voltmod Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Η LG γενικώς είχε μία μάλλον ήρεμη παρουσία στο συνέδριο MWC (Mobile World Congress) παρουσιάζοντας ουσιαστικά μόνο την AI-powered έκδοση της τελευταίας της ναυαρχίδας. Από ότι φαίνεται ωστόσο είχε και το… G7 (NEO) στην έκθεση, αν και το κράτησε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των περισσότερων δημοσιογράφων και παρευρισκόμενων (όχι όμως και από εκπροσώπους παρόχων ή συνεργατών). Το G7 (NEO) είχε στο εσωτερικό του το System-on-Chip (SoC) της Qualcomm, Snapdragon 845 και πως αν κυκλοφορήσει, θα κυκλοφορήσει σε συνδυασμό με 4GB RAM ή 6GB RAM και 64GB ή 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου αντίστοιχα. Επίσης αναμένεται να διαθέτει διπλή κύρια κάμερα που θα βασίζεται σε δύο αισθητήρες των 16 Megapixels. Όμως υπάρχει μία περίπτωση η συγκεκριμένη συσκευή να μην κυκλοφορήσει τελικώς με αυτή την εμφάνιση –να αναφέρουμε ότι διαθέτει επίσης οθόνη 6,0 ιντσών με αναλόγια πλευρών 19.5:9 ανάλυσης 3120 x 1440 pixels (572ppi) και πως αντιγράφει τον σχεδιασμό του iPhone X στην κορυφή της με το “notch”. Η μπαταρία του έχει αναφερθεί ότι διαθέτει χωρητικότητα 3000mAh και πως ο ήχος θα κάνει χρήση της τεχνολογίας DTS:X και πως θα διαθέτει το χαρακτηριστικό Boom Box. Ενδέχεται πάντως η συγκεκριμένη συσκευή να μην εισέλθει σε φάση μαζικής παραγωγής, τουλάχιστον με αυτό τον σχεδιασμό, αφού φημολογείται ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει μία άλλη συσκευή με τη κωδική ονομασία “Judy” που θα αποκαλυφθεί τον Ιούνιο και η οποία δεν θα ανήκει στην G-series. Το Judy θα διαθέτει οθόνη τεχνολογίας MLCD+ και όχι OLED με πάνελ 6,1 ιντσών (18:9) με φωτεινότητα 800-nits. GSMArena Engadget Δείτε ολόκληρο το άρθρο
Kostasspil Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Η μπαταρία είναι ένα ζήτημα με όλα αυτά που κουβαλάει, ελπίζω η LG να έσπασε τη γκίνια των τελευταίων συσκευών. Υ.Γ. Πάλι notch?
Δημοφιλής ανάρτηση Paladin-}LoA{- Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια παρατήρηση γενικά προς τους αρθρογράφους. Γράφετε συνεχώς για οποιοδήποτε τηλέφωνο έχει notch ότι αντιγράφει το iPhone X. Αυτό είναι ανακριβές. Θα έπρεπε να γράφετε ότι αντιγράφει το essential. Αυτοί εισήγαγαν αυτή την καινοτομία (αν μπορούμε να την πούμε έτσι). Η Apple με τη σειρά της και αυτή το αντέγραψε. Η LG λοιπόν αντέγραψε το essential, όχι το iPhone X. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από Paladin-}LoA{- 26 9
Skylined Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Το essential εισήγαγε την κακοτομία, αλλά ο αρθρογράφος σωστά γράφει ότι αντιγράφουν το iPhone. 1
Miaou7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Paladin-}LoA{- είπε Μια παρατήρηση γενικά προς τους αρθρογράφους. Γράφετε συνεχώς για οποιοδήποτε τηλέφωνο έχει notch ότι αντιγράφει το iPhone X. Αυτό είναι ανακριβές. Θα έπρεπε να γράφετε ότι αντιγράφει το essential. Αυτοί εισήγαγαν αυτή την καινοτομία (αν μπορούμε να την πούμε έτσι). Η Apple με τη σειρά της και αυτή το αντέγραψε. Η LG λοιπόν αντέγραψε το essential, όχι το iPhone X. Γιατι ρε φιλε θελουμε σωνει και καλα να πεισουμε τον κοσμο να παρει apple, δεν το εχεις καταλαβει ακομα? Οτι εμφανιζει η apple το περναει σαν δικια της καινοτομια και ολοι το μοστραρουν, οταν αποδειχθει οτι απο καπου το αντεγραψε το γυρνανε στο "ναι αλλα η apple το τελειοποιησε, το εισηγαγε, το ανεδειξε κτλπ). Χρονια τωρα το insomnia γουσταρει apple, δεν λεω οτι τα παιρνουν για να την σπρωχνουν αλλα τελικα τα αρθρα και τα σχολια ειναι applesomniα συνηθως. 10 λεπτά πριν, Skylined είπε Το essential εισήγαγε την κακοτομία, αλλά ο αρθρογράφος σωστά γράφει ότι αντιγράφουν το iPhone. Πιες εναν καφε αδερφε, ακομα δεν στανιαρες.. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από Miaou7 8
vasilisDD Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Αυτο το θέμα με της αντιγραφές δεν βαρεθήκατε να το συζητατε όλοι αντιγράφουν σε πατέντες σε οτιδήποτε δεν έχω ακούσει κανέναν την αντιγράφει του mi mix που είναι από άλλη εταιρία να το συζητάει. Μόνο για το iPhone. Απλά βγαίνει ένα σχέδιο και το κάνουν και άλλοι απλό και που είναι το κακό μπορεί να το κάνουν και καλήτερο.
Yeroplatanos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το g6 ειναι κινηταρα!!!ΚΙΝΗΤΑΡΑ.Απο σεπτεμβρη το χω(400 ευρω τοτε,350 τωρα) και δεν μου εχει βγαλει θεμα ποτε.Το dual camera με την ευρυγωνια ειναι θεωρω η καλυτερη υλοποιηση διπλης καμερας.Μακαρι και το g7 να ειναι αντιστοιχο με λιγo βελτιωμενη κυρια καμερα.Για μενα καλυτερα vα εβγαινε τωρα με τον 835 παρα το καλοκαιρι με τον 845.Το Σεπτεμβρη θα πεφτε 400.Τωρα ποτε?Ουτως η αλλως μετα τον 820 ολοι οι top επεξεργαστες τρεχουν τα παντα απροβλιματιστα.Καλο το s8 αλλα οχι 200 ευρω καλυτερο απο g6.Θεωρω εγω. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από Yeroplatanos 9
Tolhs27Vtec Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μακαρι να συνεχισει να βγαζει H LG γτ νμζ οτι εχει χαθει τ τελυταια χρονια
SIP1995 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Και πολύ καλά έκανε ο νέος Ceo και το ακύρωσε. 1 hour ago, Eoin said: Το notch ήρθε για να μείνει. Για καλή μας τύχη το εν λόγο μοντέλο ακυρώθηκε. 1 hour ago, kostasgr78 said: Υπάρχει ακόμα η LG στα κινητά; Ναι, αν και πουλάει λιγότερα και από τη Nokia.
tsf Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) τι έχετε πάθει όλοι με όλους? Η apple αντιγράφει το Essential Phone, η LG αντιγράφει την Apple κοκ. Κανείς δεν αντιγράφει κανέναν αφού καμία εταιρία δεν έχει κατοχυρώσει πατέντα ευρεσιτεχνίας για το εν λόγω χαρακτηριστικό οπότε δεν υπόκειται κανείς σε καμία αντιγραφή, άμα ήταν έτσι θα έπρεπε να πούμε για το μέγεθος της συσκευής όταν πρωτοξεκίνησε να γίνεται μόδα το μεγαλύτερο έναντι του μικρότερου που υπερίσχυε παλιότερα, να μιλήσουμε για τις οθόνες με αναλογία διαστάσεων 18:9 (αν και τώρα βλέπουμε ό,τι να ναι αλλά και πάλι εκεί τριγύρω (18,5:9 ή 19,1:9 κοκ), για το face id (mobile), το fingerprint sensor (mobile), bezeless και δεν ξέρω και εγώ πόσα άλλα αναρίθμητα χαρακτηριστικά, η αγορά είναι ελεύθερη.- Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από tsf
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, logica1 είπε Καλημερα noobαδες. LG κορυφη. Για οποιον ξερει. Οποιος δεν ξερει ασχολητε με μηλα κ κινεζιες τυπου xiaomi htc 1plus και τηγανιζει κυτταρα μιλοντας με τον χαρο. Επειδη εχετε ξεφυγει ομως κ εχετε γεμισει τον τοπο εμετιλα απο την αμαθεια σας σκεφτηκα να σας κραξω. Μετα ομως μου ηρθαν στο μυαλο εικονες με τις φυσιογνωμιες σας. Οποτε δε γαμιεται; λογικο ειναι. θα σας πω λοιπον να συνεχισετε γιατι λογο της αμοιβαδιαιας εγγεφαλικης σας υπόφησης, εμεις που γνωριζουμε, παιρνουμε (αυτο που θα παιρναμε ουτως η αλλος σε συγκριση με τις μπακατελες σας) σε τιμες ορθολογικες. Καθηστε κ κραξτε ελευθερα! Πληρωστε 800 κ 1000 ευρα ο καθενας σας για κινητα χειροτερα απο τα δικα μας. Ελα βριστε την lg και αλλο. Θελω lg g7 στα €200... Κραξτε τσιαουσες... Κραξτε.... Αχαχαχαχα Ναι συμφωνω ειναι κορυφη. Το LG G3 μου (370 ευρω) επαθε το hairline crack (ραγισε πανω και κατω), μου το αντικατεστησαν. Το LG G4 της γυναικας μου 2 boot loop, το εφτιαξα και το πουλησα. Κορυφαια εταιρια και ποιοτητα. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
GoldenAssassin Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Παλι καλα που υπαρχετε εσεις οι "εξυπνοι" και δεν αγοραζετε lg μετα το lg g4 και παιρνω εγω κατι κινηταρες οπως το lg g5 και το lg v30 ΤΖΑΜΠΑ. Συνεχιστε την καλη δουλεια. 3 1 1
aris1986 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Η LG ηταν μεχρι το G2 μετα ο κατηφορος. Ο αρθρογραφος πρεπει να σας τραβηξει να μπειτε στο θεμα και να συνδράμετε, οποτε σωστα γραφει iphone!!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα