Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ , ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΣ ΕΞΑΤΑΣΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ; ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.

Δημοσ.

Τα διπλώματα οδήγησης από όλες τις περιφέρειες της χώρας βγαίνουν στην υπηρεσία έκδοσης διαβατηρίων στην Αθήνα.Οταν η υπηρεσία παραλάβει τον φάκελο,το πολύ σε μια εβδομάδα έχει γίνει η εκτύπωση του διπλώματος και η αποστολή του στην υπηρεσία μεταφορών που το είχε αποστείλει.Αυτο λοιπόν που καθυστερεί είναι η αποστολή του φακέλου από το τμήμα μεταφορών που έδωσες εξετάσεις..Αυτό συνήθως διαρκεί από δύο εβδομάδες έως και ένα μήνα!

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς σε κάποιες περιοχές μπορεί...

Για να γίνει η αποστολή των διπλωμάτων πρέπει να συγκεντρωθεί συγκεκριμένος αριθμός ..

Επίσης εάν είναι περίοδος εορτών..πάλι καθυστερεί!

Είναι πολλοί οι παράγοντες..

Το καλύτερο είναι να ρωτήσεις στην υπηρεσία που έδωσες εξετάσεις 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

11 μερες εργασιμες εκανε εμενα που εκανα επεκταση για μηχανη. 

1η φορα εδωσα εγω..κ απο την μερα της εξατασεις οδηγησης εχουν περασει 2 εβδομαδες και ρωτησα στο υπουργειο την τριτη κ μου ειπαν θελει καμια βδομαδα ακομα...

Δημοσ.

Τριτη τεταρτη θα το εχεις. Δες στο σαιτ του υπουργειου μεταφορων την πορεια του διπλωματος σου Εκει θα δεις σε πια κατασταση βρισκετε. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Υπομονή εμένα έκανε 2 μήνες και 2 εβδομάδες.

Είμαι Δυτ.Αττική.

Εννοείται χωρίς το δίπλωμα δέν είσαι καλλυμένος σε ατύχημα ακόμη και στην ασφάλεια ως νέος οδηγός.

Εχώ ακούσει πολλούς να λένε με την βεβαίωση είναι εντάξει

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

http://ns2.yme.gov.gr:16010

Εδω βλεπετε την πορεια εκδοσης διπλωματος οδηγησης. 

Σε εμένα έκανε ακριβώς 1 μήνα να αλλάξει κατάσταση. Είναι αναλόγως το υπουργείο.

Μόλις το πήρα στα χέρια μου (2014) κατευθείαν στον ασφαλιστή για προσθήκη προσαύξησης νεου οδηγού στο ασφαλιστήριο

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Νικοςς15 είπε

Ρε παιδια αυτο το σαιτ μου ζηταει αριθμο αδειας που το βρισκω.

Αρ. Πρωτοκόλλου/Έτος:
δέν το έχεις; Το γράφει στο χαρτί που γράφει οτι πέρασες με επιτυχία το θεωρητικό κομμάτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...