harris20 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Καλησπερα σε ολους... Ενδιαφερομαι για αγορα κινητου εως 550 Ευρω απο Ελλαδα και μονο απο Vodafone, Πλαισιο, Κωτσοβολος. Η αγορα πρεπει να γινει μονο απο αυτα τα καταστηματα μιας και εχω επιδοτηση συσκευης 270 ευρω. Η συνολικη αξια του κινητου δεν πρεπει να ειναι πανω απο 550 Ευρω. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: ΕΩΣ 550 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook, instagram, youtube και μερικα παιχνιδια 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.2++ 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):Δακτυλικο αποτυπωμα,αδιαβροχοποιηση θα προτιμηθει και να φορτιζει γρηγορα. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ!!!Πολυ σημαντικο να εχει πολυ καλη καμερα!! 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;Αδιαφορο 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Αδιαφορο 8 Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;Οχι 9) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;Ναι 10) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);Ναι
Zengar Zombolt Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Xiaomi Mi Mix 2 η Huawei P10 Θεωρώ πως αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές για αυτά που ζητάς μέχρι τα 550
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 2 minutes ago, Zengar Zombolt said: Xiaomi Mi Mix 2 η Huawei P10 Θεωρώ πως αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές για αυτά που ζητάς μέχρι τα 550 οι πιο σάπιες επιλογές είναι ειδικά με την άθλια κάμερα του mi mix 2. με 550 ευρώ s8 μονόδρομος
Zengar Zombolt Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 12 λεπτά πριν, zeibei είπε οι πιο σάπιες επιλογές είναι ειδικά με την άθλια κάμερα του mi mix 2. με 550 ευρώ s8 μονόδρομος μέχρι 550€ είπε το παιδί ο Κωτσόβολος και τα λοιπά μεγάλα μαγαζιά δεν έχουν το S8 τόσο 699 είναι το πιο φθηνό και εγώ S8 προτείνω σε παιδιά που ρωτάνε για smartphone μέχρι 550 από όλα τα μαγαζιά για τις επιλογές σε αυτά τα χρήματα είναι οι τοπ επιλογές και εντάξει δεν συγκρίνετε η κάμερα του Mi Mix 2 με S8 αλλά δεν είναι κακή
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 2 minutes ago, Zengar Zombolt said: μέχρι 550€ είπε το παιδί ο Κωτσόβολος και τα λοιπά μεγάλα μαγαζιά δεν έχουν το S8 τόσο 699 είναι το πιο φθηνό και εγώ S8 προτείνω σε παιδιά που ρωτάνε για smartphone μέχρι 550 από όλα τα μαγαζιά για τις επιλογές σε αυτά τα χρήματα είναι οι τοπ επιλογές και εντάξει δεν συγκρίνετε η κάμερα του Mi Mix 2 με S8 αλλά δεν είναι κακή https://www.skroutz.gr/s/11140286/Samsung-Galaxy-S8-64GB.html εγώ εδώ γιατί το βρίσκω στα 500 άμεσα διαθέσιμο με μεταφορικά; ποιός ψωνίζει ακόμα από κωτσόβολο; μάλλον όσοι έχουν χάσει τα λογικά τους..
Zengar Zombolt Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, zeibei είπε https://www.skroutz.gr/s/11140286/Samsung-Galaxy-S8-64GB.html εγώ εδώ γιατί το βρίσκω στα 500 άμεσα διαθέσιμο με μεταφορικά; διάβασε πάλι τι έγραψε το παιδί και τι έγραψα εγώ και πες μου φίλε.... όχι να το παίζουμε μόνο έξυπνοι 3 λεπτά πριν, zeibei είπε https://www.skroutz.gr/s/11140286/Samsung-Galaxy-S8-64GB.html εγώ εδώ γιατί το βρίσκω στα 500 άμεσα διαθέσιμο με μεταφορικά; ποιός ψωνίζει ακόμα από κωτσόβολο; μάλλον όσοι έχουν χάσει τα λογικά τους.. η έχουν επιδότηση...... όπως γράφει και το παιδί..... Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από Zengar Zombolt
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 ναι το διάβασα γιαυτό και συμπλήρωσα. γιατί να πληρώσεις 150+ ευρώ καπέλο από τη στιγμή που από όποιο κατάστημα και να πάρεις το κινητό η εγγύηση καλύπτεται από μια και μόνο αντιπροσωπεία; τώρα επειδή υπάρχει επιδότηση μόνο σε Vodafone μπορεί να κάνει παζάρι με την τιμή και ναι γίνεται! ζητάς να σου αυξήσουν το ποσό και επειδή στην αρχή δε το κάνουν κάνεις αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο και μετά σε πρήζουν στα τηλέφωνα με χίλιες δύο προσφορές για να μη φύγεις.
Zengar Zombolt Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, zeibei είπε ναι το διάβασα γιαυτό και συμπλήρωσα. γιατί να πληρώσεις 150+ ευρώ καπέλο από τη στιγμή που από όποιο κατάστημα και να πάρεις το κινητό η εγγύηση καλύπτεται από μια και μόνο αντιπροσωπεία; τώρα επειδή υπάρχει επιδότηση μόνο σε Vodafone μπορεί να κάνει παζάρι με την τιμή και ναι γίνεται! ζητάς να σου αυξήσουν το ποσό και επειδή στην αρχή δε το κάνουν κάνεις αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο και μετά σε πρήζουν στα τηλέφωνα με χίλιες δύο προσφορές για να μη φύγεις. ναι πολλά μπορούν να γίνουν..... αλλά δεν ζήτησε αυτό το παιδί....... και ίσως να μην θέλει να ασχοληθεί και άμα θέλει μπορεί να ανοίξει θέμα και να του απαντήσουμε γιαυτό που θα ρωτήσει Φιλικά....
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Just now, Zengar Zombolt said: ναι πολλά μπορούν να γίνουν..... αλλά δεν ζήτησε αυτό το παιδί....... και ίσως να μην θέλει να ασχοληθεί και άμα θέλει μπορεί να ανοίξει θέμα και να του απαντήσουμε γιαυτό που θα ρωτήσει Φιλικά.... δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι επιθετικός; τη γνώμη μου είπα απλά και ωραία. μπορεί να ανέφερα κάτι που το παιδί να μην ήξερε και να του έδωσα μια ακόμη επιλογή να σκεφτεί. τώρα αν θέλει να ασχοληθεί ή όχι είναι δικό του θέμα. εγώ έκανα την πρότασή μου, προσπάθησα να βοηθήσω με τις λίγες γνώσεις που έχω και μέχρι εκεί. το να είσαι όμως αρνητικός και να επιτίθεσαι λες και σε έθιξα σε κάτι δε στέκει.
harris20 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 η επιδοτηση ειναι 270 ευρω μετα απο παζαρια(αλλαγη φορητοτητας - συνεχομενα τηλεφωνηματα κλπ κλπ κλπ κλπ) το s8 τα μεγαλα κασταστηματα το εχουν στα 699 με προσφορα και καλα...ενω μεσω σκρουτζ το βρισκεις στα 484... η μονη ελπιδα ειναι μηπως πεσει η τιμη του γυρω στα 580 Ευρω μεσα μαρτιου που θα βγει και επισημα το s9.. προφανως αν δεν ειχα την επιδοτηση δεν θα εκανα αγορα μεσω Κωτσοβολου Πλαισιο κλπ... 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 16 λεπτά πριν, zeibei είπε δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι επιθετικός; τη γνώμη μου είπα απλά και ωραία. μπορεί να ανέφερα κάτι που το παιδί να μην ήξερε και να του έδωσα μια ακόμη επιλογή να σκεφτεί. τώρα αν θέλει να ασχοληθεί ή όχι είναι δικό του θέμα. εγώ έκανα την πρότασή μου, προσπάθησα να βοηθήσω με τις λίγες γνώσεις που έχω και μέχρι εκεί. το να είσαι όμως αρνητικός και να επιτίθεσαι λες και σε έθιξα σε κάτι δε στέκει. 27 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε https://www.skroutz.gr/s/11140286/Samsung-Galaxy-S8-64GB.html εγώ εδώ γιατί το βρίσκω στα 500 άμεσα διαθέσιμο με μεταφορικά; Αν είμαι επιθετικός είναι επειδή πήγες να το παίξεις έξυπνος και είρων σε μένα ...χωρίς να διαβάσεις τι γράψαμε
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Zengar Zombolt said: Αν είμαι επιθετικός είναι επειδή πήγες να το παίξεις έξυπνος και είρων σε μένα ...χωρίς να διαβάσεις τι γράψαμε μάλλον απέχεις πολύ από την πραγματικότητα των συμβάντων. δεν πήγα να το παίξω καθόλου έξυπνος. απλά έδωσα τη γνώμη μου και μέχρι εκεί. τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. αν τώρα εσύ θεωρείς κάτι τέτοιο πάσο και σεβαστό πάντως όχι δεκτό. επιλογή και ελευθερία του καθενός να πιστεύει ότι θέλει και το σέβομαι. οπότε αν εσύ με θεωρείς "έξυπνο" τότε είμαι "έξυπνος". Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από zeibei
Zengar Zombolt Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 17 λεπτά πριν, zeibei είπε μάλλον απέχεις πολύ από την πραγματικότητα των συμβάντων. δεν πήγα να το παίξω καθόλου έξυπνος. απλά έδωσα τη γνώμη μου και μέχρι εκεί. τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. αν τώρα εσύ θεωρείς κάτι τέτοιο πάσο και σεβαστό πάντως όχι δεκτό. επιλογή και ελευθερία του καθενός να πιστεύει ότι θέλει και το σέβομαι. οπότε αν εσύ με θεωρείς "έξυπνο" τότε είμαι "έξυπνος". ίσως να έχεις δίκιο..... αλλά τουλάχιστον διαβάζω τη ρωτάει κάποιος πριν απαντήσω...... Καλή Συνέχεια..... Φιλικά.
darksoul93 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Χαχαχαχα μπήκα να ρίξω μια ματιά να περάσει η ώρα και οι άλλοι τσακώνονται 4 το βράδυ 😂😂 Σχετικά με το θέμα φίλε μου μην ακούς τι λένε εδώ μέσα γενικά πολύ λίγα άτομα γνωριζουν πραγματικά και ξέρουν τι λένε. Πήγαινε τσεκαρε σε μερικά βιντεάκια όχι ένα αλλά τουλάχιστον 4-5 για να έχεις σφαιρική άποψη , το mi mix 2 που παίζει στα 550 σε Κωτσόβολο. Γιατί είναι πολύ τίμια επιλογή. Επίσης το P10 είναι επίσης καλή επιλογή όπως είπε ο φίλος. 2
vchristod84 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, zeibei είπε δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι επιθετικός; τη γνώμη μου είπα απλά και ωραία. " ποιός ψωνίζει ακόμα από κωτσόβολο; μάλλον όσοι έχουν χάσει τα λογικά τους.." "οι πιο σάπιες επιλογές είναι ειδικά με την άθλια κάμερα του mi mix 2. " Αν αυτό είναι η γνώμη σου απλά κι ωραία, φοβάμαι όταν θα απαντήσεις με επιθετικότητα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα