Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, ένας φίλος μου έδωσε ένα λαπτοπ  Aspire 9302WSMi για επισκευή. Το πρόβλημα είναι πως με βάση την περιγραφή του μια μέρα εκεί που το δούλευε έσβησε η οθόνη για λίγο, για μερικά λεπτά, και μετά άναψε ξανά. Μέτα από μέρες δεν άναβε καθόλου, πατούσε το power άναβε το power και κανένα άλλο λαμπάκι, έμενε εκεί.. Μετα από μερικές ήμερες άναψε ξανά, και μετά από καιρό δεν άναψε πότε ξανά. Ρώτησε σε μερικά καταστήματα στην Θεσσαλονίκη και του είπαν ότι πρόκειται για κάρτα γραφικών. Το πρόβλημα είναι οτι το παρέλαβα εγω το λαπτοπ. και απο την πρώτη στιγμή δουλεύει κανονικά, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ο σκληρός μόνο είναι στο 70% η υγειά του και γρατζουνάει λίγο. Κατά τ'αλλα δουλεύει εδώ και 3 ήμερες ρολόι. Έβαλα να τρέξει και το FurMark πάνω από μια ώρα και δεν έκανε το παραμικρό, και είχε και άριστες θερμοκρασίες. Χθες το έβαλα να παιζει ολη νύχτα youtube, κανένα πρόβλημα και πάλι.... Υπάρχει περίπτωση να βρω τι έφταιξε και ειχε αυτη την συμπεριφορά που μου περιγράφει? Υπάρχει κάποιο log κάπου? Εχει windows xp και φοραει την nvidia geforce go 6100. Ευχαριστώ πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...