Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Βασικα δεν μπορει να ψαξει στο ιντερνετ.ειναι με κιτρινο θαυμαστικο απο την στογμη που εκανα εγκατασταση τον οδηγο.βεβαια πριν ηταν τελειως κοκινο με το Χ.μολις παω σπιτι θα δοκιμασω να σβησω το killer network manager που εχει περασει με την εγκατασταση και θα δοκιμασω το βημα που μ λες.
noobogadgetakias Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πηγα εφρμογες και δυνατοτητες.απεγκατεατησα το killer network manager και μολις εγινε αμεσως το σηματακι κατω εγινε με κοκκινο X.εκανα και εγκατσταση του οδηγου οπβς μ ειπες αλλα παλο τπτ.με κιτρινο θαυμαστικο ειναι. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από noobogadgetakias
micos000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δοκίμασες να κάνεις δεξί κλικ->αντιμετώπιση προβλημάτων;
noobogadgetakias Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι εκανα.μου βγαζει πως δεν εχει εγκυρη ρυθμιση παραμετρων ip.και διπλα την φραση δεν διορθωθηκε. Οπου και αν εχω διαβασει γραφει για αυτες τις μητρικες της msi πως εχουν θεμα με το killer network manager.απλα δεν μπορω να βρω τον σωστο οδηγο τωρα για να το κανω να δουλεψει. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από noobogadgetakias
micos000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Για κάνε δεξί κλικ->άνοιγμα ρυθμίσεων δικτύου->αλλαγή ρυθμίσεων προσαρμογέα μετά δεξί κλικ->ιδιότητες στο τοπικό δίκτυο και τέλος ιδιότητες στο πρωτόκολλο ιντερνετ έκδοση 4. Πρέπει να είναι όλα στο αυτόματο. Αν είναι όντως στο αυτόματο κλείστα όλα και κάνε δεξί κλικ στη σημαία της έναρξης->γραμμή εντολών (διαχειριστής) Εκεί δώσε ipconfig /all και βρες το τμήμα της τοπικής σύνδεσης που θα λέει ethernet adapterκαι θα έχει στο description το μοντέλο της κάρτας δικτύου. Βρες τα ipv4 address, default gateway και dhcp server και πες μας τι ip έχει πάρει. Εν το μεταξύ βρες ένα άλλο καλώδιο lan και δοκίμασε και με αυτό μήπως και έχει πρόβλημα το καλώδιο.
noobogadgetakias Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, micos000 είπε Για κάνε δεξί κλικ->άνοιγμα ρυθμίσεων δικτύου->αλλαγή ρυθμίσεων προσαρμογέα μετά δεξί κλικ->ιδιότητες στο τοπικό δίκτυο και τέλος ιδιότητες στο πρωτόκολλο ιντερνετ έκδοση 4. Πρέπει να είναι όλα στο αυτόματο. Αν είναι όντως στο αυτόματο κλείστα όλα και κάνε δεξί κλικ στη σημαία της έναρξης->γραμμή εντολών (διαχειριστής) Εκεί δώσε ipconfig /all και βρες το τμήμα της τοπικής σύνδεσης που θα λέει ethernet adapterκαι θα έχει στο description το μοντέλο της κάρτας δικτύου. Βρες τα ipv4 address, default gateway και dhcp server και πες μας τι ip έχει πάρει. Εν το μεταξύ βρες ένα άλλο καλώδιο lan και δοκίμασε και με αυτό μήπως και έχει πρόβλημα το καλώδιο. Ειναι ολα στο αυτοματο.επισης στην δευτερη επιλογη που λες να κανω δεν βλεπω καπου να λεει για ipv4 Λαθος μ δεν το ειδα.στο autoconfiguration ipv4 addres 169.254.186.59(preferred) Αυτο ακριβως λεει. Default gateway δεν εχει παρει οπως βλεπεις και στις φωτο.τα αλλα φαινονται καθαρα;αν οχι πες μ να τα γραψω.
micos000 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Σε αυτήν την φωτο ούτε κι εγώ βλέπω τίποτα! Anyway, την κατέβασα και την ζουμάρησα 250% και κατάφερα να δω ότι η ip 100.254.156.50 είναι ότι να 'ναι και η μάσκα 255.255.0.0 δεν συνηθίζεται. Θα έπρεπε να έχεις ipv4 του τύπου 192.168.Χ.Χ και μάσκα 255.255.255.0 Επίσης η default gateway είναι κενή. Αν δεν είναι πρόβλημα της κάρτας δικτύου μπορεί να είναι και το καλώδιο.
noobogadgetakias Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Αυτην την στιγμη ψιλο ξαπλωσα γτ αυριο δουλευω.μολις σχολασω θα δοκιμασω και αλλο καλωδιο για αρχη.θα σ απαντησω αυριο λοιπον.μεχρι τοτε οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη. Γτ εχω ψιλο αγχωθει.αλλου διαβαζω πως καπου πρεπει να απενεργοποιησω το killer network manager μεσα απο run-services.msc αλλα εγω δεν το βλεπω πουθενα εκει για να το απενεργοποιησω.αλλου λεει να εγκαταστησω εναν οδηγο atheros ar8161 αλλα και παλι αυτος ο οδηγος δεν υπαρχει για windows 10.αποτι ειδα μεχρι και 8.1 εχει βγει ο συγκεκριμενος.αστα να πανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα