Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ερωτηση που εχω ειναι για την εν λογο συσκευη που απο οσα ξερω ονομαζεται η global edition του Xiaomi redmi note 4 στην Ελλαδα. Επισης απο οσα πιστευω οτι γνωριζω ο εισαγωγεας ειναι η infoquest για την συγκεκριμενη συσκευη. Μια φιλη μου την βρηκε στο σκρουτζ (https://www.gadget-shop.gr/xiaomi-redmi-note-4x-32gb-dual-pink-pliromi-eos-12-dosis) σε πολυ καλη τιμη και οταν τους πηρε τηλ για να δει τι παιζει με εγγυησεις της απαντησαν οτι δεν το φερνουν μεσω της infoquest. Οποτε η ερωτηση μου ειναι πως το κανουν εισαγωγη σε αυτη την τιμη με την global edition? Αν εχει προβλημα βλαβης το μαγαζι θα αναλαβει την επιλυση της?

Επεξ/σία από default
Δημοσ.

Οτιδήποτε νοτε 4 που εισαγεται απο την infoquest και πωλτείται απο τους συνεργάτες της, εχει δυο χρονια εγγυηση και service απο την infoquest. Πχ αν αγοράσεις απο ypu, kotso, plaisio, public,, κλπ εχεις 2 χρονια εγγυηση.

Απο εκει και πέρα οποιοδήποτε note βρεις σε άλλα μαγαζια εχουν εγγυηση απο το μαγαζι και μπορει να ειναι 1  ή 2 χρονια. Κάποια εχουν δικο τους service και κάποια θα το στειλουν Κίνα.

Τέλος εχε κατα νου οτι το note4X της infoquest ειναι το note 4 global edition, δηλαδη snapdragon με μπάντα b20. Υπάρχουν note 4 snapgragon χωρις b20 και επισης το note 4x που βλέπεις στα skroutz ΔΕΝ ειναι το note 4x της infoquest. Τελος ΔΕΝ υπάρχει global note 4x (απο skroutz) γιατί δεν εχουν την b20. Kapoioi γραφουν global για να τσιμπησουν αφελεις πελατες αλλα με το global εννουν οτι ειναι το note 4x με περασμενα ελληνικα (ενω δεν εχει b20). Αυτη η "μαγκια" που εκανε η infoquest να βάλει το Χ στο τελος, εχει μπερδεψει τρελα την αγορα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, βρες και διαβασε αντιστοιχες συζητησεις για redmi note 4 και infoquest/skroutz. Ειμαι σιγουρος οτι οι αποριες που σου βγαίνουν εχουν απαντηθει

• Like 2
Δημοσ.

Προφανώς αυτό το μαγαζί το φέρνει από έξω και αν πάθει κάτι το στέλνει Κίνα.

Γιατί δεν κοιτάει τα γνωστά μαγαζιά που δίνουν 2 χρόνια εγγύηση καταστήματος και με δικό τους service που δεν το στέλνουν Κίνα....

• Like 1
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι τωρα που διαβαζω την περιγραφη καλυτερα, δεν αναφερεται πουθενα η Β20 μπαντα μονο "Δίκτυο Σύνδεσης 4G". Επισης στην περιγραφη πραγματι αναφερει 1 χρονι εγγυηση και οχι 2. Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχε η φιλη μου μαζι τους της ειπαν οτι εχει την global edition αλλα οτι η συσκευασια δεν ειναι ανοιγμενη αρα οτι η ROM ειναι μανησια. Τωρα πως γινονται μαζι ολα αυτα δεν καταλαβαινω...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, default είπε

Η αληθεια ειναι τωρα που διαβαζω την περιγραφη καλυτερα, δεν αναφερεται πουθενα η Β20 μπαντα μονο "Δίκτυο Σύνδεσης 4G". Επισης στην περιγραφη πραγματι αναφερει 1 χρονι εγγυηση και οχι 2. Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχε η φιλη μου μαζι τους της ειπαν οτι εχει την global edition αλλα οτι η συσκευασια δεν ειναι ανοιγμενη αρα οτι η ROM ειναι μανησια. Τωρα πως γινονται μαζι ολα αυτα δεν καταλαβαινω...

Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να τους πει αν έχει τον κωδικό πίσω στο κουτί 2016102

Αν τον έχει είναι το σωστό με Global και 800αρα(Β20)

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, default είπε

Επιασα μια "κατηγορία" για το μαγαζι και δεν μου αρεσει, οτα κατι τετοιο γινεται λόγω άγνοιας.

Το μαγαζι δεν το ξερω ΑΛΛΑ

• γραφει ξεκαθαρα οτι πουλα το note 4x. Το αν οι ελληνες πελατες το μπερδευουν με αυτο της infoquest, φταιει η infoquest που ενω πουλά το 4, το ονομαζει 4Χ
  • Γράφει ξεκαθαρα οτι δεν εχει την b20
  • Η global rom για το 4χ εχει κανονικα ελληνικα, άρα αν κάνω παραγγελία (ακομα κι απο Κίνα) το note 4x με global rom, θα εχει ελληνικα. Αρα ορθα λεει το μαγαζι για σφραγισμενο.
  • ΑΛΛΟ το global rom και ΑΛΛΟ το global version/edition. Στο version ειναι για το hardware ( εμπεριέχεται και η b20), ενω στη global rom εμπεριεχονται ελληνικα. Η global version εμπεριεχει global rom, ενω αν κατι γραφει σκετο global rom ΔΕ σημαινει οτι ειναι global vrsion
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, default είπε

Ο συμφορουμιτης παραπανω ηταν ξεκαθαρος. Αν αγορασετε το εν λογω κινητο απο το εν λογω site  αυτο εχει 1 χρονο εγγυηση που την προσφερει το ιδιο το καταστημα.

Περαν τουτου απο που θα το αγορασετε τελικα αυτο θα το κρινετε εσεις. Ναι το κινητο θα ειναι σφραγισμενο και θα εχει Ελληνικα.Περαν τουτου στα υπολοιπα σε καλυψε και με το παραπανω ο συμφορουμιτης που ηταν παραπανω απο αναλυτικος.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια, πραγματικα σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας, ηταν πολυ κατατοπιστικες. Ειχα χασει λιγο την μπαλα με τα μοντελα της Xiaomi τελευταια, ιδιως με αυτα που κυκοφορουν στην ελληνικη αγορα ειτε μεσω Infoquest ειτε μεσω Skroutz. Κατα την γνωμη σας αξιζει να αγορασει το 4Χ διχως Global version/edition σε αυτα τα λεφτα? Εχω προσωπικη γνωμη αλλα καλο θα ηταν να ακουσω και καποιες αλλες διοτι μπορει να ειναι λαθος. Θα στειλω αυτο το link στην φιλη μου και μετα ειναι δικο της θεμα τι θα αποφασισει. 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, default είπε

Παιδια, πραγματικα σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας, ηταν πολυ κατατοπιστικες. Ειχα χασει λιγο την μπαλα με τα μοντελα της Xiaomi τελευταια, ιδιως με αυτα που κυκοφορουν στην ελληνικη αγορα ειτε μεσω Infoquest ειτε μεσω Skroutz. Κατα την γνωμη σας αξιζει να αγορασει το 4Χ διχως Global version/edition σε αυτα τα λεφτα? Εχω προσωπικη γνωμη αλλα καλο θα ηταν να ακουσω και καποιες αλλες διοτι μπορει να ειναι λαθος. Θα στειλω αυτο το link στην φιλη μου και μετα ειναι δικο της θεμα τι θα αποφασισει. 

Για μένα αν δεν έχει Global και 800αρα δεν αξίζει.

Ούτε καλό 4G δεν θα πιάνει(όχι ότι δεν θα έχει) ιδικά σε χωριά και απομακρυσμένες περιοχές ,αλλά ούτε τις τακτικές αναβαθμίσεις θα παίρνει που θα χρειάζεται το κινητό λόγο τις έλλειψης Global

• Like 1
Δημοσ.

Saruman123 μην τα παραλές, οι αναβαθμίσεις είναι ακριβώς ίδιες δεν έχει καμία διαφορά το global με το μη global,

Μην παραπληροφορουμε και τον κόσμο. Mido είναι όλα τα snapdragon.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, chios είπε

Saruman123 μην τα παραλές, οι αναβαθμίσεις είναι ακριβώς ίδιες δεν έχει καμία διαφορά το global με το μη global,

μάλλον εννοεί στις περιπτώσεις που δεν είναι επίσημη η ρομ (οκ μπορεί να έχουν λιγοστέψει αλλά δεν είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχουν) και είναι από τις μούφα "global" 

εκεί οι αναβαθμίσεις δεν είναι ίδιες , συγκεκριμένα δεν υπάρχουν αναβαθμίσεις :)))

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, chios είπε

Νομίζω σου απάντησε ο kodorevi8ulis 

Γιατί να πάρω ένα κινητό που θα κάτσω να ασχοληθώ αν δεν έχει Global και δεν μου έρχονται ενημερώσεις και αναβαθμίσεις....

Άντε και πες εγώ και ο καθένας που ασχολείται ξέρει πέντε πράγματα και την βάζει,ο άλλος που δεν θα ξέρει ή δεν θα θέλει να ασχοληθεί?

Άρα μην λες ότι κάνω παραπληροφόρηση και τα παραλέω.

Επεξ/σία από saruman123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...