Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όπως και οι περισσοτερες (αν οχι ολες) οι action cam 

γ αυτο μολις ειδα ότι την θελεις για τετοια χρηση ειπα να στο γραψω,μην αγορασεις αδικα :)

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δεν υπαρχει πιο μεγαλη class αλλα δε νομιζω να την υποστηριζει η action cam, πολυ καλη τιμη αλλα εχω ενα προβλημα, δε ξερω τι να την κανω... 

ξερουμε οτι ειναι γνησια; εχω παρει ιδια απο ebay και σε 20 μερες χαλασε

thanks TS :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, geopaok είπε

...

ξερουμε οτι ειναι γνησια; εχω παρει ιδια απο ebay και σε 20 μερες χαλασε

...

Το Μymemory δεν πουλάει fake ή πειραγμένα όπως πολλοί στο ebay!

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόσεξε κανεις οτι έχει μονο 1 χρόνο εγγύηση; Δεν μου αρεσε αυτο!

Σε αλλα μαγαζιά (σε πολυ πιο ακριβη τιμή) οπως το e-shop βλεπω να εχει δεκα (10) χρόνια εγγύηση.

Edit: Ψαχνοντας το περισσοτερο, η samsung δινει 10 χρονια εγγυηση στις evo plus. Οποτε υπαρχει η απορια γιατι το mymemory γραφει για μονο ενα χρονο εγγυηση...

Επεξ/σία από iageogr
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Thanks TS τιμή 33.54 ευρώ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
6 ώρες πριν, iageogr είπε

Πρόσεξε κανεις οτι έχει μονο 1 χρόνο εγγύηση; Δεν μου αρεσε αυτο!

Σε αλλα μαγαζιά (σε πολυ πιο ακριβη τιμή) οπως το e-shop βλεπω να εχει δεκα (10) χρόνια εγγύηση.

Edit: Ψαχνοντας το περισσοτερο, η samsung δινει 10 χρονια εγγυηση στις evo plus. Οποτε υπαρχει η απορια γιατι το mymemory γραφει για μονο ενα χρονο εγγυηση...

Τσίμπησα μια για το s8. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ TON TS!

Οσο για την εγγύηση μήπως ειναι 1 χρόνο από το μαγαζί ? αλλες οι εγγυήσεις του καταστήματος και άλλες των εταιριών .

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, DiamadisT είπε

Για DSLR αξίζει ή να πάρω κανονική SD όπως έπαιρνα μέχρι τώρα;

Καμία σχέση η κανονική sd με την συγκεκριμένη σε θέματα ταχύτητας.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Τί εννοείς Στέλιο;

Εννοώ ότι άλλο η απλη sd card και άλλο η συγκεκριμένη που έχει μεγάλες ταχύτητες. Και αν δεν κάνω λάθος παίζει μεγάλο ρόλο στις dslr η ταχύτητα της κάρτας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτσε γιατί έχουμε μπλεχτεί. Κατ' αρχήν σε τί αναφέρεστε και οι 2 όταν λέτε "κανονική SD"; Και SD και microSD υπάρχουν σε όλες τις ταχύτητες. Αφού δε διευκρινίστηκε για τι SD μιλάει (τι ταχύτητας) πώς λες ότι δεν έχει σχέση; Εγώ ξέρω ότι μία SD και μία microSD της ίδιας ταχύτητας με αντάπτορα θα του κάνουν την ίδια δουλειά.

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Κάτσε γιατί έχουμε μπλεχτεί. Κατ' αρχήν σε τί αναφέρεστε και οι 2 όταν λέτε "κανονική SD"; Και SD και microSD υπάρχουν σε όλες τις ταχύτητες. Αφού δε διευκρινίστηκε για τι SD μιλάει (τι ταχύτητας) πώς λες ότι δεν έχει σχέση; Εγώ ξέρω ότι μία SD και μία microSD της ίδιας ταχύτητας με αντάπτορα θα του κάνουν την ίδια δουλειά.

Μια κανονική sd (μεγάλου μεγέθους) αυτές συνήθως δεν είναι αργές σε ταχύτητα; Δεν νομίζω να συγκρίνονται με τις uhs-3 όπως αυτή του θέματος.

Βασικά καλύτερα να μας έλεγε όπως λες τι sd εννοεί. Γτ μπερδευτικα τωρα.

Δημοσ.

Οκ, άρα καλά κατάλαβα. Απάντησες χωρίς να είσαι σίγουρος. Όχι δεν είναι αργές σε ταχύτητα. Είναι όπως οι microSD. Υπάρχουν και αργές και γρήγορες.

Για να απαντήσω στο φίλο πάντως (αν και δε μας λέει σε ποιο μοντέλο SD αναφέρεται) και με αυτή εδώ την κάρτα και τον αντάπτορά της θα κάνει κανονικά τη δουλειά του. Το μόνο μείον που έχω διαβάσει του να βάλεις microSD με αντάπτορα αντί για SD στη φωτογραφική, είναι η πιθανότητα να μην κάνει κάποια στιγμή καλή επαφή η κάρτα με τον αντάπτορα και να χάσεις κάτι. Αλλά θεωρώ τις πιθανότητες τραβηγμένες για να το θεωρήσω μειονέκτημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...