stelios18120 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 όπως και οι περισσοτερες (αν οχι ολες) οι action cam γ αυτο μολις ειδα ότι την θελεις για τετοια χρηση ειπα να στο γραψω,μην αγορασεις αδικα
geopaok Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 δεν υπαρχει πιο μεγαλη class αλλα δε νομιζω να την υποστηριζει η action cam, πολυ καλη τιμη αλλα εχω ενα προβλημα, δε ξερω τι να την κανω... ξερουμε οτι ειναι γνησια; εχω παρει ιδια απο ebay και σε 20 μερες χαλασε thanks TS
zacharis1955 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, geopaok είπε ... ξερουμε οτι ειναι γνησια; εχω παρει ιδια απο ebay και σε 20 μερες χαλασε ... Το Μymemory δεν πουλάει fake ή πειραγμένα όπως πολλοί στο ebay! Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από zacharis1955 1
iageogr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρόσεξε κανεις οτι έχει μονο 1 χρόνο εγγύηση; Δεν μου αρεσε αυτο! Σε αλλα μαγαζιά (σε πολυ πιο ακριβη τιμή) οπως το e-shop βλεπω να εχει δεκα (10) χρόνια εγγύηση. Edit: Ψαχνοντας το περισσοτερο, η samsung δινει 10 χρονια εγγυηση στις evo plus. Οποτε υπαρχει η απορια γιατι το mymemory γραφει για μονο ενα χρονο εγγυηση... Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από iageogr 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Thanks TS τιμή 33.54 ευρώ. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
Pitsifrikos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Εμένα μου κράτησε 35.Κατι πρέπει να έγινε με την αλλαγή νομίσματος στο paypal ε;
MontzOlee Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, iageogr είπε Πρόσεξε κανεις οτι έχει μονο 1 χρόνο εγγύηση; Δεν μου αρεσε αυτο! Σε αλλα μαγαζιά (σε πολυ πιο ακριβη τιμή) οπως το e-shop βλεπω να εχει δεκα (10) χρόνια εγγύηση. Edit: Ψαχνοντας το περισσοτερο, η samsung δινει 10 χρονια εγγυηση στις evo plus. Οποτε υπαρχει η απορια γιατι το mymemory γραφει για μονο ενα χρονο εγγυηση... Τσίμπησα μια για το s8. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ TON TS! Οσο για την εγγύηση μήπως ειναι 1 χρόνο από το μαγαζί ? αλλες οι εγγυήσεις του καταστήματος και άλλες των εταιριών .
vgiozo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 στα 47.90€ το βρίσκει κανείς και σε Ελλάδα, αν βιάζεται http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mc128ga-eu-evo-plus-128gb-micro-sdxc-u3-class-10-adapter-p-PER.577046
DiamadisT Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Για DSLR αξίζει ή να πάρω κανονική SD όπως έπαιρνα μέχρι τώρα;
stelios18120 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, DiamadisT είπε Για DSLR αξίζει ή να πάρω κανονική SD όπως έπαιρνα μέχρι τώρα; Καμία σχέση η κανονική sd με την συγκεκριμένη σε θέματα ταχύτητας.
stelios18120 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 55 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Τί εννοείς Στέλιο; Εννοώ ότι άλλο η απλη sd card και άλλο η συγκεκριμένη που έχει μεγάλες ταχύτητες. Και αν δεν κάνω λάθος παίζει μεγάλο ρόλο στις dslr η ταχύτητα της κάρτας.
DownUNDERground Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάτσε γιατί έχουμε μπλεχτεί. Κατ' αρχήν σε τί αναφέρεστε και οι 2 όταν λέτε "κανονική SD"; Και SD και microSD υπάρχουν σε όλες τις ταχύτητες. Αφού δε διευκρινίστηκε για τι SD μιλάει (τι ταχύτητας) πώς λες ότι δεν έχει σχέση; Εγώ ξέρω ότι μία SD και μία microSD της ίδιας ταχύτητας με αντάπτορα θα του κάνουν την ίδια δουλειά. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από DownUNDERground
stelios18120 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 17 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Κάτσε γιατί έχουμε μπλεχτεί. Κατ' αρχήν σε τί αναφέρεστε και οι 2 όταν λέτε "κανονική SD"; Και SD και microSD υπάρχουν σε όλες τις ταχύτητες. Αφού δε διευκρινίστηκε για τι SD μιλάει (τι ταχύτητας) πώς λες ότι δεν έχει σχέση; Εγώ ξέρω ότι μία SD και μία microSD της ίδιας ταχύτητας με αντάπτορα θα του κάνουν την ίδια δουλειά. Μια κανονική sd (μεγάλου μεγέθους) αυτές συνήθως δεν είναι αργές σε ταχύτητα; Δεν νομίζω να συγκρίνονται με τις uhs-3 όπως αυτή του θέματος. Βασικά καλύτερα να μας έλεγε όπως λες τι sd εννοεί. Γτ μπερδευτικα τωρα.
DownUNDERground Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Οκ, άρα καλά κατάλαβα. Απάντησες χωρίς να είσαι σίγουρος. Όχι δεν είναι αργές σε ταχύτητα. Είναι όπως οι microSD. Υπάρχουν και αργές και γρήγορες. Για να απαντήσω στο φίλο πάντως (αν και δε μας λέει σε ποιο μοντέλο SD αναφέρεται) και με αυτή εδώ την κάρτα και τον αντάπτορά της θα κάνει κανονικά τη δουλειά του. Το μόνο μείον που έχω διαβάσει του να βάλεις microSD με αντάπτορα αντί για SD στη φωτογραφική, είναι η πιθανότητα να μην κάνει κάποια στιγμή καλή επαφή η κάρτα με τον αντάπτορα και να χάσεις κάτι. Αλλά θεωρώ τις πιθανότητες τραβηγμένες για να το θεωρήσω μειονέκτημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις