JohnTehGreek Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Πάρε την σχολή σου που έχει τα χαρτιά σου να σου πουν τον αρ. Πρωτοκόλλου κτλ. Αττική - Αθήνα κανά μήνα υπολόγιζε, ανάλογα βέβαια το φόρτο εργασίας που έχουν μπορεί να πάει και παραπάνω.
Νικοςς15 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 αυτο μου λεει πεδια γιατι? Δεν έχει καταχωρηθεί αίτηση εκτύπωσης με τα παραπάνω στοιχεία. Παρακαλώ ελέγξτε τα στοιχεία που έχετε εισάγει και ξαναπροσπαθήστε !
meletis_m Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 53 λεπτά πριν, Νικοςς15 είπε αυτο μου λεει πεδια γιατι? Δεν έχει καταχωρηθεί αίτηση εκτύπωσης με τα παραπάνω στοιχεία. Παρακαλώ ελέγξτε τα στοιχεία που έχετε εισάγει και ξαναπροσπαθήστε ! Αναγκαστικά θα περιμένεις μπές σε 2 εβδομάδες.Πότε έδωσες για δίπλωμα;
tilaverboy Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Φθαρμένο δίπλωμα έκανα αίτηση ηλεκτρονικά για αντικατάσταση γνωρίζουμε πόσες μέρες κάνει; Το πάνινο έχω οποτε λογικά θα πάρω την κάρτα.
meletis_m Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, tilaverboy είπε Φθαρμένο δίπλωμα έκανα αίτηση ηλεκτρονικά για αντικατάσταση γνωρίζουμε πόσες μέρες κάνει; Το πάνινο έχω οποτε λογικά θα πάρω την κάρτα. Υπολόγισε ~ 1 μήνα + . Ειδικά τώρα με το Covid έχουν πολλές αιτήσεις . Προ Covid αναλόγως και το υπουργείο έκανε 2 μήνες 1
tilaverboy Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Υπολόγισε ~ 1 μήνα + . Ειδικά τώρα με το Covid έχουν πολλές αιτήσεις . Προ Covid αναλόγως και το υπουργείο έκανε 2 μήνες Σε ευχαριστώ πραγματικά πολύ. Ευτυχώς γιατί στο παλιό ροζ δεν φαίνεται καν η φωτογραφία μου.
tilaverboy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 8 ημέρες εφόσον τα έγγραφα είναι οκ μου είπαν. Μπράβο οργάνωση; Κοίταξε που θα γίνουμε και κράτος!
meletis_m Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 7 ώρες πριν, tilaverboy είπε 8 ημέρες εφόσον τα έγγραφα είναι οκ μου είπαν. Μπράβο οργάνωση; Κοίταξε που θα γίνουμε και κράτος! Έχουμε προχωρήσει βλέπω σε οργάνωση , ενημέρωσε μας . Πρώτη φορά ακούω για τόσο λίγο διάστημα . Εμένα έκανε 2 μήνες η έκδοση όχι η ανανέωση .
MilaMouVromika Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 12 ώρες πριν, tilaverboy είπε 8 ημέρες εφόσον τα έγγραφα είναι οκ μου είπαν. Μπράβο οργάνωση; Κοίταξε που θα γίνουμε και κράτος! 4 Σεπτέμβρη του 19 πέρασα, 23 Δεκήεμβρη του ίδιου χρόνου πήρα την κάρτα..... τυχερός είσαι!!!
tilaverboy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 4 λεπτά πριν, MilaMouVromika είπε 4 Σεπτέμβρη του 19 πέρασα, 23 Δεκήεμβρη του ίδιου χρόνου πήρα την κάρτα..... τυχερός είσαι!!! Αντικατάσταση έκανα λόγω φθοράς ίσως για αυτό έκαναν γρήγορα.
MilaMouVromika Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, tilaverboy είπε Αντικατάσταση έκανα λόγω φθοράς ίσως για αυτό έκαναν γρήγορα. Μπορει αν και πάλι αφου είχες το παλιό και πηγες στην κάρτα σχεδον η ίδια διαδικασια είναι, απο το τμήμα διαβατηρίων εκδίδονται και τα καινούρια διπλώματα
tilaverboy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 19 ώρες πριν, MilaMouVromika είπε Μπορει αν και πάλι αφου είχες το παλιό και πηγες στην κάρτα σχεδον η ίδια διαδικασια είναι, απο το τμήμα διαβατηρίων εκδίδονται και τα καινούρια διπλώματα Στη γυναίκα μου που το έβγαλε πριν 8 ημερών τώρα εκτυπώσαμε την προσωρινή άδεια οδήγησης για να ολοκληρώσουμε και την ασφάλιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα