Νικοςς15 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ , ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΣ ΕΞΑΤΑΣΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ; ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.
Mpampiss3 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Τα διπλώματα οδήγησης από όλες τις περιφέρειες της χώρας βγαίνουν στην υπηρεσία έκδοσης διαβατηρίων στην Αθήνα.Οταν η υπηρεσία παραλάβει τον φάκελο,το πολύ σε μια εβδομάδα έχει γίνει η εκτύπωση του διπλώματος και η αποστολή του στην υπηρεσία μεταφορών που το είχε αποστείλει.Αυτο λοιπόν που καθυστερεί είναι η αποστολή του φακέλου από το τμήμα μεταφορών που έδωσες εξετάσεις..Αυτό συνήθως διαρκεί από δύο εβδομάδες έως και ένα μήνα! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Παραπανω απο ενα μηνα θελει ....Προπερυσι της κορης μου πλησασε τους 2 μηνες.
Mpampiss3 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δυστυχώς σε κάποιες περιοχές μπορεί... Για να γίνει η αποστολή των διπλωμάτων πρέπει να συγκεντρωθεί συγκεκριμένος αριθμός .. Επίσης εάν είναι περίοδος εορτών..πάλι καθυστερεί! Είναι πολλοί οι παράγοντες.. Το καλύτερο είναι να ρωτήσεις στην υπηρεσία που έδωσες εξετάσεις
Νικοςς15 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 49 λεπτά πριν, evoracing είπε Τι νομό είσαι? Αττικης-αθηνα
mp123 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 11 μερες εργασιμες εκανε εμενα που εκανα επεκταση για μηχανη.
Νικοςς15 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, mp123 είπε 11 μερες εργασιμες εκανε εμενα που εκανα επεκταση για μηχανη. 1η φορα εδωσα εγω..κ απο την μερα της εξατασεις οδηγησης εχουν περασει 2 εβδομαδες και ρωτησα στο υπουργειο την τριτη κ μου ειπαν θελει καμια βδομαδα ακομα...
mp123 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Τριτη τεταρτη θα το εχεις. Δες στο σαιτ του υπουργειου μεταφορων την πορεια του διπλωματος σου Εκει θα δεις σε πια κατασταση βρισκετε. 1
meletis_m Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Υπομονή εμένα έκανε 2 μήνες και 2 εβδομάδες. Είμαι Δυτ.Αττική. Εννοείται χωρίς το δίπλωμα δέν είσαι καλλυμένος σε ατύχημα ακόμη και στην ασφάλεια ως νέος οδηγός. Εχώ ακούσει πολλούς να λένε με την βεβαίωση είναι εντάξει 1
mp123 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 http://ns2.yme.gov.gr:16010 Εδω βλεπετε την πορεια εκδοσης διπλωματος οδηγησης.
meletis_m Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, mp123 είπε http://ns2.yme.gov.gr:16010 Εδω βλεπετε την πορεια εκδοσης διπλωματος οδηγησης. Σε εμένα έκανε ακριβώς 1 μήνα να αλλάξει κατάσταση. Είναι αναλόγως το υπουργείο. Μόλις το πήρα στα χέρια μου (2014) κατευθείαν στον ασφαλιστή για προσθήκη προσαύξησης νεου οδηγού στο ασφαλιστήριο
Νικοςς15 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Ρε παιδια αυτο το σαιτ μου ζηταει αριθμο αδειας που το βρισκω.
meletis_m Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, Νικοςς15 είπε Ρε παιδια αυτο το σαιτ μου ζηταει αριθμο αδειας που το βρισκω. Αρ. Πρωτοκόλλου/Έτος: δέν το έχεις; Το γράφει στο χαρτί που γράφει οτι πέρασες με επιτυχία το θεωρητικό κομμάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα