Pantzos4 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Καλημέρα . Μπορεί να είναι σε λάθος εννοτητα αλλά πιστεύω ότι είναι στην ποιο κοντινή . Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει δυνατότητα το youtube να βγάζει ήχο από τον second monitor p είναι συνδεμένο με hdmi στην κάρτα γραφικών και τα υπόλοιπα όπως discord to game και γενικά οποίο διποτε άλλο πρόγραμμα στο headset που είναι με usb. . Το να παίζουν όλα από το ένα ή από το άλλο γίνεται είναι εύκολο πατοτας πάνω στο ηχείο κάτω δεξιά επιλέγουν συσκευή που θα βγάζει ήχο. . Γίνετε όμως να τα χωρίσω ποιο συγκεκριμένα . Στη δεύτερη οθόνη να παίζει βίντεο πχ με παιδικά τραγούδια και να βγαίνει ο ήχος από εκεί και στο κύριο μόνιτορ να μπορώ να έχω ανοιχτό το game και να έχω ηχο στα ακουστικά
micos000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Έχει κάποια προγράμματα που διαχωρίζουν τις εφαρμογές σε διαφορετικές κάρτες ήχου αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει. Για αρχή δοκίμασε το δωρεάν audio-router (το λινκ για κατέβασμα είναι κάτω από την λίστα). Η παρακάτω εικόνα δείχνει πως δουλεύει. Μετά είναι και το όχι δωρεάν CheVolume το οποίο όμως χτυπάει σε μερικά av ότι περιέχει μη επιθυμητό περιεχόμενο.
Pantzos4 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω
Pantzos4 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, micos000 είπε Έχει κάποια προγράμματα που διαχωρίζουν τις εφαρμογές σε διαφορετικές κάρτες ήχου αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει. Για αρχή δοκίμασε το δωρεάν audio-router (το λινκ για κατέβασμα είναι κάτω από την λίστα). Η παρακάτω εικόνα δείχνει πως δουλεύει. Μετά είναι και το όχι δωρεάν CheVolume το οποίο όμως χτυπάει σε μερικά av ότι περιέχει μη επιθυμητό περιεχόμενο. το audio router δεν με δουλεψε καθως αλαζα κατι απλα σταματουσε την απαπαραγωγη , το che volume κατεβασα την free trial 7 days εκδωση οπου δουλεβει κανονικα και κανω την δουλεια μου οπως θελω , σε ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα