Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ειμαι κινητο δεν εμφανιζονται υπογραφες. 32αρα aoc να υποθεσω;

Σιγουρα συμφωνω με το υπο αλλες συνθηκες και το αν και το εφοσον αλλα οταν βρισκεις 1060 6αρα με πολλα λιγοτερα; 350 απο σκρουτζ κιολας οχι εξωτερικα. 

Δημοσ.

ναι 32αρα AOC. NVidia δεν αγοραζω που να με πληρωσεις.

Στο εξωτερικο ειμαι, οποτε εχω προσβαση σε αρκετα καταστηματα. Στα 2Κ ακομα και με υπερχρονισμο δεν μπορει η 470 θελω κατι παραπανω και δεν μπορω να περιμενω μεχρι να σκασει η φουσκα με τα νομισματα. Κανονικα Vega 56 απο bundle ηθελα να αγορασω. αλλα ας οψεται...

Δημοσ.

ο φιλος μου εχει την 480 και παιζει επισης στα 2Κ και δεν εχει θεμα. Δεν με πειραζει να πεφτει η ποιοτητα λιγο αρκει να να κραταει σταθερα τα 60 FPS, γιατι η 470 υπερχρονισμενη ζοριζεται υπερβολικα τωρα με μεσαιες ρυθμισεις.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες τελικα αποφασισα να παρω τον 2700 οταν βγει σε συνδυασμο με την Χ370 https://www.amazon.co.uk/dp/B06XMY4GCP/?coliid=I2CNMBXW0AZW4I&colid=3OIAUF13NFERQ&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it

και μνημες https://www.amazon.co.uk/dp/B06ZXY4V59/?coliid=I2YH8UD4AGU3JX&colid=3OIAUF13NFERQ&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it

θα πεσει υπερχρονισμος και θα ειανι οκ. Τι πιστευετε ? καλη κινηση  ?

Επεξ/σία από ASDIC
Δημοσ.

κοιτα με τον 2700 θα βγουν και καινουργιες μητρικες..

επισης δε ξερω γιατι πας σε τοσο ακριβη μητρικη αλλα τεσπα...

και μια ερωτηση για την οθονη σου γιατι την εψηνα και εγω...αλλα το ξανασκεφτηκα λογο του οτι θα θελω και γερη καρτα μετα για 1440p..

τι λεει γενικα απο χρωμματα εικονα κλπ κλπ αν θες και εχεις ορεξη κανε ενα ψιλοreview ...

Δημοσ.

παω σε τοσο ακριβη γτ εχει καλες φασεις επανω και σε βαθος χρονου θελω να μην εχω κανενα απολυτως θεμα + εχει ολες τις επιλογες για υπερχρονισμο στους ΡΥΖΕΝ. Επιπλεον μονο Gigabyte μητρικες αγοραζω.

ΟΙ νεες μητρικες που θα βγουνε εχουν μικρες διαφορες και απο την στιγμη που θα παρω επεξεργαστη χωρις XFR δεν χρειαζεται να παρω κατι παραπανω.

εχω κανει καλες σκεψεις/επιλογες ?

========================================================

Οσον αφορα την οθονη. Η ποιοτητα εκτος απο το πανελ ειναι μεσαια εως ικανοποιητικη ( σε μερικα σημεια τα πλαστικα ειανι απαραδεκτα ). Το ιδιο το πανελ, χωρις να ειμαι ειδικος, ειναι αρκετα καλο. Χρησιμοποιω τα εργοστασιακο προφιλ χρωματων και μεχρι στιγμης δεν παρατηρησα σοβαρα προβληματα. Οκ αντιθεση, οκ αποκριση με οκ χρωματα. Δεν μπορω να πω οτι ειναι τα πιο ζωντανα χρωματα που εχω δει αλλα δεν μπορω να πω οτι ειναι τερμα χαλια. FreeSync στα 44-77Hz με καλο μενου. Στιβαρη βαση που κραταει σταθερη την οθονη παρα το μεγεθος. Μπορεις να μετακινησεις το πανελ 1 κλικ προς τα κατω και πολυ προς τα πισω, οποτε ειναι αρνητικο. Επισης μεγαλο αρνητικο ειναι οτι η επιφανεια δεν ειανι ματ αλλα γυαλιστερη και οτιδηποτε φως πεφτει πανω στην οθονη αντανακλαται εμφανεστατα και ενοχλει, εαν ομως δεν εχεις θεμα με τον φωτισμο οπως εγω ολα οκ.

Με μια 580 8GB μια χαρα παντως παιζω στα 60Ηz με μεσαιες ρυθμισεις στα ΜΜΟ παιχνιδια, Dirt Rally. Γεινκα η οθονη ειναι value for money ενα σκεφτεις οτι κοστιζει περιπου 250 ευρω. Αλλα να μην εχεις και πολλες απαιτησεις. Προερχομαι απο Samsung 24αρα 1080p παλι VA και η αλλαγη στην ποιοτητα του πανελ νομιζω οτι ειναι σαφως καλυτερη σε σχεση με την παλια μου + η διαφορα στην αναλυση.

• Like 1
Δημοσ.

οκ ευχαριστω για τον κοπο σου....

και εγω με την gigabyte μια ζωη... 

απο εκει και περα μια χαρα σε βρισκω .. αφου σε περνει οικονομικα κανενα θεμα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Μην αγοράσεις νέα x370 μητρική για ryzen 2xxx (αφού θα περιμένεις που θα περιμένεις έτσι και αλλιώς). Σε σχέση με x470 θα χάσεις extra pci-e lanes, δυνατότητα nvme raid, xfr2 enhanced, presicion boost 2, υπερβολικά χαμηλή κατανάλωση σε idle και ίσως και καλύτερο oc σε μνήμες. Τώρα αν θα κάνεις manual oc έτσι και αλλιώς και είχες ήδη καλή x370 και μνήμες που παίζαν jet, ναι εκεί δεν έχει πολύ νόημα.

2) Η 580 είναι λίγη imo και αυτή για 2K high settings. Η οθόνη σου επίσης είναι 75ρα χρειάζεται λίγο extra power:D (την έχω και εγώ). Μπορώ να σου αναφέρω games να δοκιμάσεις πχ Shadow Of War (χωρίς dynamic downscaling), Final Fantasy XV, Kingdom Come Deliverance (καλά αυτό μπορείς και να το αγνοήσεις :blink:), Hellblade κ.α. Στο shadow of war bench για παράδειγμα με την 1080 βγάζω κάπου 78 average 1440p max settings (αν θεωρείς τέτοιες κάρτες υπερβολές).

3) Για την AOC αν δεν έχεις ειδικό calibrator πέρασε τις ρυθμίσεις από εδώ:

https://pcmonitors.info/reviews/aoc-q3279vwf/

To ghosting/inverse ghosting δε το γλιτώνεις αλλά το μετριάζεις αρκετά με weak overdrive. Το color shift στις γωνίες είναι μεγάλο θέμα και δε λύνεται (έρχομαι από ips ^_^).

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ.

Καταλαβαινω αυτα που λες, αλλα dual nvme δεν με ενδιαφερει, τοσα πολλα PCI lanes δεν θα χρειαστω ετσι και αλλιως, δεν ειμαι απαιτητικος χρηστης, XFR2 δεν με ενδιαφερει γιατι θα αγορασω τον 2700, καταναλωση δεν με ενδιαφερει γτ δεν πληρωνω ρευμα. Και για 150 ευρω ελαφρα μεταχειρισμενη Κ7 που θεωρειται η ναυαρχιδα της GIGABYTE νομιζω ειναι πολη καλη τιμη που την βρηκα.

Δεν παιζω ολοκαινουργια παιχνιδια που να χρειαζεται τοση πολυ δυναμη και η 580 με καλυπτει μια χαρα. Warthunder, World of Warships, EVE Online, Dirt Rally, H&Generals, Squad, Arma 3 kai ROME 2.

Για καποιο λογο το Freesync δινει 77 παρολο που ξερω οτι ειναι 75. Νταξει μικρη διαφορα.

Οι εργοστασιακες ρυθμισεις μεχρι στιγμης δεν βλεπω κατι να με ενοχλουν, αλλα θα διαβασω το review που εβαλες. Ghosting δεν εχω παρατηρησει μεχρι στιγμης σε σχεση με την προηγουμενη VA που ειχα.

====

απλα ηθελα να ξερω μηπως κανω κανα σοβαρο λαθος με το νεο μηχανημα και τον συνδυασμο "παλιας" μητρικης και νεου επεξεργαστη.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, ASDIC είπε

απλα ηθελα να ξερω μηπως κανω κανα σοβαρο λαθος με το νεο μηχανημα και τον συνδυασμο "παλιας" μητρικης και νεου επεξεργαστη

Θα χρειαστεί οπωσδήποτε να κοτσάρεις ryzen 1ης γενιάς ή κάποιο bristol ridge apu για να κάνεις bios update στα νέα agesa όταν βγουν για να δουλέψει ο 2700...

Και αυτό τον πονοκέφαλο θα τον γλιτώσεις με κάποιο x470. 150 δεν είναι δα και καμία τρομερή τιμή για μεταχειρισμένη x370. Περίπου εκεί θα παίζει πχ καμιά prime x470 pro (που θα έχει και εφάμιλλα/καλύτερα vrm με την aorus αν απλά αφήσουν τα ίδια με την αντίστοιχη x370 και δε κάνουν καμιά κλασική asus μπαγαποντιά πάλι).

• Like 1
Δημοσ.

ωχ ! αυτο δεν το ηξερα ! αμαν............................

φτου, εφαγε ακυρο η παραγγελια.

Ευχαριστω για την πολυτιμη πληροφορια φιλε μου. Ειχα την εντυπωση οτι θα δουλευε οπως με τα προηγουμενα σοκετ......

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/3/2018 στις 5:03 ΜΜ, ASDIC είπε

NVidia δεν αγοραζω που να με πληρωσεις.

Παθών απο G86 σε laptop ή 8800GT/8800GTX και τους το κρατάς ακόμα ; Οι F4-3200C16D-16GVKB λένε τίποτα τώρα με τα bios updates ~160€ kit με Hynix είναι αυτές. Απο τις πιο φτηνές 3200 DDR4.

Επεξ/σία από 50EuroUser
Δημοσ.

Δεν με ενδιαφερει να ειναι φτηνες να ειναι συμβατες και να πιανουν καλες ταχυτητες με ενδιαφερει. Αυτες ηταν στην λιστα συμβατοτητας, αλλα δεν γνωριζω και πολλα απο μνημες.

Δημοσ.

Hynix συνήθως σημαίνει μέχρι 2933 άντε και 3066 με τσιμπημένα ρεύματα. Παραπάνω μόνο για μονά dimm με το τελευταίο agesa ίσως (που δεν είναι και ότι καλύτερο) και με πολύ καλό imc και μητρική. Για μένα είναι ου μπλέξεις. Με 2933 δεν έχω φάει Blue screen ποτέ, 3066 είναι μόνο για benches με τα m-die μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...