Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 646
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Εντάξει αυτό που έγινε σήμερα δεν υπάρχει, αφού δεν πλακώθηκαν και στις μπουνιές πάλι καλά.

Υπομονη εχει 6 εβδομαδες ακομα θα χυθει αιμα εκει περα :P

Δημοσ.

Πωωω τώρα το είδα. Σωστός ο Τίμος! Στο τέλος ζήτησε και συγγνώμη...

Αυτή την Ηλέκτρα την καρασιχάθηκε η ψυχή μου. :angry:

• Like 6
Δημοσ.

Το οτι η Ηλεκτρα θεωρησε και αδικο αυτο που της ειπε ο Τιμο, τι να πω. Μακαρι να εχει αυτη το αδειο πιατο του τρειλερ

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Anubis13 είπε

Αντε να τελειωσουμε με την καθε αμπαλη Ηλεκτρα που δε μπορει ουτε βραστο αυγο να φτιαξει

*χωρις οδηγιες απο εξωστη 

• Like 4
Δημοσ.

Αν βγουν Γωγω Ηλεκτρα Τζωρτζης Τσικιλης το επιπεδο θα ανεβει κατακρυφα ομως θα πεσει το ριαλιτι του πραγματος...βλεπω να κουβαλανε 1-2 μεχρι πενταδα η  παραγωγη

• Sad 1
Δημοσ.

Επικό το χθεσινό επεισόδιο εντάξει! Και αφού γύρισε κατά της Γωγώς το πράγμα στο τέλος και την έλιωσαν είχε και happy end.

Για το άδειο πιάτο σήμερα παρα το προφανες(Ηλεκτρα, Γωγω) θα έβαζα τα λεφτά μου στον Τσίκιλη. Ο τύπος τα παρατάει πιο εύκολα απ τον καθένα. Ακόμη και στην τελευταία ομαδική και ενώ την είχε πατήσει τότε με την πανωλεθρία που δεν έβγαλαν πιάτο,πρότεινε να μην βγάλουν την μια παρασκευη πάλι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Από ότι βλέπω κάποιοι δεν καταλάβατε τίποτα. Και αντί να τους αναφέρετε πάτε και κάνετε quote στα μηνύματα τους για να τους μαλωσετε... Συνεχίστε (όσο προλάβετε)...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είδα ακόμη όλο το επισοδειο. Έμεινα κάπου στο μεγάλο ξεκατινιασμα στο σπίτι με τον Τιμο να λέει τα δικά του. Δεν ξέρω εάν θα δω το υπόλοιπο.

Τι ξεκατινιασμα είναι αυτό; Νομίζω ότι είναι ένα καλό μάθημα για τα προσωπεία που φοράει ο καθένας γύρω μας καθημερινά (και εμείς). Απλά εδώ το βλέπουμε ξεκάθαρα. Την μία φωνές και κλάμα για την άδικη ψηφοφορία και μετα από λίγο αγκαλίτσες και συμπόνια για την ήττα του άλλου. Είναι σκουπίδι η εκπομπή ναι αλλά είναι η ζωή.

Επίσης τίποτα την ζωή δεν είναι με αξιοκρατία, τα πάντα έχουν να κάνουν με συμπάθειες και αντιπάθειες. Και στην δουλειά μας, και στο σχολείο, και στο φόρουμ ακόμη εδώ που είμαστε.

24 λεπτά πριν, billdanos είπε

Από ότι βλέπω κάποιοι δεν καταλάβατε τίποτα. Και αντί να τους αναφέρετε πάτε και κάνετε quote στα μηνύματα τους για να τους μαλωσετε... Συνεχίστε (όσο προλάβετε)...

Μα είναι δυνατόν να λες κάτι τέτοιο; Τι δουλειά έχουν τα μέλη να γίνουν οι πληροφοριοδότες των φορουμαρχων;

Γι'αυτό είναι οι mods

Στον στρατό είμαστε να γίνονται ομαδικά καψονια;

Δουλεια των μέλλων σε ένα φόρουμ είναι να ανταλλάσουν απόψεις.

ΥΓ έκανα μια αναφορά πάντως για να μην λες ότι είμαι αρνητικός και μη συνεργασιμος

Επεξ/σία από orck
Δημοσ.

ΤΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΡΕ

Δόξα και τιμή στον Τίμο που τα είπε στη μάπα του τσίκιλη του αρχισιχάματος (γλωσσίδη αρχισίχαμα) και της ηλέκτρας

Συμεωνίδη φάουλ ο ψήφος στην Γωγώ για άκυρο λόγο αλλά τους πονάει ακόμα όπου τους βρει η τεχνική σου

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Πρεπει να γινεις πιο σαφης στο τι θεματα εχει το νημα και το κλειδωνεις...Δηλαδη κανε quote τα απρεπη κατά την αποψη σου και τους κανονισμούς σχολια.

+1 σωστό και αυτό αλλά γνώμη μου, κάνε ban κατευθείαν με το που βλέπεις κάτι λάθος

Επεξ/σία από Hacker?pcs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Πρεπει να γινεις πιο σαφης στο τι θεματα εχει το νημα και το κλειδωνεις...Δηλαδη κανε quote τα απρεπη κατά την αποψη σου και τους κανονισμούς σχολια.

Όπα παιδιά, κάτι λάθος έκανες με τις παραθέσεις και με εμφανίζεις να είμαι εγώ ο διαχειριστηςνπου μας μαλώνει. Παρακαλώ διαβάστε παραπάνω και αποκαταστήσετε την τιμή και υπόληψη μου :)

Έφτασα στο σημείο που η Ηλέκτρα αντιμιλαει. Η Ηλέκτρα που σε όποια δοκιμασία της βάλουν είναι μαγκωμενη και "δεν το έχω ξανακάνει". Μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι βρίσκεται εκεί για να παίξει το ρόλο της σαν εύκολο σφαχταρι όταν έρθει η ώρα.

Επεξ/σία από orck
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά όλα αυτά, αλλά η βαθμολογία των κριτών ήταν παντελώς άκυρη.

Μόλις άκουσα τα σχόλια και του 3ου πιάτου (ότι τα κανελόνια ήταν ωμά και μισοάδεια), σε καμία περίπτωση δεν περίμενα οτι θα ήταν μόλις 2 πόντους κάτω απο τα υπόλοιπα. Δεν γίνεται στο ένα καλό πιάτο να δίνεις 7, και στο ωμό (που σχεδόν δεν τρώγεται) να δίνεις 6....

Απο την άλλη, σε κάθε επεισόδιο επιβεβαιώνεται πόσο τους κατευθύνει η παραγωγή. Το χθεσινό τζέρτζελο μόνο τυχαίο δεν ήταν. Επεισόδιο Δευτέρας (αντί Σαββάτου) και μια ολόκληρη ώρα παραπάνω διάρκεια....

Επεξ/σία από Sorath
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...