therock Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μπορω με το Speedport Που δινει η Κοσμοτε να κανω αυτο που κανει το fritz και να δημιουργησω ψηφιακο διαυλο και να κλανω κλησεις απο το κινητο μεσω της γραμμης σταθερο. Δε με νοιαζει να δεχομαι η αλλα τρελλα πραματα που να μετατρεπουν τη γραμμη σε τηλεφωνικο κεντρο, θελω μονο να καλω απο το κινητο μου σε σταθερα μεσω της γραμμης οταν βρισκομαι σπιτι
bill2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 δεν ξέρω αν το υποστηρίζει στην ελλάδα μέσω εφαρμογής το έχει κάνει η cyta αλλά περίμενε μίπως κάπιο μέλος του υπόλοιπου forum ξέρει κάτι παραπάνω
jkoukos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Όχι. Για την ακρίβεια δεν γνωρίζω κάποια άλλη συσκευή που να έχει αυτή την δυνατότητα. Τα Fritz έχουν ένα μικρό PBX που εκτός τη συνήθη λειτουργία SIP Client (που έχουν και οι άλλες συσκευές), παίζουν και ως SIP Server ώστε να συνδέονται πάνω τους και άλλες ΙΡ συσκευές και εφαρμογές, είτε από το εσωτερικό είτε από το εξωτερικό δίκτυο. Η Cyta κάνει κάτι άλλο. Παρέχει το Cyta4you που θα εγκατασταθεί σε κάποιο κινητό ώστε να δουλεύει και σε αυτό η τηλεφωνία. Λειτουργεί αυτόνομα και δεν συνδέεται με το router του σπιτιού.
therock Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Εχω ενα φριτζ και ειχα κανει παλια τη διαδικασια αλλα τωρα τα εχω ξεχασει ολα. Δεν ηθελα ομως να το χρησιμοποιησω γιατι ειμαι καλα με το speedport και εψαχνα λυση χωρις αυτο αλλα τελικα ειναι μονοδρομος. Πειραζω να το συνδεσω σε αλλη πριζα του σπιτιου η θελει σε αυτη που ειναι το ιντερνετ? Δηλαδη αν εχω 2 πριζες τηλεφωνου σπιτι, στη μια να εχω το adsl modem-router και στη 2η να βαλω φριτζ
jkoukos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Όχι δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν 2 ενεργά modem/router στην ίδια τηλεφωνική γραμμή. Μπορείς όμως να συνδέσεις το Fritz ενσύρματα πάνω στο Speedport και να δουλεύει είτε ως αυτόνομο router είτε ως client σε αυτό.
therock Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Πως θα βγαλω γραμμη απο sppedport με ethernet Να δωσω fritz για να μου δωσω αυτο τη ψηφιακη γραμμη? Ειμαι εξτρα νοομπ θα χρειαστη ολη τη βοηθεια που μπορει να μου δοθει
jkoukos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 To ευκολότερο είναι να συνδέσεις ένα PHONE του Speedport στην είσοδο του Fritz. Αν έχεις το Υ-καλώδιο, τότε θα χρησιμοποιήσεις μόνο το ένα βύσμα, αυτό που είναι για την τηλεφωνία. Το άλλο που είναι για το DSL σήμα, δεν θα το συνδέσεις πουθενά. Μετά πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις στην τηλεφωνία, όπως παλιά. Ο καλύτερος τρόπος, είναι να ζητήσεις τον κωδικό της τηλεφωνίας από τον ΟΤΕ και να ρυθμίσεις τον λογαριασμό κατευθείαν στο Fritz, απενεργοποιώντας παράλληλα την τηλεφωνία στο Speedport.
therock Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Κωδικο τηλεφωνιας εννορις αυτο που περιγραφει εδω ως token που θα βαζα κανονικα στις ρυθνισεις Speedport αν το κανα απο κει https://www.cosmote.gr/fixed/test-stavros/-/asset_publisher/1X9NxR5xYkfu/content/speedport-entry-2i-εισαγωγη-user-name-και-password-για-την-τηλεφωνια
jkoukos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Ναι, τον οποίο μόνο αν τον ζητήσεις από τον ΟΤΕ θα σου τον στείλουν με sms.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα