RedPanda Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν δεν ξέρω αν η ερώτηση μου είναι ερώτηση προγραμματισμού ή ερώτηση smartphone αλλά θέλω να γράψω μερικές απλές γραμμές κώδικα σε fortran και οδηγήθηκα σε CCtools. Μόλις το κάνω εγκατάσταση από το quick install κάνω εγκατάσταση fortran. Τα μερικά παραδειγματάκια που έχει ήδη μέσα τύπου Hello world τα τρέχει, τα δικά μου που προσπαθώ να γράψω όχι. Έχει κανένας γνώση επί του θέματος ; Πρέπει να γράψω κάποιο makefile αρχείο που βλέπω πως έχουν οι φάκελοι με τα παραδείγματα ; Μήπως χρειάζεται rootarismeno κινητό; (redmi note 4) Για να γίνω πιο συγκεκριμένος το πρώτο screenshot είναι από παράδειγμα που έχει το CCtools. Το δεύτερο είναι δικό μου (που το έσωσα σωστά και τουλάχιστον τώρα αναγνωρίζει ότι γράφω εντολές). Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από RedPanda
kormos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, RedPanda είπε Λοιπόν δεν ξέρω αν η ερώτηση μου είναι ερώτηση προγραμματισμού ή ερώτηση smartphone αλλά θέλω να γράψω μερικές απλές γραμμές κώδικα σε fortran και οδηγήθηκα σε CCtools. Μόλις το κάνω εγκατάσταση από το quick install κάνω εγκατάσταση fortran. Τα μερικά παραδειγματάκια που έχει ήδη μέσα τύπου Hello world τα τρέχει, τα δικά μου που προσπαθώ να γράψω όχι. Έχει κανένας γνώση επί του θέματος ; Πρέπει να γράψω κάποιο makefile αρχείο που βλέπω πως έχουν οι φάκελοι με τα παραδείγματα ; Μήπως χρειάζεται rootarismeno κινητό; (redmi note 4) Για να γίνω πιο συγκεκριμένος το πρώτο screenshot είναι από παράδειγμα που έχει το CCtools. Το δεύτερο είναι δικό μου (που το έσωσα σωστά και τουλάχιστον τώρα αναγνωρίζει ότι γράφω εντολές). Τις πληροφορίες εγκατάστασης τις ακολούθησες;
KyrGR Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Γιατί στο παράδειγμα αφήνει δύο κενά πριν ξεκινήσει την εντολή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα