salazar1991 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, satsok2 είπε Δε νομίζω να είναι η Γωγω αρχηγός. Αν είναι θα το είχε δείξει όταν την πρότεινε ο Τζωρτζης. Περισσότερο για Συμεωνίδη το κόβω- και αυτός απλά πέταξε την ατάκα. Συμεωνίδη δεν παίζει. Τον Φασιλη σκέφτηκα, μιας και θα είναι πρώτη φορά και για τους 2. -Η Ηλέκτρα μου άφησε ένα γράμμα -Τι λέει? Διάβασε... - Παιδιά σας γράφω αυτό το γράμμα με στυλό που δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ...
pontez2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, Rush13 είπε H αποχώρηση της Ηλέκτρας απογείωσε την διάθεση μου Aι ρε. Το θέμα ειναι να βλέπουμε και κανα ωραίο μουτρο εκει. Πίξαμε στις μοσχαροκεφαλές
stonestef Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Ευτυχώς τώρα που έφυγε η Ηλέκτρα ελπίζω να σταματήσει η ατάκα με το λάθος υλικό και την απογείωση του πιάτου. Δεν ήταν αστείο ποτέ παιδιά, ας προχωρήσουμε με την ζωή μας! 1
orck Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 27 λεπτά πριν, pontez2 είπε Aι ρε. Το θέμα ειναι να βλέπουμε και κανα ωραίο μουτρο εκει. Πίξαμε στις μοσχαροκεφαλές Ωραίο μούτρο; Η Ηλεκτρα; Χμμ...οκ 7
pontez2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, orck είπε Ωραίο μούτρο; Η Ηλεκτρα; Χμμ...οκ Ε ποιος έχει ωραίο μουτρο δηλαδή? Ο Τζωρτζης?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 29 λεπτά πριν, pontez2 είπε Ε ποιος έχει ωραίο μουτρο δηλαδή? Ο Τζωρτζης? o Χρηστος xD
karateka Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μάλλον την έβαλε ο Τζώρτζης αρχηγό για να τους κρεμάσει και να είναι προτεινόμενη. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από karateka
stonestef Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Είναι 100% παραπλανητικό το ότι δείχνουν τον Συμεωνίδη να λέει την Γωγώ αρχηγό. Το κάνουν από την αρχή αυτό, δημιουργούν λάθος εντυπώσεις στα τρέηλερ. 2
DeadOrganPlayer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, stonestef είπε Είναι 100% παραπλανητικό το ότι δείχνουν τον Συμεωνίδη να λέει την Γωγώ αρχηγό. Το κάνουν από την αρχή αυτό, δημιουργούν λάθος εντυπώσεις στα τρέηλερ. Διαφωνώ. Αυτή τη φορά νομίζω δεν ειναι παραπλανητικό. Τόσο όταν οι ομάδες είναι στημένες η μία διπλα στην άλλη στην αρχή η Γωγώ είναι μπροστά δεξία και δίπλα της ο Τζώρτζης από την άλλη ομάδα. Επίσης, όταν πηγαίνουν τα πιάτια στους κριτές η Γωγώ είναι πρώτη και μετά ο Φασιλής. Θα δείξει. 1
4saken Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Καπως ετσι φανταζομαι την Γωγω να παιρνει την εκδικηση της απο τον Τζωρτζη αποψε.
g_alkis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, stonestef είπε Είναι 100% παραπλανητικό το ότι δείχνουν τον Συμεωνίδη να λέει την Γωγώ αρχηγό. Το κάνουν από την αρχή αυτό, δημιουργούν λάθος εντυπώσεις στα τρέηλερ. Ο τρεϊλεράς του σταρ που προσπαθεί να σώσει την καριέρα του είσαι; Γιατί όλα τα προηγούμενα τρέιλερ έδειχναν τα πάντα όλα σε επίπεδο να ξέρεις μέχρι και το ποιος αποχωρεί. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 36 λεπτά πριν, g_alkis είπε Ο τρεϊλεράς του σταρ που προσπαθεί να σώσει την καριέρα του είσαι; Γιατί όλα τα προηγούμενα τρέιλερ έδειχναν τα πάντα όλα σε επίπεδο να ξέρεις μέχρι και το ποιος αποχωρεί. Κατι τετοια ελεγε και καποιος στο προηγουμενο thread και το βραδυ ειδαμε ότι πετυχε μονο έναν...Την Γωγω δηλαδή.Ας μην ειμαστε τοσο βιαστικοι,οντως το καναν να φαινεται πολύ ξεκαθαρο αλλα θα δειξει! 1
AtiX Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς... Αλλά εγώ θέλω την Γωγώ αρχηγό!!! Έτσι για την σημερινή γιορτή...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, AtiX είπε Γωγώ αρχηγό Και εγω μαζι σου,και οποις και να χασει δεν με νοιαζει,να διωξουν και έναν από τους 2 και όλα καλα!
yilarakos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, AtiX είπε Δεν ξέρω τι λέτε εσείς... Αλλά εγώ θέλω την Γωγώ αρχηγό!!! Έτσι για την σημερινή γιορτή... Ναι αλλά θα 'χουμε Happy International Women's Day - Deadpool style ή ήττα μπλέ ομάδας και Γωγώ προτεινόμενη? Για να δω στοιχήματα.. Υποστηρίζω Γωγώ πάντως, ειδικά με αντίπαλο αρχηγό Τζώρτζη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις