Hacker?pcs Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Sorath είπε Απο την άλλη, σε κάθε επεισόδιο επιβεβαιώνεται πόσο τους κατευθύνει η παραγωγή. Το χθεσινό τζέρτζελο μόνο τυχαίο δεν ήταν. Επεισόδιο Δευτέρας (αντί Σαββάτου) και μια ολόκληρη ώρα παραπάνω διάρκεια.... Σόρυ αλλά αυτά είναι ό,τι να ναι. Δηλαδή ο Γερμανός και ο άλλος οι ειδικοί στα ψωμιά έβαλαν ό,τι τους είπε η παραγωγή, στον τσίκιλη και τη σιχαμοκλίκα είπε η παραγωγή να ψηφίσουν έτσι, μετά είπε η παραγωγή στους κριτές πως να ψηφίσουν, μετά τους είπε η παραγωγή να μαλώσουν που στο κάτω-κάτω αυτοί δεν είναι τηλεοπτικοί μαϊντανοί όπως αυτοί του survivor, μετά από το παιχνίδι θα πρέπει να πιάσουν δουλειά ως μάγειρες άρα δεν τους συμφέρει να κάνουν καραγκιοζιλίκια
Sorath Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Εντάξει όλα είναι τυχαία τότε.... .... please.... Το ότι τους παροτρύνουν να δώσουν πόνο είναι εμφανές. Ακόμα και οι ερωτήσεις των κριτών, "χτυπάνε" ακριβώς εκεί που υπάρχει θέμα/ενδιαφέρον (όχι μαγειρικό).
Hacker?pcs Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δεν είναι όλα τυχαία αλλά σίγουρα δεν είναι όλα προμελετημένα
Sorath Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σαφώς και δεν είναι. Δεν τους λένε ούτε πως να μαγειρέψουν, ούτε πως να ψηφίσουν (οι παίκτες), ούτε με ποιόν να τσακωθούν. Αλλά αν εντοπίσουν εντάσεις και θέματα, είναι εξαιρετικά εύκολο να τους παροτρύνουν να εκδηλωθούν παραπάνω. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Sorath 1
Hacker?pcs Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Έτσι συμφωνώ και είναι αλήθεια και φαίνεται από τους κριτές αυτό που έχουν ευθύνη εφόσον το δέχτηκαν. Εντάξει, τηλεοπτικός διαγωνισμός είναι, τηλεθέαση θέλει οπότε το να χτυπάνε εκεί που υπάρχει το θέμα μου φαίνεται λογικό και όχι μεμπτό
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 40 λεπτά πριν, orck είπε Όπα παιδιά, κάτι λάθος έκανες με τις παραθέσεις και με εμφανίζεις να είμαι εγώ ο διαχειριστηςνπου μας μαλώνει. Παρακαλώ διαβάστε παραπάνω και αποκαταστήσετε την τιμή και υπόληψη μου χαχαχα πως εγινε αυτό?Βλεπω αυτά που εχει γραψει ο Bilbanos αλλα εχει το ονομα σου στην παραθεση μου...Όχι το δικο του xD 39 λεπτά πριν, Sorath είπε Μόλις άκουσα τα σχόλια και του 3ου πιάτου (ότι τα κανελόνια ήταν ωμά και μισοάδεια), σε καμία περίπτωση δεν περίμενα οτι θα ήταν μόλις 2 πόντους κάτω απο τα υπόλοιπα. Δεν γίνεται στο ένα καλό πιάτο να δίνεις 7, και στο ωμό (που σχεδόν δεν τρώγεται) να δίνεις 6.... Προφανως για να μην ξευτιλισουν καποιον αλλα και το παιχνιδι τωρα που κοντεουμε παλι στην 10αδα...αλλιως θα ειχε φαει το 4αρι του.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 1 hour ago, orck said: Δεν είδα ακόμη όλο το επισοδειο. Έμεινα κάπου στο μεγάλο ξεκατινιασμα στο σπίτι με τον Τιμο να λέει τα δικά του. Δεν ξέρω εάν θα δω το υπόλοιπο. Τι ξεκατινιασμα είναι αυτό; Νομίζω ότι είναι ένα καλό μάθημα για τα προσωπεία που φοράει ο καθένας γύρω μας καθημερινά (και εμείς). Απλά εδώ το βλέπουμε ξεκάθαρα. Την μία φωνές και κλάμα για την άδικη ψηφοφορία και μετα από λίγο αγκαλίτσες και συμπόνια για την ήττα του άλλου. Είναι σκουπίδι η εκπομπή ναι αλλά είναι η ζωή. Επίσης τίποτα την ζωή δεν είναι με αξιοκρατία, τα πάντα έχουν να κάνουν με συμπάθειες και αντιπάθειες. Και στην δουλειά μας, και στο σχολείο, και στο φόρουμ ακόμη εδώ που είμαστε. Μα είναι δυνατόν να λες κάτι τέτοιο; Τι δουλειά έχουν τα μέλη να γίνουν οι πληροφοριοδότες των φορουμαρχων; Γι'αυτό είναι οι mods Στον στρατό είμαστε να γίνονται ομαδικά καψονια; Δουλεια των μέλλων σε ένα φόρουμ είναι να ανταλλάσουν απόψεις. ΥΓ έκανα μια αναφορά πάντως για να μην λες ότι είμαι αρνητικός και μη συνεργασιμος Δεν στα έχουν πει καλά αν νομίζεις πως θα καθόμαστε κάθε φορά να σβήνουμε τις μπούρδες που δημοσιεύονται συνεχώς. Αν τα μέλη δεν είναι ικανά να προστατέψουν το topic τους, είναι δικό τους θέμα. Δεν θα υπάρξει ΚΑΜΙΑ άλλη προειδοποίηση. Πρέπει να καταλάβετε πως δεν μιλάτε στην παρέα σας αλλά σε ένα δημόσιο forum...
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Εντάξει είναι φως φανάρι ότι Τιμολέων και Μάγκυ πουλάνε πιο πολύ από όλους εκεί μέσα,και μαζί με Αργύρη θα πάνε στη τελική 3αδα.Οι άλλοι απλά κομπάρσοι. Ο Τσικιλης με τον Σάββα και τον Τζωρτζ οι μεγαλύτεροι υποκριτές.Ειδικα αυτός ο Τσικιλης είναι παντελώς άσχετος,είχε την μεγαλύτερη ευθύνη για την αποτυχία και δεν τον ψήφισαν για να βγάλουν στον τακο τη Μάγκυ με το τιμο,δεν υπολόγιζαν ότι θα βγει και ο Βασίλης που δεν είχε καμμια ελπίδα απέναντι τους,ο οποίος στο τέλος κατάλαβε πόσο ψεύτικα είναι τα παιδαρελελια τσικης, Σάββας και co. Η Ηλέκτρα είναι η πιο εκνευριστικη μαζί με τον Τζώρτζη,ατάλαντοι,άσχετοι και έχουν και αποψη κιόλας,αλλά εντάξει χρειάζονται για το reality. Ο χοντρούλης ο γλωσσιδης την έχει δει αφεντικό με την τεράστια καριέρα του, είναι απλά γραφικός και γελοίος.
Miracle Worker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Λογικα θα βαλουν καποιον απο την κλικα στην τριαδα, ειτε τον Σαββα ειτε τον Γλωσσιδη. Τιμολεος παραπαιει σε ομαδικες και αποχωρησης τελευταια. Τον θεωρω αμφιβολο. Εκανε το μεγαλο λαθος να σπασει τις ομαδες με τον Αργυρη. Αλλη μια ηττα των μπλε και ειχαν τελειωσει ψυχολογικα.
Sorath Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δεν έχουν όμως χιούμορ ρε γαμώτο οι παίχτες. Αν ήμουν αρχηγός, θα όριζα για αρχηγό της άλλης ομάδας, ή την Ηλέκτρα ή την Γωγώ.... Θα ήθελα πολύ να ακούσω μετά τις αντιδράσεις του καθενός.... 1
orck Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτο δεν θα το κάνουν εύκολα. Θέλουν προβατακια εύκολα για σφαγή. Εάν πάω στον μανάβη και ζητήσω τσορίθο θα έχει να μου δώσει η θα μου πετάει πορτοκάλια; Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από orck 1
..MementoMori.. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 55 λεπτά πριν, orck είπε Αυτο δεν θα το κάνουν εύκολα. Θέλουν προβατακια εύκολα για σφαγή. Εάν πάω στον μανάβη και ζητήσω τσορίθο θα έχει να μου δώσει η θα μου πετάει πορτοκάλια; Δυσκολο orck. Αν σε βγαζει ο δρομος σου προς Ηλιουπολη, ψαξε το παντοπωλειο του Αλεξανδρή. Και πεστου οτι θελεις το ισπανικο, οχι την ελληνικη απομιμηση που βγαζουμε εδω και δεν εχει καμια σχεση. 1 1
orck Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, ..MementoMori.. είπε Δυσκολο orck. Αν σε βγαζει ο δρομος σου προς Ηλιουπολη, ψαξε το παντοπωλειο του Αλεξανδρή. Και πεστου οτι θελεις το ισπανικο, οχι την ελληνικη απομιμηση που βγαζουμε εδω και δεν εχει καμια σχεση. Δεν θέλω το τσορίθο. Τσάμπα πορτοκάλια θελω. Σε ευχαριστώ παρόλαυτα. Τι γεύση έχει αυτό το πράγμα; Μοιάζει με κάτι άλλο; 1
..MementoMori.. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Πικαντικο αλλαντικο σαν σαλαμι, με διαφορα μπαχαρικα. Πολυ καλο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις