Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Έφτιαξε η μάνα μου αρακά. Και ακαθάριστος και αμπλανσάριστος. Όλη η γειτονιά μας άκουσε. #MasterChefGR
  • Απαντ. 646
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, guido είπε

πολλά νεύρα για δυο ριαλιτοτοπικ 

Blank+_8e5f503846a14a534ffddb2a194b6922.

μολις ηρθε το κοινο του survivor επεσαν τα κλειδωματα

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Survivor Vs Masterchef

Civil-War-1.jpg?fit=1280,628&ssl=1

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, john_shadow είπε

σημερα θα εχουμε Hell's Kitchen vs MasterChef

Να κανονίσουμε όλοι μαζι να πάμε για καφέ να τα δούμε γιατί θρεντ μέχρι το βράδυ δεν θα έχουμε.  

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DZ-Photographer είπε

Το Σιχαμα μην κοψουν γιατί θα αποχωρήσω από το φόρουμ μην σας πω και από την ζωή :P

Το Σίχαμα είναι ιδέα!!!! δεν κόβεται έτσι απλά .

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Για να μην κλειδωθεί απλα οποιος ξεκινησει τα περιεργα ας γινεται αναφορα να διαγράφονται τα μηνύματα του και μην απαντατε.

Παντως μου κανει εντυπωση,ενταξει το ειχαμε παρατραβηξει κι εμεις με τους χαρακτηρισμους (στο τελος ολοι ειχαν προσβλητικα παρατσουκλια και κανεναν δεν λεγαμε με το ονομα του) αλλα κι τι να πουμε και για αλλα θρεντ οπως το σαρβαιβορ που 9 στις 10 λεξεις ειναι σιχαματα  :D

Δημοσ.

On topic: μου στεναχωρουν την μιλφοιταλιδα και νευριαζω. Μα τοσο πολυ την φοβουνται πια μερικοι;! Θα ηθελα αμα ειναι να βγει υποψηφια να ειναι με Τιμο κ να τον σουταρει. Κι εκει οντως θα εχουν λογο να την φοβουνται μετα. 

Και ο Γλωσσιδης το'χει παρακανει με την συμπεριφορα του. Ο αλλος με το στριφτο μουστακι φαινεται πολυ χαχανουλης, να δω ποτε θα το παρει στα σοβαρα. Ο Αργυρης-Ρεμος παει για ανετη νίκη νομιζω. (εκτος αν βαλουν τοστ στον τελικο, εκει θα τα βρει σκουρα απ' τα κοριτσουδια) 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

#MasterChefGR μαγκυ δεν εισαι ιταλιδα δεν εισαι ερασιτεχνης και δεν εισαι 35!

Το βραδυ αναμενεται σιχαμοπολεμος !!

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι μονταζ ρε παιδια, λιγο πιο πισω να εκανε απο το μικροφωνο εχει διαφορα...

Ειπαμε να σχολιαζουμε αλλα μην το ... κι εμεις!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...