Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.πως γίνεται ενα lightbox με 3-4 φωτο αλλά θέλω να έχουν και ένα κείμενο που να εμφανίζεται σε νέο παράθυρο.αυτο πως γινεται;χρησιμοποιώ το notepad και δεν τα καταφέρνω.

Δημοσ.

Οταν λες ενα παραθυρο τι εννοεις; Εχεις καποιο δειγμα; Βαλε το κωδικα που εχεις γραψει μεχρι τωρα στα τυφλα δεν θα σε βοηθησει κανεις.

Δημοσ.

Εννοώ πως μόλις πατάς στη φωτογραφία θέλω να ανοίγει νέο παράθυρο που θα έχει και το κείμενο.Εχω καταλάβει ότι δε γίνεται να είναι στο ίδιο html αρχείο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Niki_chat είπε

Παιδιά καλησπέρα.πως γίνεται ενα lightbox με 3-4 φωτο αλλά θέλω να έχουν και ένα κείμενο που να εμφανίζεται σε νέο παράθυρο.αυτο πως γινεται;χρησιμοποιώ το notepad και δεν τα καταφέρνω.

Καλημέρα και καλώς ήρθες στο φορουμ,

Λίγο ποιό συγκεκριμένες πληροφορίες...; :rolleyes:

6 ώρες πριν, Predatorkill είπε

Οταν λες ενα παραθυρο τι εννοεις; Εχεις καποιο δειγμα; Βαλε το κωδικα που εχεις γραψει μεχρι τωρα στα τυφλα δεν θα σε βοηθησει κανεις.

Καλημέρα,

Με την περιγραφή έχω την εντύπωση πως η ερώτηση είναι γενική και κάποιος θα πρέπει να το "παραδώσει" έτοιμο...:ph34r:

ΜΦΧ

Επεξ/σία από kormos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θες lightbox με captions ή με photo + html content

By the order of Peaky fookin Bootstrapers

Libraries που επίσης υποστηρίζουν captions αν δε δουλεύεις σε Bootstrap

Εννοείται θα το δουλέψεις λίγο, όταν το αρχίσεις και κολλήσεις εδώ είμαστε, το documentation και τα examples είναι για novice coders πάντως.

Επίσης κατέβασε έναν code editor της προκοπής

1. Sublime
  2. Atom
  3. Visual Code Studio
Επεξ/σία από The King
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Είναι για εργασία και δεν το καταλαβαίνω. Οι περιγραφές εχουν αρκετό κείμενο. Και είδα από αλλά sites ότι βολεύει να ανοίγουν σε νέο παράθυρο, όμως αυτό θέλει να το γράψω σε ξεχωριστό html αρχείο και να φτιάξω ένα σύνδεσμο href για να το ανοίξει. Τι με συμβουλεύεις να κάνω; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...