AtiX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Ελληνογαλλικό επεισόδιο θα έχουμε αύριο... πάει η πρεσβεία!!!
vairass Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε Την έβαλε αρχηγό για να μην τον διωξει όταν χάσει αύριο. Έξυπνος ο βλάχος
AtiX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Πρόλαβε κάνεις να δεις πως χωρίστηκαν οι παίκτες...? πρόλαβα στους κόκκινους Τζώρτζη, Χρήστο, Μάγκυ και Τιμολέων και μπλε Γωγώ, Σάββα, Αργύρη και Γιώργο...
maximusgr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, AtiX είπε Πρόλαβε κάνεις να δεις πως χωρίστηκαν οι παίκτες...? πρόλαβα στους κόκκινους Τζώρτζη, Χρήστο, Μάγκυ και Τιμολέων και μπλε Γωγώ, Σάββα, Αργύρη και Γιώργο... Και ο Συμεωνίδης με Γωγώ είναι, της έλεγε κάτι για αρχηγιλίκι χαχα! 1
skatoula1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Συγνώμη σιχάματα, εγώ αύριο υποστηρίζω Τζώρτζη...
qspock Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 25 λεπτά πριν, john_shadow είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Γωγω αρχηγος! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σμουθι, εσκαψες τον λακο σου: Η Γωγω, δε φευγει! 3
AtiX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, skatoula1 είπε Συγνώμη σιχάματα, εγώ αύριο υποστηρίζω Τζώρτζη... Είσαι εσύ μια μουλωχτή σαλαμάδρα... Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από AtiX
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 - Ηλέκτρα τι έβαλες στο πιάτο; - Τίποτα. Αέρα. - Έβαλες κατά λάθος αέρα κοπανιστό και αυτό απογείωσε το πιάτο σου!
Rush13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 H αποχώρηση της Ηλέκτρας απογείωσε την διάθεση μου 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Γωγώ αρχηγός; Θέλω να το δώ αυτό το επεισόδιο. Γαλλική κουζίνα, μια από τις αγαπημένες μου και από τις πιο απαιτητικές κουζίνες, καιρός να δούμε ποιοι είναι μάγειρες και ποιοι "μάγειρες".
4saken Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 H Ηλεκτρα κατεβαζει ρολα ωσαν μαγαζι στην Στουρναρη17 Νοεμβρη. Βγαζει 3 αυγα απο την θηκη και ψαχνει για μπολ ενω τα κραταει στο χερι.
satsok2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δε νομίζω να είναι η Γωγω αρχηγός. Αν είναι θα το είχε δείξει όταν την πρότεινε ο Τζωρτζης. Περισσότερο για Συμεωνίδη το κόβω- και αυτός απλά πέταξε την ατάκα. 1
redykt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 1 hour ago, MakeGreeceSexyAgain said: ααααα λεγεεεεεεεε ρε τιμολεων αγορινα συνεχισε να βιαζες ονειρα ανυποψιαστων μαγειρων . συμεωνιδη παμε δυνατα ρεε ! γωγω ασε το cheerleading, αυριο σε θελω captain της ομαδας ! τζωρτζη εισαι ΣΜΟΥΔΙ ΜΑΣΤΕΡ. η κατ ευφημισμον ζαργανα εφυγε ! ενα μηνα τωρα τη πιστη μας εβγαλε , το γουον τον μου μεσα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις