Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αχρηστομαχια σημερα για να δουμε ποιος θα μείνει σήμερα.

  • Απαντ. 646
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν έχω ξαναδουλεψει το αχλάδι αλλά θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτός ο Σάββας γιατί την βοηθάει; Προχτές δεν του έλεγε οτι μόνη της μαγείρεψε και οχι χάρις σε αυτόν.

Επεξ/σία από smpt
Δημοσ.

Γιατί?

Γιατί?

Γιατί?

5 λεπτά πριν, smpt είπε

αυτός γιατί την βοηθάει. Προχτές δεν του έλεγε οτι μόνη της μαγείρεψε και οχι χάρις σε αυτόν.

Όχι ήταν η άλλη με τον άλλον...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, john_shadow είπε

αφου δεν εβαλε αλατι εκει που ελεγε οτι δεν εχει ζαχαρη παλι καλα

Μπορεί να το έκανε και να το απογείωσε έτσι...

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, leolipop είπε

Μπορεί να το έκανε και να το απογείωσε έτσι...

Μπορεί να έβαλε ποντικοφαρμακο και να τους απογείωσε στον παράδεισο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Η ραστα κανει τη γωγω να φαινεται γκορντον ραμσει σημερα.

Στους τυφλούς, ο μονόφθαλμος...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγω συμφωνω σε αυτο που είπε ο Αργύρης όταν η Γωγω εχει συνταγη κανει παπαδες. Τώρα και ένα βουνό υλικά να της δώσεις δεν έχει φαντασία να φτιάξει κάτι δικό της και κολλάει.

Μόλις τώρα, skatoula1 είπε

Στους τυφλούς, ο μονόφθαλμος...

Την Γωγώ έλεγε χθες η Νταρια που είπε για τα 5 μάτια :P

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε

Εγω συμφωνω σε αυτο που είπε ο Αργύρης όταν η Γωγω εχει συνταγη κανει παπαδες. Τώρα και ένα βουνό υλικά να της δώσεις δεν έχει φαντασία να φτιάξει κάτι δικό της και κολλάει.

Την Γωγώ έλεγε χθες η Νταρια που είπε για τα 5 μάτια :P

Όταν έχω συνταγή μεγαλουργώ κι εγώ που δεν είμαι επαγγελματίας - ή μπορεί και να είμαι και να μην το ξέρω, αφού είναι και η κυρία Γωγώ-:D , το θέμα είναι τι κάνουν από μόνοι τους ...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με αυτούς τους 3 να μαγειρεύουν σήμερα, στόχος είναι να επιβιώσουν οι κριτές #MasterChefGR

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, skatoula1 είπε

Όταν έχω συνταγή μεγαλουργώ κι εγώ που δεν είμαι επαγγελματίας - ή μπορεί και να είμαι και να μην το ξέρω, αφού είναι και η κυρία Γωγώ-:D , το θέμα είναι τι κάνουν από μόνοι τους ...

Σε αυτού του τύπου δοκιμασιες κοιτάνε τεχνικές και σταθερότητα στην εκτέλεση μιας συνταγής... Στην ουσία αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να μην διαφέρει το πιατο και να είναι η ίδια εκτέλεση στο εστιατόριο ώστε να μην διαφέρει από πελάτη σε πελάτη... ;)

Επεξ/σία από AtiX
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...