Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, όπως λέει ο τίτλος. Επειδή δε γνωρίζω, και σε συζήτηση που είχα, γίνεται να κολλήσεις ιό από φορτιστή ή από powerbank;
smartphone android.
Στη ίδια συζήτηση, ειπώθηκε ότι και από πρίζα κολλάς (τελείως κουλό, κατ' εμέ). Δε πολυπίστευα, γι αυτό ρωτάω.
Ευχαριστώ. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Άρα παπατζής!
Ας γελάει! Και γω γελάω, και τον δουλεύω για θέματα εννείοται , που δεν γνωρίζει αυτός!
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι, δεν έχω καν ιό στο κινητό, μιας και δεν κατεβάζω τίποτα, ούτε καν σελίδες επισκέπτομαι, μόνο την εφαρμογή του youtube, από το κινητό.
Ευχαριστώ και πάλι!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εβαλα 1 σύνδεσμο ανάμεσα σε κινητό και φορτιστή,που έχει πλακέτα με antivirus.Πριν το ρεύμα περάσει στο κινητό φιλτράρεται.Αν υπάρχει κάτι ύποπτο διακόπτει την παροχή ρεύματος,σκοτώνει τον ιό και δίνει πάλι ρεύμα.B)

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε

Εβαλα 1 σύνδεσμο ανάμεσα σε κινητό και φορτιστή,που έχει πλακέτα με antivirus.Πριν το ρεύμα περάσει στο κινητό φιλτράρεται.Αν υπάρχει κάτι ύποπτο διακόπτει την παροχή ρεύματος,σκοτώνει τον ιό και δίνει πάλι ρεύμα.B)

Έχω μια ακόμα καλύτερη πλακέτα! 

breadboard-wire-500x500.jpg

Την ίδια δουλειά κάνει :D

Επεξ/σία από Sheogorath
Δημοσ.

whot?

Στις 3/3/2018 στις 9:51 ΠΜ, fisherman95 είπε

γίνεται να κολλήσεις ιό από φορτιστή ή από powerbank;

Οσο και να μεινει εγκυος καποια απο στοματικο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οπως λει και ο σοφος λαος... μην καθεσε εχει ρευμα και μπορει να κρυωσεις... θα πιασεις κανα ιο

Επεξ/σία από Donalhioy
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...