Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και έλεγαν εύκολα κάποιοι καλοθελητές αναλυτές πως η αρχική "εκτίμηση" απόσβεσης που έδιναν ήταν εξωπραγματική και όλο έκραζαν,τέλος πάντων για να δούμε τι θα γίνει ... -_-

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ.
6 ώρες πριν, DespinaZogkou είπε

Πραγματικά απορώ που δεν βλέπω ούτε ένα θετικό σχόλιο. Τόση μιζέρια και τόση κακομοιριά πρώτη μου φορά στην ζωή μου και είμαι ακόμη 20 χρονών. Έχω ακόμη να δω ....

Ντροπή μας...

...like για τον ενθουσιασμό σου κ την ελπιδοφόρα ψυχολογία σου. 

.... αλλά απάντησες ήδη μόνη σου (... είσαι ακόμα 20 ετών) ...βγες στην αγορά, αν είσαι ήδη, μαζεψε μερικών ετών εμπειρία κ νομίζω τότε θα καταλάβεις τι άλλαξε ή τι πρέπει να αλλάξει, καλύτερα απ ότι τώρα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 ώρες πριν, DespinaZogkou είπε

Πραγματικά απορώ που δεν βλέπω ούτε ένα θετικό σχόλιο. Τόση μιζέρια και τόση κακομοιριά πρώτη μου φορά στην ζωή μου και είμαι ακόμη 20 χρονών. Έχω ακόμη να δω ....

Ντροπή μας...

Blame Elon Musk for that. Πάντα έτσι αντιμετωπίζαμε, ως ανθρωπότητα, τους πρωτοπόρους και τους τσαρλατάνους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, ff7lucas είπε

ειναι πιο καθαρο η αλλο χρωμα μονο;

είναι καλης ποιοτητας δηλαδή δεν εχει βαρια κλασματα (κερια λαδια κλπ). Οποτε το ζητανε στη βιομηχανια και σε άλλες εφαρμογες μετωφορων που δεν παιζουν οι μπαταριες. Το χρωμα είναι προσθηκη για το τελωνειο.

Σχετικα με το υδρογονο δεν νομιζω ότι είναι καλη λυση. Πχ το ρευμα είναι ευκολο να το χειριστεί ο καθενας. Το υδρογονο όχι καθοσον υπερευφλεκτο. Ασε που με το ρευμα εχεις μια ελπιδα να ξεφυγεις από το συστημα διυλιστηριο/βενζιναδικο κλπ. Με το υδρογονο όχι. Θα πρεπει να πηγαίνεις παλι στο βενζιναδικο/υδρογοναδικο. Βεβαια και το ρευμα θα το πληρωνεις αφου τιποτα δεν είναι τζαμπα αλλα θελεις πολύ λιγοτερες υποδομες. Με μια μπαλαντεζα στο γκαραζ τη κανεις τη δουλεια σου

Επεξ/σία από armitatz
  • Thanks 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, armitatz είπε

Ασε που με το ρευμα εχεις μια ελπιδα να ξεφυγεις από το συστημα διυλιστηριο/βενζιναδικο κλπ. Με το υδρογονο όχι. Θα πρεπει να πηγαίνεις παλι στο βενζιναδικο/υδρογοναδικο. Βεβαια και το ρευμα θα το πληρωνεις αφου τιποτα δεν είναι τζαμπα αλλα θελεις πολύ λιγοτερες υποδομες. Με μια μπαλαντεζα στο γκαραζ τη κανεις τη δουλεια σου

Πολύ χρήσιμη η μπαλαντέζα. Ειδικά γι' αυτούς που μένουν σε διαμερίσματα, και σε χωριά (το 80% του πληθυσμού δλδ) και δεν έχουν προσωπικό γκαράζ να βάλουν και να φορτίσουν τα αυτοκίνητα τους. 

• Like 2
Δημοσ.

Η εξοικονομιση γινεται ως εξης.

Δεν χρειαζεται αλλαγη λαδιων

Τα φρενα σπανια χρησιμοποιουνται λογω regenerative braking

Το παρμπριζ ειναι  thermonuclear safe :D

Δεν εχει μηχανη.

Τα μοτερ ανετα αντεχουν μερικα εκατομμυρια χιλιομετρα.

Τα megachargers θα πουλανε ηλιακη ενεργεια κατω του diesel/χμ

Καποιες μεγαλες ελληνικες εταιριες θα πρεπει να σκεφτουν σοβαρα την αγορα ενος στολου tesla semi, αν συνδυαστει με εγκατασταση των megachargers στα καταλληλα σημεια.

Ζητω ο Elon Musk!

Δημοσ.
21 ώρες πριν, DespinaZogkou είπε

Ντροπή μας...

Ζήλεια λέγεται αυτό.Οι haters πάντα θα μισούν και θα κρίνουν τους πετυχημένους.

Και θα ζουν με την ελπίδα να αποτύχουν.

Αν δεν κράξουν τον elon musk ,τον mark zuckerberg και όλους αυτούς που πρωτοπορούν ποιον θα κράξουν; Τους αποτυχημένους;

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 3/3/2018 στις 2:15 ΜΜ, DespinaZogkou είπε

Ντροπή μας...

26 ειμαι και εχω να πω οτι γινεται ακομα χειροτερα οσο μεγαλωνεις και εχεις την ευκαιρια να δεις πιο πολλα..

επισης μη σε κανουν να πιστεψεις ουτε στιγμη οτι για τα χαλια μας φταινε οι ξενοι (ευρωπαιοι, μεταναστες, τουρκοι, κλπ), οταν η ελλαδα λειτουργει με 0% αξιοκρατια και 100% βυσμα. δεν εννοω καν για θεσεις εργασιας, αυτο ειναι το λιγοτερο απο κει και περα γινεται επικινδυνο κυριολεκτικα, θα καταλαβεις οταν τα δεις

Δημοσ.

Και να μειωθεί η τιμή του diesel θα σταματήσει να ρυπαίνει και να σκοτώνει τον κόσμο; 400000 άνθρωποι τον χρόνο πεθαίνουν στην Ευρώπη από την ατμοσφαιρική ρύπανση, κατά κύριο λόγο από τα αυτοκίνητα. 70 Γερμανικές πόλεις, την ιδιαίτερη πατρίδα του diesel, εξετάζουν την απαγόρευση τις κυκλοφορίας των diesel στα όριά τους για να αντιμετωπίσουν την υπέρμετρη ρύπανση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...