l337 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, splanis είπε είσαι σίγουρος ότι είναι τόσο μπροστά; Αυτό που βλέπεις τώρα γυρίστηκε το Γενάρη.
livefreeordie Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 27 λεπτά πριν, splanis είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου spoiler για το ποιος φευγει αύριο κι επίσημα μαζί αυτοί λοιπόν. 1
liakos18 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Παρακαλώ να είστε κόσμιοι στο σχολιασμό διαγωνιζόμενου αλλα και παρουσιαστών
Hacker?pcs Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπράβο στον Τζώρτζη γιατί μπορεί να είναι σίχαμα αλλά καλός μάγειρας, όπως και ο Γλωσσίδης 3αδα προς αποχώρηση όνειρο, θα είναι λες και βλέπουμε ChL που πανηγυρίζουμε την ωραία μπάλα και τα γκολ και των 2 ομάδων Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από Hacker?pcs
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Αν και οπως λετε ολοι οποιος και να φυγει θα χαρω,εγω θελω να φυγει ο μουστακιας πρωτα απο τις αλλες 2...Και η γωγω να μεινει μεχρι να διωξει τον Τζωρτζη! 2
vairass Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 31 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Αν και οπως λετε ολοι οποιος και να φυγει θα χαρω,εγω θελω να φυγει ο μουστακιας πρωτα απο τις αλλες 2...Και η γωγω να μεινει μεχρι να διωξει τον Τζωρτζη! Οχι ρε φίλε.. Οι γυναίκες πρέπει να φύγουν είναι εντελώς άσχετες.. 1
Sorath Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπράβο Ηλέκτρα μου, μπράβο βρε κοπελιά! Έτσι! Δυνατά!!! Τον αποστόμωσες τον Τίμο, όταν σου ειπε οτι χάρη σε αυτόν έβγαλες πιάτο την προηγούμενη φορά. Και με ένα εύκολο υλικό όπως η σαρδέλα κατάφερες και απέδειξες την αξία σου! Εύγε.... Τζώρτζη, επιτέλους ήρθε η σειρά σου να δικαιωθείς, να αναδειχτείς και να αποδείξεις τι τρομερός cooking leader είσαι! Είμαι σίγουρος, οτι θα δώσεις τις καλύτερες οδηγίες, και κανένας απο την ομάδα σου, δεν θα προτίνει/επιβάλει κάποιο πιάτο ή τον ρυθμό που θα δουλέψετε... Αν έχεις και λίγο χιούμορ, βάλε βρε γίγαντα για αρχηγό της άλλης ομάδας, μια απο τις Γωγώ/Ηλέκτρα. Μιλάμε θα απογειωθεί το επεισόδιο αυτό!!! Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από Sorath 1
kargo130 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Αποτυχημενε σαμουραι για αυτο σε εχουμε εκει , για να κρατας ενα επιπεδο στο διαγωνισμο. Τι μου τον εβγαλες πρωτο τον αλλο........απαραδεκτος. Εγω θελω διαδικασια αποχωρισης γωγω τζωρτζης σε κλουβι kick box , ωστε μολις βγουν τα αποτελεσματα να ξεμαλιαστουν.
orck Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 22 λεπτά πριν, Sorath είπε Μπράβο Ηλέκτρα μου, μπράβο βρε κοπελιά! Έτσι! Δυνατά!!! Τον αποστόμωσες τον Τίμο, όταν σου ειπε οτι χάρη σε αυτόν έβγαλες πιάτο την προηγούμενη φορά. Και με ένα εύκολο υλικό όπως η σαρδέλα κατάφερες και απέδειξες την αξία σου! Εύγε.... Τζώρτζη, επιτέλους ήρθε η σειρά σου να δικαιωθείς, να αναδειχτείς και να αποδείξεις τι τρομερός cooking leader είσαι! Είμαι σίγουρος, οτι θα δώσεις τις καλύτερες οδηγίες, και κανένας απο την ομάδα σου, δεν θα προτίνει/επιβάλει κάποιο πιάτο ή τον ρυθμό που θα δουλέψετε... Αν έχεις και λίγο χιούμορ, βάλε βρε γίγαντα για αρχηγό της άλλης ομάδας, μια απο τις Γωγώ/Ηλέκτρα. Μιλάμε θα απογειωθεί το επεισόδιο αυτό!!! Όντως θα πρέπει να βάλει αργηχο την Γωγώ. Έπος θα είναι. Γι'αυτό τον λόγο ήταν τόσο τσαντιλα και φωνές το Άλιεν; Έφυγε ο αγαπητικός.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Αμα βαλει αρχηγο Γωγω ας χασει οποιος θελει και ας διωξουν τον αρχηγο να ειμαστε κομπλε! Αν και στην καλυτερη θα ηθελα στην σημερινη δοκιμασια να φυγει από μονη της η Ηλεκτρα,μετα στην δοκιμασια να φυγε ιη Γωγω η ο Τζωρτζης και να ειμαστε κομπλε
satsok2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 12 ώρες πριν, antemore είπε ηλεκτρα μπορει να μην παρεδωσες πιατο αλλά εγω ειμαι αλλεργικος στη σαρδελα οποτε σου βαζω 10 Ηλέκτρα έβαλες σίγουρα σαρδέλα; Αυτή η ρεγγα που έβαλες απογείωσε το πιάτο.
firepc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτα βρηκα για τον Τζωρτζη στο wiki. Το σαμιαμίδι είναι μια μικρόσωμη σαύρα της οικογένειας των Γκέκο. Εχθροί του είναι σχεδόν όλα τα μεγαλύτερά του σαρκοφάγα ζώα. Αν πιαστεί από έναν εχθρό ρίχνει την ουρά του, ώστε να τραβήξει την προσοχή του εχθρού. Πιο επικίνδυνος εχθρός για το σαμιαμίδι αποδεικνύεται ο άνθρωπος - ειδικά όταν βρίσκεται εντός της οικίας. Πάντως, πρόκειται για δειλό ζώο που εμφανίζεται λίγες φορές τις στιγμές δηλαδή που ψάχνει για τη τροφή του. Τρέφεται με μικρά αρθρόποδα και έντομα όπως π.χ. μύγες και κουνούπια. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από firepc 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις