Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μπορεί καποιος που έχει το Xiaomi Note 4 (Global Edition) να μου υποδείξει ένα σωστό tempered glass της προκοπής? Ενα noname που πείρα έχει αέρα περιμετρικά παρόλο που το μεγεθος φαίνεται ΟΚ η καμπυλότητα πρέπει να είναι λάθος.

Παρακαλώ να προτείνετε μόνο δοκιμασμένες λύσεις.

Ευχαριστω προκαταβολικά.

Δημοσ.

Μην εισαι απολυτος με το tempered glass .Δεν σε σωζει πολλες φορες ,και το καλυτερο να ειναι .Αναλογα πως θα πεσει .Επισης σε ολα παιζουν και ελατωματικα .Θα το δεις σε λιγο καιρο

• Thanks 1
Δημοσ.

Απολυτος δεν ειμαι, απλα με βολευουν θηκες συν tempered glass. Δεν ριχνω κινητα, δεν μου πεφτουν και τα έχω μονιμα στο bum bag μου οπότε δεν με ενδιαφέρει η περιπτωση να πεσει απο τον 2ο οροφο και να επιβιωσει.

Με ενδιαφέρει απλα να μην γρατζουνιστει απο αλλα αντικειμενα μεσα στο bum bag και επαναλαμβανω οτι έχω ήδη θήκη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΟΚ, τελικά έβαλα μια μεμβράνη (πιο πολύ σαν λεπτό tempered glass ειναι παρά σαν απλή μεμβράνη) X-One Ultimate.

Επεξ/σία από fommof
Δημοσ.
Στις 3/3/2018 στις 3:25 ΜΜ, saruman123 είπε

Περάσαμε μια Full Protection  και ήταν αρκετά καλή.

Δες https://www.skroutz.gr/s/13283081/OEM-360-Full-Protection-Μαύρο-Xiaomi-Redmi-Note-4x.html

Αναμενω κ εγω μια full Protection κ τζαμακι..Να υποθεσω οτι δν μπαινουν κ τα 2?

Με τη θηκη αυτη,πως μπορω να προστατεψω την οθονη απο γρατζουνιες κλπ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Πανος999 είπε

Αναμενω κ εγω μια full Protection κ τζαμακι..Να υποθεσω οτι δν μπαινουν κ τα 2?

Με τη θηκη αυτη,πως μπορω να προστατεψω την οθονη απο γρατζουνιες κλπ?

s-l1600_1_1.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/8/2018 στις 11:05 ΠΜ, fommof είπε

ΟΚ, τελικά έβαλα μια μεμβράνη (πιο πολύ σαν λεπτό tempered glass ειναι παρά σαν απλή μεμβράνη) X-One Ultimate.

Ειναι σαν νεα μοδα .Προτεινουν στο σερβις της μεντιαμαρκτ .Εχουν αντοχη το ιδιο.Και σε χαραξη.Δεν ειναι και φθηνες

Επεξ/σία από Diskimpex
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Diskimpex είπε

Ειναι σαν νεα μοδα .Βαζουν καποιες στο σερβις μεντιαμαρκτ .Εχουν αντοχη το ιδιο.Και σε χαραξη

Σωστός. Το ενδιαφέρον είναι οτι αναφέρεται ως "μεμβράνη" αλλα στην πραγματικότητα ειναι σκληρό πλαστικό, απλά σημαντικά λεπτότερο απο τα κλασσικα tempered glasses.

To resume ειναι οτι όντως κάνει δουλίτσα και στο συγκεκριμένο κινητο "κάθεται" άψογα.

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα αυτή εδώ βάζουν όλοι για προστασία οθόνης: https://www.cellphones.gr/memvrani-prostasias-xiaomi-redmi-note-4-4x-anticrash-x-one-ultimate-upgrade-v-2-japan

Υπάρχει από κάπου αλλού ποιο φτηνή μαζί με τα έξοδα αποστολής;

Επίσης ψάχνω να την συνδυάσω με μια διάφανη θήκη για προστασία της πίσω πλευράς του κινητού. Αυτή εδώ αξίζει ή θα γλιστράει με τον ιδρώτα;: https://www.kaizerstore.gr/ultra-slim-case-0-3mm-gia-xiaomi-note-4-transparent-2

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...