Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, logica1 είπε

Καλημερα noobαδες. LG κορυφη. Για οποιον ξερει. Οποιος δεν ξερει ασχολητε με μηλα κ κινεζιες τυπου xiaomi htc 1plus και τηγανιζει κυτταρα μιλοντας με τον χαρο. Επειδη εχετε ξεφυγει ομως κ εχετε γεμισει τον τοπο εμετιλα απο την αμαθεια σας σκεφτηκα να σας κραξω. Μετα ομως μου ηρθαν στο μυαλο εικονες με τις φυσιογνωμιες σας. Οποτε δε γαμιεται; λογικο ειναι. θα σας πω λοιπον να συνεχισετε γιατι λογο της αμοιβαδιαιας εγγεφαλικης σας υπόφησης, εμεις που γνωριζουμε, παιρνουμε (αυτο που θα παιρναμε ουτως η αλλος σε συγκριση με τις μπακατελες σας) σε τιμες ορθολογικες. Καθηστε κ κραξτε ελευθερα! Πληρωστε 800 κ 1000 ευρα ο καθενας σας για κινητα χειροτερα απο τα δικα μας. Ελα βριστε την lg και αλλο. Θελω lg g7 στα €200... Κραξτε τσιαουσες... Κραξτε.... Αχαχαχαχα

Ο καθένας έγραψε την γνώμη του. Η απάντηση σου φέρνει εμετιλα! Κρίνεις τις φυσιογνωμίες τους γενικώς, Και εγώ κρίνω την δικιά σου σαν ένα καθυστερημένο άτομο πίσω από μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο το οποίο έγραψες κάτι και τώρα νιώθεις σαν σούπερ ήρωας. 

Δεν το έγραψα για να σε προσβάλω και συγνώμη αν φαίνεται έτσι, είσαι ένα παιδί προβληματικό και χρειάζεσαι θεραπεία. Να πας να το κοιτάξεις! 

• Like 3
Δημοσ.

Υπήρχαν και άλλα 256 μοντέλα κρυφά που η εταιρία δεν τα έδειξε, για να μας κάνει έκπληξη σε 1 μήνα :P

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Paladin-}LoA{- είπε

Μια παρατήρηση  γενικά προς τους αρθρογράφους. Γράφετε συνεχώς για οποιοδήποτε τηλέφωνο έχει notch ότι αντιγράφει το iPhone X. Αυτό είναι ανακριβές. Θα έπρεπε να γράφετε ότι αντιγράφει το essential. Αυτοί εισήγαγαν αυτή την καινοτομία (αν μπορούμε να την πούμε έτσι). Η Apple με τη σειρά της και αυτή το αντέγραψε. Η LG λοιπόν αντέγραψε το essential, όχι το iPhone X. 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ , και δεν ειναι μονο εδω ολα τα τεχνολογικα σαιτ-φορουμ την ιδια μπαρουφα λενε

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χωρίς καν να συζητάμε για κινητά & τεχνολογία, βρέθηκε άτομο και μου είπε έτσι στα ξαφνικά όταν είδε το κινητό μου, πως το Xiaomi Redmi Note 4 που πήρα στα χέρια μου πριν 2 εβδομάδες, μοιάζει λέει πολύ με το iphone, και πιο συγκεκριμένα πως έκλεψε και το εσωτερικό του. 

Μην είστε τόσο σπαστικά κολλημένοι ορισμένοι, αγορά είναι και προωθεί ότι πουλάει στην αγορά. 

Επεξ/σία από d4mage
Δημοσ.

Eπρεπε να τον ρωτησεις τοτε αν ισχυουν αυτα που λεει (με βαση το delusional μυαλο του) ποσο κοροιδο νιωθει που εσυ το πηρες τζαμπε σε σχεση με το original !:D

Δημοσ.

Ρε τι σας εχει κανει η apple... Εφιαλτες βλεπετε στο ξυπνιο σας...

Γραφει ο αλλος οτι και καλα το ινσομνια δινει αβαντα στην apple επειδη στο αρθρο λεει οτι αντεγραψε το Χ.. μονο που στο τελος αναγραφεται η πηγη του αρθρου , και εκει γραφεται ακριβως το ιδιο..οποτε τι επρεπε να κανει ο αρθρογράφος? Να μη το γραψει επειδη θα σας επιανε καουρα? 

Απαλευτοι ειστε καποιοι....

Δημοσ.

18:9, 19,5:9, αύριο 21:9 και 25:9 και βλέπουμε. Μπορεί σε μερικά χρόνια το κινητό που θα κρατάτε να μοιάζει με κάτι ...άλλο:
Λεπτό και μακρύ ;-)
ΥΓ. Και με notch, πάντα με notch αλλά χωρίς υποδοχή για ακουστικά γιατί ...έτσι τους αρέσει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, d4mage είπε

χωρίς καν να συζητάμε για κινητά & τεχνολογία, βρέθηκε άτομο και μου είπε έτσι στα ξαφνικά όταν είδε το κινητό μου, πως το Xiaomi Redmi Note 4 που πήρα στα χέρια μου πριν 2 εβδομάδες, μοιάζει λέει πολύ με το iphone, και πιο συγκεκριμένα πως έκλεψε και το εσωτερικό του. 

Μην είστε τόσο σπαστικά κολλημένοι ορισμένοι, αγορά είναι και προωθεί ότι πουλάει στην αγορά. 

Φυσικα ειναι γεγονος οτι η xiaomi αντιγράφει καργα την apple ετσι.. και στο στυλ του miui, καινστο design των συσκευων της κτλ.. 

Παρα πολλές συσκευες της ανετα θα της μπερδευε εξωτερικα καποιος με appke αν ειχαν το μηλαρακι.. 

Εγω προσωπικα πηρα redmi redrice 1 , μετα redmi note 2 , redmi 3, redmi note 4 και τωρα εχω mi max 2, κυριως επειδη μου θυμιζεισε μεγαλο βαθμο ios... 

Οποτε δεν ειναι.παραξενο αυτο που ειπε ο γνωστος σου...

Οτι πουλαει πολυ - αντιγραφεται... Τελος... 

Δημοσ.

Σαν το LG Zero δεν υπαρχει.Δεν σπαει δεν χαλάει.Εχει καμερα ικανοποιητική,gps παιρνει τις εφαρμογες απο τις τράπεζες και Facebook και σωμα αλουμινιου.κρασ τεστ πανω σε ντουβαρια,κατω απο το μηχανακι και εκατσα με το γονατο απανω του και λειτουργαει σαν καινουριο.

Δημοσ.

Το LG V30 είναι το καλύτερο κινητό που έβγαλε η LG θα το τσάκωνα αλλά κατέληξα στο Mi6 λόγο τιμής/χαρακτηριστικών/μεγέθους.

• Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, Fil_X said:

Το LG V30 είναι το καλύτερο κινητό που έβγαλε η LG θα το τσάκωνα αλλά κατέληξα στο Mi6 λόγο τιμής/χαρακτηριστικών/μεγέθους.

Εγώ πάντως με το LG V30s που έπαιξα αρκετά, μπορώ να πω πως μου άρεσε σε υπερβολικό βαθμό! Ωραία αίσθηση στο χέρι, ελαφρύ και κάμερα με ενδιαφέρουσες λειτουργίες! 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 3/3/2018 στις 6:14 ΜΜ, Tsakalos! είπε

Φυσικα ειναι γεγονος οτι η xiaomi αντιγράφει καργα την apple ετσι.. και στο στυλ του miui, καινστο design των συσκευων της κτλ.. 

Παρα πολλές συσκευες της ανετα θα της μπερδευε εξωτερικα καποιος με appke αν ειχαν το μηλαρακι.. 

Εγω προσωπικα πηρα redmi redrice 1 , μετα redmi note 2 , redmi 3, redmi note 4 και τωρα εχω mi max 2, κυριως επειδη μου θυμιζεισε μεγαλο βαθμο ios... 

Οποτε δεν ειναι.παραξενο αυτο που ειπε ο γνωστος σου...

Οτι πουλαει πολυ - αντιγραφεται... Τελος... 

Είσαι απλά κολλημένος. Τέλος.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, d4mage είπε

Είσαι απλά κολλημένος. Τέλος.

Δηλαδη οτι πουλαει δεν αντιγράφεται?? Σε τι ακριβως ειμαι κολημενος , εξηγησε μου σε παρακαλω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...