Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Έφτιαξε η μάνα μου αρακά. Και ακαθάριστος και αμπλανσάριστος. Όλη η γειτονιά μας άκουσε. #MasterChefGR
antemore Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, guido είπε πολλά νεύρα για δυο ριαλιτοτοπικ μολις ηρθε το κοινο του survivor επεσαν τα κλειδωματα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Survivor Vs Masterchef Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
john_shadow Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 σημερα θα εχουμε Hell's Kitchen vs MasterChef 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, john_shadow είπε σημερα θα εχουμε Hell's Kitchen vs MasterChef Να κανονίσουμε όλοι μαζι να πάμε για καφέ να τα δούμε γιατί θρεντ μέχρι το βράδυ δεν θα έχουμε.
AtiX Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Εεεε όχι και Captain America το survivor... φέτος το πολύ Wasp...
maxdore217 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, DZ-Photographer είπε Το Σιχαμα μην κοψουν γιατί θα αποχωρήσω από το φόρουμ μην σας πω και από την ζωή Το Σίχαμα είναι ιδέα!!!! δεν κόβεται έτσι απλά . 1
redykt Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 btw εχει ραδιο αρβυλα μετα τα μεσανυχτα #boysarebackintown
livefreeordie Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Για να μην κλειδωθεί απλα οποιος ξεκινησει τα περιεργα ας γινεται αναφορα να διαγράφονται τα μηνύματα του και μην απαντατε. Παντως μου κανει εντυπωση,ενταξει το ειχαμε παρατραβηξει κι εμεις με τους χαρακτηρισμους (στο τελος ολοι ειχαν προσβλητικα παρατσουκλια και κανεναν δεν λεγαμε με το ονομα του) αλλα κι τι να πουμε και για αλλα θρεντ οπως το σαρβαιβορ που 9 στις 10 λεξεις ειναι σιχαματα
*nenya* Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 On topic: μου στεναχωρουν την μιλφοιταλιδα και νευριαζω. Μα τοσο πολυ την φοβουνται πια μερικοι;! Θα ηθελα αμα ειναι να βγει υποψηφια να ειναι με Τιμο κ να τον σουταρει. Κι εκει οντως θα εχουν λογο να την φοβουνται μετα. Και ο Γλωσσιδης το'χει παρακανει με την συμπεριφορα του. Ο αλλος με το στριφτο μουστακι φαινεται πολυ χαχανουλης, να δω ποτε θα το παρει στα σοβαρα. Ο Αργυρης-Ρεμος παει για ανετη νίκη νομιζω. (εκτος αν βαλουν τοστ στον τελικο, εκει θα τα βρει σκουρα απ' τα κοριτσουδια) 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) #MasterChefGR μαγκυ δεν εισαι ιταλιδα δεν εισαι ερασιτεχνης και δεν εισαι 35! Το βραδυ αναμενεται σιχαμοπολεμος !! Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
kirileman Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Έχω προσπαθήσει να δω μάστερ τσεφ, αλλά απέτυχα!
qspock Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Τι μονταζ ρε παιδια, λιγο πιο πισω να εκανε απο το μικροφωνο εχει διαφορα... Ειπαμε να σχολιαζουμε αλλα μην το ... κι εμεις! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις